2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende 2 gün önce biraz fazla oturmak durumunda kaldım, dediğin gibi benimde ağrılarım arttı canım. Acaba dikişler eriyecekte o yüzden mi ağrıyor diye düşündüm ama ince ince sızlıyor değişik bir şekilde. Ben kaç dikişimin olduğunuda bilmiyorum. Doktorum dışarda 3 4 tane var dedi ama iç dikişlerimin sayısını söylemedi muhtemelen içerde 15 20 tane var çünkü dikiş atma işlemi çok uzun sürdü doğumdan sonra. Senin kaç dikişin var biliyor musun?

Kuzu 6 kez yapmalı diye biliyorum.. yeterli besleniyorsa. Ben bir ara her gün saydım.. bir bak internetten sen yine ama 2 az diye biliyorum.
Ben 6 yi cisli bez diye biliyorum kuzum, kaka iki üç gün yapmasa bile sorun değil ama her gün mutlaka en az 6-7 kere çişli bez almalisiniz demişti doktor

Canım ben ilk 20 gün gümüş kalkan kullandim sonra göğüs uclarim iyileşti baya şuan hiç bir şey kullanmıyorum direk sütyeni geçiriyorum. Hiç krem vs kullanmadim sadece gümüş kalkan

Aynı şekilde bana da söylemedi doktorum 20 dk sürdü dikiş işlemi, dışarda estetik dikişlerin olduğunu onları göremeyeceğimi söyledi birde epizyotomi dikişi var onu görüyordum ve yakın zamanda dikişim düştü 18. Gün. Ama halâ orada sızlama var bende korkuyorum acaba iltihap falan mı kaptı diye bilmiyorum inşallah her şey yolundadır

Canım ben ilk 20 gün gümüş kalkan kullandim sonra göğüs uclarim iyileşti baya şuan hiç bir şey kullanmıyorum direk sütyeni geçiriyorum. Hiç krem vs kullanmadim sadece gümüş kalkan
Yaa maşallah ne güzel, ben direkt sütyeni kapatamam mesela yanıyor her seferinde krem sürüp plastik kalkanla kapatıyorum ama yine de acıyor. Olmadı bende alayım şu gümüş kalkandan ya

bebeginin agzi pamukcuk olan var mi yani dil degilde yanaklarin ic kismi ve dudaklarin ic kismi bembeyaz pamukcuk mudur cuma gunu aşımız var o zaman gosterecem doktora aşı demisken aşi yaptiranlar bebeginizi cok etkiledi mi atesi huysuzulugu oldu mu

Canım aşınız nasıl geçti?
Asimiz cok sukur sıkıntısız gecti 10 sn belki aglamistir sonra sakinlesti o gün hatta disarda gezdik uyudu ve ateşi de çıkmadı sıkıntısız bir asiymis sağlık ocağındaki ebe 2. Ayda vurulan aşı sıkıntılı verem aşısı ağır gelecek dedi bilginiz olsun

Sağdıktan sonra acıyor, bir kaç saat emzirmeyeceksem krem sürüp buzdolabı poşeti sarıyorum o baya iyi geliyor

Yaa maşallah ne güzel, ben direkt sütyeni kapatamam mesela yanıyor her seferinde krem sürüp plastik kalkanla kapatıyorum ama yine de acıyor. Olmadı bende alayım şu gümüş kalkandan ya
Canım al mutlaka, ben hiç cikarmadim. Banyodan çıkınca bornozu bile göğsüme degdiremiyordum o kadar canım yanıyordu yara değildi ama hassasti. Kullana kullana kendiliğinden geçti

Canım al mutlaka, ben hiç cikarmadim. Banyodan çıkınca bornozu bile göğsüme degdiremiyordum o kadar canım yanıyordu yara değildi ama hassasti. Kullana kullana kendiliğinden geçti
Peki süt birikmesinde nasıl oluyor, gümüş kalkan çok küçük ve süt gelirse muhtemelen akacaktır. Ona çözüm olarak ne önerirsiniz

Ben yani böyle bi acı yok kopsa daha az acırdı sanırım, her 2 meme ucum ve memelerim çok fena, çareyi lansinler krem sürüp kalkan takmakla buldum özellikle sağ memem daha kötü, mesela geceden taktım sabaha kadar iyi oldu ama benim oğlan hunharca davranıyor mememe, ısırıyor evirip çeviriyor sakız gibi çiğneyip çekiyor o yüzden bir türlü iyileşmiyor, sana da delikli olan başlığı takıp hava almasını tavsiye ederim daha çabuk iyileşiyor

Bende aldım bu arada söylemeyi unuttum ama daha gelmedi kullanamadım , yolumuz uzun gümüş kalksnımızda olsun

Fitil aldım canım dr söyledi , ama girmiyordu , bıçakla incelttim fitili küçük parça zeytin yağına sürüp kullandım , zaten içeriye girip girmeden gazla birlikte bir sürü kaka yaptı yavrum ya , ama bunu sürekli yaparsam alışır diye de korkuyorum

Benimm , yara olmadı ama çooook acıyor , ben lansinoh sürüyorum çok acıyınca ve güçlü kapakları hiç çıkarmıyorum emzirmeden sonra hemen geri takıyorum

Kızlar bugün doğum yapalı 1 hafta oldu. Aranızda epizyotomili olanlar var mı? Dikişlerin acısı tam ne zaman geçiyor ve dikişler ne zaman eriyor? Oturup kalkmak hala zor benim için
Benimki bir haftada iyileşmişti ya 1 hafta sonra dikişleri aldırdım ve daha hafifledi ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…