Bende 2 gün önce biraz fazla oturmak durumunda kaldım, dediğin gibi benimde ağrılarım arttı canım. Acaba dikişler eriyecekte o yüzden mi ağrıyor diye düşündüm ama ince ince sızlıyor değişik bir şekilde. Ben kaç dikişimin olduğunuda bilmiyorum. Doktorum dışarda 3 4 tane var dedi ama iç dikişlerimin sayısını söylemedi muhtemelen içerde 15 20 tane var çünkü dikiş atma işlemi çok uzun sürdü doğumdan sonra. Senin kaç dikişin var biliyor musun?Benimde epizyotomili oldu doğum. 20. Gündeyim halâ otururken zorlanıyorum. Ama benim 9. Günde iyileşmeye dönmüştü o gün uzun yolculuk yaptım sürekli oturmak zorunda kaldım o günden sonra sanki daha çok ağrım oldu gibi hissediyorum. Yani inşallah sizinki daha çabuk iyileşir
Ben 6 yi cisli bez diye biliyorum kuzum, kaka iki üç gün yapmasa bile sorun değil ama her gün mutlaka en az 6-7 kere çişli bez almalisiniz demişti doktorKuzu 6 kez yapmalı diye biliyorum.. yeterli besleniyorsa. Ben bir ara her gün saydım.. bir bak internetten sen yine ama 2 az diye biliyorum.
Canım ben ilk 20 gün gümüş kalkan kullandim sonra göğüs uclarim iyileşti baya şuan hiç bir şey kullanmıyorum direk sütyeni geçiriyorum. Hiç krem vs kullanmadim sadece gümüş kalkanGöğüs uçları yara olan- acıyan var mı? Çözüm olarak neler yapıyosunuz? Ben şu plastik kalkanın yalnızca dışını kullanıyorum sürekli, içindeki yumuşak şeyi çıkardım o vakumluyor diye yani bi nebze gümüş kalkan görevi görüyor kıyafete değmeyince daha az acıyor. Bilmiyorum nasıl daha çabuk iyileşir acaba havayla temas ederek mi etmeyerek mi. Çok can yakıcı olmaya başladı
Aynı şekilde bana da söylemedi doktorum 20 dk sürdü dikiş işlemi, dışarda estetik dikişlerin olduğunu onları göremeyeceğimi söyledi birde epizyotomi dikişi var onu görüyordum ve yakın zamanda dikişim düştü 18. Gün. Ama halâ orada sızlama var bende korkuyorum acaba iltihap falan mı kaptı diye bilmiyorum inşallah her şey yolundadırBende 2 gün önce biraz fazla oturmak durumunda kaldım, dediğin gibi benimde ağrılarım arttı canım. Acaba dikişler eriyecekte o yüzden mi ağrıyor diye düşündüm ama ince ince sızlıyor değişik bir şekilde. Ben kaç dikişimin olduğunuda bilmiyorum. Doktorum dışarda 3 4 tane var dedi ama iç dikişlerimin sayısını söylemedi muhtemelen içerde 15 20 tane var çünkü dikiş atma işlemi çok uzun sürdü doğumdan sonra. Senin kaç dikişin var biliyor musun?
Yaa maşallah ne güzel, ben direkt sütyeni kapatamam mesela yanıyorCanım ben ilk 20 gün gümüş kalkan kullandim sonra göğüs uclarim iyileşti baya şuan hiç bir şey kullanmıyorum direk sütyeni geçiriyorum. Hiç krem vs kullanmadim sadece gümüş kalkan
Asimiz cok sukur sıkıntısız gecti 10 sn belki aglamistir sonra sakinlesti o gün hatta disarda gezdik uyudu ve ateşi de çıkmadı sıkıntısız bir asiymis sağlık ocağındaki ebe 2. Ayda vurulan aşı sıkıntılı verem aşısı ağır gelecek dedi bilginiz olsunCanım aşınız nasıl geçti?
Sağdıktan sonra acıyor, bir kaç saat emzirmeyeceksem krem sürüp buzdolabı poşeti sarıyorum o baya iyi geliyorGöğüs uçları yara olan- acıyan var mı? Çözüm olarak neler yapıyosunuz? Ben şu plastik kalkanın yalnızca dışını kullanıyorum sürekli, içindeki yumuşak şeyi çıkardım o vakumluyor diye yani bi nebze gümüş kalkan görevi görüyor kıyafete değmeyince daha az acıyor. Bilmiyorum nasıl daha çabuk iyileşir acaba havayla temas ederek mi etmeyerek mi. Çok can yakıcı olmaya başladı
Canım al mutlaka, ben hiç cikarmadim. Banyodan çıkınca bornozu bile göğsüme degdiremiyordum o kadar canım yanıyordu yara değildi ama hassasti. Kullana kullana kendiliğinden geçtiYaa maşallah ne güzel, ben direkt sütyeni kapatamam mesela yanıyorher seferinde krem sürüp plastik kalkanla kapatıyorum ama yine de acıyor. Olmadı bende alayım şu gümüş kalkandan ya
Peki süt birikmesinde nasıl oluyor, gümüş kalkan çok küçük ve süt gelirse muhtemelen akacaktır. Ona çözüm olarak ne önerirsinizCanım al mutlaka, ben hiç cikarmadim. Banyodan çıkınca bornozu bile göğsüme degdiremiyordum o kadar canım yanıyordu yara değildi ama hassasti. Kullana kullana kendiliğinden geçti
BenGöğüs uçları yara olan- acıyan var mı? Çözüm olarak neler yapıyosunuz? Ben şu plastik kalkanın yalnızca dışını kullanıyorum sürekli, içindeki yumuşak şeyi çıkardım o vakumluyor diye yani bi nebze gümüş kalkan görevi görüyor kıyafete değmeyince daha az acıyor. Bilmiyorum nasıl daha çabuk iyileşir acaba havayla temas ederek mi etmeyerek mi. Çok can yakıcı olmaya başladı
Bende aldım bu arada söylemeyi unuttum ama daha gelmedi kullanamadım , yolumuz uzun gümüş kalksnımızda olsunYaa maşallah ne güzel, ben direkt sütyeni kapatamam mesela yanıyorher seferinde krem sürüp plastik kalkanla kapatıyorum ama yine de acıyor. Olmadı bende alayım şu gümüş kalkandan ya
Benimde öyle ya o bornozun değmesi tam bir işkenceCanım al mutlaka, ben hiç cikarmadim. Banyodan çıkınca bornozu bile göğsüme degdiremiyordum o kadar canım yanıyordu yara değildi ama hassasti. Kullana kullana kendiliğinden geçti
Fitil aldım canım dr söyledi , ama girmiyordu , bıçakla incelttim fitili küçük parça zeytin yağına sürüp kullandım , zaten içeriye girip girmeden gazla birlikte bir sürü kaka yaptı yavrum ya , ama bunu sürekli yaparsam alışır diye de korkuyorumKabızlık için birşey yaptın mı bilmiyorum ama oğlum pazar sabahından beri yapmıyordu. Sürekli kıvranıyor gaz çıkıyor. Bugün dr sordum gliserin kansuk diye bir fitil önerdi. Fitili yaptık da geri itiyordu küçücük bir parça kesip yaptık 5 dk sonra yaptı rahatladı çocuğum. Fitili sorabilirsiniz doktora
İnşallah olur , uçlarını bile kapatsa yeter , valla onlar olmasaydı ben ne yapardım bilmiyorum, gözüm gibi bakıyorum onlarahadi ya aldım ama olmadı iade ederim
Benimm , yara olmadı ama çooook acıyor , ben lansinoh sürüyorum çok acıyınca ve güçlü kapakları hiç çıkarmıyorum emzirmeden sonra hemen geri takıyorumGöğüs uçları yara olan- acıyan var mı? Çözüm olarak neler yapıyosunuz? Ben şu plastik kalkanın yalnızca dışını kullanıyorum sürekli, içindeki yumuşak şeyi çıkardım o vakumluyor diye yani bi nebze gümüş kalkan görevi görüyor kıyafete değmeyince daha az acıyor. Bilmiyorum nasıl daha çabuk iyileşir acaba havayla temas ederek mi etmeyerek mi. Çok can yakıcı olmaya başladı
Benimki bir haftada iyileşmişti yaKızlar bugün doğum yapalı 1 hafta oldu. Aranızda epizyotomili olanlar var mı? Dikişlerin acısı tam ne zaman geçiyor ve dikişler ne zaman eriyor? Oturup kalkmak hala zor benim için
Lansinoh kullandım , memnundum , ilk memnun değildim ama kullandıkça gayet güzel olduğunu fark ettimKızlar süt sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz ? Memnun musunuz?
Benimki hiç durmuyor öyle bi bağrıyor sanki kesiyorum bi tarafınıSling denedim yine 3 yada 5 dakika durdu şükürböyle böyle sever inş. Ama ben doğru takıp takmadığımdan emin olamıyorum
Benim dikişlerim kendiliğinden eriyip düşecekmiş canım, keşke aldırsam benide baya rahatlatacak aldırmakBenimki bir haftada iyileşmişti ya1 hafta sonra dikişleri aldırdım ve daha hafifledi ağrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?