Sütün geliyorsa gerek yok. Süt yokken sütü indirmeye yetmeye bilir mochi ama şuan 2sini dönüşümlü takıyorum biri sağa biri sola çokta farklı çıkmıyor. Benim fikrim.. yani elektrikliye o kadar para vermeye bilirsin. Mochi işini çözer. Bana şuan elektrikli zor geliyor hem ses yapıyor hem canımı daha çok acıtıyor hem tutmak gerekiyor. Ama yinede süt kanalları açılsın süt insin diye onu da kullanıyorum tabi almışım artıj.Mochi manuel olan mı? Ondan sipariş ettim elektrikliye ihtiyaç yok mu diyorsun ?
Ooo yeni birşey öğrendim dur bende bir değdireyim ne olcakBenimki ortalama 3 kere yapıyor. Ama her kakasını yaptığında temizleme pamuğunu totosuna degdirdigimde 2. kez yine yapıyor
Ben green clean kullanıyorum canım bence güzel kokusu.Kızlar unibaby sıvı sabun kullanıyorum çamaşırlara ama kokusunu sevmedim önereceğiniz güzel kokan deterjan varmı
Emzirirken bişeyler yiyilip içilebiliyor mu ya, ben su içecektim bizimkiler aman direkt çocuğa gidiyor içme demişlerdi
Ben de pişman değilim ama tavsiye etmiyorum.herkesin kendi görüşü canımGectigimiz ayin 20sinde buyukten kan alindi. O yalvarirken bende onla agladim
Icilmiyormuymus!!! Ben şok. Ilk kez duyuyorum.
Değişmekle birlikte 5-6 sefer yapiyor. Bazen 1 kez yaptigi oluyor ama bu cok nadir.
Biz pedagoga danismistik, hamile kalmadan once.
Kardes ya 3 yasina kadar yapilmis olmali ya da 6 yaşından sonra yapilmali demisti.
Biz de 2 yasina girdiginde kardesi dogmus olacak sekilde planladik, 23 aylikken kardesi geldi.
Ilk 1 ay korkunctu, cidden korkunctu ama. Ama en kotusu ilk 10 gun idi. 10 gun boyunca gece teroru yasadik ki bizde en uzun 15 dk suren ataklar 2-3saati bulur oldu.
Sonra duzeldi, gece uykusunda sorun kalmadi ama gunduz hala sorunluyuz. Ama yine de hic pisman degilim iyi ki yapmisim.
Üç bebekli anne olarak cevaplamak istedim. İlk iki çocuğum arasında dört yaş fark var. Üçüncü ise büyük bir aradan sonra doğdu. büyük ile 14 yaş küçük ile 10 yaş fark var. Allah nasıl nasip ediyorsa öylesi güzeldir elbette. Çok yakın olduğunda annenin tükenmesi daha çok olur gibi geliyor bana. Aralar açık olduğunda daha yenilenmiş ve zinde hissediyorsunuz. Yaş ilerlediğinde Yorgunluk ve uykusuzluğa Tahammül de artıyor. Ama dediğim gibi çocuk işi nasip meselesi. Siz plan yaparsınız kader güler derler. En güzel zamanlarda isteyen herkese nasip olması dileğiyleİki üç bebeli annelere soruyorum, biz çiçeği burnunda ilk bebeğini kucağına almış annelere tavsiye: Allah'ın izni ile 2. Bebisleri hemen mi yapalım araya 4-5 yaş koyalım mı sizce? Ben ikinciyi 1-2 yıl sonra düşünüyordum ama baktım hiç kolay değil, 2. yi hiç düşünmüyorum şimdilik
Ben gorusune itiraz etmedim ki ya da tavsiye ediyorum demedim. 2.cocugu yapan annelere soru soruldu kendi adima yanit verdim sadece.Ben de pişman değilim ama tavsiye etmiyorum.herkesin kendi görüşü canım
Yok kullanılmıyorum sadece neo baby verdi onu kullanıyorumCanım biogaia probiyotik kullanıyoruz bir tek, o gaz ilacı olmadığı için doktor güvenle kullanabilirsiniz dedi sen kullanıyor musun
Soran arkadaşa değil de benim yazdığıma yanıt verdiğin için itiraz ettiğini düşündüm :)Ben gorusune itiraz etmedim ki ya da tavsiye ediyorum demedim. 2.cocugu yapan annelere soru soruldu kendi adima yanit verdim sadece.
Kabızlık için birşey yaptın mı bilmiyorum ama oğlum pazar sabahından beri yapmıyordu. Sürekli kıvranıyor gaz çıkıyor. Bugün dr sordum gliserin kansuk diye bir fitil önerdi. Fitili yaptık da geri itiyordu küçücük bir parça kesip yaptık 5 dk sonra yaptı rahatladı çocuğum. Fitili sorabilirsiniz doktoraBenimki süt emip 2 saat uyuyordu taki bu sancı ve kabızlık başlayana kadar
Siveno çok güzel kokuyor. Bebeğim yoğun bakımda yattı oraya müslin götürmüştüm hemşire bile ne güzel kokuyor dediKızlar unibaby sıvı sabun kullanıyorum çamaşırlara ama kokusunu sevmedim önereceğiniz güzel kokan deterjan varmı
2. Mi onda neİki üç bebeli annelere soruyorum, biz çiçeği burnunda ilk bebeğini kucağına almış annelere tavsiye: Allah'ın izni ile 2. Bebisleri hemen mi yapalım araya 4-5 yaş koyalım mı sizce? Ben ikinciyi 1-2 yıl sonra düşünüyordum ama baktım hiç kolay değil, 2. yi hiç düşünmüyorum şimdilik
hadi ya aldım ama olmadı iade ederimCanım ben aldım memnunum ama eğer göğüslerin ve uçların büyükse küçük gelir , çünkü boyutları küçük
Bende saydım vallaKuzu 6 kez yapmalı diye biliyorum.. yeterli besleniyorsa. Ben bir ara her gün saydım.. bir bak internetten sen yine ama 2 az diye biliyorum.
Siveno guzel kokuyor portakal fresh freshKızlar unibaby sıvı sabun kullanıyorum çamaşırlara ama kokusunu sevmedim önereceğiniz güzel kokan deterjan varmı
Canım aşınız nasıl geçti?Siveno guzel kokuyor portakal fresh fresh
Anladım teşekkür ederimSütün geliyorsa gerek yok. Süt yokken sütü indirmeye yetmeye bilir mochi ama şuan 2sini dönüşümlü takıyorum biri sağa biri sola çokta farklı çıkmıyor. Benim fikrim.. yani elektrikliye o kadar para vermeye bilirsin. Mochi işini çözer. Bana şuan elektrikli zor geliyor hem ses yapıyor hem canımı daha çok acıtıyor hem tutmak gerekiyor. Ama yinede süt kanalları açılsın süt insin diye onu da kullanıyorum tabi almışım artıj.
Ben kiwi baby aldım canım A101den. 300tl gibi birşeydi bayada iyi trendyoldada en çok satanlardaydı ona bakabilirsinKızlar süt sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz ? Memnun musunuz?
Benimde epizyotomili oldu doğum. 20. Gündeyim halâ otururken zorlanıyorum. Ama benim 9. Günde iyileşmeye dönmüştü o gün uzun yolculuk yaptım sürekli oturmak zorunda kaldım o günden sonra sanki daha çok ağrım oldu gibi hissediyorum. Yani inşallah sizinki daha çabuk iyileşirKızlar bugün doğum yapalı 1 hafta oldu. Aranızda epizyotomili olanlar var mı? Dikişlerin acısı tam ne zaman geçiyor ve dikişler ne zaman eriyor? Oturup kalkmak hala zor benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?