2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mochi manuel olan mı? Ondan sipariş ettim elektrikliye ihtiyaç yok mu diyorsun ?
Sütün geliyorsa gerek yok. Süt yokken sütü indirmeye yetmeye bilir mochi ama şuan 2sini dönüşümlü takıyorum biri sağa biri sola çokta farklı çıkmıyor. Benim fikrim.. yani elektrikliye o kadar para vermeye bilirsin. Mochi işini çözer. Bana şuan elektrikli zor geliyor hem ses yapıyor hem canımı daha çok acıtıyor hem tutmak gerekiyor. Ama yinede süt kanalları açılsın süt insin diye onu da kullanıyorum tabi almışım artıj.

Benimki ortalama 3 kere yapıyor. Ama her kakasını yaptığında temizleme pamuğunu totosuna degdirdigimde 2. kez yine yapıyor
Ooo yeni birşey öğrendim dur bende bir değdireyim ne olcak
Kızlar unibaby sıvı sabun kullanıyorum çamaşırlara ama kokusunu sevmedim önereceğiniz güzel kokan deterjan varmı
Ben green clean kullanıyorum canım bence güzel kokusu.

Ben de pişman değilim ama tavsiye etmiyorum.herkesin kendi görüşü canım

Üç bebekli anne olarak cevaplamak istedim. İlk iki çocuğum arasında dört yaş fark var. Üçüncü ise büyük bir aradan sonra doğdu. büyük ile 14 yaş küçük ile 10 yaş fark var. Allah nasıl nasip ediyorsa öylesi güzeldir elbette. Çok yakın olduğunda annenin tükenmesi daha çok olur gibi geliyor bana. Aralar açık olduğunda daha yenilenmiş ve zinde hissediyorsunuz. Yaş ilerlediğinde Yorgunluk ve uykusuzluğa Tahammül de artıyor. Ama dediğim gibi çocuk işi nasip meselesi. Siz plan yaparsınız kader güler derler. En güzel zamanlarda isteyen herkese nasip olması dileğiyle

Benimki süt emip 2 saat uyuyordu taki bu sancı ve kabızlık başlayana kadar
Kabızlık için birşey yaptın mı bilmiyorum ama oğlum pazar sabahından beri yapmıyordu. Sürekli kıvranıyor gaz çıkıyor. Bugün dr sordum gliserin kansuk diye bir fitil önerdi. Fitili yaptık da geri itiyordu küçücük bir parça kesip yaptık 5 dk sonra yaptı rahatladı çocuğum. Fitili sorabilirsiniz doktora

Kızlar unibaby sıvı sabun kullanıyorum çamaşırlara ama kokusunu sevmedim önereceğiniz güzel kokan deterjan varmı
Siveno çok güzel kokuyor. Bebeğim yoğun bakımda yattı oraya müslin götürmüştüm hemşire bile ne güzel kokuyor dedi İndirim yakalamak lazım biraz pahalı ama güzel. Ebebek sitesinde arada indirim oluyor

2. Mi onda ne

Kuzu 6 kez yapmalı diye biliyorum.. yeterli besleniyorsa. Ben bir ara her gün saydım.. bir bak internetten sen yine ama 2 az diye biliyorum.
Bende saydım valla 2 sanarken 4 müş bazen çok az yapmış. Çişte sorun yok şükür, yine de yetersiz beslendiği anlamına mı gelir

Anladım teşekkür ederim sütüm geliyor çok şükür sadece emdikten sonra kalanı boşaltayım süt artsın diye almayı düşündüm o zaman mochi de iş görür gibi

Kızlar bugün doğum yapalı 1 hafta oldu. Aranızda epizyotomili olanlar var mı? Dikişlerin acısı tam ne zaman geçiyor ve dikişler ne zaman eriyor? Oturup kalkmak hala zor benim için
Benimde epizyotomili oldu doğum. 20. Gündeyim halâ otururken zorlanıyorum. Ama benim 9. Günde iyileşmeye dönmüştü o gün uzun yolculuk yaptım sürekli oturmak zorunda kaldım o günden sonra sanki daha çok ağrım oldu gibi hissediyorum. Yani inşallah sizinki daha çabuk iyileşir

Göğüs uçları yara olan- acıyan var mı? Çözüm olarak neler yapıyosunuz? Ben şu plastik kalkanın yalnızca dışını kullanıyorum sürekli, içindeki yumuşak şeyi çıkardım o vakumluyor diye yani bi nebze gümüş kalkan görevi görüyor kıyafete değmeyince daha az acıyor. Bilmiyorum nasıl daha çabuk iyileşir acaba havayla temas ederek mi etmeyerek mi. Çok can yakıcı olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…