- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Canım benim bebek çok çok sık emiyordu, emdikten sonra da hep sagiyordum, evet biraz birikiyordu ama bunları yaptığım için hiç akmadi.Peki süt birikmesinde nasıl oluyor, gümüş kalkan çok küçük ve süt gelirse muhtemelen akacaktır. Ona çözüm olarak ne önerirsiniz
Ah sorma bende dün yaptım ondan sonra yine yapmadı hiç stres oldum inşallah gerek kalmaz böyle alışır diye korkuyorum.Fitil aldım canım dr söyledi , ama girmiyordu , bıçakla incelttim fitili küçük parça zeytin yağına sürüp kullandım , zaten içeriye girip girmeden gazla birlikte bir sürü kaka yaptı yavrum ya , ama bunu sürekli yaparsam alışır diye de korkuyorum
Dikişler gittikten sonra baya rahatlarsın diye düşünüyorumBenim dikişlerim kendiliğinden eriyip düşecekmiş canım, keşke aldırsam benide baya rahatlatacak aldırmak
Bende korktum götürmedimKızlar bebeğini spaya götüren var mı, ben çok istiyorum ama boyunluk falan sıkar mi ki bebeğimi bir de gıdısının altı pişik olmuş, kararsızım
Bir günden birşey olmaz ama takip et 3 4 gün hep yaz. Sonra hep böyleyse doktora bi sorarsın. Ama böyle ve kilo alıyorsa yine sıkıntı yok kuzum..Bende saydım valla2 sanarken 4 müş bazen çok az yapmış. Çişte sorun yok şükür, yine de yetersiz beslendiği anlamına mı gelir
Görür görür. Bi al dene memnun kalmazsan al diğeriniAnladım teşekkür ederimsütüm geliyor çok şükür sadece emdikten sonra kalanı boşaltayım süt artsın diye almayı düşündüm o zaman mochi de iş görür gibi
Valla internete baktım ben öyle yazıyor. Zaten emin değilim ne doğru.. bebeğin kilo alması tek önemli şey bu süreçte onu biliyorumBen 6 yi cisli bez diye biliyorum kuzum, kaka iki üç gün yapmasa bile sorun değil ama her gün mutlaka en az 6-7 kere çişli bez almalisiniz demişti doktor
Kızlar bebeğini spaya götüren var mı, ben çok istiyorum ama boyunluk falan sıkar mi ki bebeğimi bir de gıdısının altı pişik olmuş, kararsızım
Kuzum süt gelirken gümüşler işe yaramıyor çünkü süt orda durmayıp akıyor. Ben süt aktığı zamanlarda o plastikleri taktım hep. Ki onlardan da döküldüğü oldu altı oynayınca filan.. onun dışında gğöüşleri taktım. Krem sürüp gümüşü taktım. Emzirirken birinden ötekinden damlıyor bazen o zaman plastik taktım. Duş sonrası akıyor diye plastik taktım vs. Bi o bi o hep değiştirdim.. artık çok akmıyor o yüzden hep Gümüş takıyorum.. bir de artık aksa da 3 5 damla süte acımıyorum valla onu toplayıp saklamak zor geliyor. İlk 15 gğn sütler çok daha değerli diye hep topluyordum daPeki süt birikmesinde nasıl oluyor, gümüş kalkan çok küçük ve süt gelirse muhtemelen akacaktır. Ona çözüm olarak ne önerirsiniz
40ında götürcem inşallahKızlar bebeğini spaya götüren var mı, ben çok istiyorum ama boyunluk falan sıkar mi ki bebeğimi bir de gıdısının altı pişik olmuş, kararsızım
Ben 40. düşünüyordum ama çok minik hala belki 2 3 4. Aylardan birinde olabilirKızlar bebeğini spaya götüren var mı, ben çok istiyorum ama boyunluk falan sıkar mi ki bebeğimi bir de gıdısının altı pişik olmuş, kararsızım
Bizimde öyle ya hem yağlı hem tozlu, gören annesi bu çocukla ilgilenmiyor sanırSevgili saçlı bebek anneleri sorum var, banyo yapıyor ertesi gün saçlar hemen yağlı duruyor neden ya :) bu kadar hızlı pisleniyor olamaz. Mustela kullanıyorum.. son banyoda saçına sürmedim hatta ondan kaynaklı mı acaba diye yine aynı
Ben kullanıyorum geceleri yatmadan 5 damla eczane nin önerisiyle... Fakat çözüm değil sadece biraz daha sakinleşti ama hala gazı ve ağlaması bitmedi bitmiyorKızlar kim sab simplex kullanıyor ve ne kadar kullanıyor
kafalar karismasin diye direkt kendi kullandigim urunlerin fotosunu ekledim.Salon Kadini pişik için Bepanthol pişik önleyici kremi mi onermistiniz, direk pişik kremi değil pişik önleyici kremi görüyorum her yerde
Tamam sorun ben de değilmiş aynı yolları denemişiz. Bende her banyoda sürmüyorum saçına artık. 1 şampuanlı bi şampuansız yapacağım. Cildine de losyon sürüyorum.Bizimde öyle ya hem yağlı hem tozlu, gören annesi bu çocukla ilgilenmiyor sanırbende mustela kullanıyorum son 2 banyoyu şampuansız yaptım gene aynı, bi de şampuan kullanınca cildi çok kuruyor ama sade suyla hiçbir şey olmuyor
Nazenin’in de saçı yağlanıyor hemen ben çok dokunup okşadığım için oluyor sanıyordumSevgili saçlı bebek anneleri sorum var, banyo yapıyor ertesi gün saçlar hemen yağlı duruyor neden ya :) bu kadar hızlı pisleniyor olamaz. Mustela kullanıyorum.. son banyoda saçına sürmedim hatta ondan kaynaklı mı acaba diye yine aynı
Çok teşekkür ederimkafalar karismasin diye direkt kendi kullandigim urunlerin fotosunu ekledim.
Bepanthol'u 2 senedir aktif olarak kullaniyorum, her alt degistirmede mutlaka kullandim.
Alerjik bebek kakasi yuzunden pisik olma olasiligimiz cok yüksekti, sadece 1 kez yasadik o da ananemiz alt degistirirken 2 sefer ust ust surmeyi unutmus o yuzden oldu. Onlari da gecirmisti.
Kucuk bebegim icin sebamed (bu da pisik onleyici olarak geciyordu) kullanmayi tercih etmistim birkac sefer pisik oldu, tek seferde bepanthol surunce duzeldi. Sebamed'i kullanmayi biraktim.
Bir de hametan kullaniyorum. O da pisik olmasina engel oldu ve pişigi de iyilestirdi. (Bunu yeni kesfettim acikcasi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?