2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Peki süt birikmesinde nasıl oluyor, gümüş kalkan çok küçük ve süt gelirse muhtemelen akacaktır. Ona çözüm olarak ne önerirsiniz
Canım benim bebek çok çok sık emiyordu, emdikten sonra da hep sagiyordum, evet biraz birikiyordu ama bunları yaptığım için hiç akmadi. Hatta içinde biriken süt de tedavi edici oluyordu göğüs uçlarına

Ah sorma bende dün yaptım ondan sonra yine yapmadı hiç stres oldum inşallah gerek kalmaz böyle alışır diye korkuyorum.

Bende saydım valla 2 sanarken 4 müş bazen çok az yapmış. Çişte sorun yok şükür, yine de yetersiz beslendiği anlamına mı gelir
Bir günden birşey olmaz ama takip et 3 4 gün hep yaz. Sonra hep böyleyse doktora bi sorarsın. Ama böyle ve kilo alıyorsa yine sıkıntı yok kuzum..

Ben 6 yi cisli bez diye biliyorum kuzum, kaka iki üç gün yapmasa bile sorun değil ama her gün mutlaka en az 6-7 kere çişli bez almalisiniz demişti doktor
Valla internete baktım ben öyle yazıyor. Zaten emin değilim ne doğru.. bebeğin kilo alması tek önemli şey bu süreçte onu biliyorum

Peki süt birikmesinde nasıl oluyor, gümüş kalkan çok küçük ve süt gelirse muhtemelen akacaktır. Ona çözüm olarak ne önerirsiniz
Kuzum süt gelirken gümüşler işe yaramıyor çünkü süt orda durmayıp akıyor. Ben süt aktığı zamanlarda o plastikleri taktım hep. Ki onlardan da döküldüğü oldu altı oynayınca filan.. onun dışında gğöüşleri taktım. Krem sürüp gümüşü taktım. Emzirirken birinden ötekinden damlıyor bazen o zaman plastik taktım. Duş sonrası akıyor diye plastik taktım vs. Bi o bi o hep değiştirdim.. artık çok akmıyor o yüzden hep Gümüş takıyorum.. bir de artık aksa da 3 5 damla süte acımıyorum valla onu toplayıp saklamak zor geliyor. İlk 15 gğn sütler çok daha değerli diye hep topluyordum da

Sevgili saçlı bebek anneleri sorum var, banyo yapıyor ertesi gün saçlar hemen yağlı duruyor neden ya :) bu kadar hızlı pisleniyor olamaz. Mustela kullanıyorum.. son banyoda saçına sürmedim hatta ondan kaynaklı mı acaba diye yine aynı

Kızlar bebeğini spaya götüren var mı, ben çok istiyorum ama boyunluk falan sıkar mi ki bebeğimi bir de gıdısının altı pişik olmuş, kararsızım
Ben 40. düşünüyordum ama çok minik hala belki 2 3 4. Aylardan birinde olabilir

Bizimde öyle ya hem yağlı hem tozlu, gören annesi bu çocukla ilgilenmiyor sanır bende mustela kullanıyorum son 2 banyoyu şampuansız yaptım gene aynı, bi de şampuan kullanınca cildi çok kuruyor ama sade suyla hiçbir şey olmuyor

Salon Kadini pişik için Bepanthol pişik önleyici kremi mi onermistiniz, direk pişik kremi değil pişik önleyici kremi görüyorum her yerde
kafalar karismasin diye direkt kendi kullandigim urunlerin fotosunu ekledim.

Bepanthol'u 2 senedir aktif olarak kullaniyorum, her alt degistirmede mutlaka kullandim.

Alerjik bebek kakasi yuzunden pisik olma olasiligimiz cok yüksekti, sadece 1 kez yasadik o da ananemiz alt degistirirken 2 sefer ust ust surmeyi unutmus o yuzden oldu. Onlari da gecirmisti.

Kucuk bebegim icin sebamed (bu da pisik onleyici olarak geciyordu) kullanmayi tercih etmistim birkac sefer pisik oldu, tek seferde bepanthol surunce duzeldi. Sebamed'i kullanmayi biraktim.

Bir de hametan kullaniyorum. O da pisik olmasina engel oldu ve pişigi de iyilestirdi. (Bunu yeni kesfettim acikcasi )

Eklentiler

• 20231004_144639.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 27
Tamam sorun ben de değilmiş aynı yolları denemişiz. Bende her banyoda sürmüyorum saçına artık. 1 şampuanlı bi şampuansız yapacağım. Cildine de losyon sürüyorum.

Nazenin’in de saçı yağlanıyor hemen ben çok dokunup okşadığım için oluyor sanıyordum
Ben ilk dalin kullandım annem almıştı bitti şimdi mustela kullanıyorum yine aynı yağlı. Hadi şimdi bazen her gün bazen gün aşırı yıkıyoruz kışın napıcaz bu şüşkonun yağlı saçlarını

Çok teşekkür ederim ben de Sebamed kullanıyorum çok hafif kızarıklık olmuş gibi hemen Bepanthol alacağım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…