İnşalllah Ben zeytin yağı içiyorum sütümden bebeğede geçer diye, arkadaşlardan biri var emin olduğu bir yerden zeytinyağı almış , bebeğinin biberonuna koyuyor , bulursam bende yapıcam , onlar da işe yarıyormuş birazda olsa bebeğin sancısını hafifletiyormuşAh sorma bende dün yaptım ondan sonra yine yapmadı hiç stres oldum inşallah gerek kalmaz böyle alışır diye korkuyorum.
Ah yavrum ya benimkinin gazı kaka yapmasını engelliyorBen kullanıyorum geceleri yatmadan 5 damla eczane nin önerisiyle... Fakat çözüm değil sadece biraz daha sakinleşti ama hala gazı ve ağlaması bitmedi bitmiyor
Aynen bende o kalkanı kullanıyorum ama içindeki o vakumlayan şeyi çıkartıp kullanıyorum. Kutusunda max 40 dk kullanın yazıyordu muhtemelen baskı yaptığı için. Bende onsuz kullanıyorum. O bile yetmiyor gibiBenyani böyle bi acı yok kopsa daha az acırdı sanırım, her 2 meme ucum ve memelerim çok fena, çareyi lansinler krem sürüp kalkan takmakla buldum özellikle sağ memem daha kötü, mesela geceden taktım sabaha kadar iyi oldu ama benim oğlan hunharca davranıyor mememe, ısırıyor evirip çeviriyor sakız gibi çiğneyip çekiyor o yüzden bir türlü iyileşmiyor, sana da delikli olan başlığı takıp hava almasını tavsiye ederim daha çabuk iyileşiyor
Evet bepantolün bi tek o kremi var pişik üzerine bende yeni aldım, pişik olmak üzere gördüm. Mustela kullanıyorduk ama faydası yokmuş demek ki bepantole geçtimSalon Kadini pişik için Bepanthol pişik önleyici kremi mi onermistiniz, direk pişik kremi değil pişik önleyici kremi görüyorum her yerde
Anladımm, benim hep o kalkana sütler birikiyordu ama delikliyi kullandığım için hava alıyor bozulmuştur diyerek hep döktüm.Kuzum süt gelirken gümüşler işe yaramıyor çünkü süt orda durmayıp akıyor. Ben süt aktığı zamanlarda o plastikleri taktım hep. Ki onlardan da döküldüğü oldu altı oynayınca filan.. onun dışında gğöüşleri taktım. Krem sürüp gümüşü taktım. Emzirirken birinden ötekinden damlıyor bazen o zaman plastik taktım. Duş sonrası akıyor diye plastik taktım vs. Bi o bi o hep değiştirdim.. artık çok akmıyor o yüzden hep Gümüş takıyorum.. bir de artık aksa da 3 5 damla süte acımıyorum valla onu toplayıp saklamak zor geliyor. İlk 15 gğn sütler çok daha değerli diye hep topluyordum da
Nazenin’in de saçı yağlanıyor hemen ben çok dokunup okşadığım için oluyor sanıyordum
Ben ilk dalin kullandım annem almıştı bitti şimdi mustela kullanıyorum yine aynı yağlı. Hadi şimdi bazen her gün bazen gün aşırı yıkıyoruz kışın napıcaz bu şüşkonun yağlı saçlarını
Çok teşekkür ederimben de Sebamed kullanıyorum çok hafif kızarıklık olmuş gibi hemen Bepanthol alacağım bugün
Gümüşün tedavi edici özelliği var, plastik olanda biryerlere değmemesini ve daha da kötü olmasını engelliyor. Havalı kapağı takarsan da hqva aldığı için iyileşmeye destek oluyor. Süt 3 saat oda ısısında durabilir toplandığında hemen bebeğe verebilirsin dökmene gerek yok. Çok bekletmediysen tabiAynen bende o kalkanı kullanıyorum ama içindeki o vakumlayan şeyi çıkartıp kullanıyorum. Kutusunda max 40 dk kullanın yazıyordu muhtemelen baskı yaptığı için. Bende onsuz kullanıyorum. O bile yetmiyor gibi
Evet bepantolün bi tek o kremi var pişik üzerine bende yeni aldım, pişik olmak üzere gördüm. Mustela kullanıyorduk ama faydası yokmuş demek ki bepantole geçtim
Anladımm, benim hep o kalkana sütler birikiyordu ama delikliyi kullandığım için hava alıyor bozulmuştur diyerek hep döktüm.Gümüş daha tedavi edici anladığım kadarıyla. Bakalım biraz daha idare etmeye çalışacağım. İlk günlerden daha çok acıyor canım sanki
Nazenin’in de saçı yağlanıyor hemen ben çok dokunup okşadığım için oluyor sanıyordum
Ben ilk dalin kullandım annem almıştı bitti şimdi mustela kullanıyorum yine aynı yağlı. Hadi şimdi bazen her gün bazen gün aşırı yıkıyoruz kışın napıcaz bu şüşkonun yağlı saçlarını
Demek ki Şampuanda değil olay :) hepimizde var baksanıza. Havalardan herhaldeBenim minigi de gorseniz rezalet yaglaniyor saclari, buyuk boyle degildi. Kis cocuguydu haftada 2 kez yikardim, beresiz gezdirmiyordum ama yaglanmiyordu hic.
Bunun banyo yaptiginin sabahi saclari yag icinde, cildi de yagli. Unibaby ve sebamed denedim bende çözüm olmadı.
Ama konakta olmadi bunda, ablasinda dehset konak sorunu yasamistik.
Estafurullah cok gecmis olsunher kullanista bezelye tanesi kadar yeterli aklınızda olsun :)
Benimki 3 gün kaka yapmadı gaz masajı denedim 1 saat içinden öyle bir yaptı ki bulursam atayım sana daAh yavrum ya benimkinin gazı kaka yapmasını engelliyor
Kalkanın deliklisine dolsa da bozulmaz mı yani, birde biberonda mı biriktirilmeli hiç denemedim mantıklıymışGümüşün tedavi edici özelliği var, plastik olanda biryerlere değmemesini ve daha da kötü olmasını engelliyor. Havalı kapağı takarsan da hqva aldığı için iyileşmeye destek oluyor. Süt 3 saat oda ısısında durabilir toplandığında hemen bebeğe verebilirsin dökmene gerek yok. Çok bekletmediysen tabi
Ah yavrum ya benimkinin gazı kaka yapmasını engelliyor
Ya şu günler ne zormuş elden hiç bişey gelmiyor kıvır kıvır yavrucakAh yavrum ya benimkinin gazı kaka yapmasını engelliyor
Bence havalardan degil, sacinin cinsi yagli benimkinin. Babasinin saclari cok yaglanir, bu babasina cekmis, buyuk kizimda bana cekmis.Demek ki Şampuanda değil olay :) hepimizde var baksanıza. Havalardan herhalde
Valla benimkinin yüzünde de isilik var hatta yenidoğan aknesi sanırım. Bende o kremi kullanıyorum ağız silme mendiline siliyorum artık silindiği kadarıyla sonra emziriyorum. Dediğiniz gibi silinmeden kullanılabilir yazısına güveniyorum birazda.Kızlar lansinoh krem kullananlar emzirince kremi siliyormusunuz yoksa direk emziriyor musunuz ? Ben silmeyi denedim ama ağır bi yapısı var hafif geçirip emziriyorum, kullanma talimatında direk silmeden emzirilebilir diyor ama içimde rahat etmiyor, bebeğin yüzünde isilik gibi taneler var acaba krem mi yapıyor diye düşündüm
Canım az bi zeytinyağı versen rahatlatır gerçekten. İlk kızımda doktoru demişti zararı olmaz diye. Gece bebeğim de uyumadı az verdim bendeİnşalllah Ben zeytin yağı içiyorum sütümden bebeğede geçer diye, arkadaşlardan biri var emin olduğu bir yerden zeytinyağı almış , bebeğinin biberonuna koyuyor , bulursam bende yapıcam , onlar da işe yarıyormuş birazda olsa bebeğin sancısını hafifletiyormuş
Bende silmeden emziriyorumKızlar lansinoh krem kullananlar emzirince kremi siliyormusunuz yoksa direk emziriyor musunuz ? Ben silmeyi denedim ama ağır bi yapısı var hafif geçirip emziriyorum, kullanma talimatında direk silmeden emzirilebilir diyor ama içimde rahat etmiyor, bebeğin yüzünde isilik gibi taneler var acaba krem mi yapıyor diye düşündüm
Benimde öyle memeyi bile atıyor sancı gelince iki büklüm oluyorYa şu günler ne zormuş elden hiç bişey gelmiyor kıvır kıvır yavrucak
Bizde de var aynısı doktor Karbonatlı suya daldırıp ağız mendili ile silmemizi istedi. Bir haftadır her gün siliyoruz ilk silince temiz oluyor sonradan tekrar oluşuyor. Bugün doktora tekrar sordum her gün yapabilirsiniz bir sakıncası yok karbonatın dediKızlar bebeğinizin dilinin ortası beyazmı benim bikaö gündür beyaz farkettim süt lekesimi yoksa pamukçuk mu oldu anlamadım
Çokta ilerde midesini bulandırıyorBizde de var aynısı doktor Karbonatlı suya daldırıp ağız mendili ile silmemizi istedi. Bir haftadır her gün siliyoruz ilk silince temiz oluyor sonradan tekrar oluşuyor. Bugün doktora tekrar sordum her gün yapabilirsiniz bir sakıncası yok karbonatın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?