2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah sorma bende dün yaptım ondan sonra yine yapmadı hiç stres oldum inşallah gerek kalmaz böyle alışır diye korkuyorum.
İnşalllah Ben zeytin yağı içiyorum sütümden bebeğede geçer diye, arkadaşlardan biri var emin olduğu bir yerden zeytinyağı almış , bebeğinin biberonuna koyuyor , bulursam bende yapıcam , onlar da işe yarıyormuş birazda olsa bebeğin sancısını hafifletiyormuş

Aynen bende o kalkanı kullanıyorum ama içindeki o vakumlayan şeyi çıkartıp kullanıyorum. Kutusunda max 40 dk kullanın yazıyordu muhtemelen baskı yaptığı için. Bende onsuz kullanıyorum. O bile yetmiyor gibi
Salon Kadini pişik için Bepanthol pişik önleyici kremi mi onermistiniz, direk pişik kremi değil pişik önleyici kremi görüyorum her yerde
Evet bepantolün bi tek o kremi var pişik üzerine bende yeni aldım, pişik olmak üzere gördüm. Mustela kullanıyorduk ama faydası yokmuş demek ki bepantole geçtim
Anladımm, benim hep o kalkana sütler birikiyordu ama delikliyi kullandığım için hava alıyor bozulmuştur diyerek hep döktüm. Gümüş daha tedavi edici anladığım kadarıyla. Bakalım biraz daha idare etmeye çalışacağım. İlk günlerden daha çok acıyor canım sanki

Benim minigi de gorseniz rezalet yaglaniyor saclari, buyuk boyle degildi. Kis cocuguydu haftada 2 kez yikardim, beresiz gezdirmiyordum ama yaglanmiyordu hic.

Bunun banyo yaptiginin sabahi saclari yag icinde, cildi de yagli. Unibaby ve sebamed denedim bende çözüm olmadı.

Ama konakta olmadi bunda, ablasinda dehset konak sorunu yasamistik.
Çok teşekkür ederim ben de Sebamed kullanıyorum çok hafif kızarıklık olmuş gibi hemen Bepanthol alacağım bugün

Estafurullah cok gecmis olsun her kullanista bezelye tanesi kadar yeterli aklınızda olsun :)

Gümüşün tedavi edici özelliği var, plastik olanda biryerlere değmemesini ve daha da kötü olmasını engelliyor. Havalı kapağı takarsan da hqva aldığı için iyileşmeye destek oluyor. Süt 3 saat oda ısısında durabilir toplandığında hemen bebeğe verebilirsin dökmene gerek yok. Çok bekletmediysen tabi

Demek ki Şampuanda değil olay :) hepimizde var baksanıza. Havalardan herhalde

Kalkanın deliklisine dolsa da bozulmaz mı yani, birde biberonda mı biriktirilmeli hiç denemedim mantıklıymış

Benimde normal doğum yapıp epizyotomi kesisi olan arkadaşlara sorum var; dikişiniz düşmesine rağmen acı- ağrı var mı birde dikiş düşen yerde kızarıklık hafif şişlik. Böyle diyince çok korkuyorum enfeksiyon mu kaptı acaba diye. Doktoruma yazdım da dönerse tabi

Kızlar lansinoh krem kullananlar emzirince kremi siliyormusunuz yoksa direk emziriyor musunuz ? Ben silmeyi denedim ama ağır bi yapısı var hafif geçirip emziriyorum, kullanma talimatında direk silmeden emzirilebilir diyor ama içimde rahat etmiyor, bebeğin yüzünde isilik gibi taneler var acaba krem mi yapıyor diye düşündüm

Valla benimkinin yüzünde de isilik var hatta yenidoğan aknesi sanırım. Bende o kremi kullanıyorum ağız silme mendiline siliyorum artık silindiği kadarıyla sonra emziriyorum. Dediğiniz gibi silinmeden kullanılabilir yazısına güveniyorum birazda.

Canım az bi zeytinyağı versen rahatlatır gerçekten. İlk kızımda doktoru demişti zararı olmaz diye. Gece bebeğim de uyumadı az verdim bende

Bende silmeden emziriyorum
Kırmızı noktalar bizdede var sıcaktan sanırım kuzum

Kızlar bebeğinizin dilinin ortası beyazmı benim bikaö gündür beyaz farkettim süt lekesimi yoksa pamukçuk mu oldu anlamadım
Bizde de var aynısı doktor Karbonatlı suya daldırıp ağız mendili ile silmemizi istedi. Bir haftadır her gün siliyoruz ilk silince temiz oluyor sonradan tekrar oluşuyor. Bugün doktora tekrar sordum her gün yapabilirsiniz bir sakıncası yok karbonatın dedi

Çokta ilerde midesini bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…