- 9 Eylül 2020
- 284
- 308
- 53
- 33
Ben şırıngaya çekip hemen veriyorum emerken öyle az olunca.. birde minicik su biberonu var ona koyup dolaba koyuyorum bebek uyudu hemen veremezsemKalkanın deliklisine dolsa da bozulmaz mı yani, birde biberonda mı biriktirilmeli hiç denemedim mantıklıymış
Süt pek leke bırakmıyor ama mama yiyince oğlumun oluyor beyazlık. Gazlı bezle temizleyebilirsiniz dedi bana doktor. Bi dene istersen silince çıkıyorsa pamukçuk değildirKızlar bebeğinizin dilinin ortası beyazmı benim bikaö gündür beyaz farkettim süt lekesimi yoksa pamukçuk mu oldu anlamadım
Bana da diyorlar ama önce benim rahatım önemli zaten lohusalıkta aşırı terliyorum bir de kat kat giyemem vallaYa kızlar Allah aşkına anne üşütürse bebekte gaz yapar mı var mı bilimsel açıklaması yoksa kulaktan dolma mı gelen gelen sen üşütüyosun çocuğun gazı ondan diyor ben yanıyorum illa kat kat giyinip pişik mı yapıyım kendimi nolur bilen aydınlatsın delircem yediklerin deseler anlıcam
Ben kullanıyorum cnm günde iki kez 10damlaKızlar kim sab simplex kullanıyor ve ne kadar kullanıyor
Kızlar 1. Ay aşısi 28. Günde yapılır mi? Cuma 28. Gün pazartesi 31. Gün ama eşimin işleri yoğun pazartesi. 28 de yaptıran var mı
Bende atletle geziyorum elimde değil bunalıyorumBana da diyorlar ama önce benim rahatım önemli zaten lohusalıkta aşırı terliyorum bir de kat kat giyemem valla
Banyo et kuzum belki rahatlar gazdan mı acaba yoksa karnımı açBebeğim yine araba ve bebek arabası dışında doğru düzgün uyumamaya başladı, belki 1 saatlik uykuyla duruyorum iyi hissetmiyorum kendimi3-4 saat uyuyan bebeler nasıl uyuyor aklım almıyor artık
Canım Drun adını yazar mısınben konyadayım canım ıstanbulda Tedavı gördüm ama Ilk heyet raporumu Anadolu yakasında kosuyolundakı central park hastanesındekı bı doktor yazdı çok tatlı bı doktordu hıc zorluk çıkarmadı yazdı
Bu zeytinyağı olayı direkt verilmemeli bence; bizim sağlık ocağı doktorumuz uyardı kıvamlı olduğu için boğazına kaçıyor boğulma tehlikesi yaşıyorlar dedi aman ha sakın vermeyin dedi. Bir başka çocuk doktoru da aynı sizin gibi verebilirsiniz bi çay kaşığı demişti. Ama bence tedbirli davranmakta fayda varCanım az bi zeytinyağı versen rahatlatır gerçekten. İlk kızımda doktoru demişti zararı olmaz diye. Gece bebeğim de uyumadı az verdim bende
Ayy al benden de o kadar. Ateş basıyor diyorum emzirirken özellikle üstümü çıkartıyorum. Neymiş üşütürsem sütün tadı ekşirmiş bebeğe geçermişYa kızlar Allah aşkına anne üşütürse bebekte gaz yapar mı var mı bilimsel açıklaması yoksa kulaktan dolma mı gelen gelen sen üşütüyosun çocuğun gazı ondan diyor ben yanıyorum illa kat kat giyinip pişik mı yapıyım kendimi nolur bilen aydınlatsın delircem yediklerin deseler anlıcam
M martanKızlar şu uyku mevzusu kafama takıldı ya. Sizin bebisler 24 saatte ortalama kaç saat uyuyor?
NewMamaa Sonbahardagel Melikeben lidyadgn kibrisss dikloron Salon Kadini
Ve diğerleri.. etiket tam yapamadım canlar
Canım benimki belli olmuyor bazen çılgınca ağlıyor özellikle son 3 gündür neyse ki bunu gündüz yapıyor gece güzel uyuyor ama uyandı emzir sustur gazını bezini al derken 1 buçuk bazen iki saat uyanık artık bakınıyor biraz da 16 saat uyuyordur ama kesin
Kızlar şu uyku mevzusu kafama takıldı ya. Sizin bebisler 24 saatte ortalama kaç saat uyuyor?
Tahminimce 14 saat uyuyordur hiç belli olmuyor günden güne değişiyor durumlarıKızlar şu uyku mevzusu kafama takıldı ya. Sizin bebisler 24 saatte ortalama kaç saat uyuyor?
Hiç hesaplamadım ama hesaplayamam da çünkü anlamıyorumKızlar şu uyku mevzusu kafama takıldı ya. Sizin bebisler 24 saatte ortalama kaç saat uyuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?