2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bir yerde bebeklerin ilk aylarda ağladıklarında gözyaşlarının akmadığını okumuştum. Doğrusu nedir bende bilmiyorum 2. Ay kontrolünde doktorumuza soracağım

Takip ettiğim bir programda 1. Ataktan sonra artık gözyaşı gelebilir diyordu. Öncesinde gelmiyormuş. Qma sorun teşkil etmez korkmaz

Hadi gözün aydın canım ciğerleri inmemiş çok şükür balgamıda atlatır yakında inş

Bebeğin şuna kaç kilo ? Bide şuan goon sıkı mı duruyor yoksa bol mu? Yani sence 8kg kadar gerçekten olacakmı ? Ortalama günde 5tane bez kullansan elindekiler 22,23 gün yetecek

O bendede var , benim de hep tartışmalarım aile yüzünden , inşallah bişey olmaz

Böyle şeyler okuyunca üzülüyorum biraz. Oğlumun bakım sürecinde aynı şehirde olma ihtimalimiz var ve gözüm korkuyor

Oluyor canim cok normal ve cok dikkat etmeliyiz. Maternal amnesia'yi arastirabilirsin. Hamilelik ve emzirme döneminde bir cesit bunama yasiyoruz. Uykusuzluk ve yorgunluk da etkiliyor tabii.

Ben iki saat öncesini hatirlamiyorum

Yok arkadaş bilgisayarlarda bile uyku modu var benim kızda yok.
Salıncak aldım son çare, beni bile koysalar uyurum orda yok uyumuyor
Nefesi derinleşiyor gece diyorum ki tamam bitti bu iş bu bebe uyudu, yatağıma usulca yatıyorum, yatarken başımın yastığa değme sesinden uyaniyor Her güzelin bir kusuru vardır diyorum ve olumlama yapıyorum

Benim kızımında 2 haftadır akıyor gözyaşı biraz erken gibi sanki ama

Ya zaten gözyaşı kanalları tam olarak gelişmediği için doğumdan itibaren akmıyor

septembrmom seninki bayağı erken gelişmiş demekki , bizimki de yeni yeni gelişiyor o zaman

Canım bende de var unutkanlık değil ama aptal ruh hali Mesela çocuk aguluyor çok yaşa annecim diyorum Annem mutfaktan şunu getirir misin diyor gidiyorum mutfağa bulaşık falan yıkıyorum alakasız, getireceğim şeyi unutuyorum
Ama tarih/gün/kişi hafızam eskiden olduğu gibi zehir gibi
Mesela burda kimle ne konussam üç yıl sonra unutmam, iki hafta önce bugün yediğim yemeği falan hatırlarım tuhafim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…