Ben bir yerde bebeklerin ilk aylarda ağladıklarında gözyaşlarının akmadığını okumuştum. Doğrusu nedir bende bilmiyorum 2. Ay kontrolünde doktorumuza soracağımYa ben bebeklerin ilk dönemler gözyaşı akmadigini yeni duydum, çünkü bebeğimin ilk gunden itibaren iki gözünden de ağlayınca yaşları siliyorumDoğduğundan beri akıyor yani
Doğumdan itibaren aglayinca yaş akması bir sorun teşkil etmiyor değil mi?
ddlklc erken gibi diyince aklıma takıldı
Takip ettiğim bir programda 1. Ataktan sonra artık gözyaşı gelebilir diyordu. Öncesinde gelmiyormuş. Qma sorun teşkil etmez korkmazYa ben bebeklerin ilk dönemler gözyaşı akmadigini yeni duydum, çünkü bebeğimin ilk gunden itibaren iki gözünden de ağlayınca yaşları siliyorumDoğduğundan beri akıyor yani
Hadi gözün aydın canım ciğerleri inmemiş çok şükür balgamıda atlatır yakında inşKızlar doktordan geldim balgamı vardı bebeğin
Muayne etti ciğerlere inmemiş temiz dedi ama balgam olunca getir kontrol edelim böyle dedi günde 7/8 kez sf ile mutlaka burun temizliğini yap ama çekme işlemi 4 ü geçmesin dedi
Bebeğin şuna kaç kilo ? Bide şuan goon sıkı mı duruyor yoksa bol mu? Yani sence 8kg kadar gerçekten olacakmı ? Ortalama günde 5tane bez kullansan elindekiler 22,23 gün yetecekKızlar günaydın, gratisten goon premium 2 no indirime girmiş. Kızım şuan 5 kiloya yakın. Elimde bi tane goon 2 no 46lı 1 paket, baby turco 68li 2 no 1 paket var. Sizce goon 2 nodan 1 paket daha almalı mıyım? Goon 2 no 8 kiloya kadar yazıyor ama bilemedim
Benim kız sadece sulanıyor akmıyorKızlar Alparslan’ın bu 3 oldu göz yaşı akıyor, sizde durumlar nedir
O bendede var , benim de hep tartışmalarım aile yüzünden , inşallah bişey olmazinanır mısın eşimle tek tartışmamız hep ailesi yüzünden ben başka bir sebepten tartıştığımızı hiç hatırlamıyorum en güzeli uzak oturmak yakınlıktan ben faydadan çok zarar gördüm
Çok şükür canımKızlar doktordan geldim balgamı vardı bebeğin
Muayne etti ciğerlere inmemiş temiz dedi ama balgam olunca getir kontrol edelim böyle dedi günde 7/8 kez sf ile mutlaka burun temizliğini yap ama çekme işlemi 4 ü geçmesin dedi
inanır mısın eşimle tek tartışmamız hep ailesi yüzünden ben başka bir sebepten tartıştığımızı hiç hatırlamıyorum en güzeli uzak oturmak yakınlıktan ben faydadan çok zarar gördüm
Oluyor canim cok normal ve cok dikkat etmeliyiz. Maternal amnesia'yi arastirabilirsin. Hamilelik ve emzirme döneminde bir cesit bunama yasiyoruz. Uykusuzluk ve yorgunluk da etkiliyor tabii.Ben sizlere bir şey danışacağım kızlar.
Bildiğim şeyler aklıma gelmez oldu. Dün yemeğin altını açtığımı unuttum yandı, pratik bilgilerim aklıma gelmiyor, teknolojiyle aram çok iyidir bazen o an yapacağım şey neyse bön bön baktığım oluyor.
Anlamadım hamilelik sonrası böyle bir şey olur mu ya? Dalgınlıkta mevcut. Kendimi notlarla, alarmlarla felan ki bazen onları da unutuyorum toparlamaya çalışıyorum.
Son yıllarım çok stres ve üzüntü ile geçti, tiroid rahatsızlığım peydah oldu. Bunlar da belki etkiledi ne bileyim. Rahatsızım beynimin bu halinden. Kendimi zorluyorum. Sizde de oluyor mu bu denli?
Ben iki saat öncesini hatirlamiyorumMutlaka vitaminlerini aksatma al , yani normal bence , bende bişey anlatmakta zorlanıyorumyani konuşamıyorum o kadar beynim dolu bin tane şey var beynimde resmen konuşamaz oldum 2saat sürüyor bişeyi anlatmak yada isimleri falan hatırlamıyorum alzaimır mı oluyorum anladım ki
Hepsi aynı olmuyor elbette ama çoğunluk böyle gibi inşallah problemsiz bir süreç atlatırsınızBöyle şeyler okuyunca üzülüyorum biraz. Oğlumun bakım sürecinde aynı şehirde olma ihtimalimiz var ve gözüm korkuyor
Ay nerden aldin takımı bayildimmmmKızlar şu ahşap şeye oyuncak takınca bebek baya oyalanıyor valla yarım saattir sayesinde kahvaltı masasındayım :)
Benim kızımında 2 haftadır akıyor gözyaşı biraz erken gibi sanki ama
Ya zaten gözyaşı kanalları tam olarak gelişmediği için doğumdan itibaren akmıyorYa ben bebeklerin ilk dönemler gözyaşı akmadigini yeni duydum, çünkü bebeğimin ilk gunden itibaren iki gözünden de ağlayınca yaşları siliyorumDoğduğundan beri akıyor yani
Canım bende de var unutkanlık değil ama aptal ruh haliBen sizlere bir şey danışacağım kızlar.
Bildiğim şeyler aklıma gelmez oldu. Dün yemeğin altını açtığımı unuttum yandı, pratik bilgilerim aklıma gelmiyor, teknolojiyle aram çok iyidir bazen o an yapacağım şey neyse bön bön baktığım oluyor.
Anlamadım hamilelik sonrası böyle bir şey olur mu ya? Dalgınlıkta mevcut. Kendimi notlarla, alarmlarla felan ki bazen onları da unutuyorum toparlamaya çalışıyorum.
Son yıllarım çok stres ve üzüntü ile geçti, tiroid rahatsızlığım peydah oldu. Bunlar da belki etkiledi ne bileyim. Rahatsızım beynimin bu halinden. Kendimi zorluyorum. Sizde de oluyor mu bu denli?
Tam 40+0 da doğdu onla ilgili olabilir o zaman kuzumYa zaten gözyaşı kanalları tam olarak gelişmediği için doğumdan itibaren akmıyor
septembrmom seninki bayağı erken gelişmiş demekki , bizimki de yeni yeni gelişiyor o zaman
Benimkininde bi damla aktı zaten ama nasıl içim gitti yaBenim kız sadece sulanıyor akmıyor
Seninde hep akademik bilgiler vermenOluyor canim cok normal ve cok dikkat etmeliyiz. Maternal amnesia'yi arastirabilirsin. Hamilelik ve emzirme döneminde bir cesit bunama yasiyoruz. Uykusuzluk ve yorgunluk da etkiliyor tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?