2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya kızlar yemin ederim kafayı yiycem
Eşim annemlere gidelim dedi bende kırmak istemedim dedim ara sor hasta biri yoksa gidelim dedim Aradı eşim babasını hasta kimse yok gelin dediler gittim sarıldık öptük derken kaynanam grip çok fena bide demez mi bugün başladı diye
Yüzüm düştü moralim bozuldu
Bilerek yaptı bence bunun başka bir açıklaması olamaz
Sanırım bu ara herkesten nefret etmeye başladım

Ya cidden bazen yaşadığım şehirde eşim dışında kimsem yok, kapısını çalacagim kapımı çalan bir Allah'ın kulu yok diye hayiflanirdim. Şu yazılanları duyunca halime şükrediyorum iyi ki az insan çok huzur diyorum. El kadar bebeye geçse bizim kadar kolay atlatamiyor dili yok konusamiyor bu mu anlayış ya?

Kuzu konudan alakasız sen o 150 lira civarı tulumu nerden almıştın
Ya duygusal duygusal konuşuyoruz tulum diyor valla biri link paylaşmıştı kim hatırlamıyorum ilk defa o zaman gördüm uygun bebe adını üye girişi yapmadan almıştım faturası bu bakabilirsin benim var yedek olsun diye aldım ama baya iyi çıktı

Eklentiler

• IMG_9924.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 68
Çok iyi bir anne miyim bilmiyorum ama hayatımda kendimden daha çok düşündüğüm kimse olmamıştı nazenin yazınca buraya adını yazınca bile gözlerim doluyor kızımı çok seviyorum. Gerçekten annelik delilikmiş. Ne güzel 5 kız kardeş. Biz 3 kızız annemle babam ayrı benim annem baban adam olsaydı dha çocuk yapardım keşke 5 kızım olsa der hep
Çocuk açısından da yemin ederim kızımın hiç bir zorluğu yok benim hayatım kısıtlandı sadece hep söylüyorum onun dışında altını al memeyi ver uyut kızım hiç zor bir bebek değil. Annem diyordu ki arada bakmaya gidiyordum melike bir bebek hiç mi ağlamaz bir şey oldu sanıyordum diye. Doğru diyorsun o zaman kızlar iki sene sonra bir grup daha gelir mi böyle hepimizle

Yerinizde olmayı çok isterdim hiçte üzülmeyin bazı insanların varlığı dahada zarar

Hemen bebegi al dön eve

45 50 cc rezene çayı mı verdin
Evet canım sabah ve akşam yani toplam 95cc dr çoktan söyledi de korkuyordum ama verdim ve çok faydalı oldu, dr ta bana söyleyince aynen böyle tepki vedim ve emin olmak için kaç kere sordum , dr en son evet 50cc sabah 50cc akşam vere bilirsin dedi bana

Kizima anne sütü, kısa bir dönem mama ve bir kere calpol dışında hiç bir şey vermedim. Bana da çok öneren var ama en en kötü gaz dönemlerinde bile hiç cesaret edemedim ya
Valla bende cesaret edemiyordum ama artık baktım kıvranıyor dr’ta önerdiği için verdim , ama inanılmaz derecede kızım rahatladı ya bende inanamadım gün içinde 3 defa çok rahat kaka yaptı mutluluktan uçacaktım

Canım ben bunu dr sordum , hatta Dr bana anason da ver dedi , uyku problemide var rahatlatır uyutur dedi , ben nörolojik sorun ola bilir mi dedim , yok ya yapmaz sadece uyku yapar dedi bana , doç dr hasan Özyönüm Dr’umun ismi , bana kimyasal ilaçların zararı daha fazla dedi bunu söylediğimde , mesela sab simplexe çok karşı

Onları da Çorapsız giydirince terletiyor. Büyük alınca kayıyor boşluk olunca ısıtmıyor.
Benim dediğim sey bilekte olan spor corap gibi yani, step marka
Kızlar bebelerinize kitap okuyor musunuz, bu dönemde ne okunur hiç bilmiyorum, beni linklerseniz sevinirim
Ben de az cumleli resimli kitap okuyorum, tekerlemeli kitaplar veya hikayesini sevdigim kitaplar, nedense dinlerse etkilenir gibi geliyor. Belki diye bi kitap var mesela olabileceği seyleri anlatan onu okuyorum mesela.
Yok bi o kaldı denemediğim , kalkan gümüş kapak lansinoh krem kullandım iyi geliyor ama benimki kötü emdiği için gene aynı
Ben garmastan da aldım en basta catladıgında ama sanki sarı kantaron işe yaradı. Bi de gumus kapak gibi balmumu kapak var ebebekte. Bence gumus daha kullanıslı ama aklında bulunsun
Bence simdi cok erken, kimbilir yıllar içinde daha neler dusunur nw kararlar veririz

Ben söylemiştim canım. septembrmom ben de şu pembeden aldım. Yıkandı kurumadı daha kullanamadım yarın inş. Ama kumaşı filan çok beğendim

Eklentiler

• Screenshot_20231120-211326_Chrome.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 66
Canım 50 CC bana çok fazla gibi geldi Kıbrıscimm danıştın mı doktora? Ben şekerli su bile vermedim daha
Evet canım Dr söyledi zaten , bende korkup vermiyorum hep bir iki kaşık veriyordum , dr dedi bir iki kaşık ne yapar 50 sabah 50 akşam ver , 50 cc mi dedim evet dedi , bende 2,3kere sordum emin olmak için , çünkü bende korkuyordum hatta korka korka verdim ama çok etkili oldu , dr bana kimyasal ilaçlar daha zararlı san simplex önermedi , halbuki devletteki dr san simplex ver dedi , yani heralde her dr farklı görüşlere mi sahip ya , anlamıyorum ki bende , ama rezene kimyon anason demledim verdim ve çok etkili oldu ben şok oldum

Hayatım boyunca mottom az insan çok huzur oldu. Herkesten uzakta yaşadığımız içinde çok mutluyum.
Ben kolay kolay kimseyle anlaşamıyorum. Hele ki eş tarafıyla yakın otursaydım kavga kıyametten evliliğim mahvolurdu. Zaten zor toparladık.
Çok geçmiş olsun yarın muayenede bir şey çıkmaz inşallah. Bence de sen artık kimseyle görüşme kış bitene dek.

Ay daha çok minikler benimki zaten tüp bebek bundan sonra olur mu bilmem , nasip , ama bir tane yeter şu anlık ama biliyormuşum eğer istiyorsan peş peşe yap hem beraber büyürler hem tam rahatladım büyüttüm derken tekrar bebekle uğraşma tatile gitme yada eşinle zaman geçirme açısından 1,2 sene çok zor olur ama sonrası güzel olur benim de donmuş embriyom var seneye inşallah transfer yapacaklar tutarsa eğer olucak tutmazsa bi tane kızım olucak sadece

Ben sizlere bir şey danışacağım kızlar.
Bildiğim şeyler aklıma gelmez oldu. Dün yemeğin altını açtığımı unuttum yandı, pratik bilgilerim aklıma gelmiyor, teknolojiyle aram çok iyidir bazen o an yapacağım şey neyse bön bön baktığım oluyor.
Anlamadım hamilelik sonrası böyle bir şey olur mu ya? Dalgınlıkta mevcut. Kendimi notlarla, alarmlarla felan ki bazen onları da unutuyorum toparlamaya çalışıyorum.
Son yıllarım çok stres ve üzüntü ile geçti, tiroid rahatsızlığım peydah oldu. Bunlar da belki etkiledi ne bileyim. Rahatsızım beynimin bu halinden. Kendimi zorluyorum. Sizde de oluyor mu bu denli?

Mutlaka vitaminlerini aksatma al , yani normal bence , bende bişey anlatmakta zorlanıyorum yani konuşamıyorum o kadar beynim dolu bin tane şey var beynimde resmen konuşamaz oldum 2saat sürüyor bişeyi anlatmak yada isimleri falan hatırlamıyorum alzaimır mı oluyorum anladım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…