2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok herşeyi onlar biliyor bizimkide gripli bizi çağırdı akşam kocasına da diyorki çok yaklaşıp nefesini verme çocuğa hasta olur ama kendisi bizi bu şartlarda hasta değilim diyip çağırıyor
Nİyeyse bu erkek milletinin ailesi hep böyle oluyor. Bizim aileler kanatsız melek, onların aile hep şeytan
Allah hepimize sabır versin

Ahahah valla terör bunlar terör.. benimki de öyle canım lohusa olana kadar iyi anlaşıyorduk şimdi sinir oluyorum her hareketine. Allahtan başka şehirdeyiz.ben dinlemiyorum ama doktor böyle diyor diyip kendi bildiğimi yapıyorum. Ona çocuğu elletmek bile istemiyorum ama

Ben de şu kayınvalidelerin görüntülü arama olayına gıcık oluyorum. Tamam Normalde arıyor ama mesela o gece misafir gelecek biliyor. Cuma günü annemler gelecek biliyor önceki günler aramıyor cuma gecesi arıyor açmıyorum Ben de Yani insanlar gelmiş zaten bebeğin uyanık olduğu vakitler belli o vakitlerde gelen insan sevsin sana Görüntülü aramaya niye vakit ayıralım.

Ben tam slingin en son düğüm atıldığı yerde düğüm atılacak kadar pay bırakıyorum genişliği tam oluyor bide bizdeki sling baya esnek sıksam bile sıkı olmuyor. Senin sling markası ne canım?
Valla markası yok bi siteden almıştım hiç olmadı valla kızım tam bana yapışıyor , ama onun da rahat olmadığını his ediyorum , kanguru sipariş verdim bakalım k nasıl olacak

Ya çok kalın kafalı benimki. Söylesende inanmıyor anlamıyor. Kendi bildiği en doğrusu. Doktorların bildiği yanlış. Doktor böyle söyledi diyorum her seferinde. Birde arkasına ekliyorum ben kafama göre yapmıyorum diye. Aslında inceden laf da sokmuş oluyorum sen kafana göre yapmışsın diye ama anladığını sanmıyorum

Gerçekten yazdın mı onu ay keşke bende öyle ola bilsem ya ben bişey söyleyemiyorum , yaptıklarını anlatsam Kıbrıs’tan tr kadar olur

benim gibisi de varmış senin bebiş te aynı benim bebiş gibi evet çok zor , benimkide bana yapışık geziyor ilk eşime veriyordum bazen , 1 hafta 10 gündür ondada durmuyor artık beni istiyor , bi annem bide bende duruyor

Bravo
Bende enayi gibi kalp kırmayayım aman diye diye kendimi bitiriyorum

Evcarın bebegi 5 kg iken 2 no onun bacaklarını sıkmış ve soymuştu, benimki 4600 civarı su an 2 numara kırmızı lastik izi var ama belde de baya payı var gibi. Cok guzel indirime girmiş ama yine de riskli olabilir. Ben senin yerinde olsam eger indirimdeyse goon 3 no stoklarım, turcodan memnunsam da bunları bitirince 2 no turco alırım hem ucuz hem kolay bulunuyo 3te komple goona gecerim ya da stokları kullanırım
Eğer gözlerinde capaklanma varsa problem. Cunku gozyası kanalı tıkalıysa goz surekli akıyor oyle bir sey değilse sorun değildir
Oto koltuğu alacağım burada linklediniz ama hiç linkleri açamadım tekrardan paylaşabilir misiniz
Joie ispin 360 0-18 kg konusuldu. Septeönr besafe 9-18 almıs gecen de besafe'in de cok onerilen bi modeli 12bine düşüyordu. Bence az daha bekleyip 9 36 kg aralıgında adac testli bir şey alabilirsin

Biraz fazla inceden

Allah kolaylık versin gerçekten şaka gibi 55 derecede bebek mi yıkanır kendine döksün onu
Kendileri ordinaryüs...

Ay bende burun temizliği yaparken annem aynısını dedi niye çocuğa işkence yapıyorsun sütünü damlat açılır dedi benim annem senin kayınvalide gibi herşey kendi dediği gibi olacak yoksa olmaz kayınvalidem tamam diyor mesela ama yapmıyor kendi bildiğini yine yapıyor
Ah canım yardım edince böyle oluyor etmeyince de insan çok yoruluyor , ben ilk yardım almadım mahv oldum artık annemi çağırıyorum geliyor , ama sıcak suda neymiş Allah aşkına çocuğa yakacak

Kızzz bu sabah 7.30 aradı ödüm yerle bir oldu o saatte aranır mı belli aralıklarla yapıyor bunu
Eşimde görevde diye sessize alamıyorum nolur nolmaz diye
Bişey mi oldu diye geri aradım 3 4 saat sonra yok diyor bilmem nerede deprem olmuş hissettiniz mi...

Şimdi daha net inceleyemedim ama favladım septemberın gönderdigi model hepsiburada da daha uygunmuş, bunuda favliyim kızım rahatlasın bir bakıp almak istiyorum sağolun kızlar

Ya ben birine laf sokamam , tartışamam yani elimi ayağımı kaybederim bide eşimin babası çok değişik ters biri , yani dönüp bana bişey söylerse bende cevap verirsem ortalık karışır gerçi karışması daha mı iyi olur bilmem ama hep susuyorum ama deli gibi içinden konuşup cevap veriyorum yada annemin beynini yiyorum hep ona anlatıyorum oda eşin için saygılı ol diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…