Nİyeyse bu erkek milletinin ailesi hep böyle oluyor. Bizim aileler kanatsız melek, onların aile hep şeytanYok herşeyi onlar biliyor bizimkide gripli bizi çağırdı akşam kocasına da diyorki çok yaklaşıp nefesini verme çocuğa hasta olur ama kendisi bizi bu şartlarda hasta değilim diyip çağırıyor
Kıyafete mi? E bebek canım. For my baby yazınca çıkar. Kumaşı çok güzel kışlık ince ama sıcak tutuyor. Tulumu da var bende 2 renkAy nerden aldin takımı bayildimmmm
Ahahah valla terör bunlar terör.. benimki de öyle canım lohusa olana kadar iyi anlaşıyorduk şimdi sinir oluyorum her hareketine. Allahtan başka şehirdeyiz.ben dinlemiyorum ama doktor böyle diyor diyip kendi bildiğimi yapıyorum. Ona çocuğu elletmek bile istemiyorum amaKızlar herkes eş ailelerinden bahsetmiş. Benim kayınvalidem kızım doğana kadar iyi bir kayınvalideydi yada ben öyle sanıyordum bilmiyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz. Kayınvalidem tam 4 çocuk 2 torun büyütmüş. Benim kız 3. Torun. Ama sanki ilk çocuğuymuş gibi o kadar pimpirik ki bazen çıldırıyorum gerçekten. İlk 50 gün annem vardı yanımda, şimdi kayınvalidem var ikinci defa onunla kızımı yıkayacaktık. Yıkanma suyunu 55 derece yapmış. Daha önce benim hazırladığım su(37-38derece arası) çok soğukmuş. Kendi çocuklarını hep 55derecede yıkamış. Bende sen çocuklarını yıkamamışsın haşlamışsın dedim. Önerilen sıcaklık bu dedim zor bela ikna ettim. Kendi kızımda benim söz hakkımın olmayışı çok canımı sıkıyor. Benim annem böyle değil, anneme o öyle olmayacak diyorum tamam kızım diyor. Kayınvalidem hemen muhalefet. Biz böyle yapıyorduk şöyle yapıyorduk. Burnunu temizliyorum şırınga ve sf ile. Onu yapmasan olmaz mı bana hiç doğru bir yöntem gibi gelmiyor, biz süt damlatıyorduk diyorsüt damlatmak çok mantıklı çünkü
Valla markası yok bi siteden almıştım hiç olmadı valla kızım tam bana yapışıyor , ama onun da rahat olmadığını his ediyorum , kanguru sipariş verdim bakalım k nasıl olacakBen tam slingin en son düğüm atıldığı yerde düğüm atılacak kadar pay bırakıyorum genişliği tam oluyor bide bizdeki sling baya esnek sıksam bile sıkı olmuyor. Senin sling markası ne canım?
Ya çok kalın kafalı benimki. Söylesende inanmıyor anlamıyor. Kendi bildiği en doğrusu. Doktorların bildiği yanlış. Doktor böyle söyledi diyorum her seferinde. Birde arkasına ekliyorum ben kafama göre yapmıyorum diye. Aslında inceden laf da sokmuş oluyorum sen kafana göre yapmışsın diye ama anladığını sanmıyorumAhahah valla terör bunlar terör.. benimki de öyle canım lohusa olana kadar iyi anlaşıyorduk şimdi sinir oluyorum her hareketine. Allahtan başka şehirdeyiz.ben dinlemiyorum ama doktor böyle diyor diyip kendi bildiğimi yapıyorum. Ona çocuğu elletmek bile istemiyorum ama
Gerçekten yazdın mı onuBiz evlenirken en başta daha kına gecesi için ben elbise almadım arkadaşımın kıyafetini giydim çok beğenmiştim onu alsam da öyle bir şey alacaktım neyse görümceme gönderdim fotoğrafını bana şey yazmıştı melike pek beğenmedim başka bir şey al istersen. Ben de ona fikrinizi sormadım ne giyecegimi görün diye attım genelde de fikrinizi sormayacağım zaten haberiniz olsun dedim. Elbise biraz açıktı o yüzden muhtemelen hoşlanmadılar ama onun tarafı görmeyecekti ve kına gecesi genelde kadınlar oluyor diye tercih ettim. neyse işte ozamandan beri çekinirler benden.
benim gibisi de varmışCanım evet evet kanguru var orda güzel uyur ama kendi uyumasindan bahsettim yani elim kolum serbest bir şekilde benim kız gündüz hemen hemen hiç uyumaz. Uyutup su işimi göreyim diyemem. Evde tek sen ve bebek varken duşa girebiliyor musun canımbana da nasip olur mu ki
BravoBiz evlenirken en başta daha kına gecesi için ben elbise almadım arkadaşımın kıyafetini giydim çok beğenmiştim onu alsam da öyle bir şey alacaktım neyse görümceme gönderdim fotoğrafını bana şey yazmıştı melike pek beğenmedim başka bir şey al istersen. Ben de ona fikrinizi sormadım ne giyecegimi görün diye attım genelde de fikrinizi sormayacağım zaten haberiniz olsun dedim. Elbise biraz açıktı o yüzden muhtemelen hoşlanmadılar ama onun tarafı görmeyecekti ve kına gecesi genelde kadınlar oluyor diye tercih ettim. neyse işte ozamandan beri çekinirler benden.
Evcarın bebegi 5 kg iken 2 no onun bacaklarını sıkmış ve soymuştu, benimki 4600 civarı su an 2 numara kırmızı lastik izi var ama belde de baya payı var gibi. Cok guzel indirime girmiş ama yine de riskli olabilir. Ben senin yerinde olsam eger indirimdeyse goon 3 no stoklarım, turcodan memnunsam da bunları bitirince 2 no turco alırım hem ucuz hem kolay bulunuyo 3te komple goona gecerim ya da stokları kullanırımKızlar günaydın, gratisten goon premium 2 no indirime girmiş. Kızım şuan 5 kiloya yakın. Elimde bi tane goon 2 no 46lı 1 paket, baby turco 68li 2 no 1 paket var. Sizce goon 2 nodan 1 paket daha almalı mıyım? Goon 2 no 8 kiloya kadar yazıyor ama bilemedim
Eğer gözlerinde capaklanma varsa problem. Cunku gozyası kanalı tıkalıysa goz surekli akıyor oyle bir sey değilse sorun değildirYa ben bebeklerin ilk dönemler gözyaşı akmadigini yeni duydum, çünkü bebeğimin ilk gunden itibaren iki gözünden de ağlayınca yaşları siliyorumDoğduğundan beri akıyor yani
Doğumdan itibaren aglayinca yaş akması bir sorun teşkil etmiyor değil mi?
ddlklc erken gibi diyince aklıma takıldı
Joie ispin 360 0-18 kg konusuldu. Septeönr besafe 9-18 almıs gecen de besafe'in de cok onerilen bi modeli 12bine düşüyordu. Bence az daha bekleyip 9 36 kg aralıgında adac testli bir şey alabilirsinOto koltuğu alacağım burada linklediniz ama hiç linkleri açamadım tekrardan paylaşabilir misiniz
7 bin trendyoldaBesafe Izi Comfort X3 9-18 Kg Oto Koltuğu Black Car Interior Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu aldım daha gelmedi hepsi burada 3.5 bine geliyordu
Biraz fazla incedenYa çok kalın kafalı benimki. Söylesende inanmıyor anlamıyor. Kendi bildiği en doğrusu. Doktorların bildiği yanlış. Doktor böyle söyledi diyorum her seferinde. Birde arkasına ekliyorum ben kafama göre yapmıyorum diye. Aslında inceden laf da sokmuş oluyorum sen kafana göre yapmışsın diye ama anladığını sanmıyorum
Allah kolaylık versin gerçekten şaka gibi 55 derecede bebek mi yıkanır kendine döksün onuKızlar herkes eş ailelerinden bahsetmiş. Benim kayınvalidem kızım doğana kadar iyi bir kayınvalideydi yada ben öyle sanıyordum bilmiyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz. Kayınvalidem tam 4 çocuk 2 torun büyütmüş. Benim kız 3. Torun. Ama sanki ilk çocuğuymuş gibi o kadar pimpirik ki bazen çıldırıyorum gerçekten. İlk 50 gün annem vardı yanımda, şimdi kayınvalidem var ikinci defa onunla kızımı yıkayacaktık. Yıkanma suyunu 55 derece yapmış. Daha önce benim hazırladığım su(37-38derece arası) çok soğukmuş. Kendi çocuklarını hep 55derecede yıkamış. Bende sen çocuklarını yıkamamışsın haşlamışsın dedim. Önerilen sıcaklık bu dedim zor bela ikna ettim. Kendi kızımda benim söz hakkımın olmayışı çok canımı sıkıyor. Benim annem böyle değil, anneme o öyle olmayacak diyorum tamam kızım diyor. Kayınvalidem hemen muhalefet. Biz böyle yapıyorduk şöyle yapıyorduk. Burnunu temizliyorum şırınga ve sf ile. Onu yapmasan olmaz mı bana hiç doğru bir yöntem gibi gelmiyor, biz süt damlatıyorduk diyorsüt damlatmak çok mantıklı çünkü
Ordinasyüs az kalır. Görümcemde yanımdaydı anne ben küçükken nefret ederdim banyodan hep senin yüzündenmiş bizi hep haşladın diyoAllah kolaylık versin gerçekten şaka gibi 55 derecede bebek mi yıkanır kendine döksün onu
Kendileri ordinaryüs...
Ay bende burun temizliği yaparken annem aynısını dediKızlar herkes eş ailelerinden bahsetmiş. Benim kayınvalidem kızım doğana kadar iyi bir kayınvalideydi yada ben öyle sanıyordum bilmiyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz. Kayınvalidem tam 4 çocuk 2 torun büyütmüş. Benim kız 3. Torun. Ama sanki ilk çocuğuymuş gibi o kadar pimpirik ki bazen çıldırıyorum gerçekten. İlk 50 gün annem vardı yanımda, şimdi kayınvalidem var ikinci defa onunla kızımı yıkayacaktık. Yıkanma suyunu 55 derece yapmış. Daha önce benim hazırladığım su(37-38derece arası) çok soğukmuş. Kendi çocuklarını hep 55derecede yıkamış. Bende sen çocuklarını yıkamamışsın haşlamışsın dedim. Önerilen sıcaklık bu dedim zor bela ikna ettim. Kendi kızımda benim söz hakkımın olmayışı çok canımı sıkıyor. Benim annem böyle değil, anneme o öyle olmayacak diyorum tamam kızım diyor. Kayınvalidem hemen muhalefet. Biz böyle yapıyorduk şöyle yapıyorduk. Burnunu temizliyorum şırınga ve sf ile. Onu yapmasan olmaz mı bana hiç doğru bir yöntem gibi gelmiyor, biz süt damlatıyorduk diyorsüt damlatmak çok mantıklı çünkü
Kızzz bu sabah 7.30 aradı ödüm yerle bir oldu o saatte aranır mı belli aralıklarla yapıyor bunuBen de şu kayınvalidelerin görüntülü arama olayına gıcık oluyorum. Tamam Normalde arıyor ama mesela o gece misafir gelecek biliyor. Cuma günü annemler gelecek biliyor önceki günler aramıyor cuma gecesi arıyor açmıyorum Ben de Yani insanlar gelmiş zaten bebeğin uyanık olduğu vakitler belli o vakitlerde gelen insan sevsin sana Görüntülü aramaya niye vakit ayıralım.
Ay ben hiç dediğin gibi yapamam yaGerekirse kirmaktan cekinme, yoksa hep devam eder. Mesela Banyosunu yaptiracagin zaman haber bile verme yap cik. Hatta evine dönebilir bence artik
Şimdi daha net inceleyemedim ama favladım septemberın gönderdigi model hepsiburada da daha uygunmuş, bunuda favliyim kızım rahatlasın bir bakıp almak istiyorum sağolun kızlarEvcarın bebegi 5 kg iken 2 no onun bacaklarını sıkmış ve soymuştu, benimki 4600 civarı su an 2 numara kırmızı lastik izi var ama belde de baya payı var gibi. Cok guzel indirime girmiş ama yine de riskli olabilir. Ben senin yerinde olsam eger indirimdeyse goon 3 no stoklarım, turcodan memnunsam da bunları bitirince 2 no turco alırım hem ucuz hem kolay bulunuyo 3te komple goona gecerim ya da stokları kullanırım
Eğer gözlerinde capaklanma varsa problem. Cunku gozyası kanalı tıkalıysa goz surekli akıyor oyle bir sey değilse sorun değildir
Joie ispin 360 0-18 kg konusuldu. Septeönr besafe 9-18 almıs gecen de besafe'in de cok onerilen bi modeli 12bine düşüyordu. Bence az daha bekleyip 9 36 kg aralıgında adac testli bir sey alabilirsin
Ya ben birine laf sokamam , tartışamam yani elimi ayağımı kaybederimYa-par-sin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?