2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
B12 vitaminine baktırdım mı canım düşükse ciddi unutkanlık yapıyor

Bu mümkün ya hatta adı bile var ama bak ben se neydi unuttum sebebi annenin beyin yapısının cocugu on planda olacak sekilde değişmesi diye hatırlıyorum

Canım sen yinede çok verme

Eklentiler

• Screenshot_20231124_011911_com.android.chrome.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 60
Sağol cnm burnu tıkalıymis sf verdi bir kez yaptim bir şey çıkmadı yarın tekrar yapacağım

Vitamini de unutuyorum İflah olmaz durumdayımm. Aynı şekilde konuşurken kelime hatırlamakta da zorlanıyorum arada. Yani çok garip bu yaşadığımız ya

B12 vitaminine baktırdım mı canım düşükse ciddi unutkanlık yapıyor
Gebeliğin sonunda çoğu değerle beraber vitaminlere de baktırdığımda sorun yoktu ama bilemedim ki tekrar doktora gidince soracağım

Bu mümkün ya hatta adı bile var ama bak ben se neydi unuttum sebebi annenin beyin yapısının cocugu on planda olacak sekilde değişmesi diye hatırlıyorum
İnşallah öyle bir şeydir ve hemen düzelir çok sinir bozucu durumlara giriyor insan

Ahaha bende unutuyorum sabah akşam içmem gerekiyor ya sabah unutuyorum ya akşam yada komple unutuyorum

Canım sen yinede çok verme
Allah Allah çok enteresan kuzenimin de Dr’u rezene ve papatya ver demiş , mesela ben Dr sordum papatya olmaz rezene kimyon ver dedi , ama ben nurda bi kaç dr sordum , hasan bey ver dediyse ver diyorlar , yani her dr’un tıp dediği farklı vallahi bilemiyorum ki , bende yine korktum şimdi bak

Bende baktım inceledim güzel kitapları var , başlamak olarak dediklerini alacağım sağol canım

Anladım canım bana çok fazla geldi ilk defa duyuyorum

Kızlar günaydın, gratisten goon premium 2 no indirime girmiş. Kızım şuan 5 kiloya yakın. Elimde bi tane goon 2 no 46lı 1 paket, baby turco 68li 2 no 1 paket var. Sizce goon 2 nodan 1 paket daha almalı mıyım? Goon 2 no 8 kiloya kadar yazıyor ama bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_20231124_095214_Gratis.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 38
Bence elindekiler fazlasıyla yeterli 2 no alma daha fazla

inanır mısın eşimle tek tartışmamız hep ailesi yüzünden ben başka bir sebepten tartıştığımızı hiç hatırlamıyorum en güzeli uzak oturmak yakınlıktan ben faydadan çok zarar gördüm

Kızlar Alparslan’ın bu 3 oldu göz yaşı akıyor, sizde durumlar nedir
Ya ben bebeklerin ilk dönemler gözyaşı akmadigini yeni duydum, çünkü bebeğimin ilk gunden itibaren iki gözünden de ağlayınca yaşları siliyorum Doğduğundan beri akıyor yani
Doğumdan itibaren aglayinca yaş akması bir sorun teşkil etmiyor değil mi?
ddlklc erken gibi diyince aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…