- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
B12 vitaminine baktırdım mı canım düşükse ciddi unutkanlık yapıyorBen sizlere bir şey danışacağım kızlar.
Bildiğim şeyler aklıma gelmez oldu. Dün yemeğin altını açtığımı unuttum yandı, pratik bilgilerim aklıma gelmiyor, teknolojiyle aram çok iyidir bazen o an yapacağım şey neyse bön bön baktığım oluyor.
Anlamadım hamilelik sonrası böyle bir şey olur mu ya? Dalgınlıkta mevcut. Kendimi notlarla, alarmlarla felan ki bazen onları da unutuyorum toparlamaya çalışıyorum.
Son yıllarım çok stres ve üzüntü ile geçti, tiroid rahatsızlığım peydah oldu. Bunlar da belki etkiledi ne bileyim. Rahatsızım beynimin bu halinden. Kendimi zorluyorum. Sizde de oluyor mu bu denli?
Bu mümkün ya hatta adı bile var ama bak ben se neydi unuttumBen sizlere bir şey danışacağım kızlar.
Bildiğim şeyler aklıma gelmez oldu. Dün yemeğin altını açtığımı unuttum yandı, pratik bilgilerim aklıma gelmiyor, teknolojiyle aram çok iyidir bazen o an yapacağım şey neyse bön bön baktığım oluyor.
Anlamadım hamilelik sonrası böyle bir şey olur mu ya? Dalgınlıkta mevcut. Kendimi notlarla, alarmlarla felan ki bazen onları da unutuyorum toparlamaya çalışıyorum.
Son yıllarım çok stres ve üzüntü ile geçti, tiroid rahatsızlığım peydah oldu. Bunlar da belki etkiledi ne bileyim. Rahatsızım beynimin bu halinden. Kendimi zorluyorum. Sizde de oluyor mu bu denli?
Canım sen yinede çok vermeValla bende cesaret edemiyordum ama artık baktım kıvranıyor dr’ta önerdiği için verdim , ama inanılmaz derecede kızım rahatladı ya bende inanamadım gün içinde 3 defa çok rahat kaka yaptımutluluktan uçacaktım
Sağol cnm burnu tıkalıymis sf verdi bir kez yaptim bir şey çıkmadı yarın tekrar yapacağımCanım ciğerlerden mi geliyor öksürük? Ben götürdüm. Hastanede bir müdahale olmadı ama en azından dr gördü ve içim rahatladı. Çok küçükler ve 4 ay olana kadar burunlarından nefes alıyolar sadece tıkanması tehlikeli bence bi göstersen dr iyi olur. Sık sık burun temizliği yap serum fizyolojik ile çok geçmiş olsun
Bana ilk ay iyi gelmişti burdan tavsiye etmislerdiYok bi o kaldı denemediğim , kalkan gümüş kapak lansinoh krem kullandım iyi geliyor ama benimki kötü emdiği için gene aynı
Vitamini de unutuyorumMutlaka vitaminlerini aksatma al , yani normal bence , bende bişey anlatmakta zorlanıyorumyani konuşamıyorum o kadar beynim dolu bin tane şey var beynimde resmen konuşamaz oldum 2saat sürüyor bişeyi anlatmak yada isimleri falan hatırlamıyorum alzaimır mı oluyorum anladım ki
Gebeliğin sonunda çoğu değerle beraber vitaminlere de baktırdığımda sorun yoktu ama bilemedim ki tekrar doktora gidince soracağımB12 vitaminine baktırdım mı canım düşükse ciddi unutkanlık yapıyor
İnşallah öyle bir şeydir ve hemen düzelir çok sinir bozucu durumlara giriyor insanBu mümkün ya hatta adı bile var ama bak ben se neydi unuttumsebebi annenin beyin yapısının cocugu on planda olacak sekilde değişmesi diye hatırlıyorum
Ahaha bende unutuyorum sabah akşam içmem gerekiyor ya sabah unutuyorum ya akşam yada komple unutuyorumVitamini de unutuyorumİflah olmaz durumdayımm. Aynı şekilde konuşurken kelime hatırlamakta da zorlanıyorum arada. Yani çok garip bu yaşadığımız ya
Gebeliğin sonunda çoğu değerle beraber vitaminlere de baktırdığımda sorun yoktu ama bilemedim ki tekrar doktora gidince soracağım
İnşallah öyle bir şeydir ve hemen düzelir çok sinir bozucu durumlara giriyor insan
Allah Allah çok enteresan kuzenimin de Dr’u rezene ve papatya ver demiş , mesela ben Dr sordum papatya olmaz rezene kimyon ver dedi , ama ben nurda bi kaç dr sordum , hasan bey ver dediyse ver diyorlar , yani her dr’un tıp dediği farklıCanım sen yinede çok verme
Balım teşekkür ederimBen söylemiştim canım.septembrmom ben de şu pembeden aldım. Yıkandı kurumadı daha kullanamadım yarın inş. Ama kumaşı filan çok beğendim
Sağol balımYa duygusal duygusal konuşuyoruz tulum diyorvalla biri link paylaşmıştı kim hatırlamıyorum ilk defa o zaman gördüm uygun bebe adını üye girişi yapmadan almıştım faturası bu bakabilirsin benim var yedek olsun diye aldım ama baya iyi çıktı
Bende baktım inceledim güzel kitapları var , başlamak olarak dediklerini alacağım sağol canımRica ederim canım. Kızım anca uyudu gördüm ama cevaplayamadım. Ben bim den iş bankası kültür yayınlarının 4 tane çocuk kitabını almıştım her sayfa kocaman resimli ve az yazılıydı pek ilgisini çekemiyordum. Sincap kitap yayınlarının şuan da bebek üniversitesini döne döne okuyorum resimlerinde bulunan renkler cok ilgisini çekiyor, bir de tane tane okuyup kelimelere alışır diye ümit ediyorum eminim senin minnoşunda sevecek, tummy time için zeka kartlarında ki görsellerle oynuyoruz yine üzerindekileri kırmızı tırtıl vs belirterek ilgisini çekmeye çalışıyorum, biraz daha ilerisi için sincap kitaptan merhaba serisinin çiftlik olanı ile tak çıkar bağ bahçe aldım(hayvan, kürek felan onları sayfalardan çıkarıp geri takıyorlar şimdi için erken tabii). Şimdi yavaş yavaş tutmaya çalışıyor bir şeyleri kısa sürüyor bu kitaplar biraz daha büyüdüğünde baya yarayışlı olur gibime geliyor. Senin sayende tanışalım mı? Oltalı kitabı da alacağım mesela. Bir çok yönden eğitici buldum ben dümdüz kitap okumaktan öteye taşımış sincap kitap yayınları bu işi. Uzun uzun yazdım ama gerçekten beğendim o yüzden.
Anladım canım bana çok fazla geldi ilk defa duyuyorumEvet canım sabah ve akşam yani toplam 95ccdr çoktan söyledi de korkuyordum ama verdim ve çok faydalı oldu, dr ta bana söyleyince aynen böyle tepki vedim ve emin olmak için kaç kere sordum , dr en son evet 50cc sabah 50cc akşam vere bilirsin dedi bana
Balla babada Dr dediğinde çok fazla gelmişti böyle olmuştumAnladım canım bana çok fazla geldi ilk defa duyuyorum
Bence elindekiler fazlasıyla yeterli 2 no alma daha fazlaKızlar günaydın, gratisten goon premium 2 no indirime girmiş. Kızım şuan 5 kiloya yakın. Elimde bi tane goon 2 no 46lı 1 paket, baby turco 68li 2 no 1 paket var. Sizce goon 2 nodan 1 paket daha almalı mıyım? Goon 2 no 8 kiloya kadar yazıyor ama bilemedim
Yok kuzum vermedim ama bana hoşgeldin dedi sarılıp öptü oğlumla eşimle yan yana oturdu ben bebekle a geride durdumKuzum çocuğu vermedin dimi? Kucağına almasına izin vermeseydin
inanır mısın eşimle tek tartışmamız hep ailesi yüzünden ben başka bir sebepten tartıştığımızı hiç hatırlamıyorum en güzeli uzak oturmak yakınlıktan ben faydadan çok zarar gördümHayatım boyunca mottom az insan çok huzur oldu. Herkesten uzakta yaşadığımız içinde çok mutluyum.
Ben kolay kolay kimseyle anlaşamıyorum. Hele ki eş tarafıyla yakın otursaydım kavga kıyametten evliliğim mahvolurdu. Zaten zor toparladık.
Çok geçmiş olsun yarın muayenede bir şey çıkmaz inşallah. Bence de sen artık kimseyle görüşme kış bitene dek.
Benim kızımında 2 haftadır akıyor gözyaşı biraz erken gibi sanki amaKızlar Alparslan’ın bu 3 oldu göz yaşı akıyor, sizde durumlar nedir
Ya ben bebeklerin ilk dönemler gözyaşı akmadigini yeni duydum, çünkü bebeğimin ilk gunden itibaren iki gözünden de ağlayınca yaşları siliyorumKızlar Alparslan’ın bu 3 oldu göz yaşı akıyor, sizde durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?