şuan 5 kiloya yakınız canım ben kendim evdeki tartıyla ölçtüm kıyafetleriyle 5100 geldi. Goon çok sıkı değil. 8 olmasada 7kgya kadar olur gibi sanki Günlük 8-9 tane bez değiştiriyoruzBebeğin şuna kaç kilo ? Bide şuan goon sıkı mı duruyor yoksa bol mu? Yani sence 8kg kadar gerçekten olacakmı ? Ortalama günde 5tane bez kullansan elindekiler 22,23 gün yetecek
Bakacağım canım teşekkür ederim böyle abartılı durumlar olunca korkmaya başlamıştımOluyor canim cok normal ve cok dikkat etmeliyiz. Maternal amnesia'yi arastirabilirsin. Hamilelik ve emzirme döneminde bir cesit bunama yasiyoruz. Uykusuzluk ve yorgunluk da etkiliyor tabii.
Okurken güldüm ama ya o kadar benzer kiCanım bende de var unutkanlık değil ama aptal ruh haliMesela çocuk aguluyor çok yaşa annecim diyorum Annem mutfaktan şunu getirir misin diyor gidiyorum mutfağa bulaşık falan yıkıyorum alakasız, getireceğim şeyi unutuyorum
Ama tarih/gün/kişi hafızam eskiden olduğu gibi zehir gibi
Mesela burda kimle ne konussam üç yıl sonra unutmam, iki hafta önce bugün yediğim yemeği falan hatırlarım tuhafim biraz
Yani eğer söylediğin gibiyse 2 paket daha alsan anca yeter , eğer 8,9 bez değiştiriyorsan yani ortalama 2 ay daha kullanacaksın bu bezden , o yüzden 2 paket 68 li isterşuan 5 kiloya yakınız canım ben kendim evdeki tartıyla ölçtüm kıyafetleriyle 5100 geldi. Goon çok sıkı değil. 8 olmasada 7kgya kadar olur gibi sanki Günlük 8-9 tane bez değiştiriyoruz
Evet canım mesela bu sabahta gözyaşı döktüm seni anlıyoruminanır mısın eşimle tek tartışmamız hep ailesi yüzünden ben başka bir sebepten tartıştığımızı hiç hatırlamıyorum en güzeli uzak oturmak yakınlıktan ben faydadan çok zarar gördüm
Kendini o denli sıkamıyor daha hanımefendi yalancıktan ağlarken doluyor sadeceKızlar Alparslan’ın bu 3 oldu göz yaşı akıyor, sizde durumlar nedir
Canım benim kızda öyle özellikle gündüzleri tam uyudu diyorum yatırıyorum 10dk sonra uyanıyor. Uykuya aşırı direniyor gündüzleri. Dün slinge koydum emzik verdim koynumda 2.5 saat uyudu. Duşa giricem diye slingten çıkardım 10 dk sonra uyandıYok arkadaş bilgisayarlarda bile uyku modu var benim kızda yok.
Salıncak aldım son çare, beni bile koysalar uyurum orda yok uyumuyor
Nefesi derinleşiyor gece diyorum ki tamam bitti bu iş bu bebe uyudu, yatağıma usulca yatıyorum, yatarken başımın yastığa değme sesinden uyaniyorHer güzelin bir kusuru vardır diyorum ve olumlama yapıyorum
Benim kız da uyumuyor ama sling ben beceremedim yaCanım benim kızda öyle özellikle gündüzleri tam uyudu diyorum yatırıyorum 10dk sonra uyanıyor. Uykuya aşırı direniyor gündüzleri. Dün slinge koydum emzik verdim koynumda 2.5 saat uyudu. Duşa giricem diye slingten çıkardım 10 dk sonra uyandıçıkarmasaydım bence 1 -2 saat daha uyurdu şok oldum valla. Bilseydim daha önce denerdim slingi. Sen denedin mi slingle?
Ben tam slingin en son düğüm atıldığı yerde düğüm atılacak kadar pay bırakıyorum genişliği tam oluyor bide bizdeki sling baya esnek sıksam bile sıkı olmuyor. Senin sling markası ne canım?Benim kız da uyumuyor ama sling ben beceremedim ya, kızım sanki tam bana yapışıyor anlamadım sıkı yapsam olmuyor biraz bol yapsam olmuyor
Biz evlenirken en başta daha kına gecesi için ben elbise almadım arkadaşımın kıyafetini giydim çok beğenmiştim onu alsam da öyle bir şey alacaktım neyse görümceme gönderdim fotoğrafını bana şey yazmıştı melike pek beğenmedim başka bir şey al istersen. Ben de ona fikrinizi sormadım ne giyecegimi görün diye attım genelde de fikrinizi sormayacağım zaten haberiniz olsun dedim. Elbise biraz açıktı o yüzden muhtemelen hoşlanmadılar ama onun tarafı görmeyecekti ve kına gecesi genelde kadınlar oluyor diye tercih ettim. neyse işte ozamandan beri çekinirler benden.O bendede var , benim de hep tartışmalarım aile yüzünden , inşallah bişey olmaz
Canım evet evet kanguru var orda güzel uyur ama kendi uyumasindan bahsettim yani elim kolum serbest bir şekilde benim kız gündüz hemen hemen hiç uyumaz. Uyutup su işimi göreyim diyemem. Evde tek sen ve bebek varken duşa girebiliyor musun canımCanım benim kızda öyle özellikle gündüzleri tam uyudu diyorum yatırıyorum 10dk sonra uyanıyor. Uykuya aşırı direniyor gündüzleri. Dün slinge koydum emzik verdim koynumda 2.5 saat uyudu. Duşa giricem diye slingten çıkardım 10 dk sonra uyandıçıkarmasaydım bence 1 -2 saat daha uyurdu şok oldum valla. Bilseydim daha önce denerdim slingi. Sen denedin mi slingle?
Besafe Izi Comfort X3 9-18 Kg Oto Koltuğu Black Car Interior Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu aldım daha gelmedi hepsi burada 3.5 bine geliyorduOto koltuğu alacağım burada linklediniz ama hiç linkleri açamadım tekrardan paylaşabilir misiniz
Yok canım kayınvalidem var yanımda. Evde tekken tuvalete bile gidebileceğimi düşünmüyorumCanım evet evet kanguru var orda güzel uyur ama kendi uyumasindan bahsettim yani elim kolum serbest bir şekilde benim kız gündüz hemen hemen hiç uyumaz. Uyutup su işimi göreyim diyemem. Evde tek sen ve bebek varken duşa girebiliyor musun canımbana da nasip olur mu ki
Bebeginin bakimini hep kendin yap banyosu da dahil canim, karismasina asla izin verme. Aciklama yapmak zorunda da degilsin belliki anlamiyor, benim bebegim ben böyle uygun gördüm bitti. Zamanla haddini bilecektir.Kızlar herkes eş ailelerinden bahsetmiş. Benim kayınvalidem kızım doğana kadar iyi bir kayınvalideydi yada ben öyle sanıyordum bilmiyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz. Kayınvalidem tam 4 çocuk 2 torun büyütmüş. Benim kız 3. Torun. Ama sanki ilk çocuğuymuş gibi o kadar pimpirik ki bazen çıldırıyorum gerçekten. İlk 50 gün annem vardı yanımda, şimdi kayınvalidem var ikinci defa onunla kızımı yıkayacaktık. Yıkanma suyunu 55 derece yapmış. Daha önce benim hazırladığım su(37-38derece arası) çok soğukmuş. Kendi çocuklarını hep 55derecede yıkamış. Bende sen çocuklarını yıkamamışsın haşlamışsın dedim. Önerilen sıcaklık bu dedim zor bela ikna ettim. Kendi kızımda benim söz hakkımın olmayışı çok canımı sıkıyor. Benim annem böyle değil, anneme o öyle olmayacak diyorum tamam kızım diyor. Kayınvalidem hemen muhalefet. Biz böyle yapıyorduk şöyle yapıyorduk. Burnunu temizliyorum şırınga ve sf ile. Onu yapmasan olmaz mı bana hiç doğru bir yöntem gibi gelmiyor, biz süt damlatıyorduk diyorsüt damlatmak çok mantıklı çünkü
Çok haklısın canım ama burnunu sokmadan yapamıyor. Açıklama yapmak zorunda bırakıyor beni. Bide ben fazla yumuşak başlıyım kırmamaya çalışıyorum ama kırılmamak için kırmak gerekiyorBebeginin bakimini hep kendin yap banyosu da dahil canim, karismasina asla izin verme. Aciklama yapmak zorunda da degilsin belliki anlamiyor, benim bebegim ben böyle uygun gördüm bitti. Zamanla haddini bilecektir
Gerekirse kirmaktan cekinme, yoksa hep devam eder. Mesela Banyosunu yaptiracagin zaman haber bile verme yap cik. Hatta evine dönebilir bence artikÇok haklısın canım ama burnunu sokmadan yapamıyor. Açıklama yapmak zorunda bırakıyor beni. Bide ben fazla yumuşak başlıyım kırmamaya çalışıyorum ama kırılmamak için kırmak gerekiyor
Keşke en başından senin gibi olabilseydim naifliğimden çok kaybettim 14 yıllık evliyimBiz evlenirken en başta daha kına gecesi için ben elbise almadım arkadaşımın kıyafetini giydim çok beğenmiştim onu alsam da öyle bir şey alacaktım neyse görümceme gönderdim fotoğrafını bana şey yazmıştı melike pek beğenmedim başka bir şey al istersen. Ben de ona fikrinizi sormadım ne giyecegimi görün diye attım genelde de fikrinizi sormayacağım zaten haberiniz olsun dedim. Elbise biraz açıktı o yüzden muhtemelen hoşlanmadılar ama onun tarafı görmeyecekti ve kına gecesi genelde kadınlar oluyor diye tercih ettim. neyse işte ozamandan beri çekinirler benden.
Yok herşeyi onlar biliyor bizimkide gripli bizi çağırdı akşam kocasına da diyorki çok yaklaşıp nefesini verme çocuğa hasta olur ama kendisi bizi bu şartlarda hasta değilim diyip çağırıyorKızlar herkes eş ailelerinden bahsetmiş. Benim kayınvalidem kızım doğana kadar iyi bir kayınvalideydi yada ben öyle sanıyordum bilmiyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz. Kayınvalidem tam 4 çocuk 2 torun büyütmüş. Benim kız 3. Torun. Ama sanki ilk çocuğuymuş gibi o kadar pimpirik ki bazen çıldırıyorum gerçekten. İlk 50 gün annem vardı yanımda, şimdi kayınvalidem var ikinci defa onunla kızımı yıkayacaktık. Yıkanma suyunu 55 derece yapmış. Daha önce benim hazırladığım su(37-38derece arası) çok soğukmuş. Kendi çocuklarını hep 55derecede yıkamış. Bende sen çocuklarını yıkamamışsın haşlamışsın dedim. Önerilen sıcaklık bu dedim zor bela ikna ettim. Kendi kızımda benim söz hakkımın olmayışı çok canımı sıkıyor. Benim annem böyle değil, anneme o öyle olmayacak diyorum tamam kızım diyor. Kayınvalidem hemen muhalefet. Biz böyle yapıyorduk şöyle yapıyorduk. Burnunu temizliyorum şırınga ve sf ile. Onu yapmasan olmaz mı bana hiç doğru bir yöntem gibi gelmiyor, biz süt damlatıyorduk diyorsüt damlatmak çok mantıklı çünkü
4-5 güne dönecek annemden 50 gün sıkılmadım, kayınvalidem 3 günde canıma yettiGerekirse kirmaktan cekinme, yoksa hep devam eder. Mesela Banyosunu yaptiracagin zaman haber bile verme yap cik. Hatta evine dönebilir bence artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?