Vallahi yazdım. Nazenin prematüre doğduğu için çok kontrolü oldu uzamış sarılık için de sürekli hastaneye gittik. Kv de bu çocuk iyi boşuna götürüyorsunuz dedi doktor çağırıyor mecbur dedim neyse temiz çıktı her şeyi ben demiştim kızım dedi . Bir şey çıksaydı ömür boyu vebalini çekecek miydin anne sen bi çocuk daha yap daha az doktora götürürsün bu benim kızım dedim . O oldu bi daha ses yok.Gerçekten yazdın mı onuay keşke bende öyle ola bilsem ya ben bişey söyleyemiyorum , yaptıklarını anlatsam Kıbrıs’tan tr kadar olur
Bana mesaj atar müsaitsen arayalım mi diye. Ben diyorum siz arayın uygun olmazsam ben açmam zaten diye ama yine de mesajla sorar. Bir iki kere meşgule at anlar belki.Ben de şu kayınvalidelerin görüntülü arama olayına gıcık oluyorum. Tamam Normalde arıyor ama mesela o gece misafir gelecek biliyor. Cuma günü annemler gelecek biliyor önceki günler aramıyor cuma gecesi arıyor açmıyorum Ben de Yani insanlar gelmiş zaten bebeğin uyanık olduğu vakitler belli o vakitlerde gelen insan sevsin sana Görüntülü aramaya niye vakit ayıralım.
İyi söylemişsinVallahi yazdım. Nazenin prematüre doğduğu için çok kontrolü oldu uzamış sarılık için de sürekli hastaneye gittik. Kv de bu çocuk iyi boşuna götürüyorsunuz dedi doktor çağırıyor mecbur dedim neyse temiz çıktı her şeyi ben demiştim kızım dedi . Bir şey çıksaydı ömür boyu vebalini çekecek miydin anne sen bi çocuk daha yap daha az doktora götürürsün bu benim kızım dedim . O oldu bi daha ses yok.Özür diledi sizi dğşündüğüm için falan dedi ama aldı cevabı tabi Aslında iyi niyetinden kendi annem de götürmeyin diyo benim kv çok iyidir ama işte ne olsa da batıyor bazen
Ben eşimin ailesi beni hiç aramaz yaBana mesaj atar müsaitsen arayalım mi diye. Ben diyorum siz arayın uygun olmazsam ben açmam zaten diye ama yine de mesajla sorar. Bir iki kere meşgule at anlar belki.
Ultrason ile ortaya cikti, haklisiniz tum bebeklerde ayni sikintilar var, zaten nadir olabilen bir durummus. Ama yine de reflu kolik gaz ya da baska bir durum sebebiyle mi oluyor bu bulgular ogrenmek icin ultrason sart diyorum.Kızlar benim kız yeni moda yaptı sadece böyle uyuyor hem gece hem gündüz , çok güzel bende seviyorum böyle uyumasını ama uyumak yada iş yapmak isteyince sıkıntı
canım hangi testle öğrendiler bunu ? Benim kız da aynı dediğin gibi , ama genelde bebeklerde bu belirtiler yok mu , her bebekte var diye düşünüyorum, ne zaman ameliyat
Makatina biraz iceri gececek sekilde pisik kremi surmeyi deneyebilirsin, doktorumuz onermisti.Kızlar bugün 2. Ay asilarimizi olduk sıkıntısız atlatırız inşallah
Birde kaka yolu gözler olduk bebeğim 2 güne yakındır kaka yapmiyor doktor normal dedi ama bilemedim
Sadece anne sütü alıyorsa olabilir böyle dedi
Yok beni arar kv esim nöbetçiyse teksem . Ben de ararım. Esım varken aramaz rahatsız etmez. Annemlere gıdınce aramaz falan düşüncelidir çok.Ben eşimin ailesi beni hiç aramaz yabişey de söylemedim aslında ama hiç aramazlar , sanki hiç yoklar akşamları ama hergün eşimle görüntülü konuşurlar ama ben gidip selam falan da vermem eşim de telefonu bana çevirse kızarım o yüzden çevirmez
Canım 2. Ay kontrolünde boy ve kilosu nasıl çıktı peki2. Ay kontrolümüz güzel geçti şükür ki
Baş çevremiz 41.5 olmuş ama doktor persentili 90 kendi çizgisinde ilerlediği için sıkıntı yok geçen ay da aynıydı dedi..
Büyük ihtimal yapısal öyle çok şükür bin şükür Allah’ıma@Salon Kadini septembrmom
Ayy aynısı ya . Geliyor bebeği görüyor. Sonra eve gidip 2 saat sonra görüntülü arıyor.. dün gece 00.30 da aradı inanabiliyomusun . Allah'tan uyumamistim. Hayırdır bu saate diyince mahcup olup yanlış aradim falan dedi kusura bakma dediBen de şu kayınvalidelerin görüntülü arama olayına gıcık oluyorum. Tamam Normalde arıyor ama mesela o gece misafir gelecek biliyor. Cuma günü annemler gelecek biliyor önceki günler aramıyor cuma gecesi arıyor açmıyorum Ben de Yani insanlar gelmiş zaten bebeğin uyanık olduğu vakitler belli o vakitlerde gelen insan sevsin sana Görüntülü aramaya niye vakit ayıralım.
Eveeet kıyafeti canım sagolasinKıyafete mi? E bebek canım. For my baby yazınca çıkar. Kumaşı çok güzel kışlık ince ama sıcak tutuyor. Tulumu da var bende 2 renk
Benimki herkeste durur yeter ki onu kucakta zıplayıp yürüyen biri olsun hareketsiz durunca basıyor çığlığı sıpabenim gibisi de varmışsenin bebiş te aynı benim bebiş gibi evet çok zor , benimkide bana yapışık geziyor ilk eşime veriyordum bazen , 1 hafta 10 gündür ondada durmuyor artık beni istiyor , bi annem bide bende duruyor
Yok canım ağlayınca yaş akıyor sonra kesiliyor çok şükür hiç çapaklanma olmadı bebeğimdeEvcarın bebegi 5 kg iken 2 no onun bacaklarını sıkmış ve soymuştu, benimki 4600 civarı su an 2 numara kırmızı lastik izi var ama belde de baya payı var gibi. Cok guzel indirime girmiş ama yine de riskli olabilir. Ben senin yerinde olsam eger indirimdeyse goon 3 no stoklarım, turcodan memnunsam da bunları bitirince 2 no turco alırım hem ucuz hem kolay bulunuyo 3te komple goona gecerim ya da stokları kullanırım
Eğer gözlerinde capaklanma varsa problem. Cunku gozyası kanalı tıkalıysa goz surekli akıyor oyle bir sey değilse sorun değildir
Joie ispin 360 0-18 kg konusuldu. Septeönr besafe 9-18 almıs gecen de besafe'in de cok onerilen bi modeli 12bine düşüyordu. Bence az daha bekleyip 9 36 kg aralıgında adac testli bir şey alabilirsin
https://www.hepsiburada.com/besafe-...ah-p-HBV00000HH89S?url_src=and-product-detail burda daha uygun cnm7 bin trendyolda
Benimki de bazen böyle uyuyor. Uyanıklık zamanı ne kadar sürüyor? Yoksa mama için uyanıp içtikten sonra tekrar uyuyor mu? Eğer hep böyleyse doktora sormalısın. Prematüre olduğu için normal olabilir, uyanıklık süresi zamanla artar.Ya kızlar benim oğluşum böyle gözleri yarı açık uyuyor çoğunlukla normal mi? Bir de burda hep yazıyorsunuz ya uyumuyor bebeğim diye benimki tam tersi sadece mama içmek için kalkıyor yine uyuyor bi anormallik mi var acaba ya doktora sormalı mıyım
Yani değişiyor uyanık olma zamanı, hep böyle değil özellikle şu 1 haftadır öyle uyumaktan mamayı bile zor içiyor gibi hatta ama uyandığı zaman da tam bir felaket oluyor hep onunla oynayalım istiyor ama dediğim gibi uyuması daha çok uyanık daha az kalıyorBenimki de bazen böyle uyuyor. Uyanıklık zamanı ne kadar sürüyor? Yoksa mama için uyanıp içtikten sonra tekrar uyuyor mu? Eğer hep böyleyse doktora sormalısın. Prematüre olduğu için normal olabilir, uyanıklık süresi zamanla artar.
Dualarım sizinle inşallah kendiliğinden geçecekUltrason ile ortaya cikti, haklisiniz tum bebeklerde ayni sikintilar var, zaten nadir olabilen bir durummus. Ama yine de reflu kolik gaz ya da baska bir durum sebebiyle mi oluyor bu bulgular ogrenmek icin ultrason sart diyorum.
Bugun dokuz eyluldeki prof a gittik 6 aylik olana kadar takipli ilerleyecegiz, kendiliginden gecme ihtimali kucuk de olsa varmis. Gecmez ise 6.ayda malesefameliyat.
Vallahi o zaman iyimiş , ben doğum yaptım bebişim 18 gün küvezde kaldı ve ben hala o günleri hatırladıkça ağlıyorum her günüm işkence gibi geçmişti o dönmede bile bir Allahın kulu arayıp demedi nasılsın ?hatta akşamları eşimle konuşurken bile sormuyorlardıYok beni arar kv esim nöbetçiyse teksem . Ben de ararım. Esım varken aramaz rahatsız etmez. Annemlere gıdınce aramaz falan düşüncelidir çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?