2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gerçekten yazdın mı onu ay keşke bende öyle ola bilsem ya ben bişey söyleyemiyorum , yaptıklarını anlatsam Kıbrıs’tan tr kadar olur
Vallahi yazdım. Nazenin prematüre doğduğu için çok kontrolü oldu uzamış sarılık için de sürekli hastaneye gittik. Kv de bu çocuk iyi boşuna götürüyorsunuz dedi doktor çağırıyor mecbur dedim neyse temiz çıktı her şeyi ben demiştim kızım dedi . Bir şey çıksaydı ömür boyu vebalini çekecek miydin anne sen bi çocuk daha yap daha az doktora götürürsün bu benim kızım dedim . O oldu bi daha ses yok. Özür diledi sizi dğşündüğüm için falan dedi ama aldı cevabı tabi Aslında iyi niyetinden kendi annem de götürmeyin diyo benim kv çok iyidir ama işte ne olsa da batıyor bazen

Bana mesaj atar müsaitsen arayalım mi diye. Ben diyorum siz arayın uygun olmazsam ben açmam zaten diye ama yine de mesajla sorar. Bir iki kere meşgule at anlar belki.

İyi söylemişsin ay ne demek götürmeyin dr ya

Bana mesaj atar müsaitsen arayalım mi diye. Ben diyorum siz arayın uygun olmazsam ben açmam zaten diye ama yine de mesajla sorar. Bir iki kere meşgule at anlar belki.
Ben eşimin ailesi beni hiç aramaz ya bişey de söylemedim aslında ama hiç aramazlar , sanki hiç yoklar akşamları ama hergün eşimle görüntülü konuşurlar ama ben gidip selam falan da vermem eşim de telefonu bana çevirse kızarım o yüzden çevirmez

Ultrason ile ortaya cikti, haklisiniz tum bebeklerde ayni sikintilar var, zaten nadir olabilen bir durummus. Ama yine de reflu kolik gaz ya da baska bir durum sebebiyle mi oluyor bu bulgular ogrenmek icin ultrason sart diyorum.
Bugun dokuz eyluldeki prof a gittik 6 aylik olana kadar takipli ilerleyecegiz, kendiliginden gecme ihtimali kucuk de olsa varmis. Gecmez ise 6.ayda malesef ameliyat.

Makatina biraz iceri gececek sekilde pisik kremi surmeyi deneyebilirsin, doktorumuz onermisti.
Birde bebisin sirtini gogsune yaslandirip bacaklardan tutarak ama bacaklari iyice yana acarak biraz beklemek iyi geliyor.

Yok beni arar kv esim nöbetçiyse teksem . Ben de ararım. Esım varken aramaz rahatsız etmez. Annemlere gıdınce aramaz falan düşüncelidir çok.

Canım 2. Ay kontrolünde boy ve kilosu nasıl çıktı peki

Ayy aynısı ya . Geliyor bebeği görüyor. Sonra eve gidip 2 saat sonra görüntülü arıyor.. dün gece 00.30 da aradı inanabiliyomusun . Allah'tan uyumamistim. Hayırdır bu saate diyince mahcup olup yanlış aradim falan dedi kusura bakma dedi

Benimki herkeste durur yeter ki onu kucakta zıplayıp yürüyen biri olsun hareketsiz durunca basıyor çığlığı sıpa ama akşama kadar evde tekim o zaman çok sıkıntı oluyor

Yok canım ağlayınca yaş akıyor sonra kesiliyor çok şükür hiç çapaklanma olmadı bebeğimde

Ya kızlar benim oğluşum böyle gözleri yarı açık uyuyor çoğunlukla normal mi? Bir de burda hep yazıyorsunuz ya uyumuyor bebeğim diye benimki tam tersi sadece mama içmek için kalkıyor yine uyuyor bi anormallik mi var acaba ya doktora sormalı mıyım

Eklentiler

• 20231124_164201.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 79
Benimki de bazen böyle uyuyor. Uyanıklık zamanı ne kadar sürüyor? Yoksa mama için uyanıp içtikten sonra tekrar uyuyor mu? Eğer hep böyleyse doktora sormalısın. Prematüre olduğu için normal olabilir, uyanıklık süresi zamanla artar.

Yani değişiyor uyanık olma zamanı, hep böyle değil özellikle şu 1 haftadır öyle uyumaktan mamayı bile zor içiyor gibi hatta ama uyandığı zaman da tam bir felaket oluyor hep onunla oynayalım istiyor ama dediğim gibi uyuması daha çok uyanık daha az kalıyor

Ya kızlar benim kv gelip 10 gün kalıp gitmişti sonrasında 1 2 defa aramıştı ben açamamış hatta dönememiştim bile sonrasında hiiiiçç aramadı bende aramadım ki zaten ben hiç kimseyi arayamıyorum ama arada ona Alparslanın videosunu atıyorum istemişti çünkü, görüntülü de hiç konuşmadık, ben annemlere de her sabah video atarım 1 saat geç atsam annem paşa napıyor diye sorar ama kv dem öyle değil bilmiyorum biraz tuhaf sonuçta burda benle eşim tekiz başka kimsemiz yok eşim tüm gün işte hiç olmazsa akşamlarl arayabilir ama oda yok , sevgisinden şüphem yok ama biraz ilgisiz geliyor bana, hadi torununu oğlunundan soruyorsun beni de mi ondan soruyor
Şöyle bişey de var geçenlerde memlekete gittik bi kaç günlüğüne eşimin ananesi yok bu bebek zayıf aa emzik mi kullanıyor gibi söylemlerde bulununca kv biz zaten zayıf seviyoruz ee emzik vermesinde napsın kız orda tek başına deyip savunmaya geçmiştiok hoşuma gitmişti normalde de öyledir asla eşinin çocuklarının kötü özelliklerini söylemez hep yüceltir ama doğumdan sonra biraz ilgisiz geldi bana ya

Dualarım sizinle inşallah kendiliğinden geçecek

Yok beni arar kv esim nöbetçiyse teksem . Ben de ararım. Esım varken aramaz rahatsız etmez. Annemlere gıdınce aramaz falan düşüncelidir çok.
Vallahi o zaman iyimiş , ben doğum yaptım bebişim 18 gün küvezde kaldı ve ben hala o günleri hatırladıkça ağlıyorum her günüm işkence gibi geçmişti o dönmede bile bir Allahın kulu arayıp demedi nasılsın ?hatta akşamları eşimle konuşurken bile sormuyorlardı anca sinir etmek için ararlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…