Aynı benim bebiş o zamanBenimki herkeste durur yeter ki onu kucakta zıplayıp yürüyen biri olsun hareketsiz durunca basıyor çığlığı sıpaama akşama kadar evde tekim o zaman çok sıkıntı oluyor
Evet canım sağol
Yok canım normalde olması gereken de bu zaten , uyuması gerekiyorYa kızlar benim oğluşum böyle gözleri yarı açık uyuyor çoğunlukla normal mi? Bir de burda hep yazıyorsunuz ya uyumuyor bebeğim diye benimki tam tersi sadece mama içmek için kalkıyor yine uyuyor bi anormallik mi var acaba ya doktora sormalı mıyım
Tam kaç haftalık? Büyüme atağında bazı bebekler daha çok uyur bazıları daha az uyur ama bu dönem 1 haftayı geçmez. Daha uzun sürerse doktora götürürsün.Yani değişiyor uyanık olma zamanı, hep böyle değil özellikle şu 1 haftadır öyle uyumaktan mamayı bile zor içiyor gibi hatta ama uyandığı zaman da tam bir felaket oluyor hep onunla oynayalım istiyor ama dediğim gibi uyuması daha çok uyanık daha az kalıyor
Ben mesela kızımı kuçağımda uyutsam hep uyurYani değişiyor uyanık olma zamanı, hep böyle değil özellikle şu 1 haftadır öyle uyumaktan mamayı bile zor içiyor gibi hatta ama uyandığı zaman da tam bir felaket oluyor hep onunla oynayalım istiyor ama dediğim gibi uyuması daha çok uyanık daha az kalıyor
Belki telefonu açmadın diye kendince seni rahatsız etmek istememiştir , düşünceli birine benziyor söylediklerindenYa kızlar benim kv gelip 10 gün kalıp gitmişti sonrasında 1 2 defa aramıştı ben açamamış hatta dönememiştim bile sonrasında hiiiiçç aramadı bende aramadım ki zaten ben hiç kimseyi arayamıyorum ama arada ona Alparslanın videosunu atıyorum istemişti çünkü, görüntülü de hiç konuşmadık, ben annemlere de her sabah video atarım 1 saat geç atsam annem paşa napıyor diye sorar ama kv dem öyle değil bilmiyorum biraz tuhaf sonuçta burda benle eşim tekiz başka kimsemiz yok eşim tüm gün işte hiç olmazsa akşamlarl arayabilir ama oda yok , sevgisinden şüphem yok ama biraz ilgisiz geliyor bana, hadi torununu oğlunundan soruyorsun beni de mi ondan soruyor
Şöyle bişey de var geçenlerde memlekete gittik bi kaç günlüğüne eşimin ananesi yok bu bebek zayıf aa emzik mi kullanıyor gibi söylemlerde bulununca kv biz zaten zayıf seviyoruz ee emzik vermesinde napsın kız orda tek başına deyip savunmaya geçmiştiok hoşuma gitmiştinormalde de öyledir asla eşinin çocuklarının kötü özelliklerini söylemez hep yüceltir ama doğumdan sonra biraz ilgisiz geldi bana ya
Niye benim Dr ısrarla içir diyor o zaman yakibrisss canım bak yinede karar senin
Düzeltilmiş tam 8 haftalık canım şu anTam kaç haftalık? Büyüme atağında bazı bebekler daha çok uyur bazıları daha az uyur ama bu dönem 1 haftayı geçmez. Daha uzun sürerse doktora götürürsün.
E dönmemişsin aramasına bozulmuştur bence sen arayıp anne vallahi vaktim fırsatım olmuyor aklına bir şey gelmesin aramadım diye falan de ayıp olmasın bence.Ya kızlar benim kv gelip 10 gün kalıp gitmişti sonrasında 1 2 defa aramıştı ben açamamış hatta dönememiştim bile sonrasında hiiiiçç aramadı bende aramadım ki zaten ben hiç kimseyi arayamıyorum ama arada ona Alparslanın videosunu atıyorum istemişti çünkü, görüntülü de hiç konuşmadık, ben annemlere de her sabah video atarım 1 saat geç atsam annem paşa napıyor diye sorar ama kv dem öyle değil bilmiyorum biraz tuhaf sonuçta burda benle eşim tekiz başka kimsemiz yok eşim tüm gün işte hiç olmazsa akşamlarl arayabilir ama oda yok , sevgisinden şüphem yok ama biraz ilgisiz geliyor bana, hadi torununu oğlunundan soruyorsun beni de mi ondan soruyor
Şöyle bişey de var geçenlerde memlekete gittik bi kaç günlüğüne eşimin ananesi yok bu bebek zayıf aa emzik mi kullanıyor gibi söylemlerde bulununca kv biz zaten zayıf seviyoruz ee emzik vermesinde napsın kız orda tek başına deyip savunmaya geçmiştiok hoşuma gitmiştinormalde de öyledir asla eşinin çocuklarının kötü özelliklerini söylemez hep yüceltir ama doğumdan sonra biraz ilgisiz geldi bana ya
Canım emin olmamakla birlikte, ortalama 60 günlük ise şuan oyuna ve çevreye ilgisi artmış olması gerekiyor. İlk günler evet çok çok normal sadece mama için uyanması ama ben suanki durumu doktoruma sorardım canımYa kızlar benim oğluşum böyle gözleri yarı açık uyuyor çoğunlukla normal mi? Bir de burda hep yazıyorsunuz ya uyumuyor bebeğim diye benimki tam tersi sadece mama içmek için kalkıyor yine uyuyor bi anormallik mi var acaba ya doktora sormalı mıyım
Evet düşüncelidir cidden hiç öyle kaynanalık yapmaz hatta ben anneme hep derim benim kaynanam sensin diyeBelki telefonu açmadın diye kendince seni rahatsız etmek istememiştir , düşünceli birine benziyor söylediklerinden
Valla canım bilemiyorum ki hepsi birbirinden bi haberNiye benim Dr ısrarla içir diyor o zaman yaburda ben başka dr’lara da sordum devlete gitmiştim hatta çocuk alerji dr gittik sivilceler için hepsine bil hassa sordum ver dediler
Onun üstüne konuştuk tabi dedim de dönemedim diye bu 2 ayı geçmiştir yani , 2 aydır aramıyorE dönmemişsin aramasına bozulmuştur bence sen arayıp anne vallahi vaktim fırsatım olmuyor aklına bir şey gelmesin aramadım diye falan de ayıp olmasın bence.
Çnm dm bakar mısınızYa kızlar benim oğluşum böyle gözleri yarı açık uyuyor çoğunlukla normal mi? Bir de burda hep yazıyorsunuz ya uyumuyor bebeğim diye benimki tam tersi sadece mama içmek için kalkıyor yine uyuyor bi anormallik mi var acaba ya doktora sormalı mıyım
Şu an erkek bebesi olan oğlan analarının gözü yaşlı bu yorum karşısındaNİyeyse bu erkek milletinin ailesi hep böyle oluyor. Bizim aileler kanatsız melek, onların aile hep şeytan
Allah hepimize sabır versin
Uyanık olduğu sürede çok güzel oynuyoruz eliyle çıngırakları bile tutuyo gülücükler saçıyor ama uykusu fazla nedense. Ben en iyisi yarın sorayım bu durumu doktoraCanım emin olmamakla birlikte, ortalama 60 günlük ise şuan oyuna ve çevreye ilgisi artmış olması gerekiyor. İlk günler evet çok çok normal sadece mama için uyanması ama ben suanki durumu doktoruma sorardım canım
He o zaman bir şey yoktur canım ben sürekli uyuyor sandımUyanık olduğu sürede çok güzel oynuyoruz eliyle çıngırakları bile tutuyo gülücükler saçıyor ama uykusu fazla nedense. Ben en iyisi yarın sorayım bu durumu doktora
Yok uyanık olduğunda maşallah cin gibi ama işte bu ara çok uykuya düşünce bişey mi oldu acaba dedim yoksa şu an uyanık bu şekilde oynaşıyoruzHe o zaman bir şey yoktur canım ben sürekli uyuyor sandım
İkinci ay atağından dolayı çok uyuyor olabilir ama için rahat değilse doktora sor lütfenDüzeltilmiş tam 8 haftalık canım şu an
Tamam ben en iyisi yarın sorayım canım içim rahat etsin çok teşekkür ederimİkinci ay atağından dolayı çok uyuyor olabilir ama için rahat değilse doktora sor lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?