2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok canım normalde olması gereken de bu zaten , uyuması gerekiyor

Tam kaç haftalık? Büyüme atağında bazı bebekler daha çok uyur bazıları daha az uyur ama bu dönem 1 haftayı geçmez. Daha uzun sürerse doktora götürürsün.

Ben mesela kızımı kuçağımda uyutsam hep uyur bıraktığım an uyanıyor , uyanınca da hep benle ilgilen diyor yani hep gözüm ona bakması gerekiyor

Belki telefonu açmadın diye kendince seni rahatsız etmek istememiştir , düşünceli birine benziyor söylediklerinden

E dönmemişsin aramasına bozulmuştur bence sen arayıp anne vallahi vaktim fırsatım olmuyor aklına bir şey gelmesin aramadım diye falan de ayıp olmasın bence.

Canım emin olmamakla birlikte, ortalama 60 günlük ise şuan oyuna ve çevreye ilgisi artmış olması gerekiyor. İlk günler evet çok çok normal sadece mama için uyanması ama ben suanki durumu doktoruma sorardım canım

Belki telefonu açmadın diye kendince seni rahatsız etmek istememiştir , düşünceli birine benziyor söylediklerinden
Evet düşüncelidir cidden hiç öyle kaynanalık yapmaz hatta ben anneme hep derim benim kaynanam sensin diye ama benim kv de hiç aramıyor asghjj

Bu kv lerde arasa dert aramasa dert

E dönmemişsin aramasına bozulmuştur bence sen arayıp anne vallahi vaktim fırsatım olmuyor aklına bir şey gelmesin aramadım diye falan de ayıp olmasın bence.
Onun üstüne konuştuk tabi dedim de dönemedim diye bu 2 ayı geçmiştir yani , 2 aydır aramıyor bazen eşimle konuşunca denk gelirsem konuşuyoruz ya da hep ben video atıyorum, velhasılıkelam arayan darlayan bi kv yok

Çnm dm bakar mısınız

Uyanık olduğu sürede çok güzel oynuyoruz eliyle çıngırakları bile tutuyo gülücükler saçıyor ama uykusu fazla nedense. Ben en iyisi yarın sorayım bu durumu doktora

He o zaman bir şey yoktur canım ben sürekli uyuyor sandım
Yok uyanık olduğunda maşallah cin gibi ama işte bu ara çok uykuya düşünce bişey mi oldu acaba dedim yoksa şu an uyanık bu şekilde oynaşıyoruz

Eklentiler

• 20231124_191908.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 20231124_191915.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…