2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok uyanık olduğunda maşallah cin gibi ama işte bu ara çok uykuya düşünce bişey mi oldu acaba dedim yoksa şu an uyanık bu şekilde oynaşıyoruz
Bence tadını çıkar uyanık olduğunda gayet iyimis
bir sıkıntı olduğunu hiç sanmam canım bir yeri agrisa falan uyumaz aksi olur

Kaşınıyorsun bence yerinde olmak isteyen bir sürü insan vardır burda eminim

Söyle açık qçık bebek uyuyor sesi kısamıyorum arama önce mesaj at de

Oohh iyi olmuş onsaatte aranır mı ben bazen bilerek açmıyoru mesak atıyorum uyuyor diye alışmasın çok aramaya

Bana mesaj atar müsaitsen arayalım mi diye. Ben diyorum siz arayın uygun olmazsam ben açmam zaten diye ama yine de mesajla sorar. Bir iki kere meşgule at anlar belki.
Sürekli öyle yapıyroum. Hiç açmadım. Uyuyor yazıyorum bqzen emiyor. İşime gelirse geri arıyorum.. bungece yine yaptı uyuz oldum

Ay cnm ya ben doğumdan sonra öyleydim bildiğim herşeyi unutmuş insanları bile yeni tanıyordum sanki birşey yaparken tekrar tekrar soruyordum bilmiyorum neden öyle oldu 2ay geçti yeni yeni toparlanıyorum inş geçer seninkide

55 derece mi
O ne yaa

Makatina biraz iceri gececek sekilde pisik kremi surmeyi deneyebilirsin, doktorumuz onermisti.
Birde bebisin sirtini gogsune yaslandirip bacaklardan tutarak ama bacaklari iyice yana acarak biraz beklemek iyi geliyor.
Akşam bı kaka yaptı 3 günlük kakasını çıkarmış n çamaşır kaldı ne mendil yetti
Belini geçmiş kaka

Düzeltilmiş tam 8 haftalık canım şu an

Ay maşallah çok güzel canım, biz o zaman 2 aylıkların gerisindeyiz biraz 59 günlğkken 4300 ge ve 57 cm boyumuz vardı. Biliyorsun prematüreyiz biz o yüzden sormuştum
2 aylık bi bebek ortalama 1 1 bucuk saat uyanık kalıyor, mamayı içti alt değiştirdin biraz saga sola baktı gazı cıktı derken bu sure normal, zaten hep oyle değilmiş ama yine de sor içi rahatlar. Bi de her bebeğin persentili var o arkadasın bebegi 90da seninki muhtemelen 25te ve ikisi de normal o yuzden gerisindeyiZ diye düşünme, taaa nerelerden geldiniz buraya
Kızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
Bende var, oyalanıyor piyanoya da ayagıyla vuruyor ama henuz 2 aylık ve bilerek vurmuyor. İlerde de kullanılabilir oldugu için alınabilir ama illa olsun mu tartısılır her bebek esyasında olduu gibi

Kızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
Ben aldım kullanışlı 3 aylık kızım yarım saat debeleniyor üstünde büyüdükçe daha iyi olur sanırım. Sonrasında piyanosunu da kullanır memnun kaldım ben hareket ediyor çok eli kolu durmuyor bayılıyor yorgunluktan sonra mis gibi uyuyor

Yaaa her konuda nasıl içimi ferahlattın anlatamam sana Allah senden razı olsun canım benim çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…