- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Bence tadını çıkar uyanık olduğunda gayet iyimisYok uyanık olduğunda maşallah cin gibi ama işte bu ara çok uykuya düşünce bişey mi oldu acaba dedim yoksa şu an uyanık bu şekilde oynaşıyoruz
Bence normal canım her çocuk farklı ama için rahat edecekse bi sor dr’aYok uyanık olduğunda maşallah cin gibi ama işte bu ara çok uykuya düşünce bişey mi oldu acaba dedim yoksa şu an uyanık bu şekilde oynaşıyoruz
Bence tadını çıkar uyanık olduğunda gayet iyimis
bir sıkıntı olduğunu hiç sanmam canım bir yeri agrisa falan uyumaz aksi olur
Teşekkürler kızlarBence normal canım her çocuk farklı ama için rahat edecekse bi sor dr’a
Kaşınıyorsun benceOnun üstüne konuştuk tabi dedim de dönemedim diye bu 2 ayı geçmiştir yani , 2 aydır aramıyorbazen eşimle konuşunca denk gelirsem konuşuyoruz ya da hep ben video atıyorum, velhasılıkelam arayan darlayan bi kv yok
Söyle açık qçık bebek uyuyor sesi kısamıyorum arama önce mesaj at deKızzz bu sabah 7.30 aradı ödüm yerle bir oldu o saatte aranır mı belli aralıklarla yapıyor bunu
Eşimde görevde diye sessize alamıyorum nolur nolmaz diye
Bişey mi oldu diye geri aradım 3 4 saat sonra yok diyor bilmem nerede deprem olmuş hissettiniz mi...
Oohh iyi olmuş onsaatte aranır mı ben bazen bilerek açmıyoru mesak atıyorum uyuyor diye alışmasın çok aramayaAyy aynısı ya . Geliyor bebeği görüyor. Sonra eve gidip 2 saat sonra görüntülü arıyor.. dün gece 00.30 da aradı inanabiliyomusun . Allah'tan uyumamistim. Hayırdır bu saate diyince mahcup olup yanlış aradim falan dedi kusura bakma dedi
Sürekli öyle yapıyroum. Hiç açmadım. Uyuyor yazıyorum bqzen emiyor. İşime gelirse geri arıyorum.. bungece yine yaptı uyuz oldumBana mesaj atar müsaitsen arayalım mi diye. Ben diyorum siz arayın uygun olmazsam ben açmam zaten diye ama yine de mesajla sorar. Bir iki kere meşgule at anlar belki.
Canım benim kv 69 yaşındaSöyle açık qçık bebek uyuyor sesi kısamıyorum arama önce mesaj at de
Boyu 60 cm kilosu 5100 gr canımCanım 2. Ay kontrolünde boy ve kilosu nasıl çıktı peki
Neyse pek bir şey kalmamışCanım benim kv 69 yaşında
Ay maşallah çok güzel canım, biz o zaman 2 aylıkların gerisindeyiz biraz 59 günlğkken 4300 ge ve 57 cm boyumuz vardı. Biliyorsun prematüreyiz biz o yüzden sormuştumBoyu 60 cm kilosu 5100 gr canım
Ay cnm ya ben doğumdan sonra öyleydim bildiğim herşeyi unutmuş insanları bile yeni tanıyordum sanki birşey yaparken tekrar tekrar soruyordum bilmiyorum neden öyle oldu 2ay geçti yeni yeni toparlanıyorum inş geçer seninkideBen sizlere bir şey danışacağım kızlar.
Bildiğim şeyler aklıma gelmez oldu. Dün yemeğin altını açtığımı unuttum yandı, pratik bilgilerim aklıma gelmiyor, teknolojiyle aram çok iyidir bazen o an yapacağım şey neyse bön bön baktığım oluyor.
Anlamadım hamilelik sonrası böyle bir şey olur mu ya? Dalgınlıkta mevcut. Kendimi notlarla, alarmlarla felan ki bazen onları da unutuyorum toparlamaya çalışıyorum.
Son yıllarım çok stres ve üzüntü ile geçti, tiroid rahatsızlığım peydah oldu. Bunlar da belki etkiledi ne bileyim. Rahatsızım beynimin bu halinden. Kendimi zorluyorum. Sizde de oluyor mu bu denli?
55 derece miKızlar herkes eş ailelerinden bahsetmiş. Benim kayınvalidem kızım doğana kadar iyi bir kayınvalideydi yada ben öyle sanıyordum bilmiyorum. Biz farklı şehirlerdeyiz. Kayınvalidem tam 4 çocuk 2 torun büyütmüş. Benim kız 3. Torun. Ama sanki ilk çocuğuymuş gibi o kadar pimpirik ki bazen çıldırıyorum gerçekten. İlk 50 gün annem vardı yanımda, şimdi kayınvalidem var ikinci defa onunla kızımı yıkayacaktık. Yıkanma suyunu 55 derece yapmış. Daha önce benim hazırladığım su(37-38derece arası) çok soğukmuş. Kendi çocuklarını hep 55derecede yıkamış. Bende sen çocuklarını yıkamamışsın haşlamışsın dedim. Önerilen sıcaklık bu dedim zor bela ikna ettim. Kendi kızımda benim söz hakkımın olmayışı çok canımı sıkıyor. Benim annem böyle değil, anneme o öyle olmayacak diyorum tamam kızım diyor. Kayınvalidem hemen muhalefet. Biz böyle yapıyorduk şöyle yapıyorduk. Burnunu temizliyorum şırınga ve sf ile. Onu yapmasan olmaz mı bana hiç doğru bir yöntem gibi gelmiyor, biz süt damlatıyorduk diyorsüt damlatmak çok mantıklı çünkü
Akşam bı kaka yaptı 3 günlük kakasını çıkarmışMakatina biraz iceri gececek sekilde pisik kremi surmeyi deneyebilirsin, doktorumuz onermisti.
Birde bebisin sirtini gogsune yaslandirip bacaklardan tutarak ama bacaklari iyice yana acarak biraz beklemek iyi geliyor.
Düzeltilmiş tam 8 haftalık canım şu an
2 aylık bi bebek ortalama 1 1 bucuk saat uyanık kalıyor, mamayı içti alt değiştirdin biraz saga sola baktı gazı cıktı derken bu sure normal, zaten hep oyle değilmiş ama yine de sor içi rahatlar. Bi de her bebeğin persentili var o arkadasın bebegi 90da seninki muhtemelen 25te ve ikisi de normalAy maşallah çok güzel canım, biz o zaman 2 aylıkların gerisindeyiz biraz 59 günlğkken 4300 ge ve 57 cm boyumuz vardı. Biliyorsun prematüreyiz biz o yüzden sormuştum
Bende var, oyalanıyor piyanoya da ayagıyla vuruyor ama henuz 2 aylık ve bilerek vurmuyor. İlerde de kullanılabilir oldugu için alınabilir ama illa olsun mu tartısılır her bebek esyasında olduu gibiKızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
Ben aldım kullanışlı 3 aylık kızım yarım saat debeleniyor üstünde büyüdükçe daha iyi olur sanırım. Sonrasında piyanosunu da kullanır memnun kaldım ben hareket ediyor çok eli kolu durmuyor bayılıyor yorgunluktan sonra mis gibi uyuyorKızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
Biz aldık, sabahları ben kahvaltı bile yapamıyordum. Şimdi onunla yarım saat 45 dk kendi kendine oyalaniyor. Ben de kahvaltı yapabiliyorum. Oyuncaklardan ziyade aynasına bakmayı çok seviyor. Ben memnunumKızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
Yaaa her konuda nasıl içimi ferahlattın anlatamam sana Allah senden razı olsun canım benim çok sağol2 aylık bi bebek ortalama 1 1 bucuk saat uyanık kalıyor, mamayı içti alt değiştirdin biraz saga sola baktı gazı cıktı derken bu sure normal, zaten hep oyle değilmiş ama yine de sor içi rahatlar. Bi de her bebeğin persentili var o arkadasın bebegi 90da seninki muhtemelen 25te ve ikisi de normalo yuzden gerisindeyiZ diye düşünme, taaa nerelerden geldiniz buraya
Bende var, oyalanıyor piyanoya da ayagıyla vuruyor ama henuz 2 aylık ve bilerek vurmuyor. İlerde de kullanılabilir oldugu için alınabilir ama illa olsun mu tartısılır her bebek esyasında olduu gibi
Kullanışlı kuzum bebişin dikkatini çekiyor kızım oyuncaklarla konuşmaya çalışıyor oyuncağı tanıyo önüne getirince gülüyorKızlar piyanolu oyun halısı alan var mı kullanışlı mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?