Ahahahah boşuna demiyorum idolümsün :)Bende yeğeniminki vardı. Eşim var ya dedi düştü bi kere sandalyeden (yalan tabi) çok sağlam değil dedim düşülür mü öyle diyo güvenlikli sağlam bir şey olmasa düşer zaptedemem bir an gözünü ayırırsın küt dedim. Sonra istediğini al dedişey de arkadaşın bebeği mama sandalyesinden düşmüş de
Ahahahah boşuna demiyorum idolümsün :)ya benim de annem bir tane almış Daha doğrusu bir komşu torununa almış hiç kullanılmamış annem de ondan Satın almış bana Torunlar gelince burada kullanır diye şimdi de Eşim diyor ki annende var onu alırız. Bende diyorum belki vermez qnnem abimlerde vqr çünkü henüz bebek yok ama annem genel düşünüp almış onu. Bende yeni almak istediğim için anneme soramam ayıp diyorum
Bende uygulamadan kullanıyorum bana da uyku getiriyorBen uygulamadan açıyorum canım 1 saatte kendiliğinden kapanıyor , bende açıyorum ikimiz birlikte uyuyoruz bana bile huzur veriyor
Ya bende tıklıyorum üstüne ama yapamadımBende uygulamadan kullanıyorum bana da uyku getiriyoronu yarım saate dusurebiliyor muyuz yaa ben yapamadım
Canım evet çok yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz haklı sebeplerimiz var. Ama gece uykusuna geçince vakit ayırsan hemen gönlünü alırsın gibi geldi bana. Yani bebeğin gece 1 de uyuyorsa sen 2 de uyusan o 1 saati birlikte gecirseniz yoluna girer çoğu şey. Bebek kadar eşin de ilgi bekliyor tüm ilginin bebeğe kaydığını düşünüp kendini eksik hissediyor belli ki. Onu hala önemsediği mi istedigini belli etmelisinYok canım böyle değildi hiç , çok değişti bebişten sonra , yoruldu diye düşünüyorum , hamilelikte çok zor ve sıkıntılı geçti , hep işleri o yaptı , şimdide kızım çok ağlıyor durmuyor , yine birlikte vakit geçiremiyoruz , artık hep mutsuz yorulduğunu his ede biliyorum , o gün diyordu ben bundan sonra sabah gidip gece 12 de gelicem eve , o yüzden Artık herşeye söyleniyor , ama ne yapa bilirim ki , kızım susmuyorhep benle ol diyor , uyurken bile bana yakın olmadığı zaman uyanıyor uyumuyor
Canım eşim biraz bekliyor ama bebiş uyumayınca geri dönüp ben uyuyorum Alara uyumayacak belli diyor sonra uyuyorCanım evet çok yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz haklı sebeplerimiz var. Ama gece uykusuna geçince vakit ayırsan hemen gönlünü alırsın gibi geldi bana. Yani bebeğin gece 1 de uyuyorsa sen 2 de uyusan o 1 saati birlikte gecirseniz yoluna girer çoğu şey. Bebek kadar eşin de ilgi bekliyor tüm ilginin bebeğe kaydığını düşünüp kendini eksik hissediyor belli ki. Onu hala önemsediği mi istedigini belli etmelisin
Ayy teşekkür ederim canım benimdikloron canım geçen gün kitap sormuştun. O zaman yazamamıştım iki gündür okurken aklıma geliyorsun yazayım dedim ben iş bankasının ilk okuma kitapları var onlardan alıyorum. Bazıları gerçekten çok güzel konusu, renkleri verdiği mesaj falan. Hepsiburadada indirime denk geldikçe alıyorum. Ben günde 2 kere 2 şer kitap okuyorum. Ben bile sıkılmıyorum tekrar etmekten
Tamam canım yine güzel kitap bulursak konuşuruzAyy teşekkür ederim canım benimevcarshirak ın söylediği bebek üniversitesi kitaplarından sipariş verdim senin söylediklerine de bakacağım
ya bu erkeklerin iş güzarlığı. Ben annemlerden dönerken buzluğundaki eti bile alırım hiç utanmam.
Ben bebek üniversitesi 1 ve 2 nin 4er kitaptı galiba İngilizcelerini aldım.Ayy teşekkür ederim canım benimevcarshirak ın söylediği bebek üniversitesi kitaplarından sipariş verdim senin söylediklerine de bakacağım
Aynen , şimdi baktım senin söylediklerine de ayy bunlar bime gelmişti 12 tl ye almadığıma pişman oldum şu anTamam canım yine güzel kitap bulursak konuşuruz
Hadi ya ingilizcesi de mi varmış onlarada bakayım , filozof yapcaz bu bebeleriBen bebek üniversitesi 1 ve 2 nin 4er kitaptı galiba İngilizcelerini aldım.
Ben bi de gülse birsel lohusa filmini aşırı merak ediyorumKızlar bu benim iç sesim
Resmen prenses hayatında kül kedisine dönmüş durumdayımama tek değilimdir diye düşünüyorum şuan bebişler küçük ve hepimiz aynıyızdır
İngilizce konusunu biraz ileriye bıraktım sanırım niye bilmiyorum. Şu an için bir şey öğretmekten ziyade algısını açıp kelime hazinesi oluşturmaya çalışıyorum.Ben bebek üniversitesi 1 ve 2 nin 4er kitaptı galiba İngilizcelerini aldım.
Aaaa üzüldüm şu anAynen , şimdi baktım senin söylediklerine de ayy bunlar bime gelmişti 12 tl ye almadığıma pişman oldum şu anama kampanya varmış bi kaç tane alacağım
https://www.hepsiburada.com/baby-university-first-concepts-stories-cagri-odabasi-pm-HBC00003YCUT5İngilizce konusunu biraz ileriye bıraktım sanırım niye bilmiyorum. Şu an için bir şey öğretmekten ziyade algısını açıp kelime hazinesi oluşturmaya çalışıyorum.instada takip ettiklerimden de böyle farklı etkinliklerle İngilizce çalışanlar var ama bilemedim yine de bu serinin kitabına bakayım fazla bilgi göz çıkarmaz.
Aaaa üzüldüm şu anben görmemişim. Başka kütüphane seti şeklinde kitaplar dokun hissetler falan da var ama ben niyeyse bunları sevdim.
Yok yok ışığım söndü benimYaparsınız siz gördüm o ışığı benAllah gönlünüze göre versin
Evet mantıklı yapılabilir. Ben de zeka kartlarını anlatırken o kavramla ilgili her şeyi anlatıyorum araya İngilizcesi de sıkıştırılabilirhttps://www.hepsiburada.com/baby-university-first-concepts-stories-cagri-odabasi-pm-HBC00003YCUT5
https://www.hepsiburada.com/baby-university-first-concept-stories-2-cagri-odabasi-pm-HBC00003YCUQY
Bunları aldım ilk doğduğunda da aynalı bir kitap almıştım İngilizce. Benim fena değil İngilizcem b2 kursunu bitirdim c ye başlayacaktım da tabi ötelendi şuan. Ne kadar egzersiz yapsam da tam o gırtlak yok. Aksan var kızım daha güzel konuşsun istiyorum. Türkçeye çevirip de okurum aynı zamanda dedim ne kadar erken okadar iyi. Şimdi de zeka kartlarını gösterirken İngilizcelerini de söylüyorum.
Yeni fark ettim buldumYa bende tıklıyorum üstüne ama yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?