Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
kızlar bi arkadaşım vardı 34+4 de aramızda 7 gün vardı bugün suyu gelmiş sezeryanla doğum gerçekleşti bebiş küvezde suyun erken gelmesinin bi sebebi bi açıkmalamsı varmı
Suyu sızma şeklinde mi acaba komple mi gelmiş. Herşey olabilir. Benim ilk hamileliğimde suyum çoktu. Birden tıpası açılmış bidon gibi suyum gelmişti. Yani kesin şundandır değildir bence. Kısmet. Umarım sağlıkla kavuşurlar 🙏

Suyu sızma şeklinde mi acaba komple mi gelmiş. Herşey olabilir. Benim ilk hamileliğimde suyum çoktu. Birden tıpası açılmış bidon gibi suyum gelmişti. Yani kesin şundandır değildir bence. Kısmet. Umarım sağlıkla kavuşurlar 🙏
Normal gelmış başta az az sonra hepsi hastaneye gitmiş 3 cm açıklık Akşam ameliyata alırız demişler akşam olmadan sezeryana girmiş 2500 kilo doğmuş bi hafta kalıcakmış sanırım küvezde

hayırlı olsun kuzum güzelmiş bende bir e bebekten dün gece puset buldum hemde araba koltuguymus eşime attim bugün alacakti acele etme taraftari hiç degil bu erkekler 😬😬😬
Ay bu erkekler öldürür insanı 34 oldum daha ne beşiği ne çekmecesi ne arabası hazır değdil sonraki izin diye diye Hazırlıksız doğurucam dün arkadaşımın doğum yaptığını görünce inandılar banada tüm eksiklerimi aldım sonunda bi oda süsü bi çikolatam kaldı snaırım yatak odasının şekli değişicek beşik yerleşecek çok işim var daha ya

Ay bu erkekler öldürür insanı 34 oldum daha ne beşiği ne çekmecesi ne arabası hazır değdil sonraki izin diye diye Hazırlıksız doğurucam dün arkadaşımın doğum yaptığını görünce inandılar banada tüm eksiklerimi aldım sonunda bi oda süsü bi çikolatam kaldı snaırım yatak odasının şekli değişicek beşik yerleşecek çok işim var daha ya
Allahtan ilk beşiği aldı onu da niye ben çok pahalı bişi alırım diye 😅😅😅
Fiyat performansı şeyler ona cazip geliyor bana da kaliteli sağlam bilindik markalar bu konuda aramızda müthiş bir uyumsuzluk var
Benim alınacak pek bişi kalmadı canım herşey hazır bir çikolata bir kolonya birde kapı süsünu kendim yapıyorum onun için isim yazacak altın harfler

Bende lohusalık döneminden çok korkuyorum. Zaten depresyona girmeye meyilli bir yapım var ,birde lohusa depresyonu geçiririm de en güzel zamanlarım kötü geçer diye ödüm kopuyor. 😣
İlk evliliğimde lohusayken eski kocamın başkasıyla konuştuğu gerçeği ile yüzleşmis biri olarak doğurmaya korkuyorum 😓😓eşim anlamıyor bu halimi tabi neyin var diyor hep çocuk akıllı olur korkma diyor bilmiyor ki ne fırtınalar var beynimde

Eşimde bunu alacaktı diyorki yirmi binlikle ayni özellikleri kafam karisti alamadım diyor ne bilim çok seçenek olunca erkekler secemiyor
Yani evet fiyat olarak çok ama çok uygun 15 gün iadesi var sipariş veririm ben beğenmessm kalitesiz gelirse iade ederim diye düşündüm her yere arabayla gidiyoruz zaten çokta aman aman bişey olmasına gerek duymadım ben acikcasi

Normal gelmış başta az az sonra hepsi hastaneye gitmiş 3 cm açıklık Akşam ameliyata alırız demişler akşam olmadan sezeryana girmiş 2500 kilo doğmuş bi hafta kalıcakmış sanırım küvezde
Maşallah kilosu da çok iyi vaktini beklememis civciv bizimkide bir vuruyor cikacam artık bırakın beni dercesine

kızlarr nasılsınız 🥰 ben dün 35+3 halimle doğum kolaylaştıran egzersizlere başladım shsjskks bugün pelvis falan kalmadı pertim çıkmış saat 12 ye geliyordu uyandığımda 🫢

Bu gün sabah bir kalktım boğazım tam ağramıyorda ama iyi diğilim sanki hastalanıcam gibi dün bizde burda durmadan yağmur yağdı şimşek fırtına sanki kış geldi acaba cam açık uyudum ondanmı öyleyim şimdi süt içmek istiyorum ne kadar artık fayda eder😏

Back
X