2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Söylüyorum ama etki etmiyor , sen nasıl babasın diyorum , diyor ben küçük bebeğe bakamam büyüsün babalığımı görürsün

Beşikte mi uykuya dalıyor? Benimkinin de kendi saati var tabi ki gece 1 11de filan gelen uykuyu gündüz uykusu niyetine uyuyor benimki
Kuzu demekki senin gece kusunun uykusu gece 1 de başlıyor bu akşam zorlama 1 e kadar bekle 00:30 da basla alt temizliği emzirme uyutma işlemlerine 1 de uyumuş olur bu arada evet besiginde uyuyor kuzu 4. Ayda uyku reddi oluyormuş sanirim ben de onu bekliyorum heyecanla

Sanki biz kendimizinkine ek elin adamının donlarını yıksyıp yattıgı yeri toplamak için evlendik...
Aynen vallahi ya , dedim valla benimde prensesler gibi hayatım vardı , napalım şimdi ? Bebeğe bakmayalım mı ben evliliği böyle hayal etmemiştim diyor adam heralde kaçacak bu gidişle vallahi bazen çok bunaldığını his ediyorum ya çünkü çok keyfine düşkün biri

Eşimin nazenine bakma süresi Max 5 dakika
Bu kadar zamandır bir kere ayağında sallayıp uyuttu iki kere altını aldı bir tanesinde de çok kaka yapmıştı ben temizledim o kapattı yürüyüş ne demek ben tuvalete gidemiyorum yemin ederim kapıda bekliyor ikisi

Evet ben şuan yaşıyorum canım 1 hafta sonra 4 ay oluyor şimdiden uykuya direnme uyumama mız mızlanma meme reddi başladı

Aynen canım ya eşim sürekli telefonla TikTok falan izliyor dedim bebeğinin büyüme anlarını kaçırıyorsun , ben keşke her anını kayıt altına ala bilsem diyorum , bazen bazı şeyleri unutucam diye düşünüp üzülüyorum

Biz de atak haftasındayız sonrasında belki düzelir umudum var ya benim uyuma tarzım bu aslında kız ona alıştı galiba ana karnında. Gece geç yatayım sabah geç kalkayım :) 12 den önce yatağa girmem ben

Benim eşim ayda 10 11 nöbet tutuyor 24 saat. Gelince pert perşembe günleri dersleri oluyor kütüphaneye gidiyor ders çalışmaya adamı zor görüyorum asistanlığın ilk iki senesi çok zor idare etmeye çalışıyoruz öyle telefonla falan uğraşsa ben çok kızarım bizimki ya uyur ya ders çalışır ya kitap okur. Gerçi kitap okuması batıyor bana bir haftada 100 sayfa anca okumuşum ben fırsatım yok

O zaman senin eşin yoğun o yüzden , benim ki yoğun değil ki

Gerçekten öyle geçen bu söylediğinle alakalı kv dediği şeye bak.şimdikilerde ne var biz eskiden bezi elimizde yıkardık.böyle kucağa alıştırmazdık.iyi halt ediyormuşsunuz diyemedim.
Dediğin gibi bu zamanın çocukları böyle biz daha bilinçliyiz.ama elimizde bez yıkamıyoruz diye hayat laylaylom sanki koca anneci olunca böyle oluyor beni sinirlendirmekten zevk alıyor bir de
Güldürdün beni :)) kv maddi olarak evin kredisine yardım ediyor o yüzden bir şey diyemem.yardım eden insanlar her türlü konuşma ve karışma hakkını kendinde buluyor.keşke kimseye muhtaç olmasak dediğin gibi yapıcam. Oturup pc de telde oyun oynadığı yeter
Önceki mesaj güldürdü sen de ağlattın :) anlayan birini görmek yazısını okumak gerçekten çok değerli.çok sağol annemden ilgisizliğiyle çektim hala aynı.lafı açıldı olanları anlatıyorum umursamıyor bile.biri arıyor diyerek kapattı telefonu.benim halimden bir tek buradaki yeni anne olanlar anlar.hep güçlü olmak zorundayız başka çaremiz yok ki
Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim en iyisi kv den uzak durun ondan gelen iyilik allahtan gelsin oğluyla birbirinden destek görüp üstüne gelmişler
Bu günlerde geçicek elbet ama yaşatılanlar unutulmuyor
Bir süre uzak durucam.günler geçsin yeter çocukların gülüşü unutturur zorlukları. Herkesin yaptığı kendine döner Allahın adaletine güveniyorum
Öyle yapıcam artık çocuklar büyüyünce gündüz anaokuluna veririm akşamları bazen bırakırız.eşime cevap vermesem çoktan ezmişti beni.iyilik çok sevmek yaramıyor buna poposu havaya kalkıyor
Kızmakta haklısın insan yakınından bari iyi muamele bekliyor. Büyükler yaşadıklarını çocukları da yaşasın istiyor sanırım.Annem aynı şehirdeyken de umursamıyordu gurbette olsam da umursamıyor. babam ona çektirdikçe o bize çektirdi hakaretlerle özgüvensiz büyüdük.şimdi boşanıyorlar ama iş işten geçti biz yıpranarak büyüdük.. Derdimi anlatmak için arasam siz gelinler böylesiniz der. Aman herkesi boşverdim artık dediğin gibi sadece çocuklarla ilgilenicem diğer işler büyüdükçe olur
Darı kadar eri olanın harmanda yeri olur.
Suç eşinde canım, karısına laf ettirmiycek. Evde soğan da kırıp yesen kimse bilemez ya bilemez. Karını kotuleyemezsin kotuluyorsan da hayır bekleme ondan bı daha.
Ne güzel sözmüş :) eşim bir daha bunu yaparsa kapının önüne koyucam.sınırlarımı zorluyor az kaldı.
İnşallah ben de büyümelerini bekliyorum zaman çabuk geçiyor diye kendimi teselli ediyorum.erkeklerin çoğu böyleyse hepsinin köküne kibrit suyu.
Öyle zaten tuvalete bile zor gidiyorum. Az önce tuvalete gittim geldim büyük kız ufağa şeker yalatıyor gittiğime pişman oldum eline bir şey verip oyalamaya çalışıyorum her seferinde geri tepiyor.kalem verince duvarı boyuyor.oyuncak verince savaş alanına çeviriyor.meyve versem halıya sürüyor.ki eşim annesine bile bunu söylüyor beyaz halı aldırdı şu kire bak diye.markete arada gidiyorum hava alıyorum.işten yorgun geliyor diye bir şey istemiyordum ama tepeme çıktı artık izin vermicem

Ee canım kilosu çok iyi doyuyor demekki

Bebis seni cok ozledi, sendeyken sakinlesiyor, ben alt degistirirken boyle durmuyor falan gibi cesaretlendirici seyler soylesen nasil etki eder acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…