Söylüyorum ama etki etmiyor , sen nasıl babasın diyorum , diyor ben küçük bebeğe bakamam büyüsün babalığımı görürsünKuzum benimki de öyleydi bi gece uyumadan önce dedim ki bisey sorcam sana babalık yüklenmedi sanirim dedim o zoruna gitti o günden beri bana of pof yapmıyor yoksa her çocuğu al dediğimde ikimizde birbirimize ne kadar yorgun olduğumuzu ikna etme çabasına giriyorduk bi yarış vardi ben yorgunum hayır ben daha yorgun diyeyani velhasıl zoruna gidecek bise söyleyin belki etki eder
Kuzu demekki senin gece kusunun uykusu gece 1 de başlıyor bu akşam zorlama 1 e kadar bekle 00:30 da basla alt temizliği emzirme uyutma işlemlerine 1 de uyumuş olur bu arada evet besiginde uyuyor kuzuBeşikte mi uykuya dalıyor? Benimkinin de kendi saati var tabi ki gece 111de filan gelen uykuyu gündüz uykusu niyetine uyuyor benimki
Aynen vallahi ya , dedim valla benimde prensesler gibi hayatım vardı , napalım şimdi ? Bebeğe bakmayalım mıSanki biz kendimizinkine ek elin adamının donlarını yıksyıp yattıgı yeri toplamak için evlendik...
Eşimin nazenine bakma süresi Max 5 dakikaCanım her eş yapmıyor , Allah var benim eşim hamilelik döneminde yapıyordu ama artık yapmıyor , ben evde çalışmak için evlenmedim diyor yeter ya yoruldum beni bırak diyor , yani artık bebeği anneme verip gelip ev işlerini yapıyorum , çok sinir oluyorum öyle söylediğinde evlenmeseydin dedim , evlilik böyle , herkesin hayatı böyle , sen oyun mu oynicaz sanıyordumkızım ağlıyor of pof yapıyor , ya dedim yorgunum bide senin of pofunu çekemem oyuncak bebek mi Doğucak sandın , yani her eş yardım etmiyor anlayışlı olmuyor benim eşim max 1 saat tuta biliyor , akşamları tut ben yürüyüşe gideyim diyorum olmaz diyor ben tutamam
Evet ben şuan yaşıyorum canım 1 hafta sonra 4 ay oluyorKuzu demekki senin gece kusunun uykusu gece 1 de başlıyor bu akşam zorlama 1 e kadar bekle 00:30 da basla alt temizliği emzirme uyutma işlemlerine 1 de uyumuş olur bu arada evet besiginde uyuyor kuzu4. Ayda uyku reddi oluyormuş sanirim ben de onu bekliyorum heyecanla
Aynen canım yaEşimin nazenine bakma süresi Max 5 dakika
Bu kadar zamandır bir kere ayağında sallayıp uyuttu iki kere altını aldı bir tanesinde de çok kaka yapmıştı ben temizledim o kapattıyürüyüş ne demek ben tuvalete gidemiyorum yemin ederim kapıda bekliyor ikisi
Sabret kuzum bu 4. Ay bitiminde cok düzenli şekilde uyku duzeni gelecekmisEvet ben şuan yaşıyorum canım 1 hafta sonra 4 ay oluyorşimdiden uykuya direnme uyumama mız mızlanma meme reddi başladı
İlk iki çocukta 1 buçuk seneye yakın olmamıştım ben.bunda da olmadım hala daha çoook var diyorumKızlar doğumdan bu yana 64 gün geçti ben hala regl olmadım. Ne zamana kadar normal acaba bu durum? Regl olanlar ne zaman oldular
Biz de atak haftasındayız sonrasında belki düzelir umudum varKuzu demekki senin gece kusunun uykusu gece 1 de başlıyor bu akşam zorlama 1 e kadar bekle 00:30 da basla alt temizliği emzirme uyutma işlemlerine 1 de uyumuş olur bu arada evet besiginde uyuyor kuzu4. Ayda uyku reddi oluyormuş sanirim ben de onu bekliyorum heyecanla
Benim eşim ayda 10 11 nöbet tutuyor 24 saat. Gelince pert perşembe günleri dersleri oluyor kütüphaneye gidiyor ders çalışmaya adamı zor görüyorum asistanlığın ilk iki senesi çok zor idare etmeye çalışıyoruz öyle telefonla falan uğraşsa ben çok kızarım bizimki ya uyur ya ders çalışır ya kitap okur. Gerçi kitap okuması batıyor bana bir haftada 100 sayfa anca okumuşum ben fırsatım yokAynen canım yaeşim sürekli telefonla TikTok falan izliyor dedim bebeğinin büyüme anlarını kaçırıyorsun , ben keşke her anını kayıt altına ala bilsem diyorum , bazen bazı şeyleri unutucam diye düşünüp üzülüyorum
İnşallah canımSabret kuzum bu 4. Ay bitiminde cok düzenli şekilde uyku duzeni gelecekmis
O zaman senin eşin yoğun o yüzden , benim ki yoğun değil kiBenim eşim ayda 10 11 nöbet tutuyor 24 saat. Gelince pert perşembe günleri dersleri oluyor kütüphaneye gidiyor ders çalışmaya adamı zor görüyorum asistanlığın ilk iki senesi çok zor idare etmeye çalışıyoruz öyle telefonla falan uğraşsa ben çok kızarım bizimki ya uyur ya ders çalışır ya kitap okur. Gerçi kitap okuması batıyor bana bir haftada 100 sayfa anca okumuşum ben fırsatım yok
Gerçekten öyle geçen bu söylediğinle alakalı kv dediği şeye bak.şimdikilerde ne var biz eskiden bezi elimizde yıkardık.böyle kucağa alıştırmazdık.iyi halt ediyormuşsunuz diyemedim.Okadar üzgünüm ki anlayışsız insanlardan nefret ediyorum ya. Sorsan onlar da çocuk büyüttü odaya koy bi başına bırak sen yemek temizlik yap öncedenmiş onlar şimdiki çocuklar da öyle değil anneler de okadar bilinçsiz değil. Bir de iki çocuk varmış sizde. Bana böyle şeyler söyleyen böyle şeyler söylenmesine izin veren adamı evde koca diye tutmazdım şahsen ama yangına körükle gitmeyeyim olan olmuş. Siz canınızı sıkmayın evlatlarınızın keyfini çıkarın afedersiniz eşşek osursun boşverin derim ben takmayın.
Güldürdün beni :)) kv maddi olarak evin kredisine yardım ediyor o yüzden bir şey diyemem.yardım eden insanlar her türlü konuşma ve karışma hakkını kendinde buluyor.keşke kimseye muhtaç olmasakOhh yavrum kıyamam sana bu kv'ler insanı deli etmek için varlar. Tek çocuk 2 çocuk fark etmiyor onlara yeterli laf sokacak ortam olsun.. üzme tatlı canını. Sen de ona laf sok. Bilmem kimin kv'si her gün gelip yemek yapıyormuş de her hafta para gönderiyormuş destek olmaya de. Her geldiğinde bebeğe oyuncak getiriyormul 1 paket bez alıp heliyormuş de ne bileyim salla durayrıca bu gece kocan geldiği gibi ver eline marulu salata yapsın aynı zamanda çocuklardan birine baksın. Yemek sonrası bulaşığı toplasın ve çayı koysun. Çocuğun birini banyo yaptırsın üstüne de meyve soysun. Laf sokmayı biliyorsa evin yarı işini de yapmayı bilsin. Ananın yanındaki konuşmaya benzemez bu işler diye de cevap ver bir de şey var ben bu çocukları babamın evinden getirmedim ya
Önceki mesaj güldürdü sen de ağlattın :) anlayan birini görmek yazısını okumak gerçekten çok değerli.çok sağolHatırlıyorum sen annenden de çektin hamileyken
Bak işte eğer eşin seni korusaydı o terbiyesiz kadın sana tek laf edemezdi bakış bile atamazdı
Senin sorunun gerçekten eşinde anasına o laf etme hakkı veriyor
Sorsan Allah'a inanırlar ama 1 gram korkuları yok senin gözlerinden akan her damla yaşın hesabı bir gün sorulacak
Sen çok güçlü bir kadınsın bunu hiiiç unutma her zaman dimdik dur onlara cevabını verdiğin zaman gibi ağlamış olmanda da sorun yok sinirlerin yıprandığından kaynaklı ağladın
Bir süre uzak durucam.günler geçsin yeter çocukların gülüşü unutturur zorlukları. Herkesin yaptığı kendine döner Allahın adaletine güveniyorumÇok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim en iyisi kv den uzak durun ondan gelen iyilik allahtan gelsin oğluyla birbirinden destek görüp üstüne gelmişler
Bu günlerde geçicek elbet ama yaşatılanlar unutulmuyor
Öyle yapıcam artık çocuklar büyüyünce gündüz anaokuluna veririm akşamları bazen bırakırız.eşime cevap vermesem çoktan ezmişti beni.iyilik çok sevmek yaramıyor buna poposu havaya kalkıyorBöyle kayınvalideye ihtiyacınız yok, bir müddet görüşmeyin sonra da yardıma çağırmayın. En fazla çocuklar büyüyünce bırakırsınız nefes almak için. Eşinize de haddini bildirmeniz çok iyi olmuş susmayın anında yapıştırın cevabı.
Kızmakta haklısın insan yakınından bari iyi muamele bekliyor. Büyükler yaşadıklarını çocukları da yaşasın istiyor sanırım.Annem aynı şehirdeyken de umursamıyordu gurbette olsam da umursamıyor. babam ona çektirdikçe o bize çektirdi hakaretlerle özgüvensiz büyüdük.şimdi boşanıyorlar ama iş işten geçti biz yıpranarak büyüdük.. Derdimi anlatmak için arasam siz gelinler böylesiniz der. Aman herkesi boşverdim artık dediğin gibi sadece çocuklarla ilgilenicem diğer işler büyüdükçe olurİnan seni rahatlatmak değil amacım ama bana senin kv nin yaptığını annem yapıyorhemde çıldırtma derecesinde , 6 çocuk büyütmüş ben gurbetteyim mesela oda hep kendinden örnek verir senle abinde gurbette doğdunuz bende tek başımaydım diye bu yüzden kızmışlığım var ona ama gerçekten bırak 2 çocuğu tek çocuk bakmak bile o kadar zor ki , hepimiz aynı durumdayız ya çocuğu salıp evlede ilgilenecez ki oda 4 4 lük olmayacak ya da sadece çocukla ilgilenecez başka türlü olması imkansız, insan bu dönemde eşini annesini bile çekemiyorken bi de böyle düşüncesizce konuşmaları deli ediyor üstelik aynı yoldan kendinileri de geçmiş ama unutmuşlar belli ki
Ne güzel sözmüş :) eşim bir daha bunu yaparsa kapının önüne koyucam.sınırlarımı zorluyor az kaldı.Darı kadar eri olanın harmanda yeri olur.
Suç eşinde canım, karısına laf ettirmiycek. Evde soğan da kırıp yesen kimse bilemez ya bilemez. Karını kotuleyemezsin kotuluyorsan da hayır bekleme ondan bı daha.
İnşallah ben de büyümelerini bekliyorum zaman çabuk geçiyor diye kendimi teselli ediyorum.erkeklerin çoğu böyleyse hepsinin köküne kibrit suyu.Ay çok sinir oldum canım ya neyse geçecek bu günler , onların ayıbı ve terbiyesizliği , gerçekten çok zor , eşler anlayışsız maalesef, sanki çocuk tek kadınlarınmış gibi davranıyorlar , yani erkeklerin %85 böyledir diye düşünüyorum, sabır et canım biraz büyüsünler rahatlarsın inşallah
Öyle zaten tuvalete bile zor gidiyorum. Az önce tuvalete gittim geldim büyük kız ufağa şeker yalatıyor gittiğime pişman oldum eline bir şey verip oyalamaya çalışıyorum her seferinde geri tepiyor.kalem verince duvarı boyuyor.oyuncak verince savaş alanına çeviriyor.meyve versem halıya sürüyor.ki eşim annesine bile bunu söylüyor beyaz halı aldırdı şu kire bak diye.markete arada gidiyorum hava alıyorum.işten yorgun geliyor diye bir şey istemiyordum ama tepeme çıktı artık izin vermicemDusunceBulutu
Ah kuzumev işi yapmak sadece bizim görevimiz değil çocuk bakmak da öyle tek başımıza yapmadık sonucta yapacak yemek de yapacak çocuk da bakacak sen hepsine kosturamazsin hatta kendine vakit ayır baksin çocuklara sen çık evden bi nefes al valla ben her seferinde yemek yapamıyorum çocuktan diyorum sen yap ben yapamadım ya da ben bunaldım dışarı cikicam diyorum sütümü sagiyorum veriyorum kocaya çıkıyorum dışarı bi kardeşimle kahve içmek bile iyi geliyo insana seni böyle caresizlik duygusu içinde bırakmasına b3n olsaydım izin vermezdim simdi doldurmak da istemiyorum seni bi de ustune kv ne sikayet ediyormuş yok ya tek senin görevin değil sen ona bakarsan wc ye bile zor giden dus alsan sevinen bi haldesin valla sinir oldum şu an okuyunca
Ee canım kilosu çok iyi doyuyor demekkiBenimkide memeyi almamaya başladı bir haftadır yani son emdiğinin üstünden 4 saat geçmezse almıyor
Kilo 6200 (5300)
Boy 63 (58)
Baş çevresi 40 (38)
Resmen memeyi tutturmada kavga ediyoruz yok inatla istemiyo
Balgamı da var geçmek bilmiyor
Bugün 91 günlüğüz
Bebis seni cok ozledi, sendeyken sakinlesiyor, ben alt degistirirken boyle durmuyor falan gibi cesaretlendirici seyler soylesen nasil etki eder acaba?Aynen vallahi ya , dedim valla benimde prensesler gibi hayatım vardı , napalım şimdi ? Bebeğe bakmayalım mıben evliliği böyle hayal etmemiştim diyor adam heralde kaçacak bu gidişle vallahi bazen çok bunaldığını his ediyorum ya çünkü çok keyfine düşkün biri
En kotusu de meme reddi 2.ay ataginda yasadim kanguruda emzirmekten belim koptu, insallah cabuk atlatirsinizEvet ben şuan yaşıyorum canım 1 hafta sonra 4 ay oluyorşimdiden uykuya direnme uyumama mız mızlanma meme reddi başladı
işten yorgun geliyor diye bir şey istemiyordum ama tepeme çıktı artık izin vermicem
Bir elin yağda bir elin balda o zamanAhaha ben de aksine ne yapsam da işe gitmesemin derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?