Off hakketen benimde bir sürü kitabım var okumayı bekleyen ve hepsi satın alınmışBiz normalde kütüphaneye gideriz hep oradan kitap alırız bu kitaplığımızda olsun dediğimiz kitapları ayda 5 6 kitap falan satın alıyorduk. Eşime iki tane attım kitap bunları alır mısın diye sen okuyamıyorsun ki niye alayım diyor bana
Kesinlikle bana da Alex çözüm olmuştu çok memnun kaldımKızlar ben epilasyona gitmek istiyorum. Ama pek bilgim yok hangi başlığı önerirsiniz alexandrite varmış. Yada bildiğiniz başka var mı. Kullanıp memnun kaldığınız.
Cevap pilisss ,
Ama kızım durmuyor ki onda , çünkü ayağa kalkıp sallaması gerekiyor onu yapmadığı içinde kızım durmadan ağlıyorBebis seni cok ozledi, sendeyken sakinlesiyor, ben alt degistirirken boyle durmuyor falan gibi cesaretlendirici seyler soylesen nasil etki eder acaba?
Elbet bi çözüm bulunacak canım bu dert değil dermanını bulalım ama bizim gibi olan çook çalışan anne var onlar nasıl yaptıysa bizde bi şekilde yapacağızSen annene güveniyor olabilir misin :) benim bir de bakıcı işi var ooff off
Canım bende dağınik bı insandim.Kızlar 2 çocukla buraya pek giremiyorum geçen gün 2 ay aşımızı olduk.gitmişken spiralı sordum 2 hafta sonra beta baktırıp sonucunu götürücem öyle takacaklar.
Gündüz emzirmekle ve alt değiştirmeyle geçiyor.büyüğünde bezi olduğu için kardeşini ne zaman bezlesem o da hemen yapıp yanıma gelip çiş diyor
İkisini aynı anda uyutunca 1 ya da 2 saatim oluyor onda da uzanıp dinleniyorum yemek yiyorum evi toplayamıyorum.dün kv geldi evi topladı süpürdü eşim hemen onun yanında annem eve düzen getirdi diye bana laf vuruyor onunda hoşuna gidiyor neyse dedim sustum.aşı kartını arıyordum eşim yine laf vurdu.kv çantandan çıkarmasan kaybolmaz dedi neyse ona da sustum. Eşim yine bir şeye laf vurdu ben gün içinde aç karnımı zor doyuruyorum dedim.kv ordan şu.. kadın 3 çocukla nasıl da her işini hallediyor dedi.dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü millette ne karılık var biz yapamıyoruz hem onun annesi geliyordur benim burda kimim kimsem yok sen kırk yılın başı geliyorsun dedim dayanamadım ağladım ordan demesin mi bunda ağlıcak ne var diye.sinirimden gözümün yaşını sildim bundan sonra sen gelmeden evi toplar öyle çağırırım kimseden yardım istemem dedim.evinize gelmem diye tehdit etmeye başladı iyi ben de sana gelmem dedim. yalnız olmak zaten zor.biri kucaktayken diğerine yemek yapmak, emzirirken diğerine yedirmek, birini uyutmaya çalışırken diğerini pışpışlamak zaten zor bir de bunlar tuzu biberi oluyor.keşke anlayışlı insanlar olsa etrafımda.eşime bir daha ananın yanında böyle konuşursan defol git onun evine dedim.yatıp uyuyamadım da kızım 24 ay uyku gerilemesi yaşıyor gece 1 e kadar oturmaya başladı bir de onla uğraşıyorum.neyse işte içimi döktüm biraz. 2.çocuk düşünenler yardımcı olacak insan varsa düşünsün ama böyle laf vuracak insanlarsa hiç düşünmeyin
Ay bende kıskandımKıskandım :)
Aynen vallahi yaBi onlar eksikti şimdi tamam oldun Kıbrıs
Canım benim eşim bebek ağlıyor ya sen bilmiyorsun diyor , iyi senin ki seni övüyorCanım babalar öyle yaa benimkine sorsan dünyanın en ilgili babası sanır kendiniişten gelince direk ona veriyorum ben yemek bulaşıkla ilgileniyorum ama o sırada gözü hep üstümde ne zaman alacaksın bebeği meme istiyor bu çocuk keşke benim memem olsaydı ajajak falan diyor , bende lazere gitcem mesela nasıl gidecem bilmiyorum tek kalmaya cesareti yok , bi de bana diyorki sen mükemmel bakıyorsun ama yemem bu numaraları gidip odasında rahatsız edip kucağına veriyorum valla
vallahi canım sürekli o telefonu bırak diyorum , sinirleniyor ve bağırıyor ya , bebekten sonra benim eşim çok değişti , herkes evlendikten sonra değişir diyorlar benim eşim çocuktan sonra değişti , herşeye sinirlenen hiç bişeye tahammülü olmayan , benimle artık çok az konuşan biri oldu , eskiden hep sohbet ederdik , şimdi artık nerdeyse hiç konuşmuyorTiktok ne ya kuzum kusura bakma baba olmuş koskoca adam tiktok mu izliyor
Ah canım benim ya olur öyle şeyler üzme kendini kıyamam size ya , sen mükemmel bi annesin canım ama bu tür şeyler olur elbetDün bugün yanlışlıkla çocuğuma zarar verdim ağlıyorum şuanda galiba kötü bir anneyim ya yazık evladımadün tırnağını keserken hafiften etine değdi ağladı azıcık kanadı.. bugünde geçerken kapıya ayağım çarptı bebeğinde koluna değdi galiba kapı. Çok ağladı bu sefer. O ağladı ben ağladım o sustu ben hala ağlıyorum
Yine aynı canım bileti biz alıyoruz zatenAman seninkiler gelmesin onlar fena. Bir de bileti sana aldırmışlardı geçende dimi
Canım sen biraz eşinle ilgilen bence bu aralar. Bebeğe odaklanma sadece eşin sen ve bebek 3kişisiniz. Evet çok zor hepimiz zorlanıyoruz ama bazı eşler daha az sorumluluk alıyor napalım şansına böylesi düştü. Şu kv'ler gelsin gitsin sonra sen de rahatlarsın yine imş.vallahi canım sürekli o telefonu bırak diyorum , sinirleniyor ve bağırıyor ya , bebekten sonra benim eşim çok değişti , herkes evlendikten sonra değişir diyorlar benim eşim çocuktan sonra değişti , herşeye sinirlenen hiç bişeye tahammülü olmayan , benimle artık çok az konuşan biri oldu , eskiden hep sohbet ederdik , şimdi artık nerdeyse hiç konuşmuyor
Annem burdayken bana kızdı, çünkü salonum çok daginikti. Bebek alt değiştirme çantası, bir tas su, piyanolu halı, emzirme yastığı, üç battaniye, ayakta sallama yastığı, kitaplar her şey ortadaydı geldi evimi çekip çevirdi bugün gitti yine aynıyım. Fıtratım böyle aslan burcu olarak düzeni sevmemEvde salonda düzeni nasıl sağlıyorsunuz? Her yer bebek oyuncağı ve kitap kart ağız mendili :) hayır çocuk oyuncaktan da anlamıyor
İnşallah canım , eşim evrim geçirdi valla , eskiden beni el üstünde tutardı , ama o kadar değişti ki , bazen acaba sıkılıp başka biri mi var diye düşünüyorum , ama telefonunda da bişey bulamıyorumCanım sen biraz eşinle ilgilen bence bu aralar. Bebeğe odaklanma sadece eşin sen ve bebek 3kişisiniz. Evet çok zor hepimiz zorlanıyoruz ama bazı eşler daha az sorumluluk alıyor napalım şansına böylesi düştü. Şu kv'ler gelsin gitsin sonra sen de rahatlarsın yine imş.
Benim evde öyle napayımEvde salonda düzeni nasıl sağlıyorsunuz? Her yer bebek oyuncağı ve kitap kart ağız mendili :) hayır çocuk oyuncaktan da anlamıyor
Kuzum merak ettiğim için soruyorum cevaplamak zorunda degilsin, evliliğinin idamesi için özel hayat önemli, o konudan mi muzdarip, bebekten fırsat bulamamaktan. Eğer öyleyse o sorun çözülürse sevgi saygı bağı da devamında gelecektir. Seni anneliğe çok odaklanmış ve kendini geri planda gibi görüyor bence.İnşallah canım , eşim evrim geçirdi valla , eskiden beni el üstünde tutardı , ama o kadar değişti ki , bazen acaba sıkılıp başka biri mi var diye düşünüyorum , ama telefonunda da bişey bulamıyorumkafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?