2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Off hakketen benimde bir sürü kitabım var okumayı bekleyen ve hepsi satın alınmış gel gör ki asla okuyacak vakit yok

Kızlar ben epilasyona gitmek istiyorum. Ama pek bilgim yok hangi başlığı önerirsiniz alexandrite varmış. Yada bildiğiniz başka var mı. Kullanıp memnun kaldığınız.
Cevap pilisss ,
Kesinlikle bana da Alex çözüm olmuştu çok memnun kaldım

Bebis seni cok ozledi, sendeyken sakinlesiyor, ben alt degistirirken boyle durmuyor falan gibi cesaretlendirici seyler soylesen nasil etki eder acaba?
Ama kızım durmuyor ki onda , çünkü ayağa kalkıp sallaması gerekiyor onu yapmadığı içinde kızım durmadan ağlıyor

Canım bende dağınik bı insandim.

Bebekten sonra daha da dağınık oldum baktım ipin ucunu bırakıyorum.
Sonra kendimi toparladım.
Çünkü bu iş böyle olmaz dedim.
1 saat uyksuu varsa . Yarım saatini evi toplamaya yarım saatini kendime ayırdım.
İkinci uykusunda yarım saatimi mutfağa yarım saatini kendi uykuma ayırdım. Örnek olarak söylüyorum..
Benimde kv iki de Bir şey diyo. Bilmem Kimin kızı polis eşi bilmem nerede görev de bebeğini tek başına büyütuyo.
Biz b.klu bezleri elimizde yıkardik. 4 çocuğa şöyle bakardım böyle yapardım. Biri sırtımda biri kucağımda biri elimde yine de yapardım.

Ama benim en büyük darbecim annemm.

Çünkü gelir evi toparlar yapar eder siler süpürür. Ama bin Bir tane laf eder. Uyurken şunu yapsan eline mı yapişir derdi. Bende söyletmemek adına gerekirse bir gün bir odayi topladım ertesi gün balkonu hallettim. Bı yandan müziğimi açtım bı yandan kahvemi aldım. Biliyorum kendimi bıraksam bı çuval çamur Gibi lops diye düşeceğim bı yere ve hiç bişey yapmayacağım. Bide o kadar tembelim ki kendimin farkındayım ama buna müsaade etmiyorum. Geçen gün alt komşumu ziyaret ettim 80 yaşında. Kadın adını unutuyor bazen zor yürüyor. Bı baktım evini siliyo. İki çeşit yemek yapmis. Kendime çok kızdım gençliğim varken gücüm varken bişeyleri yapmak zorundayım. Evet yorgunluk uykusuzluk benimde iki çocuğum var diğerinin ödevi dersi. Ayrıca büyük çocuğum son iki haftadır altına büyük tuvaletini yapmaya başladı 7 yaşında. Ama psikologla görüştüm. Tamamen kardeşiyle alakalı dedi. Bende çok zorlanıyorum ama bunun üstesinden gelecek gücün içimde olduğunu biliyorum. Üstesinden gelebilirim biliyorum. Çok şükür sağlığım yerinde evlatlarım sağlıklı bununla motive oluyorum.
Eş konusunda ise bazen eşime de hak veriyorum en son inanilmaz bı dağıniklik vardı evde eşim işten yorgun geldi. Adam ayağını nereye atsa bişey takılıyor. Kirli sepeti dolu. Mutfakta bardak koyacak yer kalmamış. Adam oflamaya başladı içi sıkıldı. Bı yandanda toplamaya çalışıyor. Neyse attım bebeği kucağına. Bı giriştim 2 saatte ev çiçek. ( En azından derin temizlik olmasa da ortalık baya ferahladi. Bide bi kahve yaptim. İnan ki ikimizde huzur bulduk Sanki.
Yanlış anlama bunu senin konun üzerine yazdım ama ben burda herkese genel rutinimi anlatmak istedim.
Şimdi kim ne derse he diyip geçiyorum. Sonra canım istediği zaman bütün işleri yapıyorum.

Canım benim eşim bebek ağlıyor ya sen bilmiyorsun diyor , iyi senin ki seni övüyor

Tiktok ne ya kuzum kusura bakma baba olmuş koskoca adam tiktok mu izliyor
vallahi canım sürekli o telefonu bırak diyorum , sinirleniyor ve bağırıyor ya , bebekten sonra benim eşim çok değişti , herkes evlendikten sonra değişir diyorlar benim eşim çocuktan sonra değişti , herşeye sinirlenen hiç bişeye tahammülü olmayan , benimle artık çok az konuşan biri oldu , eskiden hep sohbet ederdik , şimdi artık nerdeyse hiç konuşmuyor

Ah canım benim ya olur öyle şeyler üzme kendini kıyamam size ya , sen mükemmel bi annesin canım ama bu tür şeyler olur elbet

Canım sen biraz eşinle ilgilen bence bu aralar. Bebeğe odaklanma sadece eşin sen ve bebek 3kişisiniz. Evet çok zor hepimiz zorlanıyoruz ama bazı eşler daha az sorumluluk alıyor napalım şansına böylesi düştü. Şu kv'ler gelsin gitsin sonra sen de rahatlarsın yine imş.

Evde salonda düzeni nasıl sağlıyorsunuz? Her yer bebek oyuncağı ve kitap kart ağız mendili :) hayır çocuk oyuncaktan da anlamıyor
Annem burdayken bana kızdı, çünkü salonum çok daginikti. Bebek alt değiştirme çantası, bir tas su, piyanolu halı, emzirme yastığı, üç battaniye, ayakta sallama yastığı, kitaplar her şey ortadaydı geldi evimi çekip çevirdi bugün gitti yine aynıyım. Fıtratım böyle aslan burcu olarak düzeni sevmem

İnşallah canım , eşim evrim geçirdi valla , eskiden beni el üstünde tutardı , ama o kadar değişti ki , bazen acaba sıkılıp başka biri mi var diye düşünüyorum , ama telefonunda da bişey bulamıyorum kafamda deli sorular

Kuzum merak ettiğim için soruyorum cevaplamak zorunda degilsin, evliliğinin idamesi için özel hayat önemli, o konudan mi muzdarip, bebekten fırsat bulamamaktan. Eğer öyleyse o sorun çözülürse sevgi saygı bağı da devamında gelecektir. Seni anneliğe çok odaklanmış ve kendini geri planda gibi görüyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…