2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benimkide öyle 22 23 arası uyur hatta ben ondan önce uyutmaya çalışırım uyumaz ve uyandırmasam sabaha kadar uyuyor , 3 4 gibi uyanınca da memeyi emip uyuyor hemen amaaa sabah 6 7 den sonra öğlene kadar uyku yok tabi ( tamam tamam o kadar da olsun )

Canım babalar öyle yaa benimkine sorsan dünyanın en ilgili babası sanır kendini işten gelince direk ona veriyorum ben yemek bulaşıkla ilgileniyorum ama o sırada gözü hep üstümde ne zaman alacaksın bebeği meme istiyor bu çocuk keşke benim memem olsaydı ajajak falan diyor , bende lazere gitcem mesela nasıl gidecem bilmiyorum tek kalmaya cesareti yok , bi de bana diyorki sen mükemmel bakıyorsun ama yemem bu numaraları gidip odasında rahatsız edip kucağına veriyorum valla

Ayy bizde öyleyiz benimki diyorki ‘bakmak için kavga ettiğimiz oğlumuz ‘

Eşimle kitaba başladık aynı gün o 100 sayfa okudu ben 2 sayfa dedim ben bırakıyorum bu işleri

Tiktok ne ya kuzum kusura bakma baba olmuş koskoca adam tiktok mu izliyor

Dün bugün yanlışlıkla çocuğuma zarar verdim ağlıyorum şuanda galiba kötü bir anneyim ya yazık evladıma dün tırnağını keserken hafiften etine değdi ağladı azıcık kanadı.. bugünde geçerken kapıya ayağım çarptı bebeğinde koluna değdi galiba kapı. Çok ağladı bu sefer. O ağladı ben ağladım o sustu ben hala ağlıyorum

Kardeşim göz doktoru 3. Senesi mahvolmuş durumda kaç kez istifa etmeyi düşündü yapamadı, asistanlık beter bir durum ben olsam ben de bebege kendim bakardım şu durumda

Ne güzel uyumayı seviyo demek kesinlikle 4.ay az daha rahatız az kaldı
Şu 4. Ayı bi atltsak daha rahat olcaz da benim bebe hala minik o yüzden gece de emziriyorum, bizimde bi kaç defa uzun uyudu yine ben kaldırmasam 8 9 saati rahat bulur , bugünde sabah ben uyandırdım o hala uyuyordu

Eşimle kitaba başladık aynı gün o 100 sayfa okudu ben 2 sayfa dedim ben bırakıyorum bu işleri
Biz normalde kütüphaneye gideriz hep oradan kitap alırız bu kitaplığımızda olsun dediğimiz kitapları ayda 5 6 kitap falan satın alıyorduk. Eşime iki tane attım kitap bunları alır mısın diye sen okuyamıyorsun ki niye alayım diyor bana

Kardeşim göz doktoru 3. Senesi mahvolmuş durumda kaç kez istifa etmeyi düşündü yapamadı, asistanlık beter bir durum ben olsam ben de bebege kendim bakardım şu durumda
Oo tus da show yapmış kardeşin. Eşimin branşı acil 8 kişi başladılar 6 tanesi istifa etti. Üstüne gitmiyorum hiç zaten güvenip bırakamam da

Canım sabah geç mi kalkıyo bu çok etkiyo gece yatışı
2 hafta evel bzimde 7 8 9 civarı gece uykusu başlıyodu ama son zamanlarda sabah uyanınca uyutuyorum ve geç kalkmaya başladı 10 da 11 de uyandık bende yatınca hoşuma gitti tabi benimde ama gece 10 11 den evel geceye geçmemeye başladı 8 de yatrıyorum 9 da uyanıyor
Şöyle bişey buldum mesela 5 ten sonra uyutmamak gerekiyo bzimkiler geç uyanıyo geç yatıyo gece yorgunluğu olmuyo böylede

Eklentiler

• IMG_4292.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 44
7Den sonra uyutmayayın dedim dayandı dayandı 11 de uyudu 11.30da uyandı yine 1 de uyuduk

Ayni bizimki de öyle ben o uyuyunca bana vakit kaliyo diye 3 e kadar uyumuyorum tv izliyorum ama sabah çok zor uyanıyorum bi gozum acik ona oyunlar oynatmaya çalışıyorum 7 den sonra partiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…