- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Canım çok mutlu oldumKızlar geçen cumartesi 2. Ay kontrolümüzde 5050gram çıkmıştık. 1 ayda 650 gram aldığımız için doktor mama takviyesine başlayabiliriz demişti. Bana günde 1 litre süt ve süt ürünü, 100gram helva ve mayalı pekmez karışımı önermişti. Pazardan beri yapıyorum. Ekstra olarak dut kurusu demledim. Bugünkü tartımız 5400gramböylelikle 1 kg almış olduk mamaya gerek kalmadı. o kadar mutluyumki anlatamam. Tavsiye veren destek olan herkese çok teşekkür ederim
dikloron canım pekmez maya çok etkili mi tam anlamadım ama. Kuru dut çayı aşırı etki etti bende. Göğüslerim taş gibi oldu hemen. 1 kupa için 2 tatlı kaşığı dut kurusu kullandım ben. Bu şekilde 3 kupa tükettim. Eğer denemediysen bence denemelisin
3.ay kontrolunde 1 kilo alan yok galiba bende 550 aldı diye takmıştım baya kafaya
@Melikeben buyur canım benim oyun matı geldi.
Happy Twins Happy Animals Katlanabilir Cift Tarafli Oyun Mati 150x200x1cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Happy Twins Happy Animals Katlanabilir Cift Tarafli Oyun Mati 150x200x1cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gözünaydın canım çok sevindimKızlar geçen cumartesi 2. Ay kontrolümüzde 5050gram çıkmıştık. 1 ayda 650 gram aldığımız için doktor mama takviyesine başlayabiliriz demişti. Bana günde 1 litre süt ve süt ürünü, 100gram helva ve mayalı pekmez karışımı önermişti. Pazardan beri yapıyorum. Ekstra olarak dut kurusu demledim. Bugünkü tartımız 5400gramböylelikle 1 kg almış olduk mamaya gerek kalmadı. o kadar mutluyumki anlatamam. Tavsiye veren destek olan herkese çok teşekkür ederim
dikloron canım pekmez maya çok etkili mi tam anlamadım ama. Kuru dut çayı aşırı etki etti bende. Göğüslerim taş gibi oldu hemen. 1 kupa için 2 tatlı kaşığı dut kurusu kullandım ben. Bu şekilde 3 kupa tükettim. Eğer denemediysen bence denemelisin
Marketlerde var mı ? Yada bana bi foto rica etsem atarmısın ? Ben hep normal sütlerden gördümYok canım onlarda katkı maddesi. Uht değil pastörize alacağız
Benimki ağlamaktan kilo verecek, baya kalori yakıyor yavrumBizimde bugün kontrol vardı 550 gr almış en az aldığı ay oldu doktor 500 gr alması bzim için yeterli dedi artık daha az alıcaklar sanırım hareket etmeleride etkiliyo artık bzimki baya hareketli eli ayağı durmuyor
Canım kalınlığı 1 cm. Benimki de bugün geldi. Şuan üstündeyiz. Direk yere koydum. Valla normalde halıda yada parkede oturamıyorum totom soğuk çekiyor bunda öyle birşey yok.. dayanıklılığa bilmiyorum ama sünger gibi bir şey zaten üstünü çizsen bıçakla kesilir yani. Ama qrkadaşımda vqr 2 bucuk yaşında çocuğu hala kullanıyorCanım bu soğuğu geçirmeyen matlardan mı baya kalın dayanıklı diye nette övülüyordu nasıl peki sence yakından
Cam şişede olur kuzum üstünde pastörize süt yazar. Markete gidince atarım şuan evde yok. Pastörize şu demek gerekli sıcaklıkta mikroplar ölene kadar kaynatılmış içime hazır. Yani çiğ süt gibi alıp evde kaynatmana gerek yok Sadece ısıtıp mayalayabilirsin yoğurdu.Marketlerde var mı ? Yada bana bi foto rica etsem atarmısın ? Ben hep normal sütlerden gördüm
Benimki genelde mukuslu. Doktora dün yine sordum. Senin yediklerinden oluyor bir şeye alerjisi var. Ama bir şey yapmana gerek yok kan olmadığı için dedikızlar 2 gündür bebeğimin kakası mukuslu 4 defa mukuslu kaka yaptı. Neden olabilir acaba
Şimdiye kadar hiç olmamıştı bizde. Ben de mesaj attım takip et geçmezse gel alerji durumunu değerlendirelim dedi. Alerjiden kaynaklıysa eğer sonradan ortaya çıkabiliyor mu? 2 aydır yoktuBenimki genelde mukuslu. Doktora dün yine sordum. Senin yediklerinden oluyor bir şeye alerjisi var. Ama bir şey yapmana gerek yok kan olmadığı için dedi
Bunlar basit alerjiler kuzum bağırsak birşeyi sindiremediği için. İlerde geçebilir yani diğer alerjiler gibi olmayanbilir. Döküntü filan var mı yoktur inş. Yeni yediğin bir şey olabilir veya bağırsaklarda Bugünlerde sıkıntısı olabilir bebeğin ondan kaynaklanmış olabilirŞimdiye kadar hiç olmamıştı bizde. Ben de mesaj attım takip et geçmezse gel alerji durumunu değerlendirelim dedi. Alerjiden kaynaklıysa eğer sonradan ortaya çıkabiliyor mu? 2 aydır yoktu
Ben süt ürünleri tülettiğim zaman öyle oluyorkızlar 2 gündür bebeğimin kakası mukuslu 4 defa mukuslu kaka yaptı. Neden olabilir acaba
Anladım canım tamam teşekkür ederim ben hiç şişe içinde süt görmedim belkide dikkat etmedimCam şişede olur kuzum üstünde pastörize süt yazar. Markete gidince atarım şuan evde yok. Pastörize şu demek gerekli sıcaklıkta mikroplar ölene kadar kaynatılmış içime hazır. Yani çiğ süt gibi alıp evde kaynatmana gerek yok Sadece ısıtıp mayalayabilirsin yoğurdu.
Anladım teşekkür ederim canım, hayır döküntüsü falan yok çok şükür en son farklı olarak avakado ve nohut yemiştim belki de onlardan olduBunlar basit alerjiler kuzum bağırsak birşeyi sindiremediği için. İlerde geçebilir yani diğer alerjiler gibi olmayanbilir. Döküntü filan var mı yoktur inş. Yeni yediğin bir şey olabilir veya bağırsaklarda Bugünlerde sıkıntısı olabilir bebeğin ondan kaynaklanmış olabilir
Sütlaç yemiştim ben de kesip bir takip edeyim o zamanBen süt ürünleri tülettiğim zaman öyle oluyor
Süt çok yapıyor ben dit ayran yoğurt yemiyorum ama yinede oluyor neyden bilmiyorum. Domatesten şüpheleniyorum.Sütlaç yemiştim ben de kesip bir takip edeyim o zaman
Canım kalınlığı 1 cm. Benimki de bugün geldi. Şuan üstündeyiz. Direk yere koydum. Valla normalde halıda yada parkede oturamıyorum totom soğuk çekiyor bunda öyle birşey yok.. dayanıklılığa bilmiyorum ama sünger gibi bir şey zaten üstünü çizsen bıçakla kesilir yani. Ama qrkadaşımda vqr 2 bucuk yaşında çocuğu hala kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?