2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım çok mutlu oldum

Bizimde bugün kontrol vardı 550 gr almış en az aldığı ay oldu doktor 500 gr alması bzim için yeterli dedi artık daha az alıcaklar sanırım hareket etmeleride etkiliyo artık bzimki baya hareketli eli ayağı durmuyor
3.ay kontrolunde 1 kilo alan yok galiba bende 550 aldı diye takmıştım baya kafaya

Gözünaydın canım çok sevindim evet kuru dut bende de çok etki etti bikaç gündür içmiyorum yine içeyim

Selam kizlar benim isyerinden arkadasim numeroloji egitimi aldi, isim analizi yapiyor baktirmak isteyen olursa ozelden bana yazabilir konusurum. Bebislerinizin analizi icin aklima geldi.
Bir de ninni yazmis benim cok hosuma gitti paylasiyorum sizde begenirseniz uyuturken dinletirsiniz

Benimki ağlamaktan kilo verecek, baya kalori yakıyor yavrum

Canım bu soğuğu geçirmeyen matlardan mı baya kalın dayanıklı diye nette övülüyordu nasıl peki sence yakından
Canım kalınlığı 1 cm. Benimki de bugün geldi. Şuan üstündeyiz. Direk yere koydum. Valla normalde halıda yada parkede oturamıyorum totom soğuk çekiyor bunda öyle birşey yok.. dayanıklılığa bilmiyorum ama sünger gibi bir şey zaten üstünü çizsen bıçakla kesilir yani. Ama qrkadaşımda vqr 2 bucuk yaşında çocuğu hala kullanıyor

Marketlerde var mı ? Yada bana bi foto rica etsem atarmısın ? Ben hep normal sütlerden gördüm
Cam şişede olur kuzum üstünde pastörize süt yazar. Markete gidince atarım şuan evde yok. Pastörize şu demek gerekli sıcaklıkta mikroplar ölene kadar kaynatılmış içime hazır. Yani çiğ süt gibi alıp evde kaynatmana gerek yok Sadece ısıtıp mayalayabilirsin yoğurdu.

kızlar 2 gündür bebeğimin kakası mukuslu 4 defa mukuslu kaka yaptı. Neden olabilir acaba
Benimki genelde mukuslu. Doktora dün yine sordum. Senin yediklerinden oluyor bir şeye alerjisi var. Ama bir şey yapmana gerek yok kan olmadığı için dedi

Benimki genelde mukuslu. Doktora dün yine sordum. Senin yediklerinden oluyor bir şeye alerjisi var. Ama bir şey yapmana gerek yok kan olmadığı için dedi
Şimdiye kadar hiç olmamıştı bizde. Ben de mesaj attım takip et geçmezse gel alerji durumunu değerlendirelim dedi. Alerjiden kaynaklıysa eğer sonradan ortaya çıkabiliyor mu? 2 aydır yoktu

Şimdiye kadar hiç olmamıştı bizde. Ben de mesaj attım takip et geçmezse gel alerji durumunu değerlendirelim dedi. Alerjiden kaynaklıysa eğer sonradan ortaya çıkabiliyor mu? 2 aydır yoktu
Bunlar basit alerjiler kuzum bağırsak birşeyi sindiremediği için. İlerde geçebilir yani diğer alerjiler gibi olmayanbilir. Döküntü filan var mı yoktur inş. Yeni yediğin bir şey olabilir veya bağırsaklarda Bugünlerde sıkıntısı olabilir bebeğin ondan kaynaklanmış olabilir

Anladım canım tamam teşekkür ederim ben hiç şişe içinde süt görmedim belkide dikkat etmedim

Anladım teşekkür ederim canım, hayır döküntüsü falan yok çok şükür en son farklı olarak avakado ve nohut yemiştim belki de onlardan oldu

Böyle bir şey şart ya soğuk diye yere koymuyodum bende ama artık dönmeyi deniyo koltuktada kısıtlı oluyo
Battaniye serdim yere ama mat şart bende bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…