İyi oldu bu bilmiyorduk :)Kızlar xiaomi nem ölçer kullananlar için;
Oyy canım çook sevindiim ❤❤ üzülmüştün bak beklediğin gibi olmadı ne güzel.. ben de deneyeyim arada bunlarıKızlar geçen cumartesi 2. Ay kontrolümüzde 5050gram çıkmıştık. 1 ayda 650 gram aldığımız için doktor mama takviyesine başlayabiliriz demişti. Bana günde 1 litre süt ve süt ürünü, 100gram helva ve mayalı pekmez karışımı önermişti. Pazardan beri yapıyorum. Ekstra olarak dut kurusu demledim. Bugünkü tartımız 5400gramböylelikle 1 kg almış olduk mamaya gerek kalmadı. o kadar mutluyumki anlatamam. Tavsiye veren destek olan herkese çok teşekkür ederim
dikloron canım pekmez maya çok etkili mi tam anlamadım ama. Kuru dut çayı aşırı etki etti bende. Göğüslerim taş gibi oldu hemen. 1 kupa için 2 tatlı kaşığı dut kurusu kullandım ben. Bu şekilde 3 kupa tükettim. Eğer denemediysen bence denemelisin
Ayy merak ettim ücretli mi bakıyor nasıl yapılıyorSelam kizlar benim isyerinden arkadasim numeroloji egitimi aldi, isim analizi yapiyor baktirmak isteyen olursa ozelden bana yazabilir konusurum. Bebislerinizin analizi icin aklima geldi.
Bir de ninni yazmis benim cok hosuma gitti paylasiyorum sizde begenirseniz uyuturken dinletirsiniz
Aynen canım ben peynir falan yiyince bişey olmuyor ama süt içince öyle oluyorSütlaç yemiştim ben de kesip bir takip edeyim o zaman
Maşallah kuzuma3. Ay kontrolünden çıktık
720 Gr almış (6790 Gr)
Boyu 3 cm uzamış (62 cm)
Baş çevresi 3.5 cm büyümüş (42 cm)
Hiperaktif dedi doktorve gazi var muhtemelen laktoz intoleransi dedi. Nurse harveys yazdı. Gazi olduğu için rota ve menenjit aşısını 3-5 gün erteledi. Onun dışında çok şükür gelişimi çok iyi
Ben iki damla veriyorum cnm mamadan sonra verebilirsin dedi doktor memede gerek yokmuşKızlar hepinizin tavsiyesini okudum sağolun sıvı alımım az bu ara soğukta çok içemiyorum. Bende kabız gibiyim biraz Zaten.
Acaba kaç güne kadar normal onu Merak ediyorum.
BİRDE KIZLAR BEBEKLERE SU VERİYOR MUSUNUZ.
VERENLER MAMA KULLANDIĞI İÇİN Mİ VERİYOR ACABA @Melikeben sanki geçen gün su veriyorum.gibi bişey yazmıştın
Ya benim kızımın da tüm bezlerinde yok ama bazı gunler bazı bezlerde var. Özellikle sıvı olanlarda var. Döküntü gaz ve huysuzluk ya da kan vs de yok. Benim internetten bulabildigim kadarıyla balgamlı oldukları gunlerde kakadan cıkabiliyormuş, bazen kaka kolay cıksın diye bir miltar mukus olabiliyomus. Cok yogun değil ama yapıskan bişryler var mı diyim nasıl diyim. Bariz gordugumde de cıvık kaka oluyor genelde. Fotograflarını cektim ben de sorcam doktora. Alerji ihtimali aklıma geldi ama baska hiçbir semptom olmadıgı için duşunmedim yediklerimden oldugunukızlar 2 gündür bebeğimin kakası mukuslu 4 defa mukuslu kaka yaptı. Neden olabilir acaba
Kediniz varsa ds tırmalıyor maalesefCanım kalınlığı 1 cm. Benimki de bugün geldi. Şuan üstündeyiz. Direk yere koydum. Valla normalde halıda yada parkede oturamıyorum totom soğuk çekiyor bunda öyle birşey yok.. dayanıklılığa bilmiyorum ama sünger gibi bir şey zaten üstünü çizsen bıçakla kesilir yani. Ama qrkadaşımda vqr 2 bucuk yaşında çocuğu hala kullanıyor
Ben bunu uygulamaya yükleyip oda sıcaklıgını takip edebileceğimi de bilmiyodum grcenlerde gordumKızlar xiaomi nem ölçer kullananlar için;
Benim oğlumda öyle ağlamıyor artık onun yerine bağırıp çığlık atıyor ilgi çekmeye çalışıyor, duygularını ağlama yerine böyle sesler çıkararak ifade etmeyi öğrenmişlerKızlar kızım şu son 1 haftadır o kadar çok ses çıkartıyor ki yani mutlu ama daha çok mutsuz, rahatsız hissettiği her şeyde çığlık atıyor. Durumlara özgü ses çıkarmaya başladı ve baya kaprisli şu an için
Kedi var hem de 2 taneYa benim kızımın da tüm bezlerinde yok ama bazı gunler bazı bezlerde var. Özellikle sıvı olanlarda var. Döküntü gaz ve huysuzluk ya da kan vs de yok. Benim internetten bulabildigim kadarıyla balgamlı oldukları gunlerde kakadan cıkabiliyormuş, bazen kaka kolay cıksın diye bir miltar mukus olabiliyomus. Cok yogun değil ama yapıskan bişryler var mı diyim nasıl diyim. Bariz gordugumde de cıvık kaka oluyor genelde. Fotograflarını cektim ben de sorcam doktora. Alerji ihtimali aklıma geldi ama baska hiçbir semptom olmadıgı için duşunmedim yediklerimden oldugunu
Kediniz varsa ds tırmalıyor maalesef
Ben bunu uygulamaya yükleyip oda sıcaklıgını takip edebileceğimi de bilmiyodum grcenlerde gordum
Evet nasıl da değişiyorlar hergünBenim oğlumda öyle ağlamıyor artık onun yerine bağırıp çığlık atıyor ilgi çekmeye çalışıyor, duygularını ağlama yerine böyle sesler çıkararak ifade etmeyi öğrenmişler
Canım normal bu aylarda , benimde öyle hatta geçen kızların biri demişti bunu burda onunda bebeği öyle yapıyor , yani hepsi böyleKızlar benim bebe çok şımararak emmeye başladı ya emerken sürekli bırakıyor ikide bir de böyle uzatıyor bakıyor gülüyor hep şımarıyor
Aman memeyi bırakmasınlardaCanım normal bu aylarda , benimde öyle hatta geçen kızların biri demişti bunu burda onunda bebeği öyle yapıyor , yani hepsi böyle
Bırakmaz , benim kız dün bi emiyor bi ağlıyor ağaaa diyor tekrar emip tekrar bağlıyorAman memeyi bırakmasınlarda
yaa benimkide bugunlerde birakiyor sütümün azaldigini dusundum galiba uavas gidiyor diye sinirleniyor memeyi birakacak diye korktumBırakmaz , benim kız dün bi emiyor bi ağlıyor ağaaa diyor tekrar emip tekrar bağlıyorsonra bırakıp ağlıyor tekrar emiyor yani niye bende anlamadım ama yalancı ağlama olduğu çok belliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?