2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyy canım çook sevindiim ❤❤ üzülmüştün bak beklediğin gibi olmadı ne güzel.. ben de deneyeyim arada bunları bu arada kuru dutu ben kuru kuru da yiyorum daha lezzetli bence

Ayy merak ettim ücretli mi bakıyor nasıl yapılıyor

Maşallah kuzuma
Rotayı geçen ay yaptırdık hafif huzursuzluk yapıyor ama menenjit bizim de bu ay yorumlarını yazarsın canım
Gönlüne göre doktor bulmak çok çok zor

Kızlar nurse harveys kullananlar içinden ölçekli enjektör çıktı, kaç ml ve kaç kere veriyorsunuz yazar mısınız

Ben iki damla veriyorum cnm mamadan sonra verebilirsin dedi doktor memede gerek yokmuş

kızlar 2 gündür bebeğimin kakası mukuslu 4 defa mukuslu kaka yaptı. Neden olabilir acaba
Ya benim kızımın da tüm bezlerinde yok ama bazı gunler bazı bezlerde var. Özellikle sıvı olanlarda var. Döküntü gaz ve huysuzluk ya da kan vs de yok. Benim internetten bulabildigim kadarıyla balgamlı oldukları gunlerde kakadan cıkabiliyormuş, bazen kaka kolay cıksın diye bir miltar mukus olabiliyomus. Cok yogun değil ama yapıskan bişryler var mı diyim nasıl diyim. Bariz gordugumde de cıvık kaka oluyor genelde. Fotograflarını cektim ben de sorcam doktora. Alerji ihtimali aklıma geldi ama baska hiçbir semptom olmadıgı için duşunmedim yediklerimden oldugunu
Kediniz varsa ds tırmalıyor maalesef
Kızlar xiaomi nem ölçer kullananlar için;

Ben bunu uygulamaya yükleyip oda sıcaklıgını takip edebileceğimi de bilmiyodum grcenlerde gordum

Benim oğlumda öyle ağlamıyor artık onun yerine bağırıp çığlık atıyor ilgi çekmeye çalışıyor, duygularını ağlama yerine böyle sesler çıkararak ifade etmeyi öğrenmişler

Kedi var hem de 2 tane serili tutmuyorum o yüzden oynarken seriyorum şimdilik anlamadılar daha onu

Benim kız 3 ay atağından sonra hem oyun halısına merakı arttı hem de tummy time da daha çok duruyor artık daha mutlu görünüyor uzun duruyor.. gerçekten hiçbir şeye dert etmemize gerek yok Zamanı gelince hepsini kendileri yapıyorlar

Kızlar benim bebe çok şımararak emmeye başladı ya emerken sürekli bırakıyor ikide bir de böyle uzatıyor bakıyor gülüyor hep şımarıyor
Canım normal bu aylarda , benimde öyle hatta geçen kızların biri demişti bunu burda onunda bebeği öyle yapıyor , yani hepsi böyle

Bırakmaz , benim kız dün bi emiyor bi ağlıyor ağaaa diyor tekrar emip tekrar bağlıyor sonra bırakıp ağlıyor tekrar emiyor yani niye bende anlamadım ama yalancı ağlama olduğu çok belliydi
yaa benimkide bugunlerde birakiyor sütümün azaldigini dusundum galiba uavas gidiyor diye sinirleniyor memeyi birakacak diye korktum

Kızlar bizde konak çıktı yaa aslında başından beri hafif vardı ama ben hiç tarayıp kazımadım , şimdi banyo öncesi zeytinyağı sürüp bekleyeceğim sonra banyo ve sonrasında konak tarağıyla tarayacağım değil mi ? Başka önerisi olan var mı ? Salon Kadini sanki sen bununla ilgili bişey yazmıştın

Kızlar tam bu aylarda okuyabileceğimiz güzel bir kitap. Ben çok beğendim. İlgilenen varsa tavsiye ederim

Eklentiler

• 20231209_144231.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…