Bende de sleepy bio natural bi de goon taşırmıştı , eski molfix çok iyiydiSleepy bio natural, baby turco, eski yeni molfix hepsi taşırdı. 2 gün taşmıyorsa 3.gün taşıyor. Kabullendim artık
Ateşi düşerse vermesin düşmezse antibiyotiği versin dedi sabah beslenmesi de azalmış bence riske atma ver
Tamam başlıyorum kızlarLinanın boğazında kızarıklık var dedi doktor öyle yazdı zaten öksürük balgam ateş bu süreçte eşlik ediyor du
Tavsiyem doktorun yazdıysa antibiyotiği kullan çünkü ateş masum değil 38 eşik olarak görünüyor bu eşiği geçende oluyor geçemeyip havale geçirende
Ateşi varsa gece mutlaka dikkat et allahım şifa versin yavrularrımıza tez zamanda İnşallah
Canım ya bu konu çok ciddi bir konu. Biraz daha büyük olsalar takip et derdim ama çok küçükler kendini bilen bir doktorsa zaten bu kadar minik bebeğe gereksizken antibiyotik vermez. (Daha büyüklerde hop yapıştırıyorlar antibiyotiği bazı doktorlar da) ben sabahta yazmıştım sana doktoruna güveniyorsan antibiyotiği ver seni tatmin etmedi yada güvenmiyorsan bir doktora daha git. Linayı okudum ve hala lafımın arkasındayım. Bu bizim bilceğimiz iş değil. Doktora güvenirsen iç güvenmiyorsan da kafana göre vermemezlik yapma başka doktora da git.madem doktorun dediğini yapmayacaksın neden gittin onaCanım çok çok geçmiş olsun. Çok kötü şeyler yaşamışsin . Rabbim beterinden korusun hepimizi de.
KIZLAR Bende bı şey yapıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Sağlık ocağına gittim kendi doktorum izinliydi. Başka doktorla görüştüm. Antibiyotige hala başlamadım. .. çünkü baktı boğazında bişey Yok büyük ihtimalle viral enfeksiyon dedi.
Bebek hala ateşli 37 38 arası gidip geliyor ateş. Daha üstü olmadı. Ama vermedim. Yarın sabah 72 saat oluyor yani tam 3 gün. Yarın sabah da ateşi bitmemiş olursa antibiyotige başlamak istiyorum. 3 gün zaman tanımak istedim. Ama şimdi linayi okuyunca da korktum bilmiyorum yaa napsam @MelikebenNewMamaa
Hepimizin yumuşacık olduKızlar göğüsleri ilk günler gibi olmayan yumuşayan var mı
2 saat emzirmeyim göğüslerim sert dolu dolu dolu olurdu bugün bir anda yumuşadı süt mu azalacak yoksa ?
Eski Molfix hala var canım yeni nesil yazanı alma yeterBende de sleepy bio natural bi de goon taşırmıştı , eski molfix çok iyiydi
Görüntü çok kötü yorum yapılmıyor ki. Daha iyi foto çekebilirsenizKızlar cınsıyetı ne sızce
Ayy benim bugün oldu yaa şaştımHepimizin yumuşacık olduoyun hamuru gibi. O ilk şiş davul hallerinden eser yok şimmdii
Onu bilmiyorum :) bebek ağlamıyor doyuyor demek ki diye düşünüyorumAyy benim bugün oldu yaa şaştım
Sütte azalmaniz yok umarım
Canım gittim başka doktora zaten yazdım ya. Oda verme gerek yok dedi. İkilemde kaldım o yüzden. Neyse hazırladim zaten vericem 9 gibi ToparlayamadiCanım ya bu konu çok ciddi bir konu. Biraz daha büyük olsalar takip et derdim ama çok küçükler kendini bilen bir doktorsa zaten bu kadar minik bebeğe gereksizken antibiyotik vermez. (Daha büyüklerde hop yapıştırıyorlar antibiyotiği bazı doktorlar da) ben sabahta yazmıştım sana doktoruna güveniyorsan antibiyotiği ver seni tatmin etmedi yada güvenmiyorsan bir doktora daha git. Linayı okudum ve hala lafımın arkasındayım. Bu bizim bilceğimiz iş değil. Doktora güvenirsen iç güvenmiyorsan da kafana göre vermemezlik yapma başka doktora da git.madem doktorun dediğini yapmayacaksın neden gittin ona
Benim ki de 4 saatten az sürede emzirdysem yumuşacık, 4 saatten uzun süre emmediyse yine sert. Yumuşak olduğunda kızım emiyor 30 saniye falan sonra süt geliyor dolu dolu, hemen gelmiyor. Miktarı azalmadı benceAyy benim bugün oldu yaa şaştım
Canım gozlerini kapatıp uyuyan bebek senindi dimi?Allahtan sabır istediğim günlerdeyim. Geçen haftadan beri gece saat başı kalkıyoruz, sabah akşam ekstra uykuya direniyor. En ufak çıt sesine uyanıyor sanki bebek değil de tilki gibine güzel oyun halısına alışmıştı birkaç saat oynuyordu gün içinde şimdi daha koyar koymaz çığlık çığlığa çok hırçın oldu o kadar az gülüyor ki 3 ayda psikolojisini bozmuş olamam herhalde acaba bu yaşadıklarımız uyku gerilemesi olabilir mi? Biziml aynı günde olanlar sizin nasıl?
Benim kızım hep böyle , yani gece uyuyor ama uyuyor dediğim belki yarım saate bir emiyor ama emmiyor yani memeyi alıyor 1 dk sonra bırakıyorAllahtan sabır istediğim günlerdeyim. Geçen haftadan beri gece saat başı kalkıyoruz, sabah akşam ekstra uykuya direniyor. En ufak çıt sesine uyanıyor sanki bebek değil de tilki gibine güzel oyun halısına alışmıştı birkaç saat oynuyordu gün içinde şimdi daha koyar koymaz çığlık çığlığa çok hırçın oldu o kadar az gülüyor ki 3 ayda psikolojisini bozmuş olamam herhalde acaba bu yaşadıklarımız uyku gerilemesi olabilir mi? Biziml aynı günde olanlar sizin nasıl?
Benimki çoktan böyleAyy benim bugün oldu yaa şaştım
Amaan okumamışım 2. Doktoru ben kaçırmışım orayı pardon. En kötü durum hangisine inancan şimdiCanım gittim başka doktora zaten yazdım ya. Oda verme gerek yok dedi. İkilemde kaldım o yüzden. Neyse hazırladim zaten vericem 9 gibi Toparlayamadi
Sen ilk doğum yapanlardansin normalBenimki çoktan böyle
Umarım hiç birimiz öyle bir sorun yaşamayızBenim ki de 4 saatten az sürede emzirdysem yumuşacık, 4 saatten uzun süre emmediyse yine sert. Yumuşak olduğunda kızım emiyor 30 saniye falan sonra süt geliyor dolu dolu, hemen gelmiyor. Miktarı azalmadı bence
Amaan okumamışım 2. Doktoru ben kaçırmışım orayı pardon. En kötü durum hangisine inancan şimdiCanım gittim başka doktora zaten yazdım ya. Oda verme gerek yok dedi. İkilemde kaldım o yüzden. Neyse hazırladim zaten vericem 9 gibi Toparlayamadi
Canım uyku gerilemesi ve emme azalması oluyor 4. Ayda. Etrafa ilgi arttığı için. Atak dönemi de olabilir. Sabırdan başka yapacak yok. Az sessiz ve uyaransız yerde emzir ve uyut. Bir de dua et çabuk geçsn. Ama sabret sinirlenme o da etkilenmesinAllahtan sabır istediğim günlerdeyim. Geçen haftadan beri gece saat başı kalkıyoruz, sabah akşam ekstra uykuya direniyor. En ufak çıt sesine uyanıyor sanki bebek değil de tilki gibine güzel oyun halısına alışmıştı birkaç saat oynuyordu gün içinde şimdi daha koyar koymaz çığlık çığlığa çok hırçın oldu o kadar az gülüyor ki 3 ayda psikolojisini bozmuş olamam herhalde acaba bu yaşadıklarımız uyku gerilemesi olabilir mi? Biziml aynı günde olanlar sizin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?