2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
prima o kadar kuru tutuyor ki kakası bile yapışıyor inanılmaz bi emiciliği var ondan başka neyi taksan ıslak kalır

Canım gozlerini kapatıp uyuyan bebek senindi dimi?
Umutlar çöpe. Hatırladığım kadarıyla sizin gece gündüz çok iyi bir düzeniniz vardı. Muhtemelen gerileme yaşıyorsunuz
Aynen fena değildi uykularımız. Sakin olduğu zamanlar pışpışla falan uyuyordu. Akşam da uyku saatleri düzenliydi. Gece 3-4 kere uyanır ama emer tekrar uyurdu. İnşallah eski haline döner umarım hepimizin bolca uyuyacağı günler gelir
Kilo alımı nasıl canım kızının bahsettiysen kaçırmış olabilirim. Benimki de gündüz çoğu zaman kucağımda uyumak istiyor benim de işime geliyor çoğu zaman yeter ki uyusun da diyorum.kıbrıs ama sen gerçekten sabırlı bir insansın. Eşin ve ailesi ile ilgili yazdıklarını da okudum ve eşin senin gibisini bulamaz.
Emmede şükür hiç olmadığı kadar memede kalmak istiyor. İnşallah ay sonunda tartıda da görürüz valla bir dönemlerden geçiyoruz ama bakalım nasıl olacak

Sonbahardagel hiskolikk çok geçmiş olsun. Kızımda gece kötüledi sabaha kadar soğuk buhar ve ventolin cortair ile başını bekledim. 10 da çıktım doktora takipli doktoru aradan almadı çok yoğundu 3 hastane gezdim beklemesin diye en son bir profa gösterdim satürasyon ölçüp sınırda dedi dozu değiştirip günde 4 e çıktı. 10 günde ancak toparlarmis

Marketlerde mi ? İnternetten de yazar mı öyle?
Paketin üstünde yazıyor canım .
Yeni nesil yazıyorsa yenilenmiş ince bez idrar çizgisi olmayan şekilde çıkıyor . Eğer 1-2 numara kullanıyorsan hala onun üstünde hipoalerjenik yazanı alırsın .3 numara kullanıyorsan hipoalerjenik yazmıyor artık 5 yönden esnek falan yazıyor yeni nesil yazmadığı sürece alabilirsin

Ah kuzum ya okurken nasıl üzüldüm var ya Allahım bir an önce tamamen iyileşmesini nasip etsin. Bebekler hasta olmasın seni öyle iyi anlıyorum ki

Çok geçmiş olsun ben antibiyotik yanısıra ventolin ve flexin hava veriyorum flexin günde iki ventolin günde 6
Bizim 8 gün oldu hırıltı balgam öksürük devam ediyor sizin bebeğin neyi vardı tam olarak

Kızlar önerilerinize ihtiyacım var, 4 ocakta eşim dogumgunu var. Evde bebekle nasıl bir hazırlık yapabilirim sizce? Bebekten önce pastasını kendim yapar, güzel bir sofra kurar hediyesini verirdim, bu ozel günler bebekten sonra anlamını yitirsin istemiyorum. Beni yormayacak, ama eşime özel olduğunu hissettirecek fikir önerileriniz varsa aydınlatın beni

Bizim eşimle ayrı ayrı BES vardı. Aylık 300 lira gibi bir miktar altın endeksli bir de altın arttıkça biriken para da artıyor. Senin dediğin gibi otomatik kesiliyor. Geçen baktık epey birikmiş devlet katkısı da vardı. Kızım doğunca hemen ona da açtık ufak ufak birikiyor. Kırk mevlidinde biriken paralarını da altın yaptık hep ilerde kullanır inşallah kendisine veririz

Kızlar ya biz hafta sonu eşimin memleketine gideceğiz galiba ben gitmek istemiyorum da ;( neyse orada bebeği sevecekler kucaklarına alacaklar diye içim içimi yiyor hiç vermek istemiyoum bu yüzden de gitmek istemiyorum. Kimse almasın sevmesin istiyorum çok kıskanıyorum. Çok mu saçma bu his ya... bu durumla ilgili bunresmi gördüm aa tek değilmişim dedim

Eklentiler

• Screenshot_20231210-190447_Instagram.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 52
Aynen bizim de var bebeğe açmadım ama açalım doğru dedin.. Altınları da birirktiriyorum ben de dediğin gibi yada nakit verenleri de qltın hesabına atıyorum

Kilo alımı normal en son 5700 dü haftaya tekrar gidicem , söylerim , evet bencede benim gibisini bulamaz resmen abarttı artık , bakalım napıcam

Bebeği başka bir yere bırakma imkanın varmı? Annene annesine ? Hazırlık yap kutla sonra git bebeği al , yada dışardan bi pasta al eve gelince bebekle karşıla direk kapıda mumlar yakılmış olsun pastanın üstüne babası doğum günün kutlu olsun yaza bilirsin

Benim de aralıkta bakalım eşim ne yapacak yaparsın kuzum yine aynısını pasta yapamasan da hazır al bubseferlik. Yemek yaparsın bebek şansa uyursa uyur uyumazsa bu sene bebişimizle 3müz kutluyoruz dşye düşün oldu bittç

Güzel yöntem uygulayacağım bir dahaki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…