Arada oluyor benim sertlik ama genel olarak yumuşakKızlar göğüsleri ilk günler gibi olmayan yumuşayan var mı
2 saat emzirmeyim göğüslerim sert dolu dolu dolu olurdu bugün bir anda yumuşadı süt mu azalacak yoksa ?
Marketlerde mi ? İnternetten de yazar mı öyle?Eski Molfix hala var canım yeni nesil yazanı alma yeter
prima o kadar kuru tutuyor ki kakası bile yapışıyor inanılmaz bi emiciliği varKızlar ben şuan kademeli olarak primadan goona geçiyorum.. ama goon taktığımda sanki ıslak kalıyor vücudu bebeğin ben mi öyle düşündüm krem mi tam emilmemişti daha anlamadım ama sorum olacak hem molfix pure hemde goon premium kullanan varsa hangisini daha çok beğendiniz?
Aynen fena değildi uykularımız. Sakin olduğu zamanlar pışpışla falan uyuyordu. Akşam da uyku saatleri düzenliydi. Gece 3-4 kere uyanır ama emer tekrar uyurdu. İnşallah eski haline dönerCanım gozlerini kapatıp uyuyan bebek senindi dimi?
Umutlar çöpe. Hatırladığım kadarıyla sizin gece gündüz çok iyi bir düzeniniz vardı. Muhtemelen gerileme yaşıyorsunuz
Kilo alımı nasıl canım kızının bahsettiysen kaçırmış olabilirim. Benimki de gündüz çoğu zaman kucağımda uyumak istiyorBenim kızım hep böyle , yani gece uyuyor ama uyuyor dediğim belki yarım saate bir emiyor ama emmiyor yani memeyi alıyor 1 dk sonra bırakıyorama bazen uyanıp hiç uyumuyor o daha bi enteresan , gün içinde uyur ama kucağımda bıraktığım an uyanır ve herhangi bi aktivitede 5 dk bile dayanmaz
Emmede şükür hiç olmadığı kadar memede kalmak istiyor. İnşallah ay sonunda tartıda da görürüzAmaan okumamışım 2. Doktoru ben kaçırmışım orayı pardon. En kötü durum hangisine inancan şimdikalbini dinle kuzum
Canım uyku gerilemesi ve emme azalması oluyor 4. Ayda. Etrafa ilgi arttığı için. Atak dönemi de olabilir. Sabırdan başka yapacak yok. Az sessiz ve uyaransız yerde emzir ve uyut. Bir de dua et çabuk geçsn. Ama sabret sinirlenme o da etkilenmesin
Paketin üstünde yazıyor canım .Marketlerde mi ? İnternetten de yazar mı öyle?
Ah kuzum ya okurken nasıl üzüldüm var ya Allahım bir an önce tamamen iyileşmesini nasip etsin. Bebekler hasta olmasın seni öyle iyi anlıyorum kiSlm kızlar
Kabus gibi bir hafta geçirdim babamızdan grip bulaştı sonrası kabusa döndü resmen
Bebeğimin iki gün boyunca 38 den aşağı düşmeyen ateşi
Nefesini kesen balgamı öksürük hırıltı kızımı eritti
Hastalığın 1. Günü doktor antibiyotik ateş düşürücü ve alerji damlası verdi eve yolladı
2. Gün kızım daha da kötüleşti akşam polikilinikten randevu aldım sabah 8:30 da doktor kontrol etti ve ciğerleri temiz fakat takip et ve dikkatli ol bir saat sonrası bile işler değişebilir bebeğin servise yatmalık olabilir evine git iyice takip et hırıltı öksürük te artış ve hızlı nefes alıp verme varsa derhal gel dedi
Eve döndüm bebeğim çok kötü memeyi kesinlikle ememiyor oturdum çaresizlikten ağlamaya başladım çünkü bebek iyi değil fakat iki ayrı doktor ise muayene edip beni eve yolluyor
Bebeğim ağladı ben ağladım
Sonra baktım göğüs kafesi hızlı hızlı inip kalkıyor bebeğim inliyo eşimi aradım hemen gel diye tekrar sabahki doktora gittik aradan sadece 4 saat geçmişti muayene etti ve dediki sabahki bebek ile şuan ki bebek arasında solunum açısında dünya fark var ve acil müdahale edilmezse iki saat sonra yoğun bakıma alınabillr
Kaynar sular başımdan aşağı döküldü resmen bebeğimi alıp servise nasıl koştuğumu o anda aklımda neler geçtiğini size anlatamam röntgen kan tahlili ve gün boyu verilen ilaçlı havadan sonra tedavinin evde devam edilmesine aksi takdirde bir farklılık gözlemlenirse yeniden hastaneye gitmemizi söylediler nebülizatör aldık ilaçları aldık antibiyotik falan bi dünya ilaçla yavrumu bir haftadır düzeltmeye çalışıyoruz şuan da durumu biraz daha iyi öksürük balgam hırıltı biraz devam ediyor dün kontrolde ciğerleri temiz çıktı fakat bu bebeklerin hastalığı çok hızlı ilerliyor dikkatli olup doktor kontrolünde olmakta fayda var üç ayrı doktorda takipte olmama rağmen az daha yoğun bakıma girecekti yavrum
İki gün önce de benim kulağıma şiddetli ağrı girdi sonrasında su gibi bir akıntı geldi şok oldum acile gittik iltihap olmuş dedi ilk kez başıma geliyor bu durum banada antibiyotik verdiler bende onu kullanıyorum bebeğime iki yönden antibiyotik yükleniyor malesef çok üzgünüm yaşadıklarım beni çok yıprattı dilerim hiç bir bebek hasta olmaz
Beni merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim bende durumlar böyle Arkadaşlar
hiskolikk dikloron kibrisss
NewMamaa
Çok geçmiş olsun ben antibiyotik yanısıra ventolin ve flexin hava veriyorum flexin günde iki ventolin günde 6Sonbahardagel hiskolikk çok geçmiş olsun. Kızımda gece kötüledi sabaha kadar soğuk buhar ve ventolin cortair ile başını bekledim. 10 da çıktım doktora takipli doktoru aradan almadı çok yoğundu 3 hastane gezdim beklemesin diye en son bir profa gösterdim satürasyon ölçüp sınırda dedi dozu değiştirip günde 4 e çıktı. 10 günde ancak toparlarmis
Yaaaa bu ne güZelmişSalondaki dağınıklığa çözüm arıyordum ya buldum hem hepsi elimin altında hemde toplu oh be :)
Bizim eşimle ayrı ayrı BES vardı. Aylık 300 lira gibi bir miktar altın endeksli bir de altın arttıkça biriken para da artıyor. Senin dediğin gibi otomatik kesiliyor. Geçen baktık epey birikmiş devlet katkısı da vardı. Kızım doğunca hemen ona da açtık ufak ufak birikiyor. Kırk mevlidinde biriken paralarını da altın yaptık hep ilerde kullanır inşallah kendisine veririzNakitle fiziki altın alma zaten ben de nakit almıyorum hesap açıyorsun oradan altın hesabı üzerinden alıyorsun mesela 2 gram mı alacaksın kaç paraysa Onu alıyorsun en güzel para biriktirme yöntemi budur. Ben bekarken ilk işe girdiğimde Annem vermişti bu taktiği her ay altın kaç olursa olsun alıyordum sonra evlenince onların hepsi gitti bir daha da koyamadım ama sonra kendime Hedef koydum kızım doğduğunda her ay alacağım diye. bana değil ama bebek için o tabii. Biz de araba aldık Melike'nin dediği gibi arabayı değiştirdik maalesef henüz 3 aydır yapamadım altını ama eşim de biliyor bu durumu ocak ayı itibaren kredi kartları biraz rahatlayınca yapacağım hepsini direk. Ya da sigortaların çocuk fonları var öyle bir şey de yapabilirsiniz Her ay otomatik kesiyorlar
Canım çok güzel miş nerden aldın link atar mısınSalondaki dağınıklığa çözüm arıyordum ya buldum hem hepsi elimin altında hemde toplu oh be :)
Aynen bizim de var bebeğe açmadım ama açalım doğru dedin.. Altınları da birirktiriyorum ben de dediğin gibi yada nakit verenleri de qltın hesabına atıyorumBizim eşimle ayrı ayrı BES vardı. Aylık 300 lira gibi bir miktar altın endeksli bir de altın arttıkça biriken para da artıyor. Senin dediğin gibi otomatik kesiliyor. Geçen baktık epey birikmiş devlet katkısı da vardı. Kızım doğunca hemen ona da açtık ufak ufak birikiyor. Kırk mevlidinde biriken paralarını da altın yaptık hep ilerde kullanır inşallah kendisine veririz
Kilo alımı normal en son 5700 dü haftaya tekrar gidicem , söylerim , evet bencede benim gibisini bulamazAynen fena değildi uykularımız. Sakin olduğu zamanlar pışpışla falan uyuyordu. Akşam da uyku saatleri düzenliydi. Gece 3-4 kere uyanır ama emer tekrar uyurdu. İnşallah eski haline dönerumarım hepimizin bolca uyuyacağı günler gelir
Kilo alımı nasıl canım kızının bahsettiysen kaçırmış olabilirim. Benimki de gündüz çoğu zaman kucağımda uyumak istiyorbenim de işime geliyor çoğu zaman yeter ki uyusun da diyorum.kıbrıs ama sen gerçekten sabırlı bir insansın. Eşin ve ailesi ile ilgili yazdıklarını da okudum ve eşin senin gibisini bulamaz.
Emmede şükür hiç olmadığı kadar memede kalmak istiyor. İnşallah ay sonunda tartıda da görürüzvalla bir dönemlerden geçiyoruz ama bakalım nasıl olacak
Evet kaka yapışıyor popoya bazenprima o kadar kuru tutuyor ki kakası bile yapışıyor inanılmaz bi emiciliği varondan başka neyi taksan ıslak kalır
Bebeği başka bir yere bırakma imkanın varmı? Annene annesine ? Hazırlık yap kutla sonra git bebeği al , yada dışardan bi pasta al eve gelince bebekle karşıla direk kapıda mumlar yakılmış olsun pastanın üstüne babası doğum günün kutlu olsun yaza bilirsinKızlar önerilerinize ihtiyacım var, 4 ocakta eşim dogumgunu var. Evde bebekle nasıl bir hazırlık yapabilirim sizce? Bebekten önce pastasını kendim yapar, güzel bir sofra kurar hediyesini verirdim, bu ozel günler bebekten sonra anlamını yitirsin istemiyorum. Beni yormayacak, ama eşime özel olduğunu hissettirecek fikir önerileriniz varsa aydınlatın beni
Benim de aralıkta bakalım eşim ne yapacakKızlar önerilerinize ihtiyacım var, 4 ocakta eşim dogumgunu var. Evde bebekle nasıl bir hazırlık yapabilirim sizce? Bebekten önce pastasını kendim yapar, güzel bir sofra kurar hediyesini verirdim, bu ozel günler bebekten sonra anlamını yitirsin istemiyorum. Beni yormayacak, ama eşime özel olduğunu hissettirecek fikir önerileriniz varsa aydınlatın beni
İkea kuzum. Biraz pahalı. Bu küçük boy , bir de büyük boyu varCanım çok güzel miş nerden aldın link atar mısın
Güzel yöntem uygulayacağım bir dahaki sefereKızımı severken bir yandan o da seviyordu yine annem falan dedi. Ben de kızıma söyler gibi, annecim sana babaannen de annecim diyor annen de annecim diyor olur mu böyle kafam karışır benim bir karar verin de dedimkv de babaannesiyim canım ben bilmez mi hiç o ağzımdan öyle çıkıveriyor işte severken dedi bir daha kullanmadı. Direkt de söyleyebilirdim ama kırgınlık olsun istemedim böyle daha yumuşak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?