2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne diyerek uyardınız, benimki de aynı annem, çocuğum yavrum öyle diyip duruyor. O senin torunun, çocuğun değil annesi değilsin ‍♀
Kızımı severken bir yandan o da seviyordu yine annem falan dedi. Ben de kızıma söyler gibi, annecim sana babaannen de annecim diyor annen de annecim diyor olur mu böyle kafam karışır benim bir karar verin de dedim kv de babaannesiyim canım ben bilmez mi hiç o ağzımdan öyle çıkıveriyor işte severken dedi bir daha kullanmadı. Direkt de söyleyebilirdim ama kırgınlık olsun istemedim böyle daha yumuşak oldu

%1 di komisyonu yılbaşından sonra artacakmış sanırım

Araştırmacı gazeteci ve google kocama söyleyim de öyle yapalım

Kizlar Ağustos anneleri konuşmus, bebeğine meyve süzgeci / emziği almak isteyenler Oioiden uzak durun hiç memnun kalmamislar wee baby övülmüş bilginiz olsun. Hiç bir ürünü Oioiden almadım bunu da almiyim

Git git hakkındır hepimizin hakkı diyetisyen o ayrı sana yok yook me istiyorsan al

Kizlar Ağustos anneleri konuşmus, bebeğine meyve süzgeci / emziği almak isteyenler Oioiden uzak durun hiç memnun kalmamislar wee baby övülmüş bilginiz olsun. Hiç bir ürünü Oioiden almadım bunu da almiyim
Evet kuzum onu instada hep söylüyorlar. Wee babynin de bir modeli iyi klipsis olanı

aa neden kiii seti almışken onu da almıştım valla hızımı alamadım diş kaşıyıcı bile almıştım

Ay çok iyi demişsin helal olsun sana valla

Git git hakkındır hepimizin hakkı diyetisyen o ayrı sana yok yook me istiyorsan al
Vallahi öyle ne yapiyim ben yemesem onlar yicek benim kilolar gitti gerçi 2 kilom kaldı sinir sitresten de girmiş ola bilir aslında belki onun yerine başka bişey de kendime yapa bilirim bilmiyorum ama o para harcanacak

Canım çok çok geçmiş olsun. Çok kötü şeyler yaşamışsin . Rabbim beterinden korusun hepimizi de.
KIZLAR Bende bı şey yapıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Sağlık ocağına gittim kendi doktorum izinliydi. Başka doktorla görüştüm. Antibiyotige hala başlamadım. .. çünkü baktı boğazında bişey Yok büyük ihtimalle viral enfeksiyon dedi.
Bebek hala ateşli 37 38 arası gidip geliyor ateş. Daha üstü olmadı. Ama vermedim. Yarın sabah 72 saat oluyor yani tam 3 gün. Yarın sabah da ateşi bitmemiş olursa antibiyotige başlamak istiyorum. 3 gün zaman tanımak istedim. Ama şimdi linayi okuyunca da korktum bilmiyorum yaa napsam Melikeben NewMamaa

Ya bu sleepy den çektiğim nedir ya istisnasız her kaka da taştı , cirt cirt bantları tam yapışmıyor her alt değişiminde gevşediğini görüyorum çişi bile taşırıyor , bi şans daha vereyim dedim ama noo bi daha almicam , bi dikiş tutturamadım bezde ya sanırım molfixden devam edicem

Sonbahar çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın ama iyi ki tekrar doktora gitmişsin. İnşallah en kısa zamanda ikinizde iyileşirsiniz.
Sleepy bio natural, baby turco, eski yeni molfix hepsi taşırdı. 2 gün taşmıyorsa 3.gün taşıyor. Kabullendim artık

Ateşi düşerse vermesin düşmezse antibiyotiği versin dedi sabah beslenmesi de azalmış bence riske atma ver

Molfix te sızdırıyor kaka yapınca

Linanın boğazında kızarıklık var dedi doktor öyle yazdı zaten öksürük balgam ateş bu süreçte eşlik ediyor du
Tavsiyem doktorun yazdıysa antibiyotiği kullan çünkü ateş masum değil 38 eşik olarak görünüyor bu eşiği geçende oluyor geçemeyip havale geçirende
Ateşi varsa gece mutlaka dikkat et allahım şifa versin yavrularrımıza tez zamanda İnşallah

Canım benim zor bir hafta olmuş sizin için kıyamam sana da bebeğede gerçekten umarım iyi olur bundan sonra bebeklerimiz çok küçük rabbim onları korusun bizim elimizden bir şey gelmiyor çünkü. İyi doktorlarla karşılaştırsın bizi Allah çünkü doktorlarda çeşit çeşit. Şimdi iyisinİ umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…