2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Neden 4. Ayda başlandı acaba ?

Kızlar kv de Gündüz uğradı biraz. Bebeğin salyası baya akıyor ağlıyordu..

- Ayyy şorikleri ahıyoo dedi. Sonra işaret parmağını bebeğin ağzına soktu bütün damaklarini gezdi. Kaşınıyor mu acaba dedi..

Ben şok. Basım döndü bı anda. Ben asla daha çocuğun ağzına elimi sokmadim bugüne kadar. Bakmak istedim de çenesinden çekiyorum biraz ağzı açılıyor... Hiç bişey diyemeden daha emziği koltuğa düştü. Koltuktan aldı. Eliyle ucunu sildi. Anne ver yıkim demeye kalmadan çocuğun ağzına soktu. Sanki eli emzikten daha temiz Gibi. Sonra telefonu çaldı. Ve aceleyle kalktı gitti. çok sinir oldum ya kafamın içinde kavga ediyorum sürekli.....

Kıbrıs canım seni etiketledim ama görmedin sanırım. Senin bebiş kaç haftalık doğdu? 36 haftalık doğan bir bebek normal gelişim gösteriyor mu ayıyla düzeltilmiş yaş meselesi kaç haftadan önce doğanlar için geçerli acaba

Off söylenecek çok şey var okurken nabzim hızlandı

aynısını yaşadım parmağını lap diye çocuğun ağzına soktu dişine bakmak için. Ben de donup kaldım hiç birşey diyemedim cehaletle savaşmak çok zor

Canım kusura bakma hiç gelmemiş bana mesaj 33+5 doğdu , aslında prematüre hesaplanması gerekiyor , ama 2 Dr sordum ama yok doğumdan itibaren hesaplaya bilirsin dedi ama bilemedim ki , neye göre öyle söylüyorlar , çünkü herkesin bebeği 1 aylıkta daha aktif oluyor , benim bebeğim 1 aylıktı daha yeni doğmuş gibiydi

Ay inanamıyorum ya , insan bari önce iyice elini sabunlar madem böyle bi niyeti var , valla ben bile hiç bişeye ses çıkarmıyorum ama söylerdim yani , anne keşke elini yıkasaydın şuan küçücük ve midesi hassas , insanlar koronadan hiç mi ders almamış ya

Benim kv kendi gözüne sürdüğü sürmeden getirmiş , kızımın gözüne sürecekti , dedim bunu sen kendi gözüne sürüyorsun çocuğun gözü enfeksiyon kapar olmaz , isterse bozulsun , napalım sağlık bu

Ben de merak ettim canım. Gelen misafirin bebeği o kadar hareketsiz tepkisizdi ki çok farklı geldi. Onu düşünüyorum bebekte bir sıkıntı olabilir diye biraz daha gözlemleyeyim

Canım bildiğim kadarıyla tatlı meyveler en en son veriliyor. Şekerli olduğu için diğer şeyleri yemiyorlarmış sonra

Ben hic biberon kullanmadim benim kizim da emmiyor inatla deniyorum, pilates topunda kanguruda emziriyorum. Belim kopmus durumda bizdeki sorun memeyi alana kadar alinca da birakmiyor bir de 12. Hafta atagi basladi uykuluyken kolumda emerdi simdi onu da almiyor.
Emzirme danismani doktor falan sormadigim kimse kalmadi. Cozumu sabirmis duzelecekmis

Kızlar ben prima ve goon kullanıyorum şuanda (goona geçmeye çalışıyorum da) şöyle bir fark var prima da çiş yapınca bezin her yeri dolardıö goonda sadece ön kısım şişiyor nasıl oluyor anlamadım. Hiç arkalara gitmiyor. Ön doğdolu arka bomboş

Goon premium kullanan arkadaşlar beli lastikli mi? Benimki değil ama hepsiburada da yorumlara baktım beli lastikli demişler??

Canım ya susmasaydın keşke yoksa yine yapacak elini soktuğu gibi tepki verseydşn

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum, aynen anlattığınız gibi oluyor. Bu sebepten hiç hoşlanmadım o bezden. Bir de ön üst taraftan çiş kaçırıyor, kıyafetlerinin karın kısmı ıslanıyor. Prima pahalı ama diğer bezleri de sık sık değiştirmek gerekiyor, aynı hesaba geliyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…