Yok ben geçen Dr gittiğimde sordum şeninin ki çok etken prematüre hesaplanmaz dedi , biraz hareketleri sanki ömürlerinden geç yapıyor dedim , mesela ne dedi , dönmüyor dedim ,4 aylık bebek dönmez dedi , nazırları dönüyor dedim , bazı bebekler döne bilir ama normalde 4 aylık bebek dönmez , yani doğduğu günden hesaplaya bilirsin dediBen hiç sramam haftada 2 tane dizim var sadece o zamanlar tv açıyorum. Eşim akşamları daha çok açıyor kanalları geziyor falan ama göstermemeye çalışıyoruz.
Ben erken başlamaktan da korkuyorum kabız oluyorlarmış bu sefer de. Bi de sende düzeltilmiş aya göre bakmıyorlar mı erken doğduğu için?
Doyumluk vermem tabiki asla , ama tattırmak amaçlı 1 tatlı kaşığı kadar6 dolmadan başlamayacağım.
Bu seferde meme reddi yaparsa ben hic o riski goze alamam. Hicbir besin bizim sutumuzun yerini tutamazKızlar ek gıda ben bu ayın sınundan hafiften başlamak istiyorum yani şu şekilde ki her gün bi tatlı kaşığı kadar vereyim , çünkü yorumları okuyordum ve geç başlayanlar çok sıkıntı yaşıyor bebek yemeği yemiyor falan , siz ne düşünüyorsunuz? Dr sormadım ama sorsam bile 6 aydan itibaren diyorlar
Valla benim kızım artık emmiyor dün resmen savaş verdim ama hep pes edip mama vermeye mecbur kaldım zaten sütümden azBu seferde meme reddi yaparsa ben hic o riski goze alamam. Hicbir besin bizim sutumuzun yerini tutamaz
Benim iştahın açık olmasının sebebi belli oldu benim oğlanın çok şeye ihtiyacı varmış meğerBu seferde meme reddi yaparsa ben hic o riski goze alamam. Hicbir besin bizim sutumuzun yerini tutamaz
Benimkide öyle yaa napıcazValla benim kızım artık emmiyor dün resmen savaş verdim ama hep pes edip mama vermeye mecbur kaldım zaten sütümden az
Valla dün çok direndim mama vermicem sütüm var madem emsin dedim ama helak oldu çocuğum ağlamaktan gezdirerek verdim emmedi ters verdim emmedi oturtarak verdim olmadı müzik açtım konuşarak müzik eşliğinde olmadı en son pes ettimBenimkide öyle yaa napıcazbiberon kullanıyor musun sende ? Ondan mı diyorum ama bizim biberondan öncede huysuzluk yapıyordu ama bu ara daha fazla 3 4 aylıkken böyle oluyormuş 6.aya kadar da sürüyormuşta gel de dayan
Sağıp biberonla versen peki yazık sütün hepten çekilmesin benimki geçen hafta hasta olup emmedi sütüm çok azalmıştıValla dün çok direndim mama vermicem sütüm var madem emsin dedim ama helak oldu çocuğum ağlamaktan gezdirerek verdim emmedi ters verdim emmedi oturtarak verdim olmadı müzik açtım konuşarak müzik eşliğinde olmadı en son pes ettim
Fırsat vermiyor ki bana o kadar ağlıyor sağmaya bile zamanım yok uyurken kucakta uyuyor yere koyduğum an gözlerini açıyor ama fırsat buldukça sağıyorum düzenli sağmasamda bi fırsatını buldum mu hemen sağıyorum öyle içiriyorumSağıp biberonla versen peki yazık sütün hepten çekilmesin benimki geçen hafta hasta olup emmedi sütüm çok azalmıştı
2 ay 3 haftalık için normal canım , benim kızım 4 ay 1 hafta 5930 çıktı 6 kiloya yakın ama daha 6 olmamışKızlar çok canım sıkıldı bugün. Bebeğimde i1 haftadır aşırı derecede bir mama ve biberon reddi vardı. Biliyorsunuz zaten prematüreydik kilomuz az. Bugün tartıldık ben en azından 5000 gr olmuşuzdur diye düşünürken 4800 çıktı bebeğim şu an 2 ay 3 haftalığız çok az sizce de değil mi
Tabi benimkide prematüre ama ben doğduğu zamandan itibaren hesaplıyorum yani iki dr’a sordum tarih düzenlemeye gerek yok dedi bana , ama düzenlersem 3 ay 1 hafta 5930 , hergün 20 gr kilo almışsa bu normal sayılıyor dr açısındanKızlar çok canım sıkıldı bugün. Bebeğimde i1 haftadır aşırı derecede bir mama ve biberon reddi vardı. Biliyorsunuz zaten prematüreydik kilomuz az. Bugün tartıldık ben en azından 5000 gr olmuşuzdur diye düşünürken 4800 çıktı bebeğim şu an 2 ay 3 haftalığız çok az sizce de değil mi
Bence doktor değerlendirmesiyle başlamak daha iyi. Bizim doktorumuz başlattı mesela tadımlara asla öğün değil ama ucundun 2-3 sefer 3 gün kuralıyla başladıkKızlar ek gıda ben bu ayın sınundan hafiften başlamak istiyorum yani şu şekilde ki her gün bi tatlı kaşığı kadar vereyim , çünkü yorumları okuyordum ve geç başlayanlar çok sıkıntı yaşıyor bebek yemeği yemiyor falan , siz ne düşünüyorsunuz? Dr sormadım ama sorsam bile 6 aydan itibaren diyorlar
İnşaAllah mamaya gerek kalmaz canım yinede sen doktoruna danış en iyi kararı o verecektirYani evet elma falan tatlı oluyor doğru , evet erken doğum yaptım canım , bilemiyorum ki , bu seferde mamayla sadece beslenicek diye korkuyorum
Valla bu günde dünün aynısı sanki ikimizede işkence yapıyorlar o emmiyor ağlıyor ben uğraşıyorum saat 11 den şimdiye 1 gün boyunca yoğun çalışmışım gibi his ediyorum ya , çocuk büyütmek zor değil aşırı zorİnşaAllah mamaya gerek kalmaz canım yinede sen doktoruna danış en iyi kararı o verecektir
Kaçıncı gün başladın canım bide nelerle başladınBence doktor değerlendirmesiyle başlamak daha iyi. Bizim doktorumuz başlattı mesela tadımlara asla öğün değil ama ucundun 2-3 sefer 3 gün kuralıyla başladık
4. Ay aşıları olduğunda başladık.Kaçıncı gün başladın canım bide nelerle başladın
Aynen bende bundan bahs ediyorum yani sadece tadım alması için yani asla bi öğün şeklinde değil tabiki , ama ben dr hiç sormadım4. Ay aşıları olduğunda başladık.
3 gün tarhana, 3 gün yoğurt 3 gün elma 3 gün armut 3 gün üzüm. Meyveler filede verilecek. Sonra da az tuzlu yapılan yemeklerden ve salata sularından tadım. Lezzeti uyarıyoruz sadece. Ama ben istikrarlı devam edemedim. Demire d ebaşlamıştık hangisinden bilmiyorum ama kabız oldu. Bende kestim şimdi yeniden başladım. O kabaklar havuçlar sanıyorum ki 6. ay gibi verilecek bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?