Bak şimdi rahatladım bende biberondan olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi biberona geç başladım önceden de hafif vardı ama bu ara çok arttı , bende emdiği zaman uzun uzun emziriyorum yakasını bırakmıyorum, emmediği zaman ters emzirme ayakta her şekilde deniyorum yok almayınca almıyor, inşallah düzelir en kısa zamanda ya , okuduğum yorumlar da da anneler düzelir sabır diyor da bakalımBen hic biberon kullanmadim benim kizim da emmiyor inatla deniyorum, pilates topunda kanguruda emziriyorum. Belim kopmus durumda bizdeki sorun memeyi alana kadar alinca da birakmiyorbir de 12. Hafta atagi basladi uykuluyken kolumda emerdi simdi onu da almiyor.
Emzirme danismani doktor falan sormadigim kimse kalmadi. Cozumu sabirmis duzelecekmis
Erkek çocuğu sorunsalı diye zannederdim ama demekki kız bebeklerde de oluyormuş demek , acaba bilerek mi bezin ön kısmına fazla emici şeylerden koymuşlarKızlar ben prima ve goon kullanıyorum şuanda (goona geçmeye çalışıyorum da) şöyle bir fark var prima da çiş yapınca bezin her yeri dolardıö goonda sadece ön kısım şişiyor nasıl oluyor anlamadım. Hiç arkalara gitmiyor. Ön doğdolu arka bomboş
Benim kullandığım goon premiumların beli lastikli canımGoon premium kullanan arkadaşlar beli lastikli mi? Benimki değil ama hepsiburada da yorumlara baktım beli lastikli demişler??
Ya çiş çok dolu sanıyorum bezi değiştirmeye kalkıyorum arkası bomboş her yere eşit dağılsa daha az miktarda değiştiririz bezi.. benim henüz çiş sızmadı hiç yedim Molfix mi denemesem diyorum Ben prima'dan başka beze geçmeye çalışıyorum da pişik olduğu için geçememiştim Goonda şu ana kadar başarılıyız bir haftaya geçti pişik olmadı ama bir Prima bir goon takıyorum şimdilikAynı sıkıntıyı yaşıyorum, aynen anlattığınız gibi oluyor. Bu sebepten hiç hoşlanmadım o bezden. Bir de ön üst taraftan çiş kaçırıyor, kıyafetlerinin karın kısmı ıslanıyor. Prima pahalı ama diğer bezleri de sık sık değiştirmek gerekiyor, aynı hesaba geliyor gibi oluyor
Ama böyle de bez çok dolu sanıp değiştiriyorum bir bakıyorum arkası bomboş. Bilemedim Ben de yani İyi mi kötü mü Ondan da emin olamadım aslında ama çok dolu gibi gözüküyorErkek çocuğu sorunsalı diye zannederdim ama demekki kız bebeklerde de oluyormuş demek , acaba bilerek mi bezin ön kısmına fazla emici şeylerden koymuşlar
Ben iki tane kırklık aldım ikisi de beli lastiksiz çıktı Neden öyle oldu anlamadım ya numara ile mi alakası var herhalde 4 numara aldım ben. 3 numara olurmuş aslında da bilemediğim için 4 aldımBenim kullandığım goon premiumların beli lastikli canım
Ben 2 ve 3 numara kullandım canım ikiside lastikliydi. 4 numarada kullanıcı fotoğraflarında nasıl lastik var mı? Bence goon müşteri hizmetleri falan varsa yaz bildir durumu eğer sendeki hatalıysa. Japonlar mağduriyetini giderebilir gibi geldi banaBen iki tane kırklık aldım ikisi de beli lastiksiz çıktı Neden öyle oldu anlamadım ya numara ile mi alakası var herhalde 4 numara aldım ben. 3 numara olurmuş aslında da bilemediğim için 4 aldım
İnteValla bu günde dünün aynısı sanki ikimizede işkence yapıyorlar o emmiyor ağlıyor ben uğraşıyorum saat 11 den şimdiye 1 gün boyunca yoğun çalışmışım gibi his ediyorum ya , çocuk büyütmek zor değil aşırı zorresmen savaşıyorum ya
Bugün denk geldim ilk adımlarım uygulamasında meme reddi konusuna Bi bak istersen dönem dönem olabiliyormuşValla bu günde dünün aynısı sanki ikimizede işkence yapıyorlar o emmiyor ağlıyor ben uğraşıyorum saat 11 den şimdiye 1 gün boyunca yoğun çalışmışım gibi his ediyorum ya , çocuk büyütmek zor değil aşırı zorresmen savaşıyorum ya
Evet ama o kadar huysuz oldu ki anlatamam , çok ağlayan ve herşeye ağlayan bi bebek , bazen acaba gerçekten herkesi bebeği böyle mi diye sorguluyorumİnte
Bugün denk geldim ilk adımlarım uygulamasında meme reddi konusuna Bi bak istersen dönem dönem olabiliyormuş
Cnm bence zamanı bekle nasıl olsa yiyecek bir sekilde henüz midesinin hazır olmadığını yazıyor genel de yinede doktora sormak gerekirKızlar ek gıda ben bu ayın sınundan hafiften başlamak istiyorum yani şu şekilde ki her gün bi tatlı kaşığı kadar vereyim , çünkü yorumları okuyordum ve geç başlayanlar çok sıkıntı yaşıyor bebek yemeği yemiyor falan , siz ne düşünüyorsunuz? Dr sormadım ama sorsam bile 6 aydan itibaren diyorlar
Aynen canım öyle yaparım haklısınız , kafama göre davranmiyim , 5 ay bitince dr la konuşurum , başla derse başlarım yoksa beklerim , dediğiniz gibi yiyecek sonuçta , korkuyorum valla bide yemek yemesiyle uğuraşıcam diye ama böylede olmuyorCnm bence zamanı bekle nasıl olsa yiyecek bir sekilde henüz midesinin hazır olmadığını yazıyor genel de yinede doktora sormak gerekir
Benimkide bırakıyor galiba kızlarBenimkide öyle yaa napıcazbiberon kullanıyor musun sende ? Ondan mı diyorum ama bizim biberondan öncede huysuzluk yapıyordu ama bu ara daha fazla 3 4 aylıkken böyle oluyormuş 6.aya kadar da sürüyormuşta gel de dayan
Benimde valla o kadar ağlıyor ki anlatamam ne yaptıysam emmek şstemeyince emmiyor gözlerini kapatıp ağzını açıp son ses ağlıyorBenimkide bırakıyor galiba kızlariki gündür kan ter icinde bağıra bağıra emdi üzülüyorum öyle zorlayincada kendi istemiyor emmek
İlk önce sebzelerden başlamak gerekiyormuş iki gün aynı yemek sevmeye bilir ama daha damak tadı fln yok biz aliştiracağiz ,benim oğluşum şimdiden çok inatçı bakalım bizi neler bekliyorAynen canım öyle yaparım haklısınız , kafama göre davranmiyim , 5 ay bitince dr la konuşurum , başla derse başlarım yoksa beklerim , dediğiniz gibi yiyecek sonuçta , korkuyorum valla bide yemek yemesiyle uğuraşıcam diye ama böylede olmuyor
neden böyle yapıyorlar ki anlamıyorum yani emmesi için bu kadar uğraşacağimi düşünmüyordumBenimde valla o kadar ağlıyor ki anlatamam ne yaptıysam emmek şstemeyince emmiyor gözlerini kapatıp ağzını açıp son ses ağlıyor
Bence normal rabia, orda bakman gereken ayrı egride mi seyrediyor yani senin bebeginin persentili 10la 25 arası benim kızım da oyle atıyorum bu 5le 10a duserse sorun ama hep bu aralıkta ilerliyorsa problem yok zaten bu aydan sonra daha az alacaklarKızlar çok canım sıkıldı bugün. Bebeğimde i1 haftadır aşırı derecede bir mama ve biberon reddi vardı. Biliyorsunuz zaten prematüreydik kilomuz az. Bugün tartıldık ben en azından 5000 gr olmuşuzdur diye düşünürken 4800 çıktı bebeğim şu an 2 ay 3 haftalığız çok az sizce de değil mi
Ben de once sebzeler değil mi diyrcektim ama cevabını vermişsin4. Ay aşıları olduğunda başladık.
3 gün tarhana, 3 gün yoğurt 3 gün elma 3 gün armut 3 gün üzüm. Meyveler filede verilecek. Sonra da az tuzlu yapılan yemeklerden ve salata sularından tadım. Lezzeti uyarıyoruz sadece. Ama ben istikrarlı devam edemedim. Demire d ebaşlamıştık hangisinden bilmiyorum ama kabız oldu. Bende kestim şimdi yeniden başladım. O kabaklar havuçlar sanıyorum ki 6. ay gibi verilecek bizde.
Kızlar ben prima ve goon kullanıyorum şuanda (goona geçmeye çalışıyorum da) şöyle bir fark var prima da çiş yapınca bezin her yeri dolardıö goonda sadece ön kısım şişiyor nasıl oluyor anlamadım. Hiç arkalara gitmiyor. Ön doğdolu arka bomboş
Goonda ben 2 numara kullandım beli lastikliydi molfix kadar belirgin değil ama lastik vardı. Goonda idrar cizgisi popoya kadar benim kızda arkaya kadsr masmavi oldugu oldu muhtemelen 4 no ya, önde kalıyor diye dusunuyorum bence sen dolulugın yanısıra ıslaklık cizgisine de bi bak ama ikisi de cisliyse mecbur değiştirxenGoon premium kullanan arkadaşlar beli lastikli mi? Benimki değil ama hepsiburada da yorumlara baktım beli lastikli demişler??
Büyük olabilir mi acaba ben goonu cok severek kullandım ne sızma ne taşma, şaşırdım şimdiAynı sıkıntıyı yaşıyorum, aynen anlattığınız gibi oluyor. Bu sebepten hiç hoşlanmadım o bezden. Bir de ön üst taraftan çiş kaçırıyor, kıyafetlerinin karın kısmı ıslanıyor. Prima pahalı ama diğer bezleri de sık sık değiştirmek gerekiyor, aynı hesaba geliyor gibi oluyor
Bu arada arkadaslar mavi hametan 2 gune pişiği geçirdi gerçekten de çok şükür 3. Günün sabahında normal popoydu tekrar.
Şimdi size şöyle bi sorum var, kızım hasta oluyorgeniz akıntısı var gibi, sesi biraz daha kalın, hapşırık artmaya basladı, bugun öksürük de ara ara var. Ateş henüz yok, hafif de mşktarda değil ama kıvamda ishal gibi kakası var. Deneyimli ve yakın zamanda hastalık geçirmiş annelerden fikir istiyorum, bol bol emzirme ve burun temizliği ile ateş takibi dışında yapmam gereken bir şey var mı? Bu aşamada doktora götürmeli miyim yoksa ishal artarsa, ateş çıkar ve şurupla düşmezse mi götürmeliyim? Melikeben Sonbahardagel Salon Kadini ozguss DusunceBulutu hiskolikk
Çok geçmiş olsunBu arada arkadaslar mavi hametan 2 gune pişiği geçirdi gerçekten de çok şükür 3. Günün sabahında normal popoydu tekrar.
Şimdi size şöyle bi sorum var, kızım hasta oluyorgeniz akıntısı var gibi, sesi biraz daha kalın, hapşırık artmaya basladı, bugun öksürük de ara ara var. Ateş henüz yok, hafif de mşktarda değil ama kıvamda ishal gibi kakası var. Deneyimli ve yakın zamanda hastalık geçirmiş annelerden fikir istiyorum, bol bol emzirme ve burun temizliği ile ateş takibi dışında yapmam gereken bir şey var mı? Bu aşamada doktora götürmeli miyim yoksa ishal artarsa, ateş çıkar ve şurupla düşmezse mi götürmeliyim? Melikeben Sonbahardagel Salon Kadini ozguss DusunceBulutu hiskolikk
Emmediginde zorlamayip 1 saat sonra falan tekrar dene canim istesen, varsa kanguruda dolasarak emzirmeyi dene. Zorlayinca cok agliyorlar o zaman da iyice emmek istemiyorlar.Benimkide bırakıyor galiba kızlariki gündür kan ter icinde bağıra bağıra emdi üzülüyorum öyle zorlayincada kendi istemiyor emmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?