2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bak şimdi rahatladım bende biberondan olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi biberona geç başladım önceden de hafif vardı ama bu ara çok arttı , bende emdiği zaman uzun uzun emziriyorum yakasını bırakmıyorum, emmediği zaman ters emzirme ayakta her şekilde deniyorum yok almayınca almıyor, inşallah düzelir en kısa zamanda ya , okuduğum yorumlar da da anneler düzelir sabır diyor da bakalım

Erkek çocuğu sorunsalı diye zannederdim ama demekki kız bebeklerde de oluyormuş demek , acaba bilerek mi bezin ön kısmına fazla emici şeylerden koymuşlar

Ya çiş çok dolu sanıyorum bezi değiştirmeye kalkıyorum arkası bomboş her yere eşit dağılsa daha az miktarda değiştiririz bezi.. benim henüz çiş sızmadı hiç yedim Molfix mi denemesem diyorum Ben prima'dan başka beze geçmeye çalışıyorum da pişik olduğu için geçememiştim Goonda şu ana kadar başarılıyız bir haftaya geçti pişik olmadı ama bir Prima bir goon takıyorum şimdilik
Erkek çocuğu sorunsalı diye zannederdim ama demekki kız bebeklerde de oluyormuş demek , acaba bilerek mi bezin ön kısmına fazla emici şeylerden koymuşlar
Ama böyle de bez çok dolu sanıp değiştiriyorum bir bakıyorum arkası bomboş. Bilemedim Ben de yani İyi mi kötü mü Ondan da emin olamadım aslında ama çok dolu gibi gözüküyor

Benim kullandığım goon premiumların beli lastikli canım
Ben iki tane kırklık aldım ikisi de beli lastiksiz çıktı Neden öyle oldu anlamadım ya numara ile mi alakası var herhalde 4 numara aldım ben. 3 numara olurmuş aslında da bilemediğim için 4 aldım

Ben iki tane kırklık aldım ikisi de beli lastiksiz çıktı Neden öyle oldu anlamadım ya numara ile mi alakası var herhalde 4 numara aldım ben. 3 numara olurmuş aslında da bilemediğim için 4 aldım
Ben 2 ve 3 numara kullandım canım ikiside lastikliydi. 4 numarada kullanıcı fotoğraflarında nasıl lastik var mı? Bence goon müşteri hizmetleri falan varsa yaz bildir durumu eğer sendeki hatalıysa. Japonlar mağduriyetini giderebilir gibi geldi bana

İnte Bugün denk geldim ilk adımlarım uygulamasında meme reddi konusuna Bi bak istersen dönem dönem olabiliyormuş

İnte
Bugün denk geldim ilk adımlarım uygulamasında meme reddi konusuna Bi bak istersen dönem dönem olabiliyormuş
Evet ama o kadar huysuz oldu ki anlatamam , çok ağlayan ve herşeye ağlayan bi bebek , bazen acaba gerçekten herkesi bebeği böyle mi diye sorguluyorum yani böyle olursa heralde kimse 1 taneden başka doğurmaz diye düşünüyorum , uyuduğunda da ben çok kısık sesle video izliyorum yani ayak sesine bile gözlerini açıyor ve bu sefer uyku yarıda kaldı diye ağlamaya başlıyor tekrar da uyumuyor emmedi diye sütüm de çok çok azaldı

Cnm bence zamanı bekle nasıl olsa yiyecek bir sekilde henüz midesinin hazır olmadığını yazıyor genel de yinede doktora sormak gerekir

Cnm bence zamanı bekle nasıl olsa yiyecek bir sekilde henüz midesinin hazır olmadığını yazıyor genel de yinede doktora sormak gerekir
Aynen canım öyle yaparım haklısınız , kafama göre davranmiyim , 5 ay bitince dr la konuşurum , başla derse başlarım yoksa beklerim , dediğiniz gibi yiyecek sonuçta , korkuyorum valla bide yemek yemesiyle uğuraşıcam diye ama böylede olmuyor

Benimkide bırakıyor galiba kızlar iki gündür kan ter icinde bağıra bağıra emdi üzülüyorum öyle zorlayincada kendi istemiyor emmek

Benimkide bırakıyor galiba kızlar iki gündür kan ter icinde bağıra bağıra emdi üzülüyorum öyle zorlayincada kendi istemiyor emmek
Benimde valla o kadar ağlıyor ki anlatamam ne yaptıysam emmek şstemeyince emmiyor gözlerini kapatıp ağzını açıp son ses ağlıyor

İlk önce sebzelerden başlamak gerekiyormuş iki gün aynı yemek sevmeye bilir ama daha damak tadı fln yok biz aliştiracağiz ,benim oğluşum şimdiden çok inatçı bakalım bizi neler bekliyor

Benimde valla o kadar ağlıyor ki anlatamam ne yaptıysam emmek şstemeyince emmiyor gözlerini kapatıp ağzını açıp son ses ağlıyor
neden böyle yapıyorlar ki anlamıyorum yani emmesi için bu kadar uğraşacağimi düşünmüyordum birde emzirme sütyeni, göğüs pedi, emzirme örtüsü aldım,emmek istemeyen çocuk da yeni gördüm

Bence normal rabia, orda bakman gereken ayrı egride mi seyrediyor yani senin bebeginin persentili 10la 25 arası benim kızım da oyle atıyorum bu 5le 10a duserse sorun ama hep bu aralıkta ilerliyorsa problem yok zaten bu aydan sonra daha az alacaklar
Ben de once sebzeler değil mi diyrcektim ama cevabını vermişsin

Goon premium kullanan arkadaşlar beli lastikli mi? Benimki değil ama hepsiburada da yorumlara baktım beli lastikli demişler??
Goonda ben 2 numara kullandım beli lastikliydi molfix kadar belirgin değil ama lastik vardı. Goonda idrar cizgisi popoya kadar benim kızda arkaya kadsr masmavi oldugu oldu muhtemelen 4 no ya, önde kalıyor diye dusunuyorum bence sen dolulugın yanısıra ıslaklık cizgisine de bi bak ama ikisi de cisliyse mecbur değiştirxen
Büyük olabilir mi acaba ben goonu cok severek kullandım ne sızma ne taşma, şaşırdım şimdi

Kızlar bez konusuna güncelleme ile geldim. Daha once baby turco bebeland ve yeni molfixi ellediğim ve yorumladığım bir mesajım vardı arada goon da kullandım biliyorsunuz. Kızım goonda 2 numsra kullanıyordu ama goondakü bence en kötü özellik yan lastiklerin esnek olmaması o yuzden 5 kg ve üstünde 2 no bez bacaklards cok iz yapmaya baslıyor. Benim de elimde önceden aldıgım 3 numara baby turco bebeland ve yeni nesil molfix vardı onları da kullanıp hangisinden devam edecegime karar vereyim dedim.

Baby turco 3 2 numara molfix ile aynı boyuttaydı o yuzden yaklasık 1 1 bucuk ay once birkaç kez takmıştım. Bu sefer o zaman nasıl takmışım dedim cunku baya bol hissettirdi beli. Dokusu naylonumsu sleepy natural gibi ya da daha kötüsü. Genel olarak pişik yapmadı sadece 1 gece cok uzun ve muhtemelen kakalı kaldı sabaha uyandıgında pişik vardı. Sızdırma da nadirdi. Yimr de bu bez ilk tercihim olmaz, uygun fiyatlı ama 50 kurus fazlasına daha iyileri var. Agı dar, lastik hissi normal.

Arada annem baby one diyr bi bez almış. Bunda da alkol ve losyon yok. Çiş göstergesi yok içi baby turcodan daha sert. Agı turcodan daha geniş. Lastikler elastik ama cırt cırtlar yapısında tekrar cıkarmak zor. Pişik yapmadı, cıvık kakada 2 kere sızma yaşadım arkadan. Asla asla ilk tercihim olmaz, hatta tekrar almam için ıssız adaya baby one ile birlikte dusmemiz lazım. Yine de 30lu paketti 10 15 tane kaldı bitireceğim sabırla 10 tane bezi kimseye vermeyeyim simdi.

Evde şok market bezi bebeland vardı. İnanır mısınız turcodan da baby onedan da daha guzel bence. İçi daha yumusak boyu biraz daha uzun agı daha geniş. Turconun sonlarında bebelandı tercih etmeye basladım yumusaklıgından dolayı. İdrsr göstergesi var. Fiyatı 3 numarada 2 lira 22 kurus falan. Yoklukta gideri var.

Simdi wlimde yeni molfix var. Bebeland bitince onu deneyeceğim. Hatta NewMamaa Hayallerin gercek oldu bi de molfix pure and soft ısmarladım boylece sonunda goonla karsılastırabileceğiz onu.

fiyatlarda molfix mavi paketin 2 liraya geldiği marketler var. Pure and soft 3 numarayı tyde carrefourdan 2.65e aldım. Goon ise 4.75 falan olmuş. En ucuz siteden alsam yine 1 tl var. Ben yan lastikleri haricinde goon sarı paketi asırı sevdim ama eger normal molfix de pişik ve taşma yapmazsa hele ki pure and soft da goon kadar yumuşaksa idrar gostergeleri olmamaskna ragmen hem uygun fiyat hem de kolay bulunma nedeniyle molfixlerden devam eder, pure and softun peşine duseriö diye dusunuyorım

Bu arada arkadaslar mavi hametan 2 gune pişiği geçirdi gerçekten de çok şükür 3. Günün sabahında normal popoydu tekrar.

Şimdi size şöyle bi sorum var, kızım hasta oluyor geniz akıntısı var gibi, sesi biraz daha kalın, hapşırık artmaya basladı, bugun öksürük de ara ara var. Ateş henüz yok, hafif de mşktarda değil ama kıvamda ishal gibi kakası var. Deneyimli ve yakın zamanda hastalık geçirmiş annelerden fikir istiyorum, bol bol emzirme ve burun temizliği ile ateş takibi dışında yapmam gereken bir şey var mı? Bu aşamada doktora götürmeli miyim yoksa ishal artarsa, ateş çıkar ve şurupla düşmezse mi götürmeliyim? Melikeben Sonbahardagel Salon Kadini ozguss DusunceBulutu hiskolikk

Ben olsam götürürdüm.

Çok geçmiş olsun bence de bol emzirme ve sık sık burun temizliği ile devam et.bazı doktorlar serum yapmaya devam et derken bazıları hemen antibiyotik yazıyor.öksürük balgamlı gibi hırıltı ya da ciğerden gelmiyorsa geçebilir.balgam serumla yıkamayla geçmiyorsa götür balgam söktürücü yazsınlar emmesini etkilemesin.ateş olursa zaten götür enfeksiyon olabilir ilaç yazarlar

Emmediginde zorlamayip 1 saat sonra falan tekrar dene canim istesen, varsa kanguruda dolasarak emzirmeyi dene. Zorlayinca cok agliyorlar o zaman da iyice emmek istemiyorlar.
Emzirme uzmani da sakin aglarken emzirme sakin aninda emzir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…