2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar geçmiş olsun 4. Ayın felaketi beni de buldu uyku gerilemesi max45 dakika uyuyor ve bir uykuyu pas geçiyor. Memeyi de bazen ayakta veriyorum nedense o zaman alıyor
Beni bu gün itibarıyla buldu , o kadar ağladı bu gün deli oldum resmen , uyumuyor asla , emziği istemiyor meme asla bu gün emmedi , annemlerdeydim ve pompa yanımda değildi o yüzden sağamadım iki kez uykulu verdim meme ama kendine gelince yine emmedi ve çığlık atmaya başladı , hep oturmak gezmek istiyor sırtı yere gelince ağlıyor , bu gün o kadar yoruldum ki

Benimkide acik ,bazen açmaya vakit yok izlemek hic yok akşamlari ancak
Ben çok güzel hareketleri açıyorum orda kendi kendine söyleniyor bir bölümü belki 50 kere açmışımdır ama izleyemiyorum , dizi izlerken telefondan açıyorum çünkü 5-10 anca izleye biliyorum

Kızlar geçmiş olsun 4. Ayın felaketi beni de buldu uyku gerilemesi max45 dakika uyuyor ve bir uykuyu pas geçiyor. Memeyi de bazen ayakta veriyorum nedense o zaman alıyor
Biz bunları yasayali çok oldu cnm hiç 45dakika uyumadı bazen geceleri Max 20 seninki iyi yine ayakta fln alıyor benimki 2gündür hiç almıyor artık göz yaşlariyla ağlıyor

Ben çok güzel hareketleri açıyorum orda kendi kendine söyleniyor bir bölümü belki 50 kere açmışımdır ama izleyemiyorum , dizi izlerken telefondan açıyorum çünkü 5-10 anca izleye biliyorum
Benim oğlanı bıraksan TV izleyecek akşamları TV'nin tersine yatırıyoruz daha çok erken nasıl önüne geçerim bilmiyorum

Kızlar ek gıda ben bu ayın sınundan hafiften başlamak istiyorum yani şu şekilde ki her gün bi tatlı kaşığı kadar vereyim , çünkü yorumları okuyordum ve geç başlayanlar çok sıkıntı yaşıyor bebek yemeği yemiyor falan , siz ne düşünüyorsunuz? Dr sormadım ama sorsam bile 6 aydan itibaren diyorlar

Canım sen erken doğum yapmıştın ya bence bekle derim yemek sularına parmağınla damağına değdir tatlılara değil ama o zaman alıştırma oluyormuş

Kızlar gün içinde hiç TV aciyor musunuz? Ben dikkat ediyorum fakat bir 10 dakika falan açtığım oluyor
Ben hiç sramam haftada 2 tane dizim var sadece o zamanlar tv açıyorum. Eşim akşamları daha çok açıyor kanalları geziyor falan ama göstermemeye çalışıyoruz.
Ben erken başlamaktan da korkuyorum kabız oluyorlarmış bu sefer de. Bi de sende düzeltilmiş aya göre bakmıyorlar mı erken doğduğu için?

6 dolmadan başlamayacağım.

Kızlar gün içinde hiç TV aciyor musunuz? Ben dikkat ediyorum fakat bir 10 dakika falan açtığım oluyor
Gündüz hiç açmıyorum. Gecede ben açmıyorum ama eşim açıyor bazen. Bebek sürekli bakmak istediği için kapatıyorum ben genelde. Bir iki dizi severim. Bebek uyursa yada kucağımda emerse açarım. Yarım saat 1 saay ne kadar izleyebilirsem.. uyanıkken tv açıksa sürekli bakmak istiyor. Açık olup baktırmamaya çalışmak çok zorluyor direk kapıyorum o nedenle

Evet benim de bebeğim aynen böyle bugün 3 aylık oldu sanırım atak haftası bugün bitecek

Zaman hem çok yoğun koşturmalı hem de çok hızlı geçiyo 3 lü rakamlara gelmek benide tuhaf hissettiriyo
Hiç anlamadan doğum günleri gelicek

Canım sen erken doğum yapmıştın ya bence bekle derim yemek sularına parmağınla damağına değdir tatlılara değil ama o zaman alıştırma oluyormuş
Yani evet elma falan tatlı oluyor doğru , evet erken doğum yaptım canım , bilemiyorum ki , bu seferde mamayla sadece beslenicek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…