2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sadece emzirirken mi ağlıyor yoksa sürekli mi
Eğer sürekliyse bi yeri mi ağrıyor acaba annesi
Yok çok şükür bi yeri ağrımıyor mesela uykusu var ama uyumak istemiyor uyutmaya çalışırken ağlıyor emziği verdiiim zaman uyutmak istediğimi anlayıp bağrıyor uzatıyorum uzanmak istemiyor bağırıyor , oturtuyorum ama gözümü çektim mi ağlıyor yada gözünün önünden gittim mi ağlıyor , uyuyor iş yapıyorum bu sefer sese uyanıyor ve yine uykusu bozuldu diye ağlıyor arabaya biniyoruz arabada çok sıkılıyor ağlıyor yani sürekli yüksekte dik tutmam gerekiyor ki dışarıyı izlesin 58cm boyuyla parmağında oynatıyor bizi

Kızlar Ankara'dan döndük bize noldu Ankara'da uyurdu 22 gibi, gece 4 te kalkar geri 8 e kadar uyurdu. Eve geldik eskiden gece uyanıp emip uyiyan çocuk uyanınca hic uyumamış gibi gözler açık ve asla uyumuyor. Şuan ayağımda sallıyorum normalde gece dediğim gibi emer geri uyuyakalir beşiğine yerleştirirdim. Dün gece de aynısı oldu 4 te uyandı emerken uyumadı gözler cin gibi ayagidma salladım 7ye kadar, nkye böyle olmuş olabilir çözüm önerisi olan var mı

Sen sütünü sağmaya çalış canım artık olduğu kadar stres yapma stresten de azalıyor süt bestlak denedin mi benim oğlanda gece oldu mu kuduruyo asla uyumak bilmiyo ağlıyo dursa gündüz iş yapamıyorum onları yapıcam ablasıyla beraber anamı ağlatıyolar canları sağ olsun yeter ki

Son düzenleme:
Atak haftası falan mı şu atak haftalarını Bi ben öğrenemedim galiba yaşlandım mı ne

Çocuk büyütmek zor değildi zormuş onu gayet net anladım yani , dediğin gibi canları sağ olsun çocuklarımız bizim herşeyimiz , candan öte , ama bazen insan çok yoruluyor , dediğin gibi artık hiç zorlamicam emerse emsin emmiyorsa ya sağıcam yada mama vericem gittiği yere kadar

Kızlar birazda nazar alıyorlar okuyalım emmedikleri zaman cidden insan çaresiz kalıyor Bi sebep bulamıyor ben şimdi okudum grubumuzun bütün bebişlerinetatlı uykuları olsun
Sağol canım , ben sürekli geceleri uyuturken felak nas ve ayetelkürsü okurum , hamileliğimden beri kem göz nazar hasedli insanlardan korunmak için

Canım şimdi yeri değişti o yüzden ola bilir , yani öyle tahmin ediyorum havası yeri değişti diye , büyük insanlar bile böyle olur bazen

Kibrisa katılıyorum, bizde şehir değiştirip kendi evimize geldiğimizde ertesi gün gündüz hiç durmamıştı hep kucak isteyip; evi gezmek istedi. Muhtemelen bir iki güne düzelir inşallah. Farklı ortam olduğunu anlıyorlar bakıp keşfetmek istiyorlar inşallah düzelir de uyku düzeni bozulmaz.
Canım şimdi yeri değişti o yüzden ola bilir , yani öyle tahmin ediyorum havası yeri değişti diye , büyük insanlar bile böyle olur bazen

sayın bezolog arkadaşım bir sorum var. Sleepy bio naturellerin numarasını 1 beden büyük mü takmalıyız? Elimde 3 var bide 4 söyledim karşılaştırdığımda nerdeyse hiç fark yok 4 biraz daha uzun gibi sanırım lastikleri de birazcık daha bol. Yani lastik izi yaparsa 3 numara o zaman mı küçük geldiğini düşünmeliyim
Hepinize ayrı ayrı çoook teşekkürler kızlar hepinizi seviyorummm
Eylül annelerinin kurucusuu, grubumuzun liderii; yeni yaşında dilediğin tüm güzellikler seni bulsun inşallah. Sevdiklerinle, güzel yavrunla nice sağlıklı mutlu senelere doğum günün kutlu olsun

Kızlar birazda nazar alıyorlar okuyalım emmedikleri zaman cidden insan çaresiz kalıyor Bi sebep bulamıyor ben şimdi okudum grubumuzun bütün bebişlerinetatlı uykuları olsun
Allah razı olsun. Valla katılıyorum, bebişlere en çokta annesinin babasının nazarı değermiş. Çok başka bakarmışız çünkü aşırı sevgi yani. O yüzden sürekli okumalıyız rabbim korusun tüm evlatlarımızı inşallah

Çokk teşekkür ederim canım benim hepimiz sağlıklı mutlu yaşlar yaşayalım inş

sayın fizyoterapist arkadaşım (mesleğini bana söylememeliydin ) bu kez de sırtımın tam ortası omurilik mi denir orası ağrıyor günlerdir. Araştırınca işte dengesiz yük kaldırılması (yapıyorum), kötü duruş (evet yapıyorum) ne önerirsin septembrmom

Kızlar selam sezeryan doğum yapan arkadaslara bi sorum olacak 2 gün önce spinal anestezi ile tüplerimi bağlattım ama inanılmaz bas ve boyun agrısı cekiyorum sizlerde olmuşmuydu kaç günde geçti

Bazen ona bakarken kendimden geçiyorum sonra hemen gözlerimi çeviriyorum ödüm kopuyor nazarım değecek diye

Kızlar selam sezeryan doğum yapan arkadaslara bi sorum olacak 2 gün önce spinal anestezi ile tüplerimi bağlattım ama inanılmaz bas ve boyun agrısı cekiyorum sizlerde olmuşmuydu kaç günde geçti
Sıvı alımı az olursa baş ağrısı çok olur , bol bol su için ve kahve tüketin geçmiş olsun

Sezeryandan sonra bende olmuştu feci bir baş ağrısı, ağlatıyordu beni. Emzirirken bile sırtüstü emzirdim bebeğimi ve acı kahve içtim 3 günde geçti. Olabildiğince kalkmayın ayağa basınız yastiksiz dümdüz zeminde olsun beyin omurilik sıvısı dengelensin.

Canım bizim şuan neremiz agrisa hakkımız, ben fizyoterapistim neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum ama sanki ağır antrenmanli gibi her zerrem ağrıyor Sana diyeceğim şey dinlenmen, bebeği kucağında taşırken de çok öne eğilme en az 6 kg yük taşımiş olup omuriliğe binen yükü artiriyorsun. Kucagindayken beşiğine koltuğa vs koyarken dizlerini büküp sırtın düz bi şekilde koymayı dene. Hayat tarzı değişikliği dışında bir şey yapmana gerek yok şu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…