2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet davete gitmiştim orda börülce salatasi vardi, bu çok süt yapıyor diye kaba koydurdum eve getirdim yine yedim Bestlaktan falan çok daha iyi etki ediyor bende
Dün markete gittim kazara karşıma çıktı 3 paket vardı üçünü de aldım bugün Allah ne verdiyse içine koyup salatasını yapacağım

Ben uyku düzeni üzerine çalışacağım. 2. Kitabı okuyorum bunda bitsin başlayacak iyice biletim her şeyiç. Ama ilk 3 4 ay bebeği ağlatmayın zorlamayın diyorlar. Ama onlara bağımsız uyumayı öğretmek lazım ilerisi için. Kitap oku istersen sen de yöntem öğren yada instagramda ağlatmadan uyku eğitimi veŕen sayfalardan destek al. Ben önce kendim deneyecem çünkü benim bebeğin gece uykusunds sprun yok. Gündüz de ben kucağımda tutuyorum tutmasam belkinyatakta uyurdu bilemiyorum o yüzden kendim deneyecem.

Tamda söylediğiniz gibi ayakta zonklarcasına şiddetli yatınca bişey yok
Ben 5 gün çektim ilk üç gün ağlayacak derecede enseme vuran bi ağrı oldu ilaçlar bile fayda etmiyordu 5 litre su kahve ve kahveli minoset içmeme rağmen başımı ne öne nede sağa sola hareket ettirebilyordum neyseki sonunda geçti ama dikişimden çekmedim ondan çektiğim kadar umarım tez zamanda kurtulursunuz çok geçmiş olsun

Benimkide aynı oyuncağını alıp oynuyor yada ellerini yumruk yapıp bakıyo ağzına götürüyor fakat uzatılanı almıyor bide benimki daha dönemiyor sağına soluna kafasını kaldırıyo sadece kalkmak için

Allahım düşmanıma vermesin ne beter bişeydir bu inşallah bi an evvel düzelir hayırlısı bikaç gün daha dayanmaya calısacam artık

Düğmeli çıngırak var onun sesi çok dikkatini çekiyor ben sallayınca heyecanlanıyor uzanmaya çalışıyor ama hep sol elini getiriyor acaba solak mı olacak babası gibi onun dışında benimki de kendi uzanıp almıyor hele yüz üstü yatırınca tek derdi o halden kurtulmak
Ben ayakta sallayarak uyutuyorum bazen ağladığı da oluyor eskilerden bildiğim bir yöntem olarak kollarını tut hareket etmesin önce biraz hızlı salla biraz ağlar ama sonra sakinleşiyor ve hızınında normale al sakinleşince, ben böyle yapıyorum bi dene istersen

Gece uykularını öne cekebildin mi

Deniyorum öyle asla ellerini tutmama izin vermiyor kucağımda kıyafetimi tutmaya alıştığı için sanırım..
bakalım yavaş yavaş her gün deniyorum. İnşallah düzelecek zamanla

Kuzum baya araştırdım videolar izledim dinledim ama hepsi uygulamada havada kalan yöntemler bence.. 4 aydan önce verilmiyor uyku eğitimi ataklarda düzeni bozulduğu için.. ağlatmadan öğretebilirsem deneyeceğim ama önce şu gaz probleminden kurtulmamız lazım.. her geçen hafta önceki haftayı aratıyor bana resmen.. önceden az da olsa bir düzeni vardı ne zaman uyur uyanır kestirebiliydum uyku sinyallerini alıyordum şimdi kendide naptığının farkında değil sağı solu belli olmuyor
Büyüdükçe düzelecek inanıyorum
Hangi kitapları okuyorsun bende alayım önerirsen

Bazen ona bakarken kendimden geçiyorum sonra hemen gözlerimi çeviriyorum ödüm kopuyor nazarım değecek diye
Ayy bende valla o sıra hemen başlıyorum okumaya

Ayy anladımm, bi deneyeyim bakayım. Zaten yaptığım en büyük hata yataktan ayağa kalkmadan beşikten almak belimi bir zorluyor ki. Üşengeçliğe beli ağrıttık

Anladımm, o kadar kızarıklık yapan sleepy külot bezdi şükür azdı da bitti daha almadım. (Bez bulamayınca mecbur almış dedesi ) hafif iz yapıyor elimde 4 no var bi bakarım taşmazsa bidaha 3 almam madem kalıpları hemen hemen aynı gibi geldi bana da

Fizyoterapist değilim ama sana tavsiye verebilirim bu yapıyorum dediğin kötü şeyleri yapma
Kötü duruş: emzirirken dik durmamak. Dik durmaya çalışırken memeden çıkıyor
Fazla güç binmesi de beşikten alırken çok eğilmemmiş. Onu yapmicam artık bakalım doğru söylüyorsun

Benim kızım yeni yeni yapıyor uzattığım şeyi alıyor ama biraz sürüyor elini getirmesi , yavaş hareket ediyor yani

Arkadaşlar halâ göbeği erimeyen var mı? Sözde normal doğum yapınca göbek kalmıyordu hani külliyen yalan 3 aylık hamile gibiyim 58 kg ya düştüm geri ama nafile (68 olmuştum). Sizler ne durumdasınız? Diyetten ziyade sanırım spor yapmalıyım di mi şu iç çamaşır gibi korseden almıştım 3 gün taktım aşırı sıkıyo diye daha da takmadım

Ben sezaryen oldum göbeğim gitti sayılır ama alt karın var bende sezaryen göbeği çok kötü

@MaviHayallerim canım gece nasıl geçti ateş yaptı mı
Bizimde ctesi günü menenjit aşımız var
Menenjit yaptıranlar nasıl geçti ateş oldu mu calpol vermeme gerek var mı gitmeden
Hafif ateş oldu bizde 38i görmedik şükür ama aşıdan hemen 20 dk sonra calpol verdiler hastanede, doktorumuz öyle yaptırdı. Akşam da eşim 37.6 da evham yapıp verdi calpol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…