• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kılzar güzel bi ateş ölçer ne kullanıyorsunuz ? Deli oldum bu gün , bi ateş ölçerim var bu güne kadar işe yatıyordu ama bu gün deli oldum resmen , kızım uyuyor ateşini ölçmek istiyorum koltuk altı olduğu için uyanıyor bide ateşi ölçtü mü ses ediyor bu sefer yavrum yeni uyumuşken uyanıp ağlıyor deli olucam ya
Bende 2 tane var 2side braun. Biri koltukaltı (braun prt2000) biri kulanktan (ırt6525). Hep kulaktanı kullanıyorum.. zamanında iyi ki indirimden almışım iyice pahalandimışlar. Birini 250ye diğerni 750ye almıştın 2022 ekim ve kaısmda

Eklentiler

• Screenshot_20231227-041913_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20231227-041913_Hepsiburada.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20231227-042103_Trendyol.webp
    Screenshot_20231227-042103_Trendyol.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ben bebeğimin fotoğraflarını çıktı alıp da saklamak da istiyordum bu yüzden uzun yıllar çok foto ile kullanabileceğim bir albüm arıyordum ve amazon'dan aldım 1000 fotoğraflık. dışı da böyle çoluk çocuklu değil şık çok hoşuma gitti Almak isteyen olursa diye atıyorum resmini.
Fotoğraf çıktılarını nereden alacaksınız. Normal mahalle fotoğrafçıları çok yüksek fiyat istiyor. İnternetten bildiğiniz güvenilir site var mi

Kılzar güzel bi ateş ölçer ne kullanıyorsunuz ? Deli oldum bu gün , bi ateş ölçerim var bu güne kadar işe yatıyordu ama bu gün deli oldum resmen , kızım uyuyor ateşini ölçmek istiyorum koltuk altı olduğu için uyanıyor bide ateşi ölçtü mü ses ediyor bu sefer yavrum yeni uyumuşken uyanıp ağlıyor deli olucam ya
Kesinlikle braun kulaktan ölçer 6525 ya da 6520 modelini almanızı tavsiye ederim. Çocuklar atesliyken biz anneler yorgun ve telaşlı oluyoruz bir de ateşi dogru mu diye düşünmek daha da yoruyor. Ben de weewell alından ölçer tabanca şeklinde olan da var. Saçma sapan ölçüyor bir 39 çıkıyor bir 37 çıkıyor.

Günaydın kızlar 🥰 bugün sabah sabah farklı bir konuyla gelmek istedim. Şimdi ben çok zayıfım ve emzirme ile birlikte daha çabuk kilo veriyorum artık çıldırmak üzereyim. Size sorum şu yiyerek kilo almam pek mümkün değil.Tabiki sizden önce bir ön fikir alıp çocuk doktoruyla görüşeceğim ama protein tozu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Kızlar günaydın ❤️ Acayip huzursuz bir gece geçirdi kızım, sürekli mikirdandi uykuya dalamadi, şimdi keyfi iyi.
Bir sorum olacak; Sabahtan beri sürekli alt dudağını emiyor? İlk kez gördüm bunu, sebebi ne olabilir

Kızlar günaydın ❤️ Acayip huzursuz bir gece geçirdi kızım, sürekli mikirdandi uykuya dalamadi, şimdi keyfi iyi.
Bir sorum olacak; Sabahtan beri sürekli alt dudağını emiyor? İlk kez gördüm bunu, sebebi ne olabilir
Bizimki hep yapıyor onu bilemiyorum nedenini diliyle oynuyordu geçen gün de keşfediyorlar heralde 🤷‍♀️😅
Aşırı salyalı köpürcük gibi tükürükler çıkarıyor

O mıkırdanmalar bizde doğduğundan beri saat sabah 4-5 ten uyanana kadar var gözler kapalı sürekli ıhh mıh

Bizimki hep yapıyor onu bilemiyorum nedenini diliyle oynuyordu geçen gün de keşfediyorlar heralde 🤷‍♀️😅
Aşırı salyalı köpürcük gibi tükürükler çıkarıyor

O mıkırdanmalar bizde doğduğundan beri saat sabah 4-5 ten uyanana kadar var gözler kapalı sürekli ıhh mıh
Ya kuzum internet saçma sapan şeylerle dolu, neymiş anne ilgisizliğinden oluyormuş. Yani şu yeni anneleri huzursuz etsinler de nasil olursa olsun 🤐😪

Yine oglenden beri ates yok ama hep uyudu. Iyi galiba su an.

O zaman biz pastorizeden mayalamaya devam. Yeni birakmistim zaten.

Temmuz aylarinda sozlesme yenileme tarihimiz geldikce strese giriyorum resmen, iyisi kotusu farketmez insana kendi evi lazim canım, sahane bir karar almissiniz. Sizi tebrik ederim
Sağolasın canım daha güzelleri sizin olsun inşallah 🤲🏻
Bebeklerin nasıl oldu canım
Aynı canım burun akıntısı geniz akıntısı, hafif öksürük var.Onları çekmekten herhalde bende de geniz akıntısı başladı.inşallah 1 haftaya geçer. 3gün oldu aynıyız
Ya kuzum internet saçma sapan şeylerle dolu, neymiş anne ilgisizliğinden oluyormuş. Yani şu yeni anneleri huzursuz etsinler de nasil olursa olsun 🤐😪
Yok ya dudaklarını keşfediyordur.ya da emme refleksinden kaynaklıdır. bizimki şuan dilini keşfediyor herhalde hep dışarıda 😛

Fotoğraf çıktılarını nereden alacaksınız. Normal mahalle fotoğrafçıları çok yüksek fiyat istiyor. İnternetten bildiğiniz güvenilir site var mi
Canım sorunu görünce ben de yardimci olayım dedim. Bolu'da fotografcidan sormuştum tanesine 6.5 TL demişti. İnternette şu siteden aldım tanesine 3.10 TL ödedim ve mis gibi geldi hepsi. 1500 fotoğraf çıktısı aldım. Birinde bile hasar yoktu.

Eşim Bolu'da üniversitede çalışıyor, bende üniversiteyi Bolu'da okudum orda kaldım. Ama doğma büyüme ankaraliyim 😍
Aa ne guzel ❤️ yakin yere gitmissin. Ben de dogma buyume Ankaraliyim, universiteyi vs hep Ankara'da okudum. Erasmus olmasa Ankara'dan cikmayacaktim neredeyse Hahahhshs. Ankara ❤️ ben.

Aa ne guzel ❤️ yakin yere gitmissin. Ben de dogma buyume Ankaraliyim, universiteyi vs hep Ankara'da okudum. Erasmus olmasa Ankara'dan cikmayacaktim neredeyse Hahahhshs. Ankara ❤️ ben.
Millet ne güzel Boludasin yeşillik doğa vs diyor da Ankara bir başka ya 🥹❤️
Sanslisiniz ben de bir gün tekrar Ankara'da yaşama hayalini taşıyorum içimde 😪❤️

Hangi makasla kesiyorsun fotosunu atar mısın
Ay ben hiç cesaret edemiyorum 🙈 bir defa yapsam devamı gelecek te 😅
Ben de arkadasın ekledigi makasla kesiyodum 3 aydır baya kolay ama tam kesemedi bu kez, korkuyodum ne zamandır setteki normal makası kullanmaya bu sefer onka kestim oh be dedim resmen, özet ikisi de olur hangisine cesaret edebilirsen 😅
Osman hoca tabancalıları önermiyor bende bi normal eczaneden alınan koltuk altı var bi de nexus marka kulaktan ve alından ölçebilen. Yalnız dün doktorda şey dediler kulak atesolcerlerinde tahris olabilir o da ısıyı fszla gosterir koltukaltını tercih edin. 37.5 koltuk altı, 38 kulak içi huzursuzluk varsa calpol verin dediler
Fotomagnet, sosyopix, fotonet hepsi iyidir
Günaydın kızlar 🥰 bugün sabah sabah farklı bir konuyla gelmek istedim. Şimdi ben çok zayıfım ve emzirme ile birlikte daha çabuk kilo veriyorum artık çıldırmak üzereyim. Size sorum şu yiyerek kilo almam pek mümkün değil.Tabiki sizden önce bir ön fikir alıp çocuk doktoruyla görüşeceğim ama protein tozu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Karacigerini gereksiz yorup enzimleri bozabilir, diyetisyen eşliğinde yiyerek kilo alman mümkün sporla da destekler arkasına beslenmeyi de düzenlerken sağlıklı sekilde kas kütleni arttırarak kilo alabilirsin
Hayır hayır Ankara'da var bir sürü yerde hemen hemen her ilçede var.

Ya bu arada aranızda Ankaralı var mı hemsehrilerimi göreyim 😂😂
Ben de burada doğup büyüdüm arada farklı sehirlerde yasadım ama simdi yine buradayım🌸

Kızlar menenjit aşıları ateş yapıyomuş niye söylemediniz🥹 garip de bi ateş yuzu soguk cok atrsliyse eli ayagı sırtı dıcak az atesliyse elleri ayakları yüzü soguk sırtı gövdesi yanıyo

Millet ne güzel Boludasin yeşillik doğa vs diyor da Ankara bir başka ya 🥹❤️
Sanslisiniz ben de bir gün tekrar Ankara'da yaşama hayalini taşıyorum içimde 😪❤️
Annemler yerlesip gitme amaciyla yazlik aldilar birkac sene once, yaz sonu annem geri dondu ben Ankara'siz yasayamam diye :KK70: .

Ben de 4 sene İzmir'de calistim, esimi bulunca hemen geri kactim Ankara'ya bahaneye ihtiyacim varmis, esimde dogma buyume Ankarali, hatta o direkt Ankarali atadan dededen.

Cok zayıfım dedin once ona bi kizayim, ben degilim hasetlendim sjsjsjs.

Neyse protein tozu kilo almak icin kullanilmaz, kas kutlesi artisi icin kullanilir, bir sporcu olarak yaziyorum bunu.

Ayrica spor yapmadan kullanirsan da ham / kof bir kilo artisi yasarsin, odem gibi diyeyim sana ve evet karacigerini yorarsin.

Protein tozu ile degilde yanlis bilmiyorsam adi bulk olan bir besin destegi var kilo alabilmek icin, (hic kilo almaya calismadim, adini unutmus olabilirim) ve bunlar da emzirme doneminde kullanilmaz, en nihayetinde bunlar hep besin destekleri ve buyume hormonu salgilanmasina sebep oluyorlar, buyume hormonu ise sute gecebilen bir hormon, bebege zarari olur.

Yapacagin tek sey bir dietisyen esliginde kalorisi yuksek bir diet programi uygulamak. Dietisyen emzirme doneminde oldugun icin bebeginde almasi gereken gidalari da dusunerek bir program hazirlayacaktir.

Ayrica emzirmeye dayanamayacak duzeyde zayifsan mama destekli emzirme yapabilirsin. Anne saglikli olmazsa emzirdigi bebek de saglikli olamaz. Yani once kendimizi koruyacagiz. ❤️

Soyle anlatayim, her emzirme asagi yukari 200-300 kalori yakmamiza sebep oluyor (sanirim 70 kilo birey icin asagi yukari 1 saat emzirme kalorisiydi bu) Zayif bir kisi icin gunde 5 emzirme 1000 kalori demek. Kilo korumak icin gunde 1200- 1400 kaloriden asagi gida tuketmemen gerekiyor, ustune 1000 kalori de bebek icin ekle 2200 kalori kadar yemiyorsan zaten zayifliyorsundur. 2400 kalori seni kurtarir. (Bunlar yuvarlak rakamlar kilonu, beden kitle indeksini, kas kutleni, yag oranini, gunluk hareket duzeyini bilmeden yaziyorum)

Son düzenleme:
Back
X