- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Çok çok geçmiş olsunÖnce öksürük başladı, hapşırık doğduğundan beri olduğu için çok dikkate almadım aynıydı çünkü sonra gözlerde çapaklanma başladı burada antibiyotiğe başlamıştık zaten sonra burnu çok doldu hırıltı başladı,ateş, durgunluk ve emmemeye başlaadı. Gündüzleri zaten düzgün emmiyordu etrafı izlemekten ama bu sefer baya bıraktı yani meme ağzında duruyordu öyle zorla süt sağıp verdim balgam kustu baya öyle hastaneye yattık zaten, şu an hırıltı baya hafifledi ama hala solunum cihazına bağlı bu sebeple emmesi sınırlandı emip daha fazla sıkışmasını istemiyorlar ya da olası bir kusma durumunda ciğere kaçmasından korkuyorlar 10 dk olarak emziriyorum dik konumda tutarak o da benim tombik oğluma yeterli gelmiyor pek tam istediği gibi ememediği için
6aydan sonra ek gıdaya başlayın zaten kilo alımları baya yavaşlıyor illaki verir.ama çok alıyormuş bence de mamayı azaltmak da fayda var.ek gıdada çok yemek isterse sıkıntı olabilir.sadece anne sütü emse bile yeter gibi geldiKizlar selam.
Bebegim bugun tam 4 aylik oldu. Kontrollerinde kilosu 8100 boyu 62 cm cikti. Ebe kilosunun cok fazla oldugunu obez olabilecegini soyledi. Dogdugundan beri anne sutu mama karısik beslenirken 1 aydir sadece mama ile besleniyor. 2 saatte bir 90 cc yiyor ve dahada az vermemi soyledi. Acayip sinirlerim bozuk acliktan bebegimi aglatmalimiyim yani napmaliyim anlamadım.
Carsamba doktor kontrolune goturucem doktor karari ile ilerlemeyi dusunuyorum ama tecrubeli annelere sormak istiyorum dis donemi,emekleme yurume derken kilo alimi yavaslar mı? 5. Ayda ek gidaya basliyacagim ozaman daha mi kilo alir yoksa verirmi kafam iyice allak bullak oldu.
Sutum 3 gun gelmedi sariliga yakalaninca da mama baslattilar bu sefer meme reddi yasadim 3 ay emzirdim ama hep mucadele ederek,sagarak.2 hafta oncede sutum tamamen kesildiKilosu gayet iyiymiş neden anne sütü alırken de mama başladınız?
Malesef sütum tamaman kesildi. 3 ay cok zor emzirdim hic emmek istemedi. Ne kadar dogrulugu var bilmiyorum ama sütum acı olabilirmis felan dediler. Bende ac kalicak korkusuna mamaya hep devam ettim. Aslinda az yiyor 2 saatte 90 cc. 5. Ayda tadimlara baslamami soyledi doktor sutten tamamen kesildigi icin. Kizim hicbirseye hayir demiyor birsuru cesit gaz damlalari kullandim hepsini yalanarak yiyor hatta rota asisini damlatirken bitince uzun sure agladi daha fazlasini istedi. Inanirmisiniz bebek mevludunde ben gormeden kayinvalidem tuz surmus dudaklarina okunmus diye onu bile istahla yakliyodu. Tek derdi biseyler yemek bu sebep ile ek gidada dediginiz gibi olabilir bilmiyorum napicami6aydan sonra ek gıdaya başlayın zaten kilo alımları baya yavaşlıyor illaki verir.ama çok alıyormuş bence de mamayı azaltmak da fayda var.ek gıdada çok yemek isterse sıkıntı olabilir.sadece anne sütü emse bile yeter gibi geldi
Evet kolik baya azaldı. Bizim bu aya kadar sorun yaşama sebebimiz geldiğimiz şehirde tanıdık kimse yoktu. Kafamıza göre çocuk doktoruna gitmek zorunda kaldık. Birkaç tane değiştirdikSadece inek sutu alerjisine bakilmis o vakit. Kolik'in 4.ay itibariyle oldukca azalmasi gerekiyor.
Doktora tam olarak sikintisini anlatabilirsen belki baktiracagi baska seyler olabilir.
10 günde çok iyi kilo almış canım. Gaza da bir çözüm bulduysanız çok güzelİyi geçti çok şükür, 5400 dü kilosu 11 gün sonra ölçtük 5800 olmuş, bizimde çok gaz sancımız oluyordu dr probiyotik önerdi onu aldık daha iyi şu an
Evet alerji olma ihtimali artık iyice düşündürüyor. Dün kakasında beyaz pütürler de vardı. Bütün bunları bir 3-4 gn sonra bir daha doktora gideceğim o zaman detaylı anlatıp ne yapabiliriz bir bakacağım. Yok karışık değil anladım seni shahaBen de aldım goon sipariş etmiştim ebebekten 2023 tarigliyse buradan 2022 geldi ama spn kullanma tarihine vardı sorun yoktu yani. Bi de yine de biraz gec geliyor bezleri tamamen bitirmeden oncesinde sipariş ver bence
Bence de kesin alerji anlattıgın her sey uyuyor. Bende ürtiker var onun için bana test yaptılar alerji immunoloji bolumunde negatif cıkanları dikkate almıyorlar yani soyle diyor, pozitif evet pozitiftir ama negatif pozitif olmadıgı anlamına gelmez. Gkkggk ne karışık anlattım, testte negatif cıksa da alerjin olabilir diyor özetle. Ki alerji yaptıgını bildigim seyler negatif cıktı bende.
@hiskolikk ve @leblebitozuyum umarım en kısa zamanda toparlanır yavrularınız cok gecmiş olsun
Benim de aklımdaydı indirim olunca cam rende ile birlikte aldım. Teşekkürler melikehttps://www.hepsiburada.com/baby-plus-onden-acilir-banyo-mama-oturagi-pm-HBC00000QGWEV
Kızlar indirim varmış almayanlar bakabilir.
Oyy maşallah tontişin iştahına bak azıcık benim oğluşa da geçse ya iştahıMalesef sütum tamaman kesildi. 3 ay cok zor emzirdim hic emmek istemedi. Ne kadar dogrulugu var bilmiyorum ama sütum acı olabilirmis felan dediler. Bende ac kalicak korkusuna mamaya hep devam ettim. Aslinda az yiyor 2 saatte 90 cc. 5. Ayda tadimlara baslamami soyledi doktor sutten tamamen kesildigi icin. Kizim hicbirseye hayir demiyor birsuru cesit gaz damlalari kullandim hepsini yalanarak yiyor hatta rota asisini damlatirken bitince uzun sure agladi daha fazlasini istedi. Inanirmisiniz bebek mevludunde ben gormeden kayinvalidem tuz surmus dudaklarina okunmus diye onu bile istahla yakliyodu. Tek derdi biseyler yemek bu sebep ile ek gidada dediginiz gibi olabilir bilmiyorum napicami
D vitaminini bile 4 aydır ağlama krizi yaşamadan veremiyorum. Ciddi kriz yaşıyor susmuyor asla gaz damlaları da aynı sekilde.Malesef sütum tamaman kesildi. 3 ay cok zor emzirdim hic emmek istemedi. Ne kadar dogrulugu var bilmiyorum ama sütum acı olabilirmis felan dediler. Bende ac kalicak korkusuna mamaya hep devam ettim. Aslinda az yiyor 2 saatte 90 cc. 5. Ayda tadimlara baslamami soyledi doktor sutten tamamen kesildigi icin. Kizim hicbirseye hayir demiyor birsuru cesit gaz damlalari kullandim hepsini yalanarak yiyor hatta rota asisini damlatirken bitince uzun sure agladi daha fazlasini istedi. Inanirmisiniz bebek mevludunde ben gormeden kayinvalidem tuz surmus dudaklarina okunmus diye onu bile istahla yakliyodu. Tek derdi biseyler yemek bu sebep ile ek gidada dediginiz gibi olabilir bilmiyorum napicami
saglik sorunlari olmasinda napalim bir sekilde ilerleticez bu surecleriD vitaminini bile 4 aydır ağlama krizi yaşamadan veremiyorum. Ciddi kriz yaşıyor susmuyor asla gaz damlaları da aynı sekilde.
Bence.kiymetini bilin
Canım senin kullandığın kangurunun linkini atabilir misin? Memnundun değil mi? Bende sling var kanguru almamıştım ama sling bağlaması vs çok zor oluyor.septembrmom
Doktoru dinlemek de fayda var. Baya iştahlıymış maşallah yormaz siziMalesef sütum tamaman kesildi. 3 ay cok zor emzirdim hic emmek istemedi. Ne kadar dogrulugu var bilmiyorum ama sütum acı olabilirmis felan dediler. Bende ac kalicak korkusuna mamaya hep devam ettim. Aslinda az yiyor 2 saatte 90 cc. 5. Ayda tadimlara baslamami soyledi doktor sutten tamamen kesildigi icin. Kizim hicbirseye hayir demiyor birsuru cesit gaz damlalari kullandim hepsini yalanarak yiyor hatta rota asisini damlatirken bitince uzun sure agladi daha fazlasini istedi. Inanirmisiniz bebek mevludunde ben gormeden kayinvalidem tuz surmus dudaklarina okunmus diye onu bile istahla yakliyodu. Tek derdi biseyler yemek bu sebep ile ek gidada dediginiz gibi olabilir bilmiyorum napicami
Ankara'da yaşar hüseyin onganlar var gidenlerin yorumunu okumuştum memnunlar baya özele gitsem ona goturmek isterdim benim kulak şekillendirme ile ilgili bir merakım vardı bi başka doktor yonlendirdi ve hemen döndü kendisi o zaman yorumlarını okumuştum.Kızlar belli bir süre daha Ankara'da kalacağım. İyi bir doktor arıyordum pazartesi kontrolü için.
Ankapedia Orhan Pekuz hocaya gitmeye karar verdim, daha önce giden var mı?
acaba kendisini sakinleştirebileceği bir yol olarak mı benimsedi mama ve iştah işini, gerçi bu kadar kucukken boyle oluyor mu bilmiyoeum ama dediğiniz gibiyse de mamayı azaltınca karnı aç ve huzursuz olacak. Bir diyetisten desteği almak faydalı olabilir. Hareketi nasıl? O artarsa belki etkinliklerle biraz enerji açığı yaratabilir ve kendini oyalayabilirMalesef sütum tamaman kesildi. 3 ay cok zor emzirdim hic emmek istemedi. Ne kadar dogrulugu var bilmiyorum ama sütum acı olabilirmis felan dediler. Bende ac kalicak korkusuna mamaya hep devam ettim. Aslinda az yiyor 2 saatte 90 cc. 5. Ayda tadimlara baslamami soyledi doktor sutten tamamen kesildigi icin. Kizim hicbirseye hayir demiyor birsuru cesit gaz damlalari kullandim hepsini yalanarak yiyor hatta rota asisini damlatirken bitince uzun sure agladi daha fazlasini istedi. Inanirmisiniz bebek mevludunde ben gormeden kayinvalidem tuz surmus dudaklarina okunmus diye onu bile istahla yakliyodu. Tek derdi biseyler yemek bu sebep ile ek gidada dediginiz gibi olabilir bilmiyorum napicami
Yeni yeni donmeye basladı. Doktor kontrolunden sonra ilerleticem sureci. Dis,emekleme felan derken istahda azalma olmaz kilo alimi ayni olursa dedigin gibi diyetisyenle yola devam etmek istiyorum.Ankara'da yaşar hüseyin onganlar var gidenlerin yorumunu okumuştum memnunlar baya özele gitsem ona goturmek isterdim benim kulak şekillendirme ile ilgili bir merakım vardı bi başka doktor yonlendirdi ve hemen döndü kendisi o zaman yorumlarını okumuştum.
Ankara kadınlarından ben gazi uniye,Salon Kadini da hacettepe uniye gidiyoruz takip ettiğim kadarıyla.
acaba kendisini sakinleştirebileceği bir yol olarak mı benimsedi mama ve iştah işini, gerçi bu kadar kucukken boyle oluyor mu bilmiyoeum ama dediğiniz gibiyse de mamayı azaltınca karnı aç ve huzursuz olacak. Bir diyetisten desteği almak faydalı olabilir. Hareketi nasıl? O artarsa belki etkinliklerle biraz enerji açığı yaratabilir ve kendini oyalayabilir
Merak ettim ücreti ne kadar gazının? Orhan Pekuz 1200 TL, gazide profa mi gidiyorsunuz ?Ankara'da yaşar hüseyin onganlar var gidenlerin yorumunu okumuştum memnunlar baya özele gitsem ona goturmek isterdim benim kulak şekillendirme ile ilgili bir merakım vardı bi başka doktor yonlendirdi ve hemen döndü kendisi o zaman yorumlarını okumuştum.
Ankara kadınlarından ben gazi uniye,Salon Kadini da hacettepe uniye gidiyoruz takip ettiğim kadarıyla.
acaba kendisini sakinleştirebileceği bir yol olarak mı benimsedi mama ve iştah işini, gerçi bu kadar kucukken boyle oluyor mu bilmiyoeum ama dediğiniz gibiyse de mamayı azaltınca karnı aç ve huzursuz olacak. Bir diyetisten desteği almak faydalı olabilir. Hareketi nasıl? O artarsa belki etkinliklerle biraz enerji açığı yaratabilir ve kendini oyalayabilir
Shshhshsjs benzer birseyi bende gecen gun farketmeden yapmis bulundum, simdi her yemekte salyalar akitiyoruz, buyugum boyle degildi, bu cok bilmis.Kızlar ben bugün bişey yaptım. Daha doğrusu eşim. Biz yemek yerken kızımın ağzının suyu akıyor gözünü alamıyor yemeklerden. Mandalina yiyorduk, yine uzanmaya gözünü dikmeye yalanmaya başladı. Eşim de ucunu çok hafif açıp diline dokundurdu azıcık suyundan verdi
sonra devamını istedi ağladı da ağladı. Çocuğuma 6 aydan önce asla bişey vermem demistim, ilk ve son bı hata yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?