2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ekran görüntüsü aldım canım, Haziran ve Eylül ayında nasıl oluyor genellikle Kıbrıs ?
Eylül ben denize girmem çoğu giriyor tabi ama ben giremem çünkü sıcak severim , ağustos daha iyi bebekle , haziranda iyi , gerçi 2senedir haziran da hava soğuk oluyor yenilerde yani , şöyle ki Kıbrıs’ta hava birden soğuyup birden ısınıyor ama ağustos yada haziran sonu yada temmuzun max ilk birinci haftası , sonra çünkü cehenneme dönüyor

Kızlar bebeğim bayadır artık geceleri uyumuyor ya , yani uyuyor aslında ama hep benim sallamam gerekiyor uykuda kalması için yoksa uyanıp ağlıyor , hepte eli yüzünde , o kadar elini yüzüne çekiyor ayaklarını toplayıp açıyor ki anlamadım , yani ben artık gerçek anlamda gece hiç uyumuyorum , sizce niye böyle yapıyor gaz ilacını da veriyorum kimyon veriyorum ama aynı

Alerjik rinit oluyor yani alerjik nezle ailecek alerjik rinitiz ve maalesef tedavisi yok ilaçlar semptomları azaltıyor sadece, bizimki kronik inşallah sizinki geçicidir çünkü yaşam kalitesini düşüren illet bi hastalık

Soguk alerjisi var galiba bende onu bi geceyim.

Temizleme mendili hani su yeni cikanlar var ya temizlik mendilleri sleepy cikardi ilk, onlardan. Normal temizlikte su, ozon, bez uclusunu kullaniyorum da bu mendiller buyugun yarattigi gundelik dokuntuler icin iyiydi makyaj temizlemek icin makyaj temizleme suyu, tonik, krem vb seyleri kombinliyorum ben onlara karsi bi sorunum yok cok sukur.

Kizlar alerjik rinit demissiniz, bu meret 37 yaşında cikar mi yahu boyle manasizca? Simdi goguse mi gidecegim kbb'ye mi son karar nedir?

dikloron ya deli olacagim zaten minik kucagimdayken pat basliyor, tam merdiven inecegim ikisi de kucagimda yine basliyor, birgun hapsururken basima kotu birsey gelecek Allah korusun.

Son düzenleme:
Su 4 ay uyku regresyonu şeysi bu mu ki Melikeben
Her yaşta cıkabilir sinsi meret kbb bence

Ya bu aralar bizde de tuhaflık var. Doğumdan beri mizmiz uyumaz ama dün daha bir zordu Dün eşim annem ve ben; 3 ümüzün gücü bir bebege yetemedi. Her şeyi yaptık her şeyi. En son evde bebek arabası sürdük, uyumuyor. Gece 1 de uykuya daldı. Sabahtan beri de doğru düzgün emmek istemiyor. Hastalığı falan da yok çok sukur. Bu hafta zaten yeter ki gün içinde uyusun diye buz gibi havada 2 saat dolastiriyorum dışarda sarıp sarmalayıp. Ama uykuya dalınca gece güzel uyuyor. 4 saatte bir falan emiyor. 9 gibi de uyanıyor. Eskiden saatte bir gibi uyandığı için 3-4 saatte bir uyanmasina şükrediyorum.

Merhaba kızlar 3 çocukla çok fazla takip edemiyorum .ilk reglimi oldum çok fazla yoğun oluyor sizlerindemi böyle oldu bilgi verirmisiniz.saat başı değiştiriyorum neredeyse.ilk ikiside böylemiydi hatırlamıyorum.

O zaman iki seçeneğin var, ya önce KBB gidip göğüse yonlendirirler, ya da önceki hastalıktan sonra olduğu için önce alt solunum yollarına akciğere baktirip hii akciğerde bişi yok diyip KBB ye gidebilrisin. Benim hastalıktan sonra baslasaydi önce akciğerleri garantiye alır sonra üst solunum yollarına yani kulak burun bogaza baktirirdim

Merhaba kızlar 3 çocukla çok fazla takip edemiyorum .ilk reglimi oldum çok fazla yoğun oluyor sizlerindemi böyle oldu bilgi verirmisiniz.saat başı değiştiriyorum neredeyse.ilk ikiside böylemiydi hatırlamıyorum.
Benimki de yoğundu, çok yoğundu ve agrisizdi.

Dahiliyeye ya da göğüse gidip oradan yan dal uzmanlık alanı alerji hastalıklarını açtırabilirsin. Orada da deri testi yaparlar duruma uygun alerji ilacı verirler. Çıkan sonuca göre hangi dönem daha yoğun yaşarsan bu belirtileri ona göre bir ilaç ve planlama yaparlar canım. Mendillerin içindeki yoğun koku muhtemelen zaten hassaslaşmış olan burnunu rahatsız edip hapşurtuyor.

İlki benim de çok yoğundu ve neredeyse 3-4 gün öncesinde bir ağrı başladı. Normalde hiç ağrı yaşamazdım bu sefer baya ağrılı oldu. İkinciyi de olmam gerekiyordu ama hala olmadım sanırım düzene girmediği için

Kbb.. senin sorunun hapşırmak... burun yani.. tanıyı o koyacak sonuçta bizim söylediğimiz Riniti filan boşver :) göğüsle nefes almanla ilgili şikayetin yok..

İkisine de gidebilirsin alerjik astım yönünden göğüs bakıyor röntgen ve nefes testi yapıyor garantiye almış olursun

Bende 23 yaşında tanıştım kendisiyle annem 56 yaşında yeni çıkmadı ama hala var bu hastalık genetikte olabiliyor bizim öyle, birden pat diye çıkıyor , toz,parfüm,deodorant, aşırı sıcak ortam klima bunlar tetikliyor her şeyi geçtim de tozu hayatımızdan nasıl çıkaracağız imkansız bende hatta hava temizleyici cihaz bile almayı düşünmüştüm

Ama şöyle bişey oldu bi ara evi dip bucak temizleyip halı perdelerde yıkandığında 2 ay boyunca aşırı rahattım, beni en çok toz etkiliyor

Ben hala olmadım arada bir hafif ağrı oluyor ama gelen giden yok

Benimde çok aşırı yoğundu. Hamilelikten önce ilk gün çok yoğun olurdu benim. Ama doğum sonrası ilk regl ilk 5 gün aşırı yoğundu. Doktoruma sordum hatta, ilk birkaç regl böyle olabilir normal dedi.

Bencede kbbye gitmelisin canım. Göğüs ile ilgili bir durum değil bu

Kızlar daha önce epizyotomi olup dikişleri kaynamayan ve tekrar dikiş attıran var mı aramızda?

Zor bir doğum süreci yaşamıştım. Sayısını doktorumun söylemekten çekindiği kadar dikişim vardı. Doktor 3 ay sonra kontrole gel demişti. Yarın kontrole gideceğim ama açık duran, kaynamayan bir yer var maalesef. Belkide dikiş attı tutmadı bilmiyorum ama dikilmiş olması gerektiği çok bariz. Çünkü resmen bir genişleme oldu olmaması gerektiği halde, o ayrık olan kısım yüzünden. (İlişkide de sorun teşkil ediyor)

Şimdi eğer tekrar dikiş atılırsa illaki anestezik madde vereceklerdir. Sizce bu madde sütü etkiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…