Instagram adresini ekleyeyim.Ay ne güzel ben vakit bulmuyorum ki spora falanvakit olsa bütün enerjimi tüketiyor ya hocanın ismini sormuştum ama unuttum bir daha yazarmısın , madem memnunsun bende yaziyim , tekrar kilo aldım çünkü
Eylül ben denize girmem çoğu giriyor tabi ama ben giremem çünkü sıcak severim , ağustos daha iyi bebekle , haziranda iyi , gerçi 2senedir haziran da hava soğuk oluyor yenilerde yani , şöyle ki Kıbrıs’ta hava birden soğuyup birden ısınıyorEkran görüntüsü aldım canım, Haziran ve Eylül ayında nasıl oluyor genellikle Kıbrıs ?
Sağol canımInstagram adresini ekleyeyim.
Melike Özçay (@melike_yoga) • Instagram photos and videos
53K Followers, 654 Following, 310 Posts - See Instagram photos and videos from Melike Özçay (@melike_yoga)www.instagram.com
Alerjik rinit oluyor yani alerjik nezleKizlar sabrimin sonundayim saglikci arkadaslar bana bir el atsin.
Biliyosunuz buyuk kizim hastanede yattigindan beri iyilesemedigimizden bahsediyorum. Evde ben haric herkes toparlandi cok sukur.
Ama ben de anlamsizca nukseden bir hapsuruk krizi bas gosterdi, oyle boyle bir hapsurmaktan bahsetmiyoruz ama sinuslerim aciyor artik, 2 aydir makyaj dahi yapamiyorum, cunku dayak yemis gibi kirmizi gozler ve goz altlariyla geziyorum ve sürekli nezle gibiyim haliyle.
Neyse birkac gundur gozlemlerime gore yasadigim sey bir soguk alginligi degil, alerjik bir hapsuruk bu, zaten asiri soguk havada ya da surata enseye ruzgar carpinca hapsuran bir tipimdir ama atiyorum alerjik astim vb bir rahatsizligim hic olmadi en azindan teshis alacak kadar kotu bisey yasamadim.
Bu gozlemlerim sonucu sunu farkettimki temizleme mendilini elime aldigim an hapsurmaya basliyorum, bu mendil tetikleyen sebeplerden sadece biri, toz akarlari (zaten buna alerjik tepkimelerim hep vardi), kedi tuyu, su son birkac aydir hangi agac ya da bitki polen saciyorsa belli ki o da tetikleyici unsur benim icin
Bu alerjik astim mi oluyor, hic anlamadigimdan soruyorum ben bu soruna cozumu hangi bransta bulacagim? Oksuruk yok sadece soluk borumu dolduran, neredeyse tikayan bir mukus olusumu ve asiri hapsuruk mevcut. Bana bir fikir verin Allah askina.
Ha bir de bu temizlik mendillerinin doğal icerikli olanini biliyorsanız bana bi mesaj ativerin, zira kendilerini pek seviyorum vazgecesim yok. :)
Canım hapşırma için kulak burun boğaz doktoruna gitmelisin. Alerjik rinit yüksek ihtimal.. sen kendin de evde çözmeye çalış neye alerjin olabileceğini az çok anlamışsın. Soğuk qlerjisi diye bir şey bile var kışın :/
Hangi temizleme mendillerinden bahsediyorsun? Ev içinse bez ve saf su kullancan bebeğim..
Mayaj içinse de yine jeller vs ve su.. mendile bay bay
Eşim göğüs hastaliklarinda uzman fizyoterapist, ona sordum alerjik riniti düşündürdü ona. Bende de kovid döneminde çok kolonya dökmekten kaynaklanan oje sürerken bile öksürme başladı mesela.
Ve göğüs hastalıklarına görünmen gerekiyor,, ciğerlerine bakılsin oncelikle
Gerekirse kulak burun bogaza kendileri yonlendirir.
Alerjik rinit oluyor yani alerjik nezleailecek alerjik rinitiz ve maalesef tedavisi yok ilaçlar semptomları azaltıyor sadece, bizimki kronik inşallah sizinki geçicidir çünkü yaşam kalitesini düşüren illet bi hastalık
Su 4 ay uyku regresyonu şeysi bu mu kiKızlar bebeğim bayadır artık geceleri uyumuyor ya , yani uyuyor aslında ama hep benim sallamam gerekiyor uykuda kalması için yoksa uyanıp ağlıyor , hepte eli yüzünde , o kadar elini yüzüne çekiyor ayaklarını toplayıp açıyor ki anlamadım , yani ben artık gerçek anlamda gece hiç uyumuyorum , sizce niye böyle yapıyor gaz ilacını da veriyorum kimyon veriyorum ama aynı
Her yaşta cıkabilir sinsi meretSoguk alerjisi var galiba bende onu bi geceyim.
Temizleme mendili hani su yeni cikanlar var ya temizlik mendilleri sleepy cikardi ilk, onlardan. Normal temizlikte su, ozon, bez uclusunu kullaniyorum da bu mendiller buyugun yarattigi gundelik dokuntuler icin iyiydimakyaj temizlemek icin makyaj temizleme suyu, tonik, krem vb seyleri kombinliyorum ben onlara karsi bi sorunum yok cok sukur.
Kizlar alerjik rinit demissiniz, bu meret 37 yaşında cikar mi yahu boyle manasizca? Simdi goguse mi gidecegim kbb'ye mi son karar nedir?
dikloron ya deli olacagim zaten minik kucagimdayken pat basliyor, tam merdiven inecegim ikisi de kucagimda yine basliyor, birgun hapsururken basima kotu birsey gelecek Allah korusun.
Ya bu aralar bizde de tuhaflık var. Doğumdan beri mizmiz uyumaz ama dün daha bir zorduKızlar bebeğim bayadır artık geceleri uyumuyor ya , yani uyuyor aslında ama hep benim sallamam gerekiyor uykuda kalması için yoksa uyanıp ağlıyor , hepte eli yüzünde , o kadar elini yüzüne çekiyor ayaklarını toplayıp açıyor ki anlamadım , yani ben artık gerçek anlamda gece hiç uyumuyorum , sizce niye böyle yapıyor gaz ilacını da veriyorum kimyon veriyorum ama aynı
O zaman iki seçeneğin var, ya önce KBB gidip göğüse yonlendirirler, ya da önceki hastalıktan sonra olduğu için önce alt solunum yollarına akciğere baktirip hii akciğerde bişi yok diyip KBB ye gidebilrisin. Benim hastalıktan sonra baslasaydi önce akciğerleri garantiye alır sonra üst solunum yollarına yani kulak burun bogaza baktirirdimSoguk alerjisi var galiba bende onu bi geceyim.
Temizleme mendili hani su yeni cikanlar var ya temizlik mendilleri sleepy cikardi ilk, onlardan. Normal temizlikte su, ozon, bez uclusunu kullaniyorum da bu mendiller buyugun yarattigi gundelik dokuntuler icin iyiydimakyaj temizlemek icin makyaj temizleme suyu, tonik, krem vb seyleri kombinliyorum ben onlara karsi bi sorunum yok cok sukur.
Kizlar alerjik rinit demissiniz, bu meret 37 yaşında cikar mi yahu boyle manasizca? Simdi goguse mi gidecegim kbb'ye mi son karar nedir?
dikloron ya deli olacagim zaten minik kucagimdayken pat basliyor, tam merdiven inecegim ikisi de kucagimda yine basliyor, birgun hapsururken basima kotu birsey gelecek Allah korusun.
Benimki de yoğundu, çok yoğundu ve agrisizdi.Merhaba kızlar 3 çocukla çok fazla takip edemiyorum .ilk reglimi oldum çok fazla yoğun oluyor sizlerindemi böyle oldu bilgi verirmisiniz.saat başı değiştiriyorum neredeyse.ilk ikiside böylemiydi hatırlamıyorum.
Dahiliyeye ya da göğüse gidip oradan yan dal uzmanlık alanı alerji hastalıklarını açtırabilirsin. Orada da deri testi yaparlar duruma uygun alerji ilacı verirler. Çıkan sonuca göre hangi dönem daha yoğun yaşarsan bu belirtileri ona göre bir ilaç ve planlama yaparlar canım. Mendillerin içindeki yoğun koku muhtemelen zaten hassaslaşmış olan burnunu rahatsız edip hapşurtuyor.Kizlar sabrimin sonundayim saglikci arkadaslar bana bir el atsin.
Biliyosunuz buyuk kizim hastanede yattigindan beri iyilesemedigimizden bahsediyorum. Evde ben haric herkes toparlandi cok sukur.
Ama ben de anlamsizca nukseden bir hapsuruk krizi bas gosterdi, oyle boyle bir hapsurmaktan bahsetmiyoruz ama sinuslerim aciyor artik, 2 aydir makyaj dahi yapamiyorum, cunku dayak yemis gibi kirmizi gozler ve goz altlariyla geziyorum ve sürekli nezle gibiyim haliyle.
Neyse birkac gundur gozlemlerime gore yasadigim sey bir soguk alginligi degil, alerjik bir hapsuruk bu, zaten asiri soguk havada ya da surata enseye ruzgar carpinca hapsuran bir tipimdir ama atiyorum alerjik astim vb bir rahatsizligim hic olmadi en azindan teshis alacak kadar kotu bisey yasamadim.
Bu gozlemlerim sonucu sunu farkettimki temizleme mendilini elime aldigim an hapsurmaya basliyorum, bu mendil tetikleyen sebeplerden sadece biri, toz akarlari (zaten buna alerjik tepkimelerim hep vardi), kedi tuyu, su son birkac aydir hangi agac ya da bitki polen saciyorsa belli ki o da tetikleyici unsur benim icin
Bu alerjik astim mi oluyor, hic anlamadigimdan soruyorum ben bu soruna cozumu hangi bransta bulacagim? Oksuruk yok sadece soluk borumu dolduran, neredeyse tikayan bir mukus olusumu ve asiri hapsuruk mevcut. Bana bir fikir verin Allah askina.
Ha bir de bu temizlik mendillerinin doğal icerikli olanini biliyorsanız bana bi mesaj ativerin, zira kendilerini pek sevmiyorum vazgecesim yok. :)
İlki benim de çok yoğundu ve neredeyse 3-4 gün öncesinde bir ağrı başladı. Normalde hiç ağrı yaşamazdım bu sefer baya ağrılı oldu. İkinciyi de olmam gerekiyordu ama hala olmadım sanırım düzene girmediği içinMerhaba kızlar 3 çocukla çok fazla takip edemiyorum .ilk reglimi oldum çok fazla yoğun oluyor sizlerindemi böyle oldu bilgi verirmisiniz.saat başı değiştiriyorum neredeyse.ilk ikiside böylemiydi hatırlamıyorum.
Kbb.. senin sorunun hapşırmak... burun yani.. tanıyı o koyacak sonuçta bizim söylediğimiz Riniti filan boşver :) göğüsle nefes almanla ilgili şikayetin yok..Soguk alerjisi var galiba bende onu bi geceyim.
İkisine de gidebilirsin alerjik astım yönünden göğüs bakıyor röntgen ve nefes testi yapıyor garantiye almış olursunSoguk alerjisi var galiba bende onu bi geceyim.
Ben hala olmadımİlki benim de çok yoğundu ve neredeyse 3-4 gün öncesinde bir ağrı başladı. Normalde hiç ağrı yaşamazdım bu sefer baya ağrılı oldu. İkinciyi de olmam gerekiyordu ama hala olmadım sanırım düzene girmediği için
Benimde çok aşırı yoğundu. Hamilelikten önce ilk gün çok yoğun olurdu benim. Ama doğum sonrası ilk regl ilk 5 gün aşırı yoğundu. Doktoruma sordum hatta, ilk birkaç regl böyle olabilir normal dedi.Merhaba kızlar 3 çocukla çok fazla takip edemiyorum .ilk reglimi oldum çok fazla yoğun oluyor sizlerindemi böyle oldu bilgi verirmisiniz.saat başı değiştiriyorum neredeyse.ilk ikiside böylemiydi hatırlamıyorum.
Bencede kbbye gitmelisin canım. Göğüs ile ilgili bir durum değil buSoguk alerjisi var galiba bende onu bi geceyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?