2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet onu bende gördüm.Doktor kakadan bir şeylere bakmıştı.kesin bir şekilde alerji değil diyince elemiştim. Ya işte yiyeceklerden mi kolik mi hala tam anlamış değilim bir dikkat edeceğim. Alerji yapan şeyleri iyice bir araştırayım. Sağ ol canım sizin bu ayki kontrol nasıl geçti?
2. Ay kilosu az diye kakadan bir şeylere bakmıştı. Öyle detaylı yapılmadı ama doktor kesin yok gibi konuşunca ben de düşünmemiştim. Çok doktor değiştirince de tam odaklanamadık. Bir hafta sonta yine gideceğiz o zaman idrar yolu ve bunun üzerine düşeceğim bakalım ne olacak. Teşekkür ederim

Sadece inek sutu alerjisine bakilmis o vakit. Kolik'in 4.ay itibariyle oldukca azalmasi gerekiyor.

Doktora tam olarak sikintisini anlatabilirsen belki baktiracagi baska seyler olabilir.

İyi geçti çok şükür, 5400 dü kilosu 11 gün sonra ölçtük 5800 olmuş, bizimde çok gaz sancımız oluyordu dr probiyotik önerdi onu aldık daha iyi şu an

Çok geçmiş olsun , bebekler hasta olmasın ya şimdi nasıl ? Yardım eden kimse yokmuş? Biraz dinlen
Çokk teşekkür ederim şimdi daha iyi sabah hırıltısı hafifledi biraz, gülüp oynamaya başladı az az, annem yanımda ama illaki benim kucağımda duracak sürekli kırmızı balık eşliğinde kucakta dolaşıyoruz serumun elverdiğince

Süreç nasıl ilerledi peki
Önce öksürük başladı, hapşırık doğduğundan beri olduğu için çok dikkate almadım aynıydı çünkü sonra gözlerde çapaklanma başladı burada antibiyotiğe başlamıştık zaten sonra burnu çok doldu hırıltı başladı,ateş, durgunluk ve emmemeye başlaadı. Gündüzleri zaten düzgün emmiyordu etrafı izlemekten ama bu sefer baya bıraktı yani meme ağzında duruyordu öyle zorla süt sağıp verdim balgam kustu baya öyle hastaneye yattık zaten, şu an hırıltı baya hafifledi ama hala solunum cihazına bağlı bu sebeple emmesi sınırlandı emip daha fazla sıkışmasını istemiyorlar ya da olası bir kusma durumunda ciğere kaçmasından korkuyorlar 10 dk olarak emziriyorum dik konumda tutarak o da benim tombik oğluma yeterli gelmiyor pek tam istediği gibi ememediği için

Havalara devam edin, üç güne bir şeyi kalmayacak inşaAllah

Ah çok geçmiş olsun, süt konusunda endişelenme düzelecek inşaAllah. Yavruna şifa diliyorum, en kısa zamanda evinize dönün

Kızlar diş çıkaranlar var mı Melikeben Nazenin var diye hatırlıyorum ki o da Mertten 1 ay büyük neredeyse sanki alt damağının sol tarafında beyaz bir noktacık var hastalıktan mı diş mi emin olamıyorum. Dişse huysuzluğunun bir kısmı ondan olabilir mi acaba ve çok mu erken

bebek bezi dünyası diye bi site var ordan bez sipariş eden oldu mu guvenilir bi site mi
Ben de aldım goon sipariş etmiştim ebebekten 2023 tarigliyse buradan 2022 geldi ama spn kullanma tarihine vardı sorun yoktu yani. Bi de yine de biraz gec geliyor bezleri tamamen bitirmeden oncesinde sipariş ver bence
Bence de kesin alerji anlattıgın her sey uyuyor. Bende ürtiker var onun için bana test yaptılar alerji immunoloji bolumunde negatif cıkanları dikkate almıyorlar yani soyle diyor, pozitif evet pozitiftir ama negatif pozitif olmadıgı anlamına gelmez. Gkkggk ne karışık anlattım, testte negatif cıksa da alerjin olabilir diyor özetle. Ki alerji yaptıgını bildigim seyler negatif cıktı bende.

hiskolikk ve L leblebitozuyum umarım en kısa zamanda toparlanır yavrularınız cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…