- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Ne zaman bitecek bu durumCanım bu ara çoğumuzda var meme reddi maalesef, 4.ay hem meme reddi hemde uyku gerilemesi dönemi, ben emmeyince uykudan uyandığında emziriyorum hemen alıyor gece de uykulu emiyorlar
aa gercekten mi en uygun fiyat orda daha onceden hic duymadigim icin guvenemedim teşekkürlerYaaa anladımmçok şükür ilerlememiş inşallah tekrarı olmaz. Çok geçmiş olsun
tesekkurler cevap verdiginiz içinBen ediyorum güvenilir. Bir sikinti yaşamadım
6. Aya kadar sürebilirmiş , inşallah daha kısa sürer bizimNe zaman bitecek bu durum
8 aylık olunca patlatır gibi bunu.
Evet onu bende gördüm.Doktor kakadan bir şeylere bakmıştı.kesin bir şekilde alerji değil diyince elemiştim. Ya işte yiyeceklerden mi kolik mi hala tam anlamış değilimOsman hoca alerji testte çıkmayabilir demişti , sen yinede yediklerine dikkat et diyecem de zaten 2 lokma şey yiyordunmesela kötü olduğu zaman yediklerini not et bakalım sonra yediklerini beslenmenden çıkar bakalım fark edecek mi ve alerjik bi insan olarak egzema varsa kesin alerji diye düşünüyorum
2. Ay kilosu az diye kakadan bir şeylere bakmıştı. Öyle detaylı yapılmadı ama doktor kesin yok gibi konuşunca ben de düşünmemiştim. Çok doktor değiştirince de tam odaklanamadık. Bir hafta sonta yine gideceğiz o zaman idrar yolu ve bunun üzerine düşeceğim bakalım ne olacak. Teşekkür ederimAlerji degil de intolerans olabilir belki? Bir de 6 aydan once neye göre test yaptilar onu anlayamadim Yaseli? Benim buyuk kizda çılgınlar gibi alerji belirtileri olmasina ragmen 6 aydan once hicbir sey belli olmaz zaten en tehlikelisi yumurta & penisilin turevleri onlar da asida ortaya cikar demislerdi. Baya koluna igne batirmali test mi yaptilar yani? (Benim kizlarimi hacettepe takip ediyor, yani onlarin ihmal edecegini düşünmedigimden sasirdim)
Bizde kaka da seker aramislardi, size bunu yaptilar mi?
Sadece inek sutu alerjisine bakilmis o vakit. Kolik'in 4.ay itibariyle oldukca azalmasi gerekiyor.Evet onu bende gördüm.Doktor kakadan bir şeylere bakmıştı.kesin bir şekilde alerji değil diyince elemiştim. Ya işte yiyeceklerden mi kolik mi hala tam anlamış değilimbir dikkat edeceğim. Alerji yapan şeyleri iyice bir araştırayım. Sağ ol canım sizin bu ayki kontrol nasıl geçti?
2. Ay kilosu az diye kakadan bir şeylere bakmıştı. Öyle detaylı yapılmadı ama doktor kesin yok gibi konuşunca ben de düşünmemiştim. Çok doktor değiştirince de tam odaklanamadık. Bir hafta sonta yine gideceğiz o zaman idrar yolu ve bunun üzerine düşeceğim bakalım ne olacak. Teşekkür ederim
İyi geçti çok şükür, 5400 dü kilosu 11 gün sonra ölçtük 5800 olmuş, bizimde çok gaz sancımız oluyordu dr probiyotik önerdi onu aldık daha iyi şu anEvet onu bende gördüm.Doktor kakadan bir şeylere bakmıştı.kesin bir şekilde alerji değil diyince elemiştim. Ya işte yiyeceklerden mi kolik mi hala tam anlamış değilimbir dikkat edeceğim. Alerji yapan şeyleri iyice bir araştırayım. Sağ ol canım sizin bu ayki kontrol nasıl geçti?
Çok sağol canım. Öyle gerçekten çok büyük salgın var evdeyken insan farkında olmuyorÇok geçmiş olsun canım. Bu sene aşırı bir salgın var. Umarım en kısa zamanda sağlıkla evinize dönersiniz. Minik kuş da daha fazla yorulmaz.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallahKızlar bebeğim bir gecede kalktım ateslenmiş dün sabah hastaneye götürdüm testler falan yapıldı bebeğim domuz gribi testi pozitif çıktı
Çocuklar hasta olmasın çok zor geçiyor
Çokk teşekkür ederim şimdi daha iyi sabah hırıltısı hafifledi biraz, gülüp oynamaya başladı az az, annem yanımda ama illaki benim kucağımda duracak sürekli kırmızı balık eşliğinde kucakta dolaşıyoruz serumun elverdiğinceÇok geçmiş olsun , bebekler hasta olmasın yaşimdi nasıl ? Yardım eden kimse yokmuş? Biraz dinlen
Önce öksürük başladı, hapşırık doğduğundan beri olduğu için çok dikkate almadım aynıydı çünkü sonra gözlerde çapaklanma başladı burada antibiyotiğe başlamıştık zaten sonra burnu çok doldu hırıltı başladı,ateş, durgunluk ve emmemeye başlaadı. Gündüzleri zaten düzgün emmiyordu etrafı izlemekten ama bu sefer baya bıraktı yani meme ağzında duruyordu öyle zorla süt sağıp verdim balgam kustu baya öyle hastaneye yattık zaten, şu an hırıltı baya hafifledi ama hala solunum cihazına bağlı bu sebeple emmesi sınırlandı emip daha fazla sıkışmasını istemiyorlar ya da olası bir kusma durumunda ciğere kaçmasından korkuyorlar 10 dk olarak emziriyorum dik konumda tutarak o da benim tombik oğluma yeterli gelmiyor pek tam istediği gibi ememediği içinSüreç nasıl ilerledi peki
Çok teşekkürler Allah razı olsun yazdıklarını çok sonradan okudum inşallah bir daha hasta olmaz yavrucukÇok çok geçmiş olsun bizde atlattık aynı süreçleri çok iyi anlıyorum seni allahım bian önce şifasını versin yavrunun çok geçmiş olsun
Teşekkürler. umarım çabuk toparlar güzel emseler bizim içimiz rahatlayacak ama nereden bilsin miniklerÇok geçmiş olsun gerçekten hırıltı çok tehlikeliymis
Bizde de ciddi meme reddi var ama genel keyfî iyi .
Havalara devam edin, üç güne bir şeyi kalmayacak inşaAllahTeşekkür ederim kızlar hepinize. Havalar işe yaramadı. Beceremedik son bı tanesini tam doğru düzgün verdik. Cigerler açılmadı. Doktor ısrarla röntgen istedi. Bende bu dönemde röntgene çok karşıyım . Çektirtmedim. eve de hava yazdı. Şimdi iki tane de evde verdim. Ama hala hırıltı var. Uyudu şimdi. Ateş falan bişey yok sadece hırıltı ve kaba ses var göğüste sırtta .Melikeben
Ah çok geçmiş olsun, süt konusunda endişelenme düzelecek inşaAllah. Yavruna şifa diliyorum, en kısa zamanda evinize dönünKızlar ancak günceli yakalayabildim forumda. Mert hasta yine ayın 21inde sesi hafif kalınlaşmıştı ve çok az öksürük vardı bol bol emzirdim sürekli burun temizliği yaptım ama öksürük arttı sonra o hafifledi hırıltı başladı aile hekimi 1 ayı bulur geçmesi demişti hırıltının ama bir gece çapaktan komple gözleri kapanınca acile gittik antibiyotık verdiler boğazı iltihaplanmaya başlamış diye rutin kontrolü vardı onda da doktor dinledi ciğerler temiz hırıltı devam eder dedi. Daha sonra antibiyoğe rağmen devam edince yine asmye götürdüm hava taktı bronşiolit dedi ve çocuk doktorunun görmesi gerek dedi aynı gün çocuk doktoruda bronşiolit dedi emmesi keyfi yerinde olduğu için o da aynı şekilde 1 ayı bulur hırıltının geçmesi antibiyotiği kes 5 gün olmuş artık dedi (bu olay perşembe günü oldu infiluenza testi istedi negatif çıktı küçük diye başka test röntgen istemedi)bu arada antibiyotiği zar zor içirdim içmek istemedi hatta 2 kere falan dolu dolu balgam kustu antibiyotikle. Cumartesi günü oğlum emmeyi bıraktı artık hep bir uyku haliyle acile geldik. Röntgen çekildi müşahedeye alındı bir düzelme olmayınca pazar akşamı yatışı yapıldı maalesef rsv çıktı yavrumda hala hastanede yatıyoruz düzenli hava veriyorlar ve solunum cihazına bağlı keyfi yerine geldi emmek istiyor ama emmesi kısıtlandı cihazdan dolayı 10 dakikaya çıkabildik ama benim keyif çatarak emen oğluma yetmiyor. Doktor bu haftayı burada kapatırsınız dedi hala hırıltısı var göğsünde. Kaç gündür ağlamaktan bir hal oldum. 2 gündür kademeli arttırmamıza rapmen daha fazla emmek istediği için oğlum daha hırçın oldu bu da beni çok geriyor ve üzüyor artık. Zaten sürekli kucakta olmak istiyordu hastalık süresince tamamen yapıştı bana o kadar yoruldum o kadar doldum ki anlatamam
Çok sağol inşallahAh çok geçmiş olsun, süt konusunda endişelenme düzelecek inşaAllah. Yavruna şifa diliyorum, en kısa zamanda evinize dönün
Ben de aldım goon sipariş etmiştim ebebekten 2023 tarigliyse buradan 2022 geldi ama spn kullanma tarihine vardı sorun yoktu yani. Bi de yine de biraz gec geliyor bezleri tamamen bitirmeden oncesinde sipariş ver bencebebek bezi dünyası diye bi site var ordan bez sipariş eden oldu mu guvenilir bi site mi
Bence de kesin alerji anlattıgın her sey uyuyor. Bende ürtiker var onun için bana test yaptılar alerji immunoloji bolumunde negatif cıkanları dikkate almıyorlar yani soyle diyor, pozitif evet pozitiftir ama negatif pozitif olmadıgı anlamına gelmez. Gkkggk ne karışık anlattım, testte negatif cıksa da alerjin olabilir diyor özetle. Ki alerji yaptıgını bildigim seyler negatif cıktı bende.Kızlar kızımın bazen çok ağladığını söylemiştim. 1. Ayın sonunda ağlama krizlerimiz başladı. Haftada bir iki bazen 4 gün ağlıyordu. 2. Ay kilo alımı az olduğu için alerji testi yapıldı ama bir şey çıkmadı. Bebeğimin kolunda, sırtında egzama var. Tekrarlayan konağımız var ve kakasında mukus var. Gece hariç her yediğinden bir miktar kusuyor. Alerji riskini testte bir şey çıkmayınca yoksaydığımızdan üzerine düşünmemiştim. Şu an yine deli gibi ne olabilir diye düşünüyorum ve testte çıkmasa bile alerji olabileceğimizi düşünüyorum. Bu konula ilgili fikri olan var mı aranızda?dikloron Salon Kadini NewMamaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?