- 20 Şubat 2016
- 74
- 105
- 93
- 29
Ben ordan sürekli Molfix pure and soft alıyorum memnunum. Bı de çok hızlı geliyor boluya ve Ankara'yatesekkurler cevap verdiginiz için
Kizlar selam.
Bebegim bugun tam 4 aylik oldu. Kontrollerinde kilosu 8100 boyu 62 cm cikti. Ebe kilosunun cok fazla oldugunu obez olabilecegini soyledi. Dogdugundan beri anne sutu mama karısik beslenirken 1 aydir sadece mama ile besleniyor. 2 saatte bir 90 cc yiyor ve dahada az vermemi soyledi. Acayip sinirlerim bozuk acliktan bebegimi aglatmalimiyim yani napmaliyim anlamadım.
Carsamba doktor kontrolune goturucem doktor karari ile ilerlemeyi dusunuyorum ama tecrubeli annelere sormak istiyorum dis donemi,emekleme yurume derken kilo alimi yavaslar mı? 5. Ayda ek gidaya basliyacagim ozaman daha mi kilo alir yoksa verirmi kafam iyice allak bullak oldu.
Ki versem dahada yer yani cekince biberonu 1 2 dakika agliyor bitti diye. Suan 2 bucuk saatte bir vermeye basladim üzülerekMelikeben bebeği de 8100 çıkmıştı, bir sorun teşkil etmez zaten gitgide düşecek kilo alımları emekleme yürüme derken kalori de yakacaklar, 2 saate bir 90 da hiç fazla değil bence.
Cok teşekkür ederim çok aminÇok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah
Yarım doktor kontrolü var soracağım beyaz biraz ve yırtık geliyor elime ama daha gelen giden yok bakalım. Ama erkeni geçi çok yok 12. Aya kadar çıkmazsa d vit verip çıkartıyorlar erken çıkınca da bir şey olmuyor dökülüyor zaten ben doğduğumda 2 azı dişim varmış bir şey olmazKızlar diş çıkaranlar var mıMelikeben Nazenin var diye hatırlıyorum ki o da Mertten 1 ay büyük neredeyse sanki alt damağının sol tarafında beyaz bir noktacık var hastalıktan mı diş mi emin olamıyorum. Dişse huysuzluğunun bir kısmı ondan olabilir mi acaba ve çok mu erken
Ama bana doktorum sadece anne sütü aldığı için kesmiyorum mama olsa azaltıcaktık dedi. Bence kademeli olarak azaltılmalı. Yarın kontrol var bakalım kilosu kaç çıkıcak ama pek kilo almadı hatta daha zayıf bence eşim uzadı dıyor ama göreceği diyet yaptığım için sütüm eskisi kadar yok. Doktorun söylemine göre yön vereceğim yarın bakalım.Melikeben bebeği de 8100 çıkmıştı, bir sorun teşkil etmez zaten gitgide düşecek kilo alımları emekleme yürüme derken kalori de yakacaklar, 2 saate bir 90 da hiç fazla değil bence.
Su verebilirsiniz hani o doluluğu sağlamak için bence. doktorun söylediğini söylüyorum ben bana sadece anne sütü olmasa mama olsa kesecektik 1kilo 250 gram fazlası var dedi. Ben de aman hocam ödemdir bir kiloluk dedimKi versem dahada yer yani cekince biberonu 1 2 dakika agliyor bitti diye. Suan 2 bucuk saatte bir vermeye basladim üzülerek
kac kilo dogdu aylik ne kadar aliyo o onemliKizlar selam.
Bebegim bugun tam 4 aylik oldu. Kontrollerinde kilosu 8100 boyu 62 cm cikti. Ebe kilosunun cok fazla oldugunu obez olabilecegini soyledi. Dogdugundan beri anne sutu mama karısik beslenirken 1 aydir sadece mama ile besleniyor. 2 saatte bir 90 cc yiyor ve dahada az vermemi soyledi. Acayip sinirlerim bozuk acliktan bebegimi aglatmalimiyim yani napmaliyim anlamadım.
Carsamba doktor kontrolune goturucem doktor karari ile ilerlemeyi dusunuyorum ama tecrubeli annelere sormak istiyorum dis donemi,emekleme yurume derken kilo alimi yavaslar mı? 5. Ayda ek gidaya basliyacagim ozaman daha mi kilo alir yoksa verirmi kafam iyice allak bullak oldu.
3245 kg dogum kilosu. 2 ayda 6900du.kac kilo dogdu aylik ne kadar aliyo o onemli
Hadi ya ciddi rakama tekabul ediyormus cidden.Su verebilirsiniz hani o doluluğu sağlamak için bence. doktorun söylediğini söylüyorum ben bana sadece anne sütü olmasa mama olsa kesecektik 1kilo 250 gram fazlası var dedi. Ben de aman hocam ödemdir bir kiloluk dediminsandaki fazladan 15kiloya tekabül ediyor dedi
Bize doktorumuz kilo başına 1 damla dedi. Öyle veriyorumCanım herkes başka bişey diyo
Biri on dedi biri beş dedi eczacılar. Size kaç dedi
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versinKızlar ancak günceli yakalayabildim forumda. Mert hasta yine ayın 21inde sesi hafif kalınlaşmıştı ve çok az öksürük vardı bol bol emzirdim sürekli burun temizliği yaptım ama öksürük arttı sonra o hafifledi hırıltı başladı aile hekimi 1 ayı bulur geçmesi demişti hırıltının ama bir gece çapaktan komple gözleri kapanınca acile gittik antibiyotık verdiler boğazı iltihaplanmaya başlamış diye rutin kontrolü vardı onda da doktor dinledi ciğerler temiz hırıltı devam eder dedi. Daha sonra antibiyoğe rağmen devam edince yine asmye götürdüm hava taktı bronşiolit dedi ve çocuk doktorunun görmesi gerek dedi aynı gün çocuk doktoruda bronşiolit dedi emmesi keyfi yerinde olduğu için o da aynı şekilde 1 ayı bulur hırıltının geçmesi antibiyotiği kes 5 gün olmuş artık dedi (bu olay perşembe günü oldu infiluenza testi istedi negatif çıktı küçük diye başka test röntgen istemedi)bu arada antibiyotiği zar zor içirdim içmek istemedi hatta 2 kere falan dolu dolu balgam kustu antibiyotikle. Cumartesi günü oğlum emmeyi bıraktı artık hep bir uyku haliyle acile geldik. Röntgen çekildi müşahedeye alındı bir düzelme olmayınca pazar akşamı yatışı yapıldı maalesef rsv çıktı yavrumda hala hastanede yatıyoruz düzenli hava veriyorlar ve solunum cihazına bağlı keyfi yerine geldi emmek istiyor ama emmesi kısıtlandı cihazdan dolayı 10 dakikaya çıkabildik ama benim keyif çatarak emen oğluma yetmiyor. Doktor bu haftayı burada kapatırsınız dedi hala hırıltısı var göğsünde. Kaç gündür ağlamaktan bir hal oldum. 2 gündür kademeli arttırmamıza rapmen daha fazla emmek istediği için oğlum daha hırçın oldu bu da beni çok geriyor ve üzüyor artık. Zaten sürekli kucakta olmak istiyordu hastalık süresince tamamen yapıştı bana o kadar yoruldum o kadar doldum ki anlatamam
Canım ben giremedim sabahtan , nasıl oldu ? Keşke bi ılık duş aldırsaydınSağol canım, düşmedi ya kafası yanıyor hala , hele bi de emzirdim memeye dönük tarafı 38.5 oldu düştü Allahtan hemen, üstünü soydum sabahtan zıbınla duruyor alnına da ılık bez koydum
İlla anneye ister yavrum ya , çok şükür daha iyi , inşallah bi an önce çıkarsınızÇokk teşekkür ederim şimdi daha iyi sabah hırıltısı hafifledi biraz, gülüp oynamaya başladı az az, annem yanımda ama illaki benim kucağımda duracak sürekli kırmızı balık eşliğinde kucakta dolaşıyoruz serumun elverdiğince
Maşallah canım Ek gıda başlasan bile kilo verir , benim bildiğim bebekler 1 yaşta falan kilo verir ama benim dr’umda bebeklerin çok kilo alımını istemeyiz demişti bana , siz dr kontrolüyle ilerleyinKizlar selam.
Canım diyet işe yaradı mı ? Nasıl gidiyor , bende istiyorum da o yüzden soriyim dedimSu verebilirsiniz hani o doluluğu sağlamak için bence. doktorun söylediğini söylüyorum ben bana sadece anne sütü olmasa mama olsa kesecektik 1kilo 250 gram fazlası var dedi. Ben de aman hocam ödemdir bir kiloluk dediminsandaki fazladan 15kiloya tekabül ediyor dedi
Kilosu gayet iyiymiş neden anne sütü alırken de mama başladınız?3245 kg dogum kilosu. 2 ayda 6900du.
4. Aydada 8100 cikti.
Akşama doğru düştü çok şükür ya bi daha da yükselmedi 2 defa calpol verdim, çokta müdahale etmek istemedim aslında aşıdan kaynaklı olduğu için, sadece sürekli kontrol ettim ama bayağı süre ateşli kaldı yükselince calpol verdimCanım ben giremedim sabahtan , nasıl oldu ? Keşke bi ılık duş aldırsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?