2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar selam.
Bebegim bugun tam 4 aylik oldu. Kontrollerinde kilosu 8100 boyu 62 cm cikti. Ebe kilosunun cok fazla oldugunu obez olabilecegini soyledi. Dogdugundan beri anne sutu mama karısik beslenirken 1 aydir sadece mama ile besleniyor. 2 saatte bir 90 cc yiyor ve dahada az vermemi soyledi. Acayip sinirlerim bozuk acliktan bebegimi aglatmalimiyim yani napmaliyim anlamadım.
Carsamba doktor kontrolune goturucem doktor karari ile ilerlemeyi dusunuyorum ama tecrubeli annelere sormak istiyorum dis donemi,emekleme yurume derken kilo alimi yavaslar mı? 5. Ayda ek gidaya basliyacagim ozaman daha mi kilo alir yoksa verirmi kafam iyice allak bullak oldu.

Melikeben bebeği de 8100 çıkmıştı, bir sorun teşkil etmez zaten gitgide düşecek kilo alımları emekleme yürüme derken kalori de yakacaklar, 2 saate bir 90 da hiç fazla değil bence.

Yarım doktor kontrolü var soracağım beyaz biraz ve yırtık geliyor elime ama daha gelen giden yok bakalım. Ama erkeni geçi çok yok 12. Aya kadar çıkmazsa d vit verip çıkartıyorlar erken çıkınca da bir şey olmuyor dökülüyor zaten ben doğduğumda 2 azı dişim varmış bir şey olmaz

Melikeben bebeği de 8100 çıkmıştı, bir sorun teşkil etmez zaten gitgide düşecek kilo alımları emekleme yürüme derken kalori de yakacaklar, 2 saate bir 90 da hiç fazla değil bence.
Ama bana doktorum sadece anne sütü aldığı için kesmiyorum mama olsa azaltıcaktık dedi. Bence kademeli olarak azaltılmalı. Yarın kontrol var bakalım kilosu kaç çıkıcak ama pek kilo almadı hatta daha zayıf bence eşim uzadı dıyor ama göreceği diyet yaptığım için sütüm eskisi kadar yok. Doktorun söylemine göre yön vereceğim yarın bakalım.

Ki versem dahada yer yani cekince biberonu 1 2 dakika agliyor bitti diye. Suan 2 bucuk saatte bir vermeye basladim üzülerek
Su verebilirsiniz hani o doluluğu sağlamak için bence. doktorun söylediğini söylüyorum ben bana sadece anne sütü olmasa mama olsa kesecektik 1kilo 250 gram fazlası var dedi. Ben de aman hocam ödemdir bir kiloluk dedim insandaki fazladan 15kiloya tekabül ediyor dedi

kac kilo dogdu aylik ne kadar aliyo o onemli

Hadi ya ciddi rakama tekabul ediyormus cidden.
Su olayini bir deneyeyim. Ayrica mama degisiminede gitmeyi deneyecegim. Yani birde kizim yediginin yarisini kusuyor kusmasa ne halde olucakti acaba

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin

Sağol canım, düşmedi ya kafası yanıyor hala , hele bi de emzirdim memeye dönük tarafı 38.5 oldu düştü Allahtan hemen, üstünü soydum sabahtan zıbınla duruyor alnına da ılık bez koydum
Canım ben giremedim sabahtan , nasıl oldu ? Keşke bi ılık duş aldırsaydın

İlla anneye ister yavrum ya , çok şükür daha iyi , inşallah bi an önce çıkarsınız

Maşallah canım Ek gıda başlasan bile kilo verir , benim bildiğim bebekler 1 yaşta falan kilo verir ama benim dr’umda bebeklerin çok kilo alımını istemeyiz demişti bana , siz dr kontrolüyle ilerleyin

Canım diyet işe yaradı mı ? Nasıl gidiyor , bende istiyorum da o yüzden soriyim dedim

Canım ben giremedim sabahtan , nasıl oldu ? Keşke bi ılık duş aldırsaydın
Akşama doğru düştü çok şükür ya bi daha da yükselmedi 2 defa calpol verdim, çokta müdahale etmek istemedim aslında aşıdan kaynaklı olduğu için, sadece sürekli kontrol ettim ama bayağı süre ateşli kaldı yükselince calpol verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…