2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Melikeben canım ben annemdeyim de takip edemiyorum bu ara biraz. Naptı nazenin kuş çıkardı mı dişi? Patladı mı yani? Hiç bilmiyorum süreci kaç günde olurda
Doktor kontrolü vardı doktor diş sinyalleri verilirse 1 haftaya çıkmış olur dedi yani yanlış alarm doktor suan diş çıkarmaya hazırlanıyor ama vakti gelmemiş dedi. Huysuzluğu dişe bağlama kızının cadalozluğuna bağla dedi

Dikişlerinin açıldığını nasıl anlamıştın?
Umarım bir sıkıntı olmaz
Bana siz bilinçli bi hastasınız iyi korursunuz estetik dikiş atalım dediler. Bunda her yeri fermuar gibi dikiyor en ucta bir dugum oluyor sadece ele gelen başka bir şey yok. Dugum gidince tum dikiş birden açılıyor o yuzden bilinç muhabbeti yaptı ve 5. Gun dikişlerimin açılması soku fjfjfjf. Ben şlk gun bakmadım eşime baktırmıştım niyeyse aynayla bakmak gelmedi aklıma o yuzden neye benziyodu bilmiyorum ama dikiş elime geliyodu uctaki o dugum. Biraz germe hissi de vardı hatta sonra bi gun o his gitti asırı rahatladım, aynı sabah dugum de gitti ama anlamadım eridi mi falan diyorum bilmeyince, aksamında 5 kurus buyuklugunde bi oyuk hissettim eşime tekrar gosterdim açılmış dedi sonra elime ayna almak aklıma geldi artık. Ben tum dikişler açılıyor diyince iç de buna baglı sanıp korktum hemen gittim işte baticonlu su ve madecassol verdiler su daha once verilmemişti. Hiçbir şey yapmasan da acılanilirdi bagdastan ya da baticonsuzluktan da olmus olabilir dediler. Sonra bi gun o 5 kurus iyileşmek yerime armut seklini aldı tekrar gittim az daha acılmıs merak etme kapancak tedaviye devam dediler. İçteki dikişlere dokunabiliyodum ama onemsemiyorlar onu. İltihaplanmasın yeter diyorlar. Sonra gercekten de kapandı asama asama kuculup. 6. Hafta kontrole gittigimde iç dikişler kaynamıştı dışta vu oturma banyolarından dolayı iz vardı morarmış sıcak suya girip durdugum için ama guzel toplamış dedi yine de 3 ay sonra gel bi bakalım tekrar dedi. Ben de sanki genişlik hissediyorum ama bir fark var mı yok mu tam anlamadım sadece ordaki bir doku ikiye ayrık yani sol taraf bir bütün olarak iniyo sagda kesilip devam ediyo hemen ama acıkta yara vs yok doku dikiş vs gorunmuyor. Benim dikişlerim de 1 saat sürdü sayıyı bana da soylemediler işte kıdemli abla var onunla uzun suruyor dikiş ya da fermuar usulu oldugu için vs dediler net sayı bende de yok. Ben acılmadan sonra estetik dikmeseniz de olur falan demiştim.

Tekrar kesşp dikecek olsa bile senin surece mudahale edebileceğin bir şey yok tamamen doktor kontrolunde. Dokular da farklı tepki verebiliyomus o yuzden acılma ya da gec kaynama mumkun. Anesteziyi de sorarsın hiç tasalanma yani. Eger ikinciyi de dogurmayacal olursan en kotu bi vajinal estetik olursun cok rahatsız olursan. Ben kendim için de oyle dedim en son bi duzeltir bırakırım dogum işi komple bitince

Sen tekrar kontrole gittin mi canım? Sadece tedaviyle kaynaması çok değişikmiş bende öyle bişey olmaz herhalde çünkü doğumun üzerinden epey vakit geçti. Benim dikişlerim sanırım senin dediğin gibi fermuar usulü değildi çünkü eridiklerinde parça parça ipler geldi tek bir düğüm yoktu. Valla 2. Ye doğurcak olursam bile normal doğum istemiyorum artık, çektiklerim bana fazlasıyla yetti
Benimde şuan 3 cmlik bir açıklık var gibi. Yani o kısım kapatılırsa herşey düzelecek. Doktor değilim ama az çok anlayabiliyorum. Bakalım doktor yarın ne diyecek

Ahahah demek ki 4.ay problemiymiş o diş hazırlığı da baya uzun sürüyor canım bekleyelim bakalım 6. Ay civaro çıksınlar ya acelemiz yok

Baktım da yazmamışsın nasıl geçti doktor kontrolü, fazla kilolardan kurtulmuş mu :) senin diyet etkilemişmi? Ek gıdaya ne dedi oturmaya me dedi nazenin bizim öncü kuşumuz bilgilendir bizii

Kızlar bebeğim rsv virüsü oldu süreç hakkında bilgisi olan var mı zor bir hastalık mı çabuk atlatır mıyız acaba çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun. Benim kızıma da influenza olabilir demişlerdi ama sürüntü vs ile test yapmadılar. Bizdede öksürük hapşırık burun akıntısı hırıltı halsizlik ateş huzursuzluk vardı. Doktorumuz inflacort ventosal verdi belli oranlarda serumla karıştırıp nebülizatör ile verdik. İlk 3 gün 8 saat arayla calpol verdik. Birde burun spreyi kullandık yine doktorun önerisiyle serumla karıştırarak. 1 haftada büyük oranda toparladı. Şimdi hırıltısı var o da bir süre devam edebilirmiş. Sizde belirtiler neler? Üzülmeyin geçiyor ama sancılı geçiyor. Bol bol emzirin biz kızımla resmen yapışık yaşıyorduk o dönemler.

Kızlar karambole bir iki ajansa başvurmuştum eyloş için dün biri aradı bugün foto çekimine çağırdılar, ön görüşme imiş muhtemelen başvuran herkesi çağırıyorlar bence Zamanında benim de biraz muhatabim olmuştu bir denemek istedim. Bize bol şans

Gece uyuması güzel , benimki zaten çok zor uykuya dalıyor artık çareyi çok oynayıp dolaştırıp şarkı söylemekte buldum çabuk uykuya dalması için çözüm olarak , ama 2 hafta oldu nerdeyse belki daha fazla gece asla sallamadan uyumuyor , sürekli sallıyorum uyusun diye

Bol şans canım evet başvuran herkesi arıyorlar. Bide foto çekimi için üstüne para istiyorlar. Kız kardeşlerim başvuru yapmıştı para ödeyip döndüler. Ama belki senin ajans farklıdır balım

Kızlar bebeğim rsv virüsü oldu süreç hakkında bilgisi olan var mı zor bir hastalık mı çabuk atlatır mıyız acaba çok üzgünüm
Canım çok geçmiş olsun. Peki belirtiler nelerdi. Biz henüz tani almadık ama evimiz Acil yeşil alan gibi. Eşim eve serum aldi kendine.
Bebeğe hava veriyorum günde 4 defa . Oğlumda ateşlendi şimdi yatiyo. Benim de belim ağrımaya başladı. Bı virüs dolanıyor ama ne

Bizim ilk belirti yüksek ateşti acile götürdük test yapıldı ciğerde zatürre başlangıcı olmuş. Rsv olmuş bir de yatış verdiler. İnşallah hemen atlatırız bizde

Yüksek ateş ti en büyük belirti 38 lerdeydi hep ateşi bir kere 39 u görünce acile gittik. Burunda da hırıltı oluyordu ara ara da öksürüyordu. Size de çok geçmiş olsun.

Merhaba kızlar 3 çocukla çok fazla takip edemiyorum .ilk reglimi oldum çok fazla yoğun oluyor sizlerindemi böyle oldu bilgi verirmisiniz.saat başı değiştiriyorum neredeyse.ilk ikiside böylemiydi hatırlamıyorum.
Benimde çok kanadı ama diğer aylar normale girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…