Almadan öncesiyle aldıktan sonraki toz durumu aynı mı?Ben de kurutma makinesi var ama toz yine var
İşte benim kısa emdiği için kısa uyuyor hemen uykuya dalıyor , uyandırana kadar zorla emziriyorum . Sen bir şey yapıyor musun ? Bekliyorum yarım saat emmesini sağlıyorumUykusu açılıyor 2 memeyi de emiyor tekrar uyuyor kısa emmediği için de uzun uyuyor
Ben Arçelik km olanı kullanıyorum memnunumKızlar evinde çamaşır kurutma makinesi kullanan var mı? Son zamanlarda hep instagramda karşıma çıkıyor evdeki tozun büyük kısmını gideriyormuş çamaşır kurutma makineleri. Bizim evinde tozu hiç bitmiyor. Sizcede öyle mi alınmalı mı? Hangi markayı önerirsiniz?
Entersan ilk defa duydum , benim evimde alsam bile yer yokEvdeki tozun büyük çoğunluğunun kıyafetlerde yada yıkanan diğer şeyler havlu nevresim vs gibi olduğunu söylüyorlar. Kurutma makinesi bunların tozunu toz haznesine topluyormuş.
Toz durumunda farklılık var mı?Ben Arçelik km olanı kullanıyorum memnunum
Bana geç geliyor ya akşam kendime vakit ayırmak istiyorum biraz. sabah erken uyanması problem olmaz zaten işe başlayacağımÇok güzel bu saate uyuyor öne çekersen sabah erken uyanmaz mı ?
YaaAhahahq kelin merhemi olsaben de dün 23 30 da uyudu diye göbek attım işte o da banyo ve masaj sayesinde oldu
İşte bezini açıp kapatıyorumİşte benim kısa emdiği için kısa uyuyor hemen uykuya dalıyor , uyandırana kadar zorla emziriyorum . Sen bir şey yapıyor musun ? Bekliyorum yarım saat emmesini sağlıyorum
Parmak gamzelerine bayılıyorumYaabu işi çözmek lazım psikoloji bilgim yetersiz kalıyor
Uyku arkadaşı hala gelmedi sabaha karşı baktım bir şeyleri tutacam diye uğraşıyor penye battaniyeyi verdim nasıl sarılıp uyudu var ya
toza alerjim oldugu icin hem dyson hem kurutma mak kullaniyorum soyle soyleyim tamamen gitmese bile %85 azaldi diyebilirim. Bebek kiyafetleri icin asiri kolay utu yapmaya da gerek kalmiyor. Bizimki miele ama bence o kadar pahali birseye gerek yok cevremde arcelik vestel ve bosh kullanan arkadaslarim var hepside ayni performansi veriyor.Kızlar evinde çamaşır kurutma makinesi kullanan var mı? Son zamanlarda hep instagramda karşıma çıkıyor evdeki tozun büyük kısmını gideriyormuş çamaşır kurutma makineleri. Bizim evinde tozu hiç bitmiyor. Sizcede öyle mi alınmalı mı? Hangi markayı önerirsiniz?
Çok sağol canım, ilk günden beri maske takıyorum hatta ilk gece yanımda bile yatırmadım ama ateş çıktı maalesef çok canım sıkıldı yaAh canım çok geçmiş olsun inşallah bulaşmaz maske takın geçmez bebeğe , biz ikiz çok şükür ben iyileştim
Canım götür bence, ateş enfeksiyon anlamina gelebilir, ne olduğuna karar verilip tedavi başlanabilirKızlar bebişleriniz hastalanınca ne zaman hastaneye götürdünüz? Bizde şu an sadece ateş var, hırıltı falan olursa kesin götürürüm de sadece ateş olduğu içinde götürmeli miyim?
Allahım bu kızçelerin ellerini yicem amaYaabu işi çözmek lazım psikoloji bilgim yetersiz kalıyor
Uyku arkadaşı hala gelmedi sabaha karşı baktım bir şeyleri tutacam diye uğraşıyor penye battaniyeyi verdim nasıl sarılıp uyudu var ya
Çok geçmiş olsun, ateşi kaça çıktı? Özelde mi takiplisiniz doktorunuza ulaşabilseydiniz en iyi o yönlendirirdi, aciller de tıklım tıklım daha kötü hasta etmekten korkuyor insanKızlar bebişleriniz hastalanınca ne zaman hastaneye götürdünüz? Bizde şu an sadece ateş var, hırıltı falan olursa kesin götürürüm de sadece ateş olduğu içinde götürmeli miyim?
Devlet hastanesine götürüyordum hep, şakaklarda ateşi 38.6 yı bile gördü calpol verdim hafif düştü ama hala var, sadece başı yanıyor vücudunun diğer yerleri normal. Off bende zaten hastanede daha kötü olmasından korkuyorum gereksizde bir sürü tahlil yaptırırlarÇok geçmiş olsun, ateşi kaça çıktı? Özelde mi takiplisiniz doktorunuza ulaşabilseydiniz en iyi o yönlendirirdi, aciller de tıklım tıklım daha kötü hasta etmekten korkuyor insan
Azalmıştır illaki canım 3 yıl oldu benim. O zaman bebek yoktu bu kadar dikkar etmiyordum :)Almadan öncesiyle aldıktan sonraki toz durumu aynı mı?
Ya işte bu işi ayarlaması çok zor. Bir gün diğerini tutmuyor. Biz 2 gündür 3 uyku yapıyoruz ve daha uzun uyanık kalmak istiyor. Bu dönem o kadar değişken ki ne yapacağız bilmiyorumBizim doğum 38+0 da oldğu için geriden geliyo olabilirim ben
Zaten 35 gün görünüyo huzursuzluk dönemi kimisinin daha kısada sürüyo olabilir tabi
Bizde kucağa alıyoruz biraz sakinliyo koyunca yine başlıyo yani uykuya dalamıyo
5 gündüz gündüz 4 uykuda yaptıramıyorum akşam 5 civarı bi yatıyodu yatmamaya başladı yani 2 saati geçirmedim pek ayına göre uyanıklık 1.5 saat ama 1.5 2 saat aralığında uyutmayı deniyorum yani ama dalması ve uyuyması çok zor
Bugün fırsat bulsam aynı soruyu ben soracaktımKızlar evinde çamaşır kurutma makinesi kullanan var mı? Son zamanlarda hep instagramda karşıma çıkıyor evdeki tozun büyük kısmını gideriyormuş çamaşır kurutma makineleri. Bizim evinde tozu hiç bitmiyor. Sizcede öyle mi alınmalı mı? Hangi markayı önerirsiniz?
En son saat 5 te şekerleme uykusu adı altında en fazla 45 dk uyutun diyorlar canımKızlar benim kızım gece uykusuna 10 buçukta geçiyor ben bunu öne çekmek istiyorum 9 9 buçuk gibi.
9 da beşiğine götürüyorum ama 10 buçuktan önce uyumuyor sadece dün 22:10 da uyudu.
9’da beşiğe geçmeye devam etmeli miyim zamanla öne çeker mi tavsiyeniz var mıdır?
Gündüz 45 dklık 4 uyku yapıyor genelde. Bugün misafir vardı gündüz uykusu kaydı. 9 da uyuması için en sonki gündüz uykusu kaç olmalı acaba. Ya da hiç müdehale etmesem mi? Ay ne zormuş bu işler
Oyyy bebeğim resmen uyku arkadaşı al anne bana diyor :) nerde kaldın tavşancık yetiişşYaabu işi çözmek lazım psikoloji bilgim yetersiz kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?