2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Uykusu açılıyor 2 memeyi de emiyor tekrar uyuyor kısa emmediği için de uzun uyuyor
İşte benim kısa emdiği için kısa uyuyor hemen uykuya dalıyor , uyandırana kadar zorla emziriyorum . Sen bir şey yapıyor musun ? Bekliyorum yarım saat emmesini sağlıyorum

Ben Arçelik km olanı kullanıyorum memnunum

Evdeki tozun büyük çoğunluğunun kıyafetlerde yada yıkanan diğer şeyler havlu nevresim vs gibi olduğunu söylüyorlar. Kurutma makinesi bunların tozunu toz haznesine topluyormuş.

Entersan ilk defa duydum , benim evimde alsam bile yer yok

Ahahahq kelin merhemi olsa ben de dün 23 30 da uyudu diye göbek attım işte o da banyo ve masaj sayesinde oldu
Yaa bu işi çözmek lazım psikoloji bilgim yetersiz kalıyor
Uyku arkadaşı hala gelmedi sabaha karşı baktım bir şeyleri tutacam diye uğraşıyor penye battaniyeyi verdim nasıl sarılıp uyudu var ya

Eklentiler

• IMG_1630.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 69
toza alerjim oldugu icin hem dyson hem kurutma mak kullaniyorum soyle soyleyim tamamen gitmese bile %85 azaldi diyebilirim. Bebek kiyafetleri icin asiri kolay utu yapmaya da gerek kalmiyor. Bizimki miele ama bence o kadar pahali birseye gerek yok cevremde arcelik vestel ve bosh kullanan arkadaslarim var hepside ayni performansi veriyor.

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah bulaşmaz maske takın geçmez bebeğe , biz ikiz çok şükür ben iyileştim
Çok sağol canım, ilk günden beri maske takıyorum hatta ilk gece yanımda bile yatırmadım ama ateş çıktı maalesef çok canım sıkıldı ya

Kızlar bebişleriniz hastalanınca ne zaman hastaneye götürdünüz? Bizde şu an sadece ateş var, hırıltı falan olursa kesin götürürüm de sadece ateş olduğu içinde götürmeli miyim?
Canım götür bence, ateş enfeksiyon anlamina gelebilir, ne olduğuna karar verilip tedavi başlanabilir

Uyku arkadaşı hala gelmedi sabaha karşı baktım bir şeyleri tutacam diye uğraşıyor penye battaniyeyi verdim nasıl sarılıp uyudu var ya
Allahım bu kızçelerin ellerini yicem ama

Kızlar bebişleriniz hastalanınca ne zaman hastaneye götürdünüz? Bizde şu an sadece ateş var, hırıltı falan olursa kesin götürürüm de sadece ateş olduğu içinde götürmeli miyim?
Çok geçmiş olsun, ateşi kaça çıktı? Özelde mi takiplisiniz doktorunuza ulaşabilseydiniz en iyi o yönlendirirdi, aciller de tıklım tıklım daha kötü hasta etmekten korkuyor insan

Çok geçmiş olsun, ateşi kaça çıktı? Özelde mi takiplisiniz doktorunuza ulaşabilseydiniz en iyi o yönlendirirdi, aciller de tıklım tıklım daha kötü hasta etmekten korkuyor insan
Devlet hastanesine götürüyordum hep, şakaklarda ateşi 38.6 yı bile gördü calpol verdim hafif düştü ama hala var, sadece başı yanıyor vücudunun diğer yerleri normal. Off bende zaten hastanede daha kötü olmasından korkuyorum gereksizde bir sürü tahlil yaptırırlar

Ya işte bu işi ayarlaması çok zor. Bir gün diğerini tutmuyor. Biz 2 gündür 3 uyku yapıyoruz ve daha uzun uyanık kalmak istiyor. Bu dönem o kadar değişken ki ne yapacağız bilmiyorum
Bugün fırsat bulsam aynı soruyu ben soracaktım müthiş denk geldi
En son saat 5 te şekerleme uykusu adı altında en fazla 45 dk uyutun diyorlar canım

Oyyy bebeğim resmen uyku arkadaşı al anne bana diyor :) nerde kaldın tavşancık yetiişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…