Hemen hemen aynıyız çıldırmama ramak kaldı, uykuyu çok seviyorum çok aşığım ve çok özledim uyumayı
canım benim kız 11 -12 gibi uyuyor saat 2 de uyanıyor yada 2 buçuk , sonra sabaha kadar dans , yani sürekli sallamam lazım uyuması için yoksa uyanıyor , ben diş etleri çok az şişmiş dedi dr ona bağlıyorum ama bende Bayadır gerçek anlamda uyumuyorum yani gündüz bile aynı durumdayız yani gece düzgün uyumadı bari sabah uyusun oda yokDaha evel her uyandığında kıyamet koparcasına ağlıyomuydu
10 gündür akşam 8 de yatırıyorum 1 saat sonra ağlama kriziyle uyanıyo be tamamen tekrar uyutmamız 11 12 oluyo aralarda hep ağlıyo canı yanıyo gibi
Eşimde yatmıyo zaten bırak uyumasın diyo ama öylede durmuyoki çünkü uykusu var sabah en geç 8.30 da uyanıyo kaç gün sürdü sizin mahvolduk ya
Evet o alışkanlığı da uyanacağı saatler o kadar belli ki o saatlerden bir 15 dk öncesine alarm kurum o şekild unutturacağım. Emziğe kanmıyor işine gelmeyince atıveriyorgündüz de yapıyor uyurken bile kucağa alınmak istiyor. Anneler olarak sürekli çözğm üretme halindeyiz
Bizim bu ağlayarak uyanmalar 100. Gün civarındayken başladı canım.nereden baksan 30-35 gündür falan var ama bizim uzun sürmüş olabilirbizimki ağlayarak uyandığında kucağıma aldığım zaman tekrar uyuyordu. Gün içindeki uyku pencereleri nasıl en fazla kaç saat uyanık kalıyor?
canım benim kız 11 -12 gibi uyuyor saat 2 de uyanıyor yada 2 buçuk , sonra sabaha kadar dans , yani sürekli sallamam lazım uyuması için yoksa uyanıyor , ben diş etleri çok az şişmiş dedi dr ona bağlıyorum ama bende Bayadır gerçek anlamda uyumuyorum yani gündüz bile aynı durumdayız yani gece düzgün uyumadı bari sabah uyusun oda yok
Canım ben iyiyim sağol ama eşimde hasta oldu gece boyu onunla Alparslan arasında mekik dokudumnasıl oldun canımdikloron
Ay maşallah kitaptaki söz kendisine gelsin hanımefendinin
Oyy teşekkürler teyzesi, burdaki tüm çiçek kızlara, yakışıklı oğullara gelsinAy maşallah kitaptaki söz kendisine gelsin hanımefendinino ponçik eller ısırılasıııı maşallah
Uykusu açılıyor 2 memeyi de emiyor tekrar uyuyor kısa emmediği için de uzun uyuyorNiçin altını açıyorsun ki uyanır o zaman
Benimki az kaldı heralde 1 ay olacak mahv oldum resmen , allahtan eşim 11 de işe gidiyor 8-9 gibi uyanıyor ona veriyorum bebeği 1 saatte olsa uyuyorumBizimde uyanmalar oluyodu ama şuan uyku gerilemesi yaşıyoruz kesinlikle umarım kalıcı oomaz hemen geçer çok yorucu
Ah canım çok geçmiş olsun inşallah bulaşmaz maske takın geçmez bebeğe , biz ikiz çok şükür ben iyileştimCanım ben iyiyim sağol ama eşimde hasta oldu gece boyu onunla Alparslan arasında mekik dokudumsabaha kadar düşmedi ateli en son acile gittik serum yedi de öyle kendine geldi, tek isteğim oğluma bulaşmaması bizi mahvetti onu düşünemiyorum bile sen nasılsın bebiş nasıl?
Çamaşır kurutma makinesi nasıl tozu önlüyor kiKızlar evinde çamaşır kurutma makinesi kullanan var mı? Son zamanlarda hep instagramda karşıma çıkıyor evdeki tozun büyük kısmını gideriyormuş çamaşır kurutma makineleri. Bizim evinde tozu hiç bitmiyor. Sizcede öyle mi alınmalı mı? Hangi markayı önerirsiniz?
Çok güzel bu saate uyuyor öne çekersen sabah erken uyanmaz mı ?Kızlar benim kızım gece uykusuna 10 buçukta geçiyor ben bunu öne çekmek istiyorum 9 9 buçuk gibi.
9 da beşiğine götürüyorum ama 10 buçuktan önce uyumuyor sadece dün 22:10 da uyudu.
9’da beşiğe geçmeye devam etmeli miyim zamanla öne çeker mi tavsiyeniz var mıdır?
Gündüz 45 dklık 4 uyku yapıyor genelde. Bugün misafir vardı gündüz uykusu kaydı. 9 da uyuması için en sonki gündüz uykusu kaç olmalı acaba. Ya da hiç müdehale etmesem mi? Ay ne zormuş bu işler
Ayy bugün yaptı şükür ben de siE haber vermeye girdim
Evdeki tozun büyük çoğunluğunun kıyafetlerde yada yıkanan diğer şeyler havlu nevresim vs gibi olduğunu söylüyorlar. Kurutma makinesi bunların tozunu toz haznesine topluyormuş.Çamaşır kurutma makinesi nasıl tozu önlüyor ki
Ahahahq kelin merhemi olsaKızlar benim kızım gece uykusuna 10 buçukta geçiyor ben bunu öne çekmek istiyorum 9 9 buçuk gibi.
9 da beşiğine götürüyorum ama 10 buçuktan önce uyumuyor sadece dün 22:10 da uyudu.
9’da beşiğe geçmeye devam etmeli miyim zamanla öne çeker mi tavsiyeniz var mıdır?
Gündüz 45 dklık 4 uyku yapıyor genelde. Bugün misafir vardı gündüz uykusu kaydı. 9 da uyuması için en sonki gündüz uykusu kaç olmalı acaba. Ya da hiç müdehale etmesem mi? Ay ne zormuş bu işler
Ben de kurutma makinesi var ama toz yine varEvdeki tozun büyük çoğunluğunun kıyafetlerde yada yıkanan diğer şeyler havlu nevresim vs gibi olduğunu söylüyorlar. Kurutma makinesi bunların tozunu toz haznesine topluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?