Canım çok geçmiş olsun.. sorun olmaz inşallah burnuna da kaçmışsa bol bol hapşırır yavrucakArkadaşlar ya ben çok saçma bişey yaptımşimdi onun pişmanlığını yaşıyorum. Sadece boğazım ağrıyor diye tülbente kolonya döküp üzerine karabiber tuz ekledim boğazıma sardım (küçükken annem yapardı ama karabiber yoktu) yaktı maktı bi şekilde uyudum.
Az evvel bebişi emzirdim yatırdım elimde yatağı bi yokladım her yer minik minik karabiber olmuş. Lavaboya gittim üstüm başımı geçtim, boğazımdan direkt göğsüme kadar gelmiş. O an şok oldum çok üzgünüm, gece emzirirken ışık falan da açmadığımdan göremedim.
Yani bebeğim biraz karabiber yutmuş olabilir (büyük ihtimalle) sorun olur mu?
Bebesi hâlâ uyumamış olanlara selam olsun
Ayağımda sallıyorum resmen ağlayarak
Bebesini zar zor uyutup hasta kocasının başında ateş nöbeti tutanlara da selam olsunBebeği 1 buçukta uyanıp hala uyumayanlara da selam olsun
Teşekkür ederim valla hiç hapşırmadı belki hapşırsaydı o an anlardım. Sütünü içti uyudu direkt, her şey normal görünüyor. Lavabodan sonra hemen gidip yüzüne de baktım yüzünde de bişey yoktu. Zaten yediyse minik minik tane şeklinde yemiştir tadı gelir mi bilmiyorum. Bi korktum ama iyi olduğu görünce geçti.Canım çok geçmiş olsun.. sorun olmaz inşallah burnuna da kaçmışsa bol bol hapşırır yavrucak
Bişey olmaz allahın izniyleArkadaşlar ya ben çok saçma bişey yaptımşimdi onun pişmanlığını yaşıyorum. Sadece boğazım ağrıyor diye tülbente kolonya döküp üzerine karabiber tuz ekledim boğazıma sardım (küçükken annem yapardı ama karabiber yoktu) yaktı maktı bi şekilde uyudum.
Az evvel bebişi emzirdim yatırdım elimde yatağı bi yokladım her yer minik minik karabiber olmuş. Lavaboya gittim üstüm başımı geçtim, boğazımdan direkt göğsüme kadar gelmiş. O an şok oldum çok üzgünüm, gece emzirirken ışık falan da açmadığımdan göremedim.
Yani bebeğim biraz karabiber yutmuş olabilir (büyük ihtimalle) sorun olur mu?
Tadımlara erken başlamışTeşekkür ederim valla hiç hapşırmadı belki hapşırsaydı o an anlardım. Sütünü içti uyudu direkt, her şey normal görünüyor. Lavabodan sonra hemen gidip yüzüne de baktım yüzünde de bişey yoktu. Zaten yediyse minik minik tane şeklinde yemiştir tadı gelir mi bilmiyorum. Bi korktum ama iyi olduğu görünce geçti.
Bebelaka da şifa olsun kuzum nolcak bişi olmaz Allah'ın izniyleTeşekkür ederim valla hiç hapşırmadı belki hapşırsaydı o an anlardım. Sütünü içti uyudu direkt, her şey normal görünüyor. Lavabodan sonra hemen gidip yüzüne de baktım yüzünde de bişey yoktu. Zaten yediyse minik minik tane şeklinde yemiştir tadı gelir mi bilmiyorum. Bi korktum ama iyi olduğu görünce geçti.
Çok küçük parçalardır geldiyse bile canım bir şey olmaz. Yine ağzına bir bakarsın da bir şey yoktur.Teşekkür ederim valla hiç hapşırmadı belki hapşırsaydı o an anlardım. Sütünü içti uyudu direkt, her şey normal görünüyor. Lavabodan sonra hemen gidip yüzüne de baktım yüzünde de bişey yoktu. Zaten yediyse minik minik tane şeklinde yemiştir tadı gelir mi bilmiyorum. Bi korktum ama iyi olduğu görünce geçti.
Ay valla ya sabah çok korktum da şimdi gülüyorumTadımlara erken başlamışşaka bir yana geçmiş olsun kolonya karabiber iyi geldi mi? Hasta olursam ben de deneyeyim
AmiinBebelaka da şifa olsun kuzum nolcak bişi olmaz Allah'ın izniyle
Artık büyüdüler, saatlere alıştığı için kalkıyor bence. Uyandığında emzik alırsa emzik verin biraz daha uzun uyumasını sağlayın. Benim bebiş de diyelim erkenden mırıldanıyor emzik veriyorum 1-2 saat daha uyuyor ve bu kez tam aç oluyor öyle alıyorum. Böyle böyle uyuma saati de uzadı. Sizde deneyin bence her aldığınızda uyuyorsa kaldı ki gözünü bile açmıyormuş çoğu zaman. Açlıktan değil yaniBiz herhalde uyku gerilemesinden çıktık kızlar. İnşallah çıktıysak Allah sizi de kurtarsınçıktık ama şöyle bir şey var. Şimdi 8 de uyudu. 12 - 2 - 4 - 5 - 7 kalkış dedik. Bu kalkmaların hiçbirinde ağlamıyor artık o yüzden gerileme bitti diyorum yoksa gene çok kalkıyor. Kalkması da şöyle yatağın içinde bir şekilde ses çıkarmaya başlıyor ben hemen uyanıyorum zaten. Kucağıma aldığım anda uyuyor, acıktıysa emiyor ama bunları yaparken çoğu zaman gözünü açmıyor bile. Yani biz hiç gece kalkıp 10 dk dan fazla vakit geçirmiyıruz. Biz hala çok mu kalkıyoruz? Bu saatler onun standart saatleri doğduğundan beri alışkanlık mı oldu acaba? Ya da gece beni mi hissetmek istiyor bilmiyorum bir de kıyafet koyacağım
Biz herhalde uyku gerilemesinden çıktık kızlar. İnşallah çıktıysak Allah sizi de kurtarsınçıktık ama şöyle bir şey var. Şimdi 8 de uyudu. 12 - 2 - 4 - 5 - 7 kalkış dedik. Bu kalkmaların hiçbirinde ağlamıyor artık o yüzden gerileme bitti diyorum yoksa gene çok kalkıyor. Kalkması da şöyle yatağın içinde bir şekilde ses çıkarmaya başlıyor ben hemen uyanıyorum zaten. Kucağıma aldığım anda uyuyor, acıktıysa emiyor ama bunları yaparken çoğu zaman gözünü açmıyor bile. Yani biz hiç gece kalkıp 10 dk dan fazla vakit geçirmiyıruz. Biz hala çok mu kalkıyoruz? Bu saatler onun standart saatleri doğduğundan beri alışkanlık mı oldu acaba? Ya da gece beni mi hissetmek istiyor bilmiyorum bir de kıyafet koyacağım
Ben altını açıyorum bazenYa sizinde bebeleriniz saat başı uyanıyor mu ? Bi kere aktif emdi 3 saat uyudu . Ben uyanmasını beni uykulu aktif ememediğine bağlıyorum artık .. yada ben gündüz emziriyorum gece emziremiyorum bu çocuğu
Tamam gece aktif emmiyor uykulu dürte dürte emiyor beni .. napayım akıl verin ?
Niçin altını açıyorsun ki uyanır o zamanBen altını açıyorum bazen
Hemen hemen aynıyız çıldırmama ramak kaldı, uykuyu çok seviyorum çok aşığım ve çok özledim uyumayıDaha evel her uyandığında kıyamet koparcasına ağlıyomuydu
10 gündür akşam 8 de yatırıyorum 1 saat sonra ağlama kriziyle uyanıyo be tamamen tekrar uyutmamız 11 12 oluyo aralarda hep ağlıyo canı yanıyo gibi
Eşimde yatmıyo zaten bırak uyumasın diyo ama öylede durmuyoki çünkü uykusu var sabah en geç 8.30 da uyanıyo kaç gün sürdü sizin mahvolduk ya
Evet o alışkanlığı da uyanacağı saatler o kadar belli ki o saatlerden bir 15 dk öncesine alarm kurum o şekild unutturacağım. Emziğe kanmıyor işine gelmeyince atıveriyorArtık büyüdüler, saatlere alıştığı için kalkıyor bence. Uyandığında emzik alırsa emzik verin biraz daha uzun uyumasını sağlayın. Benim bebiş de diyelim erkenden mırıldanıyor emzik veriyorum 1-2 saat daha uyuyor ve bu kez tam aç oluyor öyle alıyorum. Böyle böyle uyuma saati de uzadı. Sizde deneyin bence her aldığınızda uyuyorsa kaldı ki gözünü bile açmıyormuş çoğu zaman. Açlıktan değil yani
Bizim bu ağlayarak uyanmalar 100. Gün civarındayken başladı canım.nereden baksan 30-35 gündür falan var ama bizim uzun sürmüş olabilirDaha evel her uyandığında kıyamet koparcasına ağlıyomuydu
10 gündür akşam 8 de yatırıyorum 1 saat sonra ağlama kriziyle uyanıyo be tamamen tekrar uyutmamız 11 12 oluyo aralarda hep ağlıyo canı yanıyo gibi
Eşimde yatmıyo zaten bırak uyumasın diyo ama öylede durmuyoki çünkü uykusu var sabah en geç 8.30 da uyanıyo kaç gün sürdü sizin mahvolduk ya
Valla uykular artık haram oldu 2,3 seneHemen hemen aynıyız çıldırmama ramak kaldı, uykuyu çok seviyorum çok aşığım ve çok özledim uyumayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?