Ay ne güzel, ben değil de eşim görmüşKızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmışçok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
Ben ilkinde kız bebek görmüştüm kız çıktı.dediğiniz gibi sağlıklı olsun yeterKızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmışçok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
Ay inanmıyorummmKızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmışçok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
Bende çok şaşırdım 4. Ayda ancak öğreneceğime şartlanmıştım. Dün 12+0'da ikili test için gittim çok emin bir şekilde erkek dedi doktorum.Cinsiyet için çok erken değil mi kaç haftalıksın ?
Ben bol bol bebek görüyorum ama cinsiyet anlayamıyorum ama hamilelikte önce çok tatlı bembeyaz mavi gözlü Bi bebek görmüştüm gülüyordu belki çıkarKızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmışçok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
Hayırlı olsun 13.hafta oldu bugün sordum Dr a 16. Haftayı bekleyeyim dedi yorum yapmıyor zaten çok kısa baktıBende çok şaşırdım 4. Ayda ancak öğreneceğime şartlanmıştım. Dün 12+0'da ikili test için gittim çok emin bir şekilde erkek dedi doktorum.
Ay ne güzel erkekler genelde erken gösteriyor zatenBende çok şaşırdım 4. Ayda ancak öğreneceğime şartlanmıştım. Dün 12+0'da ikili test için gittim çok emin bir şekilde erkek dedi doktorum.
Teşekkür ederim çoğu doktor tam emin olmadan söylemiyoruz diyor bende öyle düşünüyordum erken sürpriz oldu sağlıklı olsunda bebişlerimiz cinsiyetini bilmemiz şuan için renk seçimlerimizde işe yarayacakHayırlı olsun 13.hafta oldu bugün sordum Dr a 16. Haftayı bekleyeyim dedi yorum yapmıyor zaten çok kısa baktı
Öyle diyorlar evet sağlıkla gelsin inşallahAy ne güzel erkekler genelde erken gösteriyor zaten
Merhaba güzel anneler, ben de hamileliğimin çokkk başlarında kız gördüm bir kaç defa. Aynı benim minik versiyonumdu. Ama hislerim erkek olacak diyor. Bir kere erkek olduğunu da gördüm rüyamda.Kızlar hayırlı cumalar hepinize... Rüyanızda hiç kız/erkek bebek gördünüz mü? Ben akşam minicik yeşil/ela gözlü çok tatlı bir bebek gördüm kızmışçok güzel bir histi ya.. acaba tersi mi çıkıyor rüyanın kendisi mi:) batıl şeyler tabiki sağlıklı hayırl evlat olsun yeterli ama insan heycan yapıyor yinede :)
Çok beklemiş sanki ya 13 te netlesir diye düşünüyorumHayırlı olsun 13.hafta oldu bugün sordum Dr a 16. Haftayı bekleyeyim dedi yorum yapmıyor zaten çok kısa baktı
Bende öyleyim özellikle sabahları uyandığımda 1 haftadır birşey yememiş gibi uyanıyorum ve sanki bu boşluk midemi bulandırıyorBen oğlum olacağını düşünüyorum. Kızımdaki bulantım yok, yemek yiyebiliyorumtatlı sevmem yiyemem yiyorum bunda, tabi daha 8. Haftadayız değişir belki. Benim midem çok kazınıyor kızlar acıkınca çabuk acıkıyorum sizde durumlar nedir
Yaa gözünüz aydınSelam güzel anneler, ilki test sonucumuz çıkmış şükür temiz çıkmış yaş 37 olunca endişelerim vardı, tabi bu bir risk testi ama bir nebze de olsa içim rahatladı, 1 haftada çıkar dediler 3 günde çıktı bu arada
Ayy bu durum bende de varr, açlığa gelemiyorum. Kazınıyorum, bir şeyler yemeyince de hafiften midem bulanıyor..Ben oğlum olacağını düşünüyorum. Kızımdaki bulantım yok, yemek yiyebiliyorumtatlı sevmem yiyemem yiyorum bunda, tabi daha 8. Haftadayız değişir belki. Benim midem çok kazınıyor kızlar acıkınca çabuk acıkıyorum sizde durumlar nedir
Çok heyecanlı sağlıkla gelsin inşallahMerhaba güzel anneler, ben de hamileliğimin çokkk başlarında kız gördüm bir kaç defa. Aynı benim minik versiyonumdu. Ama hislerim erkek olacak diyor. Bir kere erkek olduğunu da gördüm rüyamda.
NIPT test yaptırmıştım geçen hafta, sonuçlarımız temiz geldi çok şükür. Bu testle cinsiyeti de belli oluyor ama onu yarın ailelerimizle birlikte öğrencez kendi aramızda bakalım. Herkes çok heyecanlıHerkese tahminlerini sordum listeledim ama tahminler bile eşit ya resmen.
Çin tavkimi kız diyor bende. Artık bakalım çok merak ediyorum. Öğrenince ufaktan alışverişe de başlicam.
Daha çok erken 16 haftada belli olur dedi yalnız cihaz kalitesi bence çok iyi değil bana verdiği ultrason fotolarına bile çok bebek belli belirsiz gibiÇok beklemiş sanki ya 13 te netlesir diye düşünüyorumgarantici mi yoksa
Maşallah ya, ne güzel bende de olmaz umarım 1 2 oldu ama çıkarmadım hiç çok afedersin. Sen kurtarmışsın baya.Ayy bu durum bende de varr, açlığa gelemiyorum. Kazınıyorum, bir şeyler yemeyince de hafiften midem bulanıyor..ama onun dışında fazla bulantım olmadı ya bundan sonra da olmaz diye düşünüyorum, yarın 13 haftalık oluyoruz.
Bende de yesem bile oluyor. Yiyebilmek iyi kuzu hemen biseyler yeBende öyleyim özellikle sabahları uyandığımda 1 haftadır birşey yememiş gibi uyanıyorum ve sanki bu boşluk midemi bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?