2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay ne güzel, ben değil de eşim görmüş erkekti diyorbakalım bizim bu rüyalar ne çıkacak

Ben ilkinde kız bebek görmüştüm kız çıktı.dediğiniz gibi sağlıklı olsun yeter

Ay inanmıyorummm bende bu sabaha karşı ilk defa kız bebeğim olduğunu gördüm. Arkadaşıma söyledim, bastı kahkahayı. Bende öyle görmüştüm sora oğlum oldu seninde kesin oğlan olcak dedi :)))

Ben bol bol bebek görüyorum ama cinsiyet anlayamıyorum ama hamilelikte önce çok tatlı bembeyaz mavi gözlü Bi bebek görmüştüm gülüyordu belki çıkar

Hayırlı olsun 13.hafta oldu bugün sordum Dr a 16. Haftayı bekleyeyim dedi yorum yapmıyor zaten çok kısa baktı
Teşekkür ederim çoğu doktor tam emin olmadan söylemiyoruz diyor bende öyle düşünüyordum erken sürpriz oldu sağlıklı olsunda bebişlerimiz cinsiyetini bilmemiz şuan için renk seçimlerimizde işe yarayacak

Merhaba güzel anneler, ben de hamileliğimin çokkk başlarında kız gördüm bir kaç defa. Aynı benim minik versiyonumdu. Ama hislerim erkek olacak diyor. Bir kere erkek olduğunu da gördüm rüyamda.

NIPT test yaptırmıştım geçen hafta, sonuçlarımız temiz geldi çok şükür. Bu testle cinsiyeti de belli oluyor ama onu yarın ailelerimizle birlikte öğrencez kendi aramızda bakalım. Herkes çok heyecanlı Herkese tahminlerini sordum listeledim ama tahminler bile eşit ya resmen.

Çin tavkimi kız diyor bende. Artık bakalım çok merak ediyorum. Öğrenince ufaktan alışverişe de başlicam.

Ben oğlum olacağını düşünüyorum. Kızımdaki bulantım yok, yemek yiyebiliyorum tatlı sevmem yiyemem yiyorum bunda, tabi daha 8. Haftadayız değişir belki. Benim midem çok kazınıyor kızlar acıkınca çabuk acıkıyorum sizde durumlar nedir

Bende öyleyim özellikle sabahları uyandığımda 1 haftadır birşey yememiş gibi uyanıyorum ve sanki bu boşluk midemi bulandırıyor

Yaa gözünüz aydın bizimki de iyi çıkar inşaallah bakalım

Ayy bu durum bende de varr, açlığa gelemiyorum. Kazınıyorum, bir şeyler yemeyince de hafiften midem bulanıyor.. ama onun dışında fazla bulantım olmadı ya bundan sonra da olmaz diye düşünüyorum, yarın 13 haftalık oluyoruz.

Çok heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah ya, ne güzel bende de olmaz umarım 1 2 oldu ama çıkarmadım hiç çok afedersin. Sen kurtarmışsın baya.

Bende öyleyim özellikle sabahları uyandığımda 1 haftadır birşey yememiş gibi uyanıyorum ve sanki bu boşluk midemi bulandırıyor
Bende de yesem bile oluyor. Yiyebilmek iyi kuzu hemen biseyler ye bu gidişle.dev gibi olmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…