Ayy çok sevindim canım fetal dna 'nın iyi gelmesine. Ben de sonuç bekliyorum bana da dua edin.. Yaa topiğimizin ilk erkek haberi. Sağlıkla hayırla gelsin paşa :)Fetal dnam temiz çıktı çok şükür. Ve Allahın izniyle bebeğimiz de erkek ama ındırekt coombs testim pozitif. 1/4 oranda çıktı şuan düşük ama takibe alacaklar 2 haftada bir test vereceğim umarım artmaz Allah büyük mucizem sağlıkla doğacak inanıyorum. Hepimizin sınavı farklı
inşallah bir problem olmaz sağ sağlim çıkarsınızAmeliyata alicaklar arkadaslar nolur dua edin
İlk gebelik yaş 32 Antalya Sat 9 aralık . İnşallah senin sonucun da güzel gelir canım benim.sanemcee Canım biz seni tabloya eklememişiz sanırım cinsiyet ekleyecektim bulamadım :) (yada ben atladım) Eklemek isterseniz bilgileri verirseniz ekleyeyim
Tahmini doğum ne zamandı canım?İlk gebelik yaş 32 Antalya Sat 9 aralık . İnşallah senin sonucun da güzel gelir canım benim.
15 eylül inşallahTahmini doğum ne zamandı canım?
Yaa hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinikili test sonucum iyi geldi çok şükür kızlarbenimki gene yatıyordu yaa ikidir halsiz bi şekilde gidiyorum anasının enerjisi yok acaba ondan mı bu arada hoca cinsiyet tahmininde bulundu bence erkek dedi 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi böyle bi duygu olamaz ya o kadar heyecanlandım ki sanki gebeliğimi yeni öğrenmiş gibi oldum
Maşallah kuzum hep güzel haberlerle gelelim inşallahikili test sonucum iyi geldi çok şükür kızlarbenimki gene yatıyordu yaa ikidir halsiz bi şekilde gidiyorum anasının enerjisi yok acaba ondan mı bu arada hoca cinsiyet tahmininde bulundu bence erkek dedi 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi böyle bi duygu olamaz ya o kadar heyecanlandım ki sanki gebeliğimi yeni öğrenmiş gibi oldum
amin inşallah çok sağolYaa hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin
amin canım inşallahMaşallah kuzum hep güzel haberlerle gelelim inşallah
Ekledim tabloya ilk oğluşu :)15 eylül inşallah
Ayy ne güzel heycanlar canm benim, 2hafta sonra yine görcen bak ne güzel :) Oğluş kesinleşince onu da tabloya ekleriz :) Beni etiketlemeyi unutmayın:)ikili test sonucum iyi geldi çok şükür kızlarbenimki gene yatıyordu yaa ikidir halsiz bi şekilde gidiyorum anasının enerjisi yok acaba ondan mı bu arada hoca cinsiyet tahmininde bulundu bence erkek dedi 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi böyle bi duygu olamaz ya o kadar heyecanlandım ki sanki gebeliğimi yeni öğrenmiş gibi oldum
Daha bu minnaklara alışveriş yapacağımız zamanda gelicek inşallahEkledim tabloya ilk oğluşu :)
gerçekten çok güzel heyecanlar yaAyy ne güzel heycanlar canm benim, 2hafta sonra yine görcen bak ne güzel :) Oğluş kesinleşince onu da tabloya ekleriz :) Beni etiketlemeyi unutmayın:)
Ben duramayıp yapıyorum valla :) Cinsiyetsiz şeyler alıyorum :)Daha bu minnaklara alışveriş yapacağımız zamanda gelicek inşallah
Neler aldınBen duramayıp yapıyorum valla :) Cinsiyetsiz şeyler alıyorum :)
Valla aile ekonomisini düşünerek şu mavi bebek mağazasında şubat indirimleri vardı ya oradan aldım. Süt sağma makinesi, çöp kutusu (hatta bugün de indirimde) , penye battaniye , bebek bezi 1 paket 1 no 1 paket 2 no , beyaz bodyler var ya onlardan aldım biraz da.. askılı kısa kollu karışık :)Neler aldın
Çok şükür canım gözün aydın çok sevindimikili test sonucum iyi geldi çok şükür kızlarbenimki gene yatıyordu yaa ikidir halsiz bi şekilde gidiyorum anasının enerjisi yok acaba ondan mı bu arada hoca cinsiyet tahmininde bulundu bence erkek dedi 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi böyle bi duygu olamaz ya o kadar heyecanlandım ki sanki gebeliğimi yeni öğrenmiş gibi oldum
Çöp kutusuna bende baktım ama tükenmiş sizce gerçekten kullanışlı mıdır koku yapar diye korkuyorum alsam bide nereye koyacaksınız yer olarak çöp kutusunhValla aile ekonomisini düşünerek şu mavi bebek mağazasında şubat indirimleri vardı ya oradan aldım. Süt sağma makinesi, çöp kutusu (hatta bugün de indirimde) , penye battaniye , bebek bezi 1 paket 1 no 1 paket 2 no , beyaz bodyler var ya onlardan aldım biraz da.. askılı kısa kollu karışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?