Benim yüzümde özellikle alnımda oluyor pul pul bugün göğüsümde de oldu valla bende nemlendirmeye çalışıyorum bol su içiyorum ama fayda etmiyor sanki pek
Benimde alnımda kuruluk var yüzüm soyuluyor gibi birde göğsümde pul pul dökülmeler var krem kullanıyorum ama bir süre sonra yine aynı oluyor
Ben sadece göğsümde farkediyorum pullanma. Ama krem de sürmedim henüz. Belki de bebe yağına alerjik reaksiyon falan gösterdin, farklı bir şey dene olmazsa bir süre. Öyle anlarsın belki.
benim tüm vücudum da var , zaten cildim kuru daha da kuru oldu , ben ilk defa göbek çevresinde de gördüm bilmiyorum geçmiş yıllarda hiç farketmemişte olabilirim ama hamilelikten de olabilir tabi, duştan sonra nemlendirici kullanıyorum bende hatta dahası göğüslerimde bile çok afedersiniz siyah sütyenimde iç tarafta bildiğiniz her yer deri döküntüsü olmuştu hatta oralara da nemlendirici sürmeye başladım
Ne kadar çok pullanıyormuşuz arkadaş :) bu arada iki büyük bebe yağı markasının isimlerini yazıp alerji şikayet yazdığımda bayaa bi kötü kullanıcı yorum gördüm. Acaba biz bebelerimize ne sürcez nemlensinler diye bilemedimaaa bayağı varmış göğsünde pullanma olan , benimki siyah çamaşırımın rengini değiştirmişti o derece o yüzden nemlendirici kulladım
Canım benim şöyle bir durumum vardı kan testinde sodyum düşük çıkmıştı doktorum tuz oranın az tuz ye dedi yoksa çok bulantın olur demişti o dönem kıvranıyordum bulantıdan. Bi tek poaça meyve filan yiyordum ya da havuç. Sonra turşu da yemeye başladım çok tuz var ya onda ve geçen hafta baya baya geçti. Şuan hala koku hassasiyetin var sabah bulantılarım var ama öncekinden katve kat iyiyim . Şok kötydü gerçekten ama sigarayı bırakmama yaradı şuan sigara bile görmek istemiyorum:)benim eşim de bana kokmaya başladıadam duş alıp gelse bile kokuyor.
Şimdilik kız 2 erkek 0İki kızla açılışı yaptık hadi bakalım kız sayımız mı erkek sayımız mı çok olucak heyecanla hepinizin cinsiyetini bekliyorum
Pantolon sıkıyor önü açık geziyorumüstüne kazak bırakıyorum ama pantolon alcam en kısa zamanda
tam da bu yüzden açık kısma fermuar tarzı ek aparatlar satılıyormuş hamişler içinama sanırım oda kısa vadeli çözüm olacak
Bende tam bunu tavsiye etmeye yazacaktım. Ben satın aldım, önüne ek kumaş gibi bişey düğmeleri var birkaç tane. Bana bayağı gider diye düşünüyorum. Tavsiye ederim
bebe yağı önermiyorlar zaten bebeklere gözenekleri tıkıyor diye, inşallah bebişlerin ihtiyacı olmaz ama Muslera marka iyi , ben kendim de Yves Rocher in vücut losyonunu kullanıyorum içeriği temiz bitkiselNe kadar çok pullanıyormuşuz arkadaş :) bu arada iki büyük bebe yağı markasının isimlerini yazıp alerji şikayet yazdığımda bayaa bi kötü kullanıcı yorum gördüm. Acaba biz bebelerimize ne sürcez nemlensinler diye bilemedimbugün hindistan cevizi yağı sürdüm biraz kaşıntımı aldı rahatlattı. Pullarada iyi gelir inş zamanı gelince araştırma geliştirme işleri bizleri bekliyor kızlar
Yaaaa benim de tuz oranım düşüktğr biraz tansiyonum düşer hep. O zaman biraz tuzlu birşeylee deneyip gözlemleyim bakalım.Canım benim şöyle bir durumum vardı kan testinde sodyum düşük çıkmıştı doktorum tuz oranın az tuz ye dedi yoksa çok bulantın olur demişti o dönem kıvranıyordum bulantıdan. Bi tek poaça meyve filan yiyordum ya da havuç. Sonra turşu da yemeye başladım çok tuz var ya onda ve geçen hafta baya baya geçti. Şuan hala koku hassasiyetin var sabah bulantılarım var ama öncekinden katve kat iyiyim . Şok kötydü gerçekten ama sigarayı bırakmama yaradı şuan sigara bile görmek istemiyorum:)
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba guzel anneler araniza sevincle katiliyorum 6 yasinda ogluma kardes geliyor insAllah :)NewMamaa gruba eklerseniz cok sevimirim bat 30.12.2022. Kizlar ben hamile oldugumdan haberim yoktu koyu akinti geldi regl gunumde oyle geldi gecti sandim , dun yemekteyken siddetli kasik agrsiyila oturamaz yuruyemez oldum acilde kan verince 23bin cikti. Sanirim yuksek deger iki saate keseye bakmaya gidicez esim uyaninca. Oglan karnimi opup duruyo
Nasi bi mutluluk anlatamam.. ama kasik agrim cok siddetli aksam tualete gidemedim bagira bagira oldum kizlar ilk hamilelikte olmamisti sizce nedir bu agri?
Idrar yollarim temiz arkadasim cok tesekkur ederim.hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahidrar yolu enfeksiyonu olabilir mi , tahlil verdiniz mi ?
Hoş geldiniz. Sağlıkla kucağınıza alın bebişi inş. ilk postta belirtilen bilgileri yazarsanız ekleyelim. Yaş, kaçıncı çocuk, Bat, tahmini doğum tarihi, ŞehirMerhaba guzel anneler araniza sevincle katiliyorum 6 yasinda ogluma kardes geliyor insAllah :)NewMamaa gruba eklerseniz cok sevimirim bat 30.12.2022. Kizlar ben hamile oldugumdan haberim yoktu koyu akinti geldi regl gunumde oyle geldi gecti sandim , dun yemekteyken siddetli kasik agrsiyila oturamaz yuruyemez oldum acilde kan verince 23bin cikti. Sanirim yuksek deger iki saate keseye bakmaya gidicez esim uyaninca. Oglan karnimi opup duruyo
Nasi bi mutluluk anlatamam.. ama kasik agrim cok siddetli aksam tualete gidemedim bagira bagira oldum kizlar ilk hamilelikte olmamisti sizce nedir bu agri?
Kese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktuHoş geldiniz. Sağlıkla kucağınıza alın bebişi inş. ilk postta belirtilen bilgileri yazarsanız ekleyelim. Yaş, kaçıncı çocuk, Bat, tahmini doğum tarihi, Şehir
Kesinlikle dene canımYaaaa benim de tuz oranım düşüktğr biraz tansiyonum düşer hep. O zaman biraz tuzlu birşeylee deneyip gözlemleyim bakalım.
Devlete mi gittiniz? Ve neden sıkışık ultrason? Alttan vajinal baksınKese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktu
OzeldeyimDevlete mi gittiniz? Ve neden sıkışık ultrason? Alttan vajinal baksın
Canım onu anlamadım işte direkt vajinadan baksa kese rahimde mi görür? Bana öyle yapılmıştıOzeldeyim
Once sikisik uktrason yumurts tupler
Bakilcak. Dis genelik mi filan. Anlasilio sanirim ilk defa basima gelio. Sonra alttan
Çok geçmiş olsun sakin kalıp durumu anlamaya çalışın lütfen ben düşük yaptığım gün sitresten ekstra tansiyonum çıkmıştı ki normalde hep dipte düşüktür.Ozeldeyim
Once sikisik uktrason yumurts tupler
Bakilcak. Dis genelik mi filan. Anlasilio sanirim ilk defa basima gelio. Sonra alttan
Sag tupte kese var bebek yok acil ameliyat aliniormCanım onu anlamadım işte direkt vajinadan baksa kese rahimde mi görür? Bana öyle yapılmıştı
Dusuk olsa iyi ameliyata aliolar tup tehlikeliymisÇok geçmiş olsun sakin kalıp durumu anlamaya çalışın lütfen ben düşük yaptığım gün sitresten ekstra tansiyonum çıkmıştı ki normalde hep dipte düşüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?