Çok geçmiş olsun hayırlısıyla çıkın inşaallahAmeliyata alicaklar arkadaslar nolur dua edin
Canım benim inşallah sağlıkla çıkarsın dualarım seninleAmeliyata alicaklar arkadaslar nolur dua edin
hayırlı haberlerle gel inşallah, dualarımız seninleArkadaşlar iki sonucum da çıkmjş şuan hastaneye gidiyorum hem kan uyuşmazlığı testim hem de fetal dualarınıza ihtiyacım var kalbim duracak Allahım güzel sonuçlar alayım inşallah bebeğim sağlıkla bizimle kalsın ne olur
çok geçmiş olsunAmeliyata alicaklar arkadaslar nolur dua edin
Güzel haberlerle gel canımArkadaşlar iki sonucum da çıkmjş şuan hastaneye gidiyorum hem kan uyuşmazlığı testim hem de fetal dualarınıza ihtiyacım var kalbim duracak Allahım güzel sonuçlar alayım inşallah bebeğim sağlıkla bizimle kalsın ne olur
Dualarımız seninle kuzum çok geçmiş olsunAmeliyata alicaklar arkadaslar nolur dua edin
Canım hadi gel güzel haberlerle artık güzel haberler almaya o kadar çok ihttiyacımız varkiArkadaşlar iki sonucum da çıkmjş şuan hastaneye gidiyorum hem kan uyuşmazlığı testim hem de fetal dualarınıza ihtiyacım var kalbim duracak Allahım güzel sonuçlar alayım inşallah bebeğim sağlıkla bizimle kalsın ne olur
Çok geçmiş olsun, dualarımız sizinleAmeliyata alicaklar arkadaslar nolur dua edin
çok şükür canım ya inşallah risk artmadan sağlıkla kucağına alırsınFetal dnam temiz çıktı çok şükür. Ve Allahın izniyle bebeğimiz de erkek ama ındırekt coombs testim pozitif. 1/4 oranda çıktı şuan düşük ama takibe alacaklar 2 haftada bir test vereceğim umarım artmaz Allah büyük mucizem sağlıkla doğacak inanıyorum. Hepimizin sınavı farklı
Gözün aydın canım inşallah sağ Salim kavuşacaksınızFetal dnam temiz çıktı çok şükür. Ve Allahın izniyle bebeğimiz de erkek ama ındırekt coombs testim pozitif. 1/4 oranda çıktı şuan düşük ama takibe alacaklar 2 haftada bir test vereceğim umarım artmaz Allah büyük mucizem sağlıkla doğacak inanıyorum. Hepimizin sınavı farklı
Rabb'im yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsinFetal dnam temiz çıktı çok şükür. Ve Allahın izniyle bebeğimiz de erkek ama ındırekt coombs testim pozitif. 1/4 oranda çıktı şuan düşük ama takibe alacaklar 2 haftada bir test vereceğim umarım artmaz Allah büyük mucizem sağlıkla doğacak inanıyorum. Hepimizin sınavı farklı
Bende uyku yönünden öyleyim benimde 15 gündür bazen hafif bazen orta derecede başım ağrıyor anlamadım gittibende bugün 2 li test sonucu için kontrole gideceğim, bir de kızlar 3.adet döneminden geçiyorum 2 gündür kasık ağrım fazla ve inanılmaz halsizim uyku da uyuyamıyorum gece zar zor dalıyorum dönünce bile uyanıyorum anlamadım neden böyle, 2.trimestra girdim güya enerji yükseleceğine düşüyor bende
evet tabi bir de baş ağrısı var onu demeyi unutmuşumBende uyku yönünden öyleyim benimde 15 gündür bazen hafif bazen orta derecede başım ağrıyor anlamadım gitti
Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah hepimizçok şükür canım ya inşallah risk artmadan sağlıkla kucağına alırsınbu arada cinsiyeti de hayırlı olsun topiğimizin ilk erkek haberi tebrik ederim
İnşallah canım benim hepimizGözün aydın canım inşallah sağ Salim kavuşacaksınız
İnşallah canım benim hepimiz alalım sağlıkla inşallahRabb'im yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?