2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bebişime bakın 13 haftalık cinsiyeti haftaya salı söylicem dedi doktor ikili tarama testi de salı günü yapılacak hayırlısıyla sizce ne olcak 🤭
IMG_20230301_143802.webp

Ciltle tipiyle alakalıdır ya. Bir sürü alerji şikayeti okudum ama kullanan da bir sürü sağlıklı bebe var😊
Bende o ben yağı sonuçta diye zararsızdır diye düşünerek sürdüm inan, yoksa başka bı bilgim olduğundan değil, zaten bazen bebeklere de alerji yapabiliyor. Aynen

Benim 10+4hep düşük yapicam diye korku oluyor bunu nasıl yenicem bilmiyorum
Böyle bir durum var mı ki canım bir sorun var mı yani? Bu kadar kaygı korku da seni olumsuz etkiler güzel düşün güzel enerji ver bebeğinle konuş 🙏 aksi halde baska birşey yapabilecek güçte değiliz. Yasayacaksa engel olamayız, digmayacaksa zorla yasatamayız..

NewMamaa NewMamaa hayırlı haberini bekliyoruz. İnşallah dr iyi haber verir. Raporda ne çıktı ki?

Kızlar X0 kromozomunda mozaik görülmüş. perinatologa gittik. Baktı ultrasonda sorun yok ense kalınlığı vs iyi. Tıbbi genetiğe yönlendirdi. Cvs mi amniyosentez mi yapılacak ona bakılcak biz de bir yandan araştırıyoruz bakalım. Nolur dua edin
Canım dr un kötü konuşmamış, cvs de bildiğim kadarıyla sıkıntılı bir işlem değil, hiçbir şey netleşmeden stress olma bebeğin de sen de güçlü olun

Kızlar X0 kromozomunda mozaik görülmüş. perinatologa gittik. Baktı ultrasonda sorun yok ense kalınlığı vs iyi. Tıbbi genetiğe yönlendirdi. Cvs mi amniyosentez mi yapılacak ona bakılcak biz de bir yandan araştırıyoruz bakalım. Nolur dua edin
İyi olacak ben inanıyorum sende içini ferah tutmaya çalış canım dualarımdasın

Süreç bitene dek kendini hiç bi olasılığa şartlama lütfen iyi düşün iyi olacak herşey bebişin sağlıkla gelecek kucağına Allahın izniyle 🙏

Herşey güzel olacak Allah ın izniyle🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar sırt kaşıntısı yaşayan var mı 😂😂deli gibi kaşınıyorum uyuz mu oldum diyeceğim ama hamile kaldığımdan beri var bu kaşıntı kremde sürüyorum cildiyeye de gideceğim sanırım ama sizde de var mı diye sormak istedim kuru cildim var egzamam vardı ama bu çok farklı kaşıntı anlamadım tecrübeli anneler yol göstersin diye yazmak istedim 😂😅

Kızlar sırt kaşıntısı yaşayan var mı 😂😂deli gibi kaşınıyorum uyuz mu oldum diyeceğim ama hamile kaldığımdan beri var bu kaşıntı kremde sürüyorum cildiyeye de gideceğim sanırım ama sizde de var mı diye sormak istedim kuru cildim var egzamam vardı ama bu çok farklı kaşıntı anlamadım tecrübeli anneler yol göstersin diye yazmak istedim 😂😅
benimde her yerim kaşınıyor bugün dayanamadım her yerimi kremledim, sanırım kuruluktan oluyor

Back
X