ERKEKHayırlı olsun kuzum sen ne hissediyordun peki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ERKEKHayırlı olsun kuzum sen ne hissediyordun peki
Erkek gibiKızlar bebişime bakın 13 haftalık cinsiyeti haftaya salı söylicem dedi doktor ikili tarama testi de salı günü yapılacak hayırlısıyla sizce ne olcak
Eki Görüntüle 3211821
Bende o ben yağı sonuçta diye zararsızdır diye düşünerek sürdüm inan, yoksa başka bı bilgim olduğundan değil, zaten bazen bebeklere de alerji yapabiliyor. AynenCiltle tipiyle alakalıdır ya. Bir sürü alerji şikayeti okudum ama kullanan da bir sürü sağlıklı bebe var![]()
Herşey bizim için canım benim, zorluklar ve ardındaki kolaylıklar da.. çok mutlu olmanı dilerimHoş bulduk cnm çok tsk ederim bu bebek beni hayata bağlayan tek şey belkide diyebilirim çok zor hayat
Böyle bir durum var mı ki canım bir sorun var mı yani? Bu kadar kaygı korku da seni olumsuz etkiler güzel düşün güzel enerji ver bebeğinle konuşBenim 10+4hep düşük yapicam diye korku oluyor bunu nasıl yenicem bilmiyorum
ayy duruşu benimki gibiKızlar bebişime bakın 13 haftalık cinsiyeti haftaya salı söylicem dedi doktor ikili tarama testi de salı günü yapılacak hayırlısıyla sizce ne olcak
Eki Görüntüle 3211821
Bakalım bir hafta nasıl bekleyeceğim acabaayy duruşu benimki gibierkek mi acaba
![]()
Canım dr un kötü konuşmamış, cvs de bildiğim kadarıyla sıkıntılı bir işlem değil, hiçbir şey netleşmeden stress olma bebeğin de sen de güçlü olunKızlar X0 kromozomunda mozaik görülmüş. perinatologa gittik. Baktı ultrasonda sorun yok ense kalınlığı vs iyi. Tıbbi genetiğe yönlendirdi. Cvs mi amniyosentez mi yapılacak ona bakılcak biz de bir yandan araştırıyoruz bakalım. Nolur dua edin
İyi olacak ben inanıyorum sende içini ferah tutmaya çalış canım dualarımdasınKızlar X0 kromozomunda mozaik görülmüş. perinatologa gittik. Baktı ultrasonda sorun yok ense kalınlığı vs iyi. Tıbbi genetiğe yönlendirdi. Cvs mi amniyosentez mi yapılacak ona bakılcak biz de bir yandan araştırıyoruz bakalım. Nolur dua edin
Süreç bitene dek kendini hiç bi olasılığa şartlama lütfen iyi düşün iyi olacak herşey bebişin sağlıkla gelecek kucağına Allahın izniyleKızlar X0 kromozomunda mozaik görülmüş. perinatologa gittik. Baktı ultrasonda sorun yok ense kalınlığı vs iyi. Tıbbi genetiğe yönlendirdi. Cvs mi amniyosentez mi yapılacak ona bakılcak biz de bir yandan araştırıyoruz bakalım. Nolur dua edin
Dualarimiz seninleKızlar fetal dna sonucum çıktı. Olumsuz bir durum var maalesef. Lütfen lütfen dua edin bize.. perinatologa geldik acil sıra bekliyoruz.
Herşey güzel olacak Allah ın izniyleKızlar X0 kromozomunda mozaik görülmüş. perinatologa gittik. Baktı ultrasonda sorun yok ense kalınlığı vs iyi. Tıbbi genetiğe yönlendirdi. Cvs mi amniyosentez mi yapılacak ona bakılcak biz de bir yandan araştırıyoruz bakalım. Nolur dua edin
İçini ferah tut canım, Allah’ın izniyle her şey yolunda olacakKızlar fetal dna sonucum çıktı. Olumsuz bir durum var maalesef. Lütfen lütfen dua edin bize.. perinatologa geldik acil sıra bekliyoruz.
Dualarımız sizinle canım inşallah güzel olsun herşey hayırlı haberlerle gelKızlar fetal dna sonucum çıktı. Olumsuz bir durum var maalesef. Lütfen lütfen dua edin bize.. perinatologa geldik acil sıra bekliyoruz.
benimde her yerim kaşınıyor bugün dayanamadım her yerimi kremledim, sanırım kuruluktan oluyorKızlar sırt kaşıntısı yaşayan var mıdeli gibi kaşınıyorum uyuz mu oldum diyeceğim ama hamile kaldığımdan beri var bu kaşıntı kremde sürüyorum cildiyeye de gideceğim sanırım ama sizde de var mı diye sormak istedim kuru cildim var egzamam vardı ama bu çok farklı kaşıntı anlamadım tecrübeli anneler yol göstersin diye yazmak istedim
![]()