Valla benim en başından başladı hatta tozdan falan alerji oldum sandım geçer diye bekliyorum ama artıyor giderek bebektenmişbenimde her yerim kaşınıyor bugün dayanamadım her yerimi kremledim, sanırım kuruluktan oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim en başından başladı hatta tozdan falan alerji oldum sandım geçer diye bekliyorum ama artıyor giderek bebektenmişbenimde her yerim kaşınıyor bugün dayanamadım her yerimi kremledim, sanırım kuruluktan oluyor
aşırıysa gitmende fayda var tabiki , benim bi de alerjim var zaten havadaki tüm partiküllere , ilacı bıraktım akışını bırakayım dedim ama yok olmuyor hapşırmaktan karnımda esneyecek yer kalmadıValla benim en başından başladı hatta tozdan falan alerji oldum sandım geçer diye bekliyorum ama artıyor giderek bebektenmişkremlesemde aynı cildiyeye gideyim belki iyi bir krem verir yoksa her tarafımı kanatıcam
bol bol kremlenelim
Allah yardımcın olsun şifa versin inşallah o da sıkıntı bende egzamaya ait ilaçları bıraktım yüzüm gözüm kıpkırmızı kaşınma ayrı dert o ayrı 12 haftaya çağırdı doktor o gün hem doktora hemde cildiyeye giderim sonrasında daha fena kaşıntı oluyormuş duyumlarıma göre şimdiden önlem almış olayım uygun kremi bulursam tabiaşırıysa gitmende fayda var tabiki , benim bi de alerjim var zaten havadaki tüm partiküllere , ilacı bıraktım akışını bırakayım dedim ama yok olmuyor hapşırmaktan karnımda esneyecek yer kalmadı![]()
çok sağol canım , sanada şifa olur inşallah kullanacağın ilaçlarAllah yardımcın olsun şifa versin inşallah o da sıkıntı bende egzamaya ait ilaçları bıraktım yüzüm gözüm kıpkırmızı kaşınma ayrı dert o ayrı 12 haftaya çağırdı doktor o gün hem doktora hemde cildiyeye giderim sonrasında daha fena kaşıntı oluyormuş duyumlarıma göre şimdiden önlem almış olayım uygun kremi bulursam tabi![]()
Ürtiker kurdeşen olabilir mi ben gebe olmadan önce ürtiker oldum hatta ilaçlarını kullanırken hamile kaldığımı öğrendimKızlar sırt kaşıntısı yaşayan var mıdeli gibi kaşınıyorum uyuz mu oldum diyeceğim ama hamile kaldığımdan beri var bu kaşıntı kremde sürüyorum cildiyeye de gideceğim sanırım ama sizde de var mı diye sormak istedim kuru cildim var egzamam vardı ama bu çok farklı kaşıntı anlamadım tecrübeli anneler yol göstersin diye yazmak istedim
![]()
Anlıyomusunuz nub teorisinden filan inşallah öyle çıkarErkek :)
Ben tabloda yokumMerhabalar hoş geldiniz ekledim sizi de tabloya. Hayırlı sağlıklı olsun bebişiniz![]()
selam kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 11+6 yim cinsiyetle ilgili bisey demedi sizce cinsiyeti ne bidahaki kontrole belli olur dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalim
Canım
Ben tabloda yokumoysa başından beri burdayım
Merhaba, mesajlarınıza baktım daha önce hiç bilgilerinizi yazıp tabloya eklenmek istememişsiniz bu nedenle yoksunuz. Herkes eklenmek istemiyor sadece takip ediyor. Siz istemeden ben eklemiyorum..
canım naptın, son durum ne ?Merhaba, mesajlarınıza baktım daha önce hiç bilgilerinizi yazıp tabloya eklenmek istememişsiniz bu nedenle yoksunuz. Herkes eklenmek istemiyor sadece takip ediyor. Siz istemeden ben eklemiyorum..
Şuan kötü bir süreçteyim 1 kaç gün ekleyemem bilginiz olsun sonrasında inş eklerim.
Valla bilmiyorum ki olabilir doktora gidince anlayacağım o da mı çok kaşıntı yapıyor ürtiker konusunda bilgim yok inşallah öyle bişey çıkmazÜrtiker kurdeşen olabilir mi ben gebe olmadan önce ürtiker oldum hatta ilaçlarını kullanırken hamile kaldığımı öğrendim
Yarındw başka doktora gideceğiz... genetik birimi.. Amniyosentez yada cvs ye karar verilecek ne zaman yapılır bakacağız. bakalı onlarla kesin sonuç alacağız. Lütfen bize dua edincanım naptın, son durum ne ?
dualarımız seninleYarındw başka doktora gideceğiz... genetik birimi.. Amniyosentez yada cvs ye karar verilecek ne zaman yapılır bakacağız. bakalı onlarla kesin sonuç alacağız. Lütfen bize dua edin![]()
bende öyleydim canım akşam yemeğinden sonra doymak nedir bilmiyorum dediğin gibi süt yoğurt falan geçirmiyor bildiğin kalorili şeyler yemem lazım ve yemeğimde daha kötü oluyorum, hayır bi de demezler mi hamilelikte 2 kişilik yemeye gerek yok diye bu durumda asla normal günlük kalori miktarı ile yetinmek mümkün değilKızlar benim gibi bu saatlerde karnı kazınan var mı ben haftalardır böyleyim meyve süt veya yoğurt geçirmiyor 1 veya 2 dilim tahıllı ekmekle peynir yiyorum bu şekilde göz dönmem geçiyor ama bu nedir yani akşama kadar şişik geziyorum bu saatte midem bomboş gibi oluyor beni delirtiyor![]()
canım şimdi gördüm yazdıklarını dualarım seninle arkadaşım. O yazdığın şey ne oluyor bilmiyorum ama öncelikle şunu söyleyebilirim bu fetal adına çalışan birçok firma ne yazık ki yalan dolan. Çok çok güvenilir olması gerekiyor biz çok arastırmıştık gerçekten yurtdışjna çıkıyor mu diye. Hadi seninki de iyi bir firma diyelim ama şuan kesinleşmiş birşey yok ki. Benim durumu biliyorsun bak ben hala umudumu kesmiş değilim çünkü ortada kesinleşmiş birşey yok. Arkadaşımın kocaman bir miyomu vardı tam gebeliği sonlandırıyordu gittiği özel hastane kendi vazgeçti şuan 6 aylıkYarındw başka doktora gideceğiz... genetik birimi.. Amniyosentez yada cvs ye karar verilecek ne zaman yapılır bakacağız. bakalı onlarla kesin sonuç alacağız. Lütfen bize dua edin![]()
Kaşınır kızarır kabararır ve bir süre sonra kaybolur resimlerine internetten bak seninkiyle kıyaslaValla bilmiyorum ki olabilir doktora gidince anlayacağım o da mı çok kaşıntı yapıyor ürtiker konusunda bilgim yok inşallah öyle bişey çıkmaz
Sağol canım evet hep daha kötüleri düşünüyorum ama üzülmeden edemiyorum. İnşallah testte yanlışlık vardır. Yanılma payı varmış çünkü doktorlar da firma da öyle dedi. Dua etmekten başka rahatlatan birşey yok zaten. O yüzden sizlerden dua istiyorum.. ailelere söyleyemedim hastalar hepsi sorun olmasın onlarda da kesinleşmeden diye. Bir tek buraya yazıyorumcanım şimdi gördüm yazdıklarını dualarım seninle arkadaşım. O yazdığın şey ne oluyor bilmiyorum ama öncelikle şunu söyleyebilirim bu fetal adına çalışan birçok firma ne yazık ki yalan dolan. Çok çok güvenilir olması gerekiyor biz çok arastırmıştık gerçekten yurtdışjna çıkıyor mu diye. Hadi seninki de iyi bir firma diyelim ama şuan kesinleşmiş birşey yok ki. Benim durumu biliyorsun bak ben hala umudumu kesmiş değilim çünkü ortada kesinleşmiş birşey yok. Arkadaşımın kocaman bir miyomu vardı tam gebeliği sonlandırıyordu gittiği özel hastane kendi vazgeçti şuan 6 aylıkcanım benim hiçbriimiz bu kadar ümitlendiğimiz bebeğimizden vazgeçmek tabi ki istemeyiz ama şuan netleşen birşey yok. Lütfen benim gibi yap sürekli dua et. İnan ne öyküler duydum fetalde sorun olup bebeğin hiç bi sorunu olmadığı
Şimdi okuyabildim canım mesajları. İçini lütfen ferah tutmaya çalış ben inanıyorum hiçbirşey çıkmayacak Allahın izniyle sağlıkla doğacak miniğin. Dualarım seninleSağol canım evet hep daha kötüleri düşünüyorum ama üzülmeden edemiyorum. İnşallah testte yanlışlık vardır. Yanılma payı varmış çünkü doktorlar da firma da öyle dedi. Dua etmekten başka rahatlatan birşey yok zaten. O yüzden sizlerden dua istiyorum.. ailelere söyleyemedim hastalar hepsi sorun olmasın onlarda da kesinleşmeden diye. Bir tek buraya yazıyorumiyi ki varsınız