2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Siz hangisinde karar kıldınız? Ne kadar fiyata anlaştınız? Ben de acıbademe gidiyorum bana da aynılarını önerdi ama kararımı henüz vermedim hangisi olacak diye :/
Ben genoxu tercih ettim canım gerek yok 10 gün beklemeye dedim. Hastane önerdiği içinde güvendim

Kizlar benim boğazlarım şişti içimde bi üşüme var vücudum dökülüyor ilac da alamıyorum yatak döşek yatıyorum 2 gündür
Geçmis olsun canım iyice dinlen c vitamini ye bol nane limon icebilirsin 1 bardak günde doktorum öyle demişti, Rabbim şifa versin

Sanırım bebekten canım doktorum bana normal demişti. Büyümedir diye düşünüyorum.

Herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar öncelikle NewMamaa çok geçmiş olsun, inşallah yanılmışlardır her şey yolundadır, dualarım seninle Dün hastanedeydim, ikili testim sonuçlanmış, risk yok çok şükür her şey yolunda, bebişim de kızmış , sata göre 13+6dı ultrasona göre 14+4 çıktı

Kızlar günaydın, bende şuan sata göre 11+5im. Doktora haftaya cumartesi gideceğim ikili test için. Zaten gerçekte gidemezsem rüyalarımda hep doktordayım. Bu geceki rüyamda doktor %94 ihtimalle kızım olacağını söyledi. Gerçekten merak ediyorum cinsiyeti ne olacak. Doktora gideceğim gün 12+6 olacak sizce belli olur mu cinsiyeti

Bende 12+5te gitmiştim ikili test için doktor %55 kız demişti dün kesinleşti

Ne var ne yok çıkardım ne kahvaltı kalıyor ne vitamin ilacı ne zaman bitecek bu kusma bulantı bebiş için tedirgin oluyorum zaten hiç bişey yiyemiyorum zorla yediğimde gidiyor

selam kızlar
ikili tarama testini ne zaman yaptırmayı düşünüyor sunuz
11+2 de gitsem erken mi test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…