- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bikaç kere içtim yine kusunca dahada içmedimPrilam alıyo muydun
Merhaba sizi de ekledim..Merhabalar
Beni de ekler misiniz?
Yaş 35 ,istanbul
İlk bebeğim olacak(öncesinde iki düşük var)
Sat:01.12.2022
Beklenen doğum:09.09.2023
Ekledim canım. Cinsiyet kesinleşince ekleriz
Artık erkek ismi bulacaksınız canım. Sağlıkla kucağınıza alın inş.Erkek anası olacağımı öğrendimNewMamaa
Bayaa da kız sanıyoduk ismi bile hazırdısağlıkla kucaklayayım inş
Dualarımız her zaman seninle aklımızda seninle çok soru sorarak seni bunaltmak istemiyoruz umarım çok güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz kuzumDualarınız için teşekkür ediyorum hepinize. Kimseyle paylaşamadığım şeyleri burada sizlerle paylaşıyorum, herkes çok yardımsever ve anlayışlı. Bİrbirimize destek olmak için güzel bir platform.. Allah hepinizden razı olsun.. Merak edenler için genel yazayım dedim. Ptesi bir doktora daha gidip hangi testi yaptıracağımıza karar vereceğiz. Uzun bir süreç alacak sonucu almamız tabi. 2 gündür çok yıprandım çok ağladım. bebeğim etkilenmesin diye kendimi toparlamaya çalışıyorum ama ne kadar oluyor bilmiyorum. Bugün işe geldim mecburen iş yaparken biraz kafam dağılıyor o biraz iyi geldi sürekli düşünüp ağlamaktansa. Bebeğim üzülüyor diye daha da çok üzülüyorum tabi. En az 1 ay böyle geçecek yapacak bir şey yok dua dan başka.. Bu süre zarfında dualarınızda bana ve bebişime de yer verirseniz çok sevinirim..
Hayırlı olsun oğluşunErkek anası olacağımı öğrendimNewMamaa
Bayaa da kız sanıyoduk ismi bile hazırdısağlıkla kucaklayayım inş
Bende prilam da öyle olmuştum doktorum zofer diye Bi ilaç yazdı o bana çok iyi geldi fiyatı biraz pahalı ama değer bence geceden içiyorum sabah rahat kahvaltımı yapıyorum gün içinde az bulantım oluyor ama en azından çıkartmıyorumBikaç kere içtim yine kusunca dahada içmedim
kızlar yardımcı olabilecek olan yok muselam kızlar
ikili tarama testini ne zaman yaptırmayı düşünüyor sunuz
11+2 de gitsem erken mi test için
11. Hafta uygun. Zaten önce ultrason çekiliyor kan testiyle birlikte ultrason ölçümü de değerlendiriliyor ben de 11+3 de gitmiştim ama 12+1 gibi göstermişti ultrason artısı eksisi olabiliyor gidebilirsinizkızlar yardımcı olabilecek olan yok mu
bende acaba erken mi dedim.11. Hafta uygun. Zaten önce ultrason çekiliyor kan testiyle birlikte ultrason ölçümü de değerlendiriliyor ben de 11+3 de gitmiştim ama 12+1 gibi göstermişti ultrason artısı eksisi olabiliyor gidebilirsinizzaten 2 haftaya çıkıyor benimki hala çıkmamış mesela bekliyorum.
Benim doktorum bebek 4 cm olmadan yapmayı önermiyorum demişti. bilginiz olsun.kızlar yardımcı olabilecek olan yok mu
Amin canımHayırlı olsun oğluşunsağlıkla kucağına al inşallah
Hayırlısı olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ikili test sonucu nasıl geldi bir sorun çıkmadı inşallahAmin canım
Uzun zamandır doktora gitmiyorum kaç cm olmuş bakarım canım o günBenim doktorum bebek 4 cm olmadan yapmayı önermiyorum demişti. bilginiz olsun.
ben 11+1 de kan verdim canım 11-14 arası yapılıyor zatenkızlar yardımcı olabilecek olan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?