2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar merhaba, Cİnsiyeti kesinleşip bana yazan varsa bir tabloya bakın çok mesaj olunca atlamış olabilir. Cinsiyetler kesinleşince beni etiketleyerek yazarsınız. Kesin değilse bildirmeyin. Mağlum zor bir süreçteyim , sğrekli güncelleme şansım olmayabilir.

Dualarınız için teşekkür ediyorum hepinize. Kimseyle paylaşamadığım şeyleri burada sizlerle paylaşıyorum, herkes çok yardımsever ve anlayışlı. Bİrbirimize destek olmak için güzel bir platform.. Allah hepinizden razı olsun.. Merak edenler için genel yazayım dedim. Ptesi bir doktora daha gidip hangi testi yaptıracağımıza karar vereceğiz. Uzun bir süreç alacak sonucu almamız tabi. 2 gündür çok yıprandım çok ağladım. bebeğim etkilenmesin diye kendimi toparlamaya çalışıyorum ama ne kadar oluyor bilmiyorum. Bugün işe geldim mecburen iş yaparken biraz kafam dağılıyor o biraz iyi geldi sürekli düşünüp ağlamaktansa. Bebeğim üzülüyor diye daha da çok üzülüyorum tabi. En az 1 ay böyle geçecek yapacak bir şey yok dua dan başka.. Bu süre zarfında dualarınızda bana ve bebişime de yer verirseniz çok sevinirim..

Dualarımız her zaman seninle aklımızda seninle çok soru sorarak seni bunaltmak istemiyoruz umarım çok güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz kuzum

Bikaç kere içtim yine kusunca dahada içmedim
Bende prilam da öyle olmuştum doktorum zofer diye Bi ilaç yazdı o bana çok iyi geldi fiyatı biraz pahalı ama değer bence geceden içiyorum sabah rahat kahvaltımı yapıyorum gün içinde az bulantım oluyor ama en azından çıkartmıyorum

kızlar yardımcı olabilecek olan yok mu
11. Hafta uygun. Zaten önce ultrason çekiliyor kan testiyle birlikte ultrason ölçümü de değerlendiriliyor ben de 11+3 de gitmiştim ama 12+1 gibi göstermişti ultrason artısı eksisi olabiliyor gidebilirsiniz zaten 2 haftaya çıkıyor benimki hala çıkmamış mesela bekliyorum.

bende acaba erken mi dedim.
doktor randevum vardı zaten gitmişken aradan çıksın istedim.
sizin de sonucunuz güzel çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…