2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar benim midem bulunmadı hic ama su ara tiksinme evresine geçtim süt yogurt Yumurta kırmızı et balık kuzu eti tavuk ceviz hepsinden bi tiksinti geldi 3 haftadır dogru düzgün bisey yiyemiyorum avuç içi kadar bise yesem duyuyorum sırf bebek için yemek yemek için yiyorum 2 kilo vermisim hamile kaldığım kiloya geri döndüm Allah'tan multivitamin alıyorum diye bebek biseyler alıyordur diye dusunuyorm böyle olan var mi ? Mide bulantisi degil tiksinme bu arada en sevdiğim şeylerden tiksindim ,sadece makarna canim istiyo

Tabiki sizin kararınız bişey diyemem ama çok şükür sağlıklı çıkması en güzel haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşunuzu bizde biraz cinsiyeti geç öğreneceğiz ama olsun sağlık olsun 9 ay uzun bir süreç her anın tadını çıkaralım

O bende hamile kaldığım sürede oldu haberim yoktu hamile olduğumdan çay çok severim iğrenç bir tad almaya başladım noluyo falan oldum 1 bardak zor içiyordum yaklaşık 5 6 hafta olana kadar içemedim yeni yeni düzeldi

makarna yemek bile güzel yinede Allah yardımcın olsun zor bir durum inşallah kısa sürede atlatırsın canım

Kızlar günaydın, ya öncelikle özür dileyerek size bir soru sormak istiyorum. Demir ilacı kullanarak afedersiniz ama büyük tuvaletinin renginde koyulaşma farkeden oldu mu aramızda? Ben 3 gündür kullanıyorum ve 2 gündür sabah ilk büyük tuvaletinin renginin koyulaştıüını farkettim. İnternete yazdığımda demir ilacı kullanımının hamilelikte bu durumu oluşturduğu ve normal olduğu yazıyor. Ama bir de size sorayım dedim benden başka bu şekilde farkeden oldu mu acaba

İlk gebeliğimde oğluma hamileyken yaşadım, şakaklarıma nane yağı sürüp masaj yaptım. Bana çok iyi geliyordu deneyin siz de.

Saydıklarının hepsinden bende tiksindim sizin cinsiyet kız mıydı kız çocuk ta bende bunların hepsinden iğrendim oğlumda tam aksine hepsini yiyordum oğlumda da kızartma ve fasulye patlıcan biber soğan salatalık gibi sebzelerden tiksinmiştim görmek dahi istemiyordum

Merhaba kızlar bişey soracağım bu ikili testi herkes yaptırma zorunluluğu var mı ben yaptırmak istemiyorum mesela zorunluluğu var mı yani onu merak ettim
Ben yaptırmadım çünkü risk yüksek çıksa bile amniyosentez ve daha sonrasında kürtaj yaptırmazdım. Ama sonraki haftalarda detaylı ultrasona girmek istiyorum. O da doğumdan sonra bebeğe müdahale edilmesi gereken bir durumun olup olmadığını öğrenmek için.

Normal canım

Bu haftalar erkek ve kız bebeklerin çıkıntıları birbirine çok benzer, yerinizde olsam cinsiyeti sormazdım. Sonra değişirse şok yaşarsınız

Bende bundan aldım , dün geldi güzel puf puf kılıfını yıkadım bugün deneyeceğim inşallah

Benimde midem bulanmıyor canım şaşkınım, ama bazen evet yemek kokusu, soğan kokusu, gibi yoğun şeylerden tiksiniyorum ve canım senin gibi sade ya çorba ya karışık olmayan yiyecekler yemek istiyor sen cinsiyetini öğrendin mi bebişin

Çocuklarda da yapıyor canım kabızlık ve koyulaşma, normal yani.

Normal canım maalesef kabız da yapabiliyor hatta merak etme

Kızlar selam ben hasta oldum dün kızı parka çıkarayım dedim esiyordu biraz üşütmüşüm. Burnum akıyor boğazım çok ağrıyor nane limon zencefil içtim dün, önerilere açığım

İnşallah işimizi görür bende annemdeyim 2-3 güne evime geçince deneyeceğim.
Kesinlikle yarar canım, normal biri için bile çok konforlu bundan sonra hep onla uyuyabilirim sende dene kızlara söyleriz. Sadece elyaf olmaması bile avantaj bence kafa kısmıda çok aşırı yüksek gelmedi rahat brnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…