- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Progestan yapıyor ama ben bir haftadır bıraktım arada krem akıntı başladıBenim baya sulu bir akıntım var. Gece kalkıp iç çamaşırı değiştiriyorum bildiğin ıslaklığı rahatsız edecek derecede. Ama ben yatmadan progestan fitil kullanıyorum. Ondan mı doğal mı bilmiyorum
Benim ki şöyle oldu. Bana mail geldi. İçerisine not almışlar “doktorun mail adresi olmadığı için size yönlendirdik” diye. Ben ve ilk görüştüğüm yetkili bayan var cc de. Cinsiyet yoktu sordum. Bende o bayana sordum. Doktordan öğreneceksiniz ben şimdi bilgi veriyorum dedi. Sonra doktorla görüştüm falan. Testimi de değerlendirdi işte öyle
Sıkıntı yok o zaman bende cuma gitmeyi düşünüyorum o gün 11+2 olacağım nasipseben 11+1 de kan verdim canım 11-14 arası yapılıyor zaten
Merhabaaa bende geldimMerhabalar hoş geldiniz ekledim sizi de tabloya. Hayırlı sağlıklı olsun bebişiniz
Çok teşekkür ederim canım benimBenim baya sulu bir akıntım var. Gece kalkıp iç çamaşırı değiştiriyorum bildiğin ıslaklığı rahatsız edecek derecede. Ama ben yatmadan progestan fitil kullanıyorum. Ondan mı doğal mı bilmiyorum
Benim ki şöyle oldu. Bana mail geldi. İçerisine not almışlar “doktorun mail adresi olmadığı için size yönlendirdik” diye. Ben ve ilk görüştüğüm yetkili bayan var cc de. Cinsiyet yoktu sordum. Bende o bayana sordum. Doktordan öğreneceksiniz ben şimdi bilgi veriyorum dedi. Sonra doktorla görüştüm falan. Testimi de değerlendirdi işte öyle
Sabah akşam fitil kullanıyorum hiç anlayamıyorum nasıl olduğunuGünaydın kızlar bi sorum olucak akıntı durumunuz nasıl bende sulu ve krem akıntı çoğaldı gibi
Bence belli olur canım gösterirseKızlar günaydın, bende şuan sata göre 11+5im. Doktora haftaya cumartesi gideceğim ikili test için. Zaten gerçekte gidemezsem rüyalarımda hep doktordayım.Bu geceki rüyamda doktor %94 ihtimalle kızım olacağını söyledi. Gerçekten merak ediyorum cinsiyeti ne olacak. Doktora gideceğim gün 12+6 olacak sizce belli olur mu cinsiyeti
Merhaba benimde başım bu dönemde ağrır canım, tuz lambası kullanıyorum, kuruluk oluyor diye buhar makinesi aldım yatarken rahatlatıyor beni, ara sıra burnumu afedersin sabahları temizlerken kanlı geliyor, kan hacmi artarmış vücutta ondan oluyor diye düşünüyorum. Bazen kur an bazen klasik hafif müzikler dinlerim canım, eşim masaj yapar boynuma. Bu şekilde geçirmeye çalışıyoruzKızlar selam,
Benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı? Zonkluyor artık gerçekten. Ben bunu doktoruma söylediğimde normal dedi ya herşey normal mi olacak bu gebelikteKonuşurken az bi gülsem kafam patlayacak sanıyorum. Yaşayanınız var mı geçirme yönteminiz var mı
4 gün boyunca çektim baş ağrısını, hapsirik öksürükle daha beter zonkladi ve maalesef geçirecek yöntem bulamadım, uyuyunca geçiyor gibi oluyor uyandığımda tekrar başlıyorduKızlar selam,
Benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı? Zonkluyor artık gerçekten. Ben bunu doktoruma söylediğimde normal dedi ya herşey normal mi olacak bu gebelikteKonuşurken az bi gülsem kafam patlayacak sanıyorum. Yaşayanınız var mı geçirme yönteminiz var mı
Ne demek canım o ilk kez duyuyorum ne gibi bir sıkıntı oluşturuyor sanaKızlar bugün kontrole gittim amniyotik bant görüldü. İlk kez duydum. Başıma geldi. Ne yapacağım bilmiyorum dua edin bana da
Beni rahatlatacak bir şey bulamıyorum ben bu ağrılarda bir tek kantaron yağı sürüp geçer diye bekliyorum bu saat oldu hala aynı teşekkür ederim Allah yardımcımız olsunMerhaba benimde başım bu dönemde ağrır canım, tuz lambası kullanıyorum, kuruluk oluyor diye buhar makinesi aldım yatarken rahatlatıyor beni, ara sıra burnumu afedersin sabahları temizlerken kanlı geliyor, kan hacmi artarmış vücutta ondan oluyor diye düşünüyorum. Bazen kur an bazen klasik hafif müzikler dinlerim canım, eşim masaj yapar boynuma. Bu şekilde geçirmeye çalışıyoruz
Benim 2 hatta 3 haftayı buluyor ara ara bu sorunu yaşadığım bir ara her gün vuruyordu beni inşallah atlatırız Allah yardımcımız olsun4 gün boyunca çektim baş ağrısını, hapsirik öksürükle daha beter zonkladi ve maalesef geçirecek yöntem bulamadım, uyuyunca geçiyor gibi oluyor uyandığımda tekrar başlıyordu
Hayır zorunluluğu yok, doktor bilgilendiriyor vakti gelince. Bana doktorum “bebekte herhangi bir problem olması riskini öğrenmek ister misiniz? Olası riskte aldırma kararınız var mı? Ya da hamilelik süreci boyunca bu riski öğrenip devam edebilir misiniz?” Gibi sorular sormuştu. Açıkçası bende yaptırmayacağım ve gerekli görmüyorum çünkü çıkan sonuca karşılık olumsuz bir durum için tedavisi vs olsa mantıklı derdim ama kesin bişey de değil asla. Sadece % lik bir oran veriyorlar bu oranla geçir geçirebilirsen rahat hamileliğini. İçinizi ferah tutun, rabbim sağlık sıhhat versin inşallah deyin, kaç tane okudum % lik riski yüksek çıktığı halde sağlıklı bebekleri olmuş; ama hamilelik dönemi ne kadar stresli geçmiştir. Kusura bakmayın uzattım biraz ama kararınıza katılıyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımMerhaba kızlar bişey soracağım bu ikili testi herkes yaptırma zorunluluğu var mı ben yaptırmak istemiyorum mesela zorunluluğu var mı yani onu merak ettim
Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok teşekkür ederim yani bende eskiyi düşünüyorum annemler sürekli hastaneyemi gitmişler yok ama çok şükür sağlıklıyız ve dediğiniz gibi stresli bir hamileliğede gerek yok hayat yeterince stresli herkesin kararına saygı duyuyorum sadece bilgi almak istedim çok teşekkür ederim tekrar sizde çok güzel bilgiler verdiniz inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşalımHayır zorunluluğu yok, doktor bilgilendiriyor vakti gelince. Bana doktorum “bebekte herhangi bir problem olması riskini öğrenmek ister misiniz? Olası riskte aldırma kararınız var mı? Ya da hamilelik süreci boyunca bu riski öğrenip devam edebilir misiniz?” Gibi sorular sormuştu. Açıkçası bende yaptırmayacağım ve gerekli görmüyorum çünkü çıkan sonuca karşılık olumsuz bir durum için tedavisi vs olsa mantıklı derdim ama kesin bişey de değil asla. Sadece % lik bir oran veriyorlar bu oranla geçir geçirebilirsen rahat hamileliğini. İçinizi ferah tutun, rabbim sağlık sıhhat versin inşallah deyin, kaç tane okudum % lik riski yüksek çıktığı halde sağlıklı bebekleri olmuş; ama hamilelik dönemi ne kadar stresli geçmiştir. Kusura bakmayın uzattım biraz ama kararınıza katılıyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Amiin inşallah. Kesinlikle katılıyorum bende saygı duyuyorum. Kimisi risk ne olursa olsun bebeğinden vazgeçmeyecekse bile bilmek isteyebilir, inşallah kimse bu risklerle karşılaşmaz diyelim. Bende teşekkür ederimAmin canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok teşekkür ederim yani bende eskiyi düşünüyorum annemler sürekli hastaneyemi gitmişler yok ama çok şükür sağlıklıyız ve dediğiniz gibi stresli bir hamileliğede gerek yok hayat yeterince stresli herkesin kararına saygı duyuyorum sadece bilgi almak istedim çok teşekkür ederim tekrar sizde çok güzel bilgiler verdiniz inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
Ben yaptırdım bebişim sağlıklı mı değil mi diye gittim gitmesem benim gibi pimpirikli bir insan asla rahat edemezdiMerhaba kızlar bişey soracağım bu ikili testi herkes yaptırma zorunluluğu var mı ben yaptırmak istemiyorum mesela zorunluluğu var mı yani onu merak ettim
Kullandıktan sonra bize de bilgi verir misiniz rahat mı kullanışlı mı diyeKızlar ben şimdiden hamile yastığımıda aldım. Yüzüstü çok yatıyorum farketmeden baskı rahatsız ediyor diye. Daha sonradan emzirme yastığınada dönüşüyor ama bu kadar büyük bir şey rahat ettirir mi bilmiyorum o zaman onu düşünürüm.
Eki Görüntüle 3213219
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?