2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar başı ağrıyan varmı sürekli bıktım artık akşama kadar buz koyup parol içiyorum dayanamıyorum doktorda bişey bulamadi
Hemde nasıl ağrıyordu. Elektrikli masaj aletleri var ya onlardan aldım ısı veriyor bi de boynuma masaj yaptırıyorum onunla baya hafifliyor baş ağrım. Ne yaptıysam geçmedi bi onunla hafiflettim

Benim 11+1bugün cinsiyet ne zaman belli olur arkadaşlar

Ay hayattaki şansım resmen kızlar, doktorum haftada bir proluton iğne vurdurmamı söyledi gittim hastaneye vurdurmak için. Onu da hemşire nasıl yaptıysa ilaç dışına patladı yarısından az vurulmuş oldu iğne. Ben de her şeye panik olan biriyim acaba az gitti bişey olur mu diye düşünüyorum şimdi kara kara yarın dpktorumu arayıp sorcam olmadı 3 gün sonra bi tane daha vurdurayım diyorum ne dersiniz

Doktoruna sor tabi canım nasıl yarısını patlattı valla şaşırdım ama az da olsa nüfus etmiştir şimdi sen panik yapma hiç

Kızlar evde veya dışarı çıkıp yarim saat falan dolanınca kasıklarına belime ağrı giriyor bu kaşık ağrısı beni korkutuyor ama istirahat edince geçiyor sizde de oluyormu hamilelikte
Başlarda oluyordu ama şimdi kalmadı bende ilk haftalar fazla da hareket etmiyordum artık ekstra 5000 adım atıyorum illa ki daha rahatım sanki ya da vücut alıştı

Doktoruna sor tabi canım nasıl yarısını patlattı valla şaşırdım ama az da olsa nüfus etmiştir şimdi sen panik yapma hiç
Ay nasıl yaptı anlamadım zaten soktu iğneyi sonra pıssss diye bi ses geldi iğne yağlı olduğu için dışına patladı dedi ama bu 4. Vurduruşumdu ilk defa böyle oldu, tamam canım evet ben yarın sorayım doktora teşekkürler

Evet ben de corba cok sevmem çorbayı rahat içiyorum evet benimki kiz bebis
Seninkinden kendime çıkarım yapmaya calişacaktım ben bu sefer erkek hissediyorum, hislerime de hiç guvenmem ne gelse seveceğim sağlıkla büyüsün Lee gelsinler

Maşallah sana ateşin de varmiş amaan tekrar gelmesin, bende su içiyorum bol bol, portakal yiyorum, ilik suyu almıştım ondan içtim sade biraz, ondan çorba yaptım yine onu içtim, elimden gelen gayreti gösteriyorum. Dün oldu böyle birden, bende tez vakitte iyileşeyim

O
Kızlar evde veya dışarı çıkıp yarim saat falan dolanınca kasıklarına belime ağrı giriyor bu kaşık ağrısı beni korkutuyor ama istirahat edince geçiyor sizde de oluyormu hamilelikte
Oluyor canım böyle batma gibi ağrı gibi, bel agrimda çok oluyor. Aynen dinlenmen lazım canım durabilirsek tabii, ben ev temizledim bide bu hastalığın üstüne belim daha da ağrıdı, iş yapmadan duramayan biz malesef

Çok yorma kendini cnm benim kasıklarda sürekli ağrı var doğru düzgün iş yapmıyorum eşime yaptırıyorum yemek ve bulaşık sadece bana düşen

Canım ilik suyu hangisinden alsın görsel atabilir misin ben de aldım da pek güvenemedim

Arkadaşlar gebelik öncesi karın içi ameliyat olan var mı? Benim karın çekilmelerim var böyle tanımlayamadığım. 10 yıl önce ciddi bir ameliyat geçirmiştim doktor ondan dedi. Aranızda benzer durumu yaşayan var mı

Hiç bir tahlil yapılmadı. Folik i kesti. D vitamini, demir ve multivitamin verdi karışık içinde folik omega falan var. Sen doktora karar verebildin mi canım pzt seçeceğiz demiştin
Ptesi bir doktora daha gideceğiz canım.. onun dışında da perşembe günü normal randevum da 2. Trimester için vitaminlere başlarız dedi de o yüzden sordum kan tahlili yapılıyor öu acaba diye. Sana da yapmamış demekki yok

benim ultrason fotoğrafıma çok benziyor inşallah benimkide kızdır ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…