Hemde nasıl ağrıyordu. Elektrikli masaj aletleri var ya onlardan aldım ısı veriyor bi de boynuma masaj yaptırıyorum onunla baya hafifliyor baş ağrım. Ne yaptıysam geçmedi bi onunla hafiflettimKızlar başı ağrıyan varmı sürekli bıktım artık akşama kadar buz koyup parol içiyorum dayanamıyorum doktorda bişey bulamadi
Benimde sık ağrıyor hiç sormadım doktoraKızlar başı ağrıyan varmı sürekli bıktım artık akşama kadar buz koyup parol içiyorum dayanamıyorum doktorda bişey bulamadi
şu an ölüyorum baş ağrısından, parol da içmedim bi de alerjim hapşırıyorum beynin patlayacakmış gibi oluyor tam bir eziyetKızlar başı ağrıyan varmı sürekli bıktım artık akşama kadar buz koyup parol içiyorum dayanamıyorum doktorda bişey bulamadi
Doktoruna sor tabi canım nasıl yarısını patlattı valla şaşırdım ama az da olsa nüfus etmiştir şimdi sen panik yapma hiçAy hayattaki şansım resmen kızlar, doktorum haftada bir proluton iğne vurdurmamı söyledi gittim hastaneye vurdurmak için. Onu da hemşire nasıl yaptıysa ilaç dışına patladı yarısından az vurulmuş oldu iğne. Ben de her şeye panik olan biriyim acaba az gitti bişey olur mu diye düşünüyorum şimdi kara kara yarın dpktorumu arayıp sorcam olmadı 3 gün sonra bi tane daha vurdurayım diyorum ne dersiniz
Başlarda oluyordu ama şimdi kalmadı bende ilk haftalar fazla da hareket etmiyordum artık ekstra 5000 adım atıyorum illa ki daha rahatım sanki ya da vücut alıştıKızlar evde veya dışarı çıkıp yarim saat falan dolanınca kasıklarına belime ağrı giriyor bu kaşık ağrısı beni korkutuyor ama istirahat edince geçiyor sizde de oluyormu hamilelikte
Ay nasıl yaptı anlamadım zaten soktu iğneyi sonra pıssss diye bi ses geldi iğne yağlı olduğu için dışına patladı dedi ama bu 4. Vurduruşumdu ilk defa böyle oldu, tamam canım evet ben yarın sorayım doktora teşekkürlerDoktoruna sor tabi canım nasıl yarısını patlattı valla şaşırdım ama az da olsa nüfus etmiştir şimdi sen panik yapma hiç
Seninkinden kendime çıkarım yapmaya calişacaktımEvet ben de corba cok sevmem çorbayı rahat içiyorum evet benimki kiz bebis
Maşallah sanaGeçmiş olsun canım benm. Hamileliğimi öğrendiğimin ilk haftası baya hastaydım. Ateşim filan da vardı kendimi sadece sıvak tutup c vitamini aldım meyvelerden. 2 gün sonra toparladım herkes çok şaşırdı ilaçsız bu kadar kısa sürede toparladığıma
Bal kattımda karabiber aklıma gelmedi bak Allah ne verdiyse koycam artıkEn kısa zamanda atlatırsın inşallah geçmiş olsun. Karabiber ve balda katabilirsin içine.
Şuan ne kadarlık hamilesin cnmBaşlarda oluyordu ama şimdi kalmadı bende ilk haftalar fazla da hareket etmiyordum artık ekstra 5000 adım atıyorum illa ki daha rahatım sanki ya da vücut alıştı
Oluyor canım böyle batma gibi ağrı gibi, bel agrimda çok oluyor. Aynen dinlenmen lazım canımKızlar evde veya dışarı çıkıp yarim saat falan dolanınca kasıklarına belime ağrı giriyor bu kaşık ağrısı beni korkutuyor ama istirahat edince geçiyor sizde de oluyormu hamilelikte
Çok yorma kendini cnm benim kasıklarda sürekli ağrı var doğru düzgün iş yapmıyorum eşime yaptırıyorum yemek ve bulaşık sadece bana düşenO
Oluyor canım böyle batma gibi ağrı gibi, bel agrimda çok oluyor. Aynen dinlenmen lazım canımdurabilirsek tabii, ben ev temizledim bide bu hastalığın üstüne belim daha da ağrıdı, iş yapmadan duramayan biz malesef
13 bitecek 14 olacak yarınŞuan ne kadarlık hamilesin cnm
Canım ilik suyu hangisinden alsın görsel atabilir misin ben de aldım da pek güvenemedimMaşallah sanaateşin de varmiş amaan tekrar gelmesin, bende su içiyorum bol bol, portakal yiyorum, ilik suyu almıştım ondan içtim sade biraz, ondan çorba yaptım yine onu içtim, elimden gelen gayreti gösteriyorum. Dün oldu böyle birden, bende tez vakitte iyileşeyim
Ptesi bir doktora daha gideceğiz canım.. onun dışında da perşembe günü normal randevum da 2. Trimester için vitaminlere başlarız dedi de o yüzden sordum kan tahlili yapılıyor öu acaba diye. Sana da yapmamış demekki yokHiç bir tahlil yapılmadı. Folik i kesti. D vitamini, demir ve multivitamin verdi karışık içinde folik omega falan var. Sen doktora karar verebildin mi canım pzt seçeceğiz demiştin
benim ultrason fotoğrafıma çok benziyor inşallah benimkide kızdır ☺☺Merhaba canım kadınlar eylül annesi olarak ben de sizlerdenimikili testimizi 12+1 de yaptırdık sonuçlar 6 günde çıktı her şey yolundaymış çok şükür. İkili testi yaparken doktorum %60-70 kız dedi ama size de ultrason fotoğrafını göstermek istiyorum fikirlerinizi merak ediyorum Şu an 13+4 teyiz. Bu zamana kadar çok yoğun mide bulantıları yaşadım ama hiç istifra etmemiştim ama son 3 gündür istifra etmeye başladım. Benim gibi olanlar var mı? Bir de antalya’da yaşayan varsa hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?