2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet en baştan yaşadım bunu. Kokularına kusasım geliyordu affedersin. Ama yumurta yiyordum sonradan tavukta yedim. Cevizi bırakmıştım 2 gündür yiyebiliyorum. Doktor balık ve et için sorunca yeme zorlamıyoruz dedi. Takviyelerim var benimde. Ama ben bakliyat kahvaltı hani illa bişeyler yiyip toparlıyorum. İnşallah sende atlatırsın.

Öyle umut ederek aldım sen konforlu diyorsan bende öyle bulacağım inşallah

Kızlar sorum olacak 2. Trimesterda doktora gittiniz yeni vitaminler verdi ya onun için tahlil yapıldı mı size? Yapıldıysa aç yada tok gitmek fark ediyor mu?

Canım korkma normalde de demir ilaçları dışkıyı koyulaştırır. Zamanında çok kullandığımdan biliyorum normal bir durum.

Kızlar sorum olacak 2. Trimesterda doktora gittiniz yeni vitaminler verdi ya onun için tahlil yapıldı mı size? Yapıldıysa aç yada tok gitmek fark ediyor mu?
Benim açlık şekerime ve idrarda ketonuma bakılacağı için ekstra onları yapmamı istedi sabahtan aç gittim ama ikili test için aç tok şartı yoktu.

Kızlar selam ben hasta oldum dün kızı parka çıkarayım dedim esiyordu biraz üşütmüşüm. Burnum akıyor boğazım çok ağrıyor nane limon zencefil içtim dün, önerilere açığım
En kısa zamanda atlatırsın inşallah geçmiş olsun. Karabiber ve balda katabilirsin içine.

bana hiçbirşey yapmadı ikili test için kan ver dedi folik asit kaldıysa bitir şuan sana vitamin başlamayacağım dedi :/ vitaminlerede bakmadı

Kızlar selam ben hasta oldum dün kızı parka çıkarayım dedim esiyordu biraz üşütmüşüm. Burnum akıyor boğazım çok ağrıyor nane limon zencefil içtim dün, önerilere açığım
Geçmiş olsun canım benm. Hamileliğimi öğrendiğimin ilk haftası baya hastaydım. Ateşim filan da vardı kendimi sadece sıvak tutup c vitamini aldım meyvelerden. 2 gün sonra toparladım herkes çok şaşırdı ilaçsız bu kadar kısa sürede toparladığıma

Evet kiz proteine karşı benim kiz

Evet ben de corba cok sevmem çorbayı rahat içiyorum evet benimki kiz bebis

Amin canim insallah

Ben daha ikili sonucumun çıkmasını bekliyorum ama ikili icin gittiğimde folik asidi biraktirdi I mom diye bir takviye verdi ve d vit kullanıyorum ayrica cok dusuk diye. Bir de preeklemsi olmasın diye aspirine başlattı. Sonuç göstermeye geldiğinde tekrar kan alırız muhtemelen demir vs başlarız demişti doktorum.

Merhaba canım kadınlar eylül annesi olarak ben de sizlerdenim ikili testimizi 12+1 de yaptırdık sonuçlar 6 günde çıktı her şey yolundaymış çok şükür. İkili testi yaparken doktorum %60-70 kız dedi ama size de ultrason fotoğrafını göstermek istiyorum fikirlerinizi merak ediyorumŞu an 13+4 teyiz. Bu zamana kadar çok yoğun mide bulantıları yaşadım ama hiç istifra etmemiştim ama son 3 gündür istifra etmeye başladım. Benim gibi olanlar var mı? Bir de antalya’da yaşayan varsa hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz?

Eklentiler

• 90F8F181-1A60-4A79-B1B4-8683B03F516F.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 82
  • 8F7F99BE-8417-4806-B6BC-928D0427BFC4.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 81
Hiç bir tahlil yapılmadı. Folik i kesti. D vitamini, demir ve multivitamin verdi karışık içinde folik omega falan var. Sen doktora karar verebildin mi canım pzt seçeceğiz demiştin

Selam arkadaslar ist avr yakasinda gebelik takibini riskli doktora(perinatoloji) yaptiran birileri vrmi burda drundan mennun olan tavsiye edebilecek

Kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…