- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Evet en baştan yaşadım bunu. Kokularına kusasım geliyordu affedersin. Ama yumurta yiyordum sonradan tavukta yedim. Cevizi bırakmıştım 2 gündür yiyebiliyorum. Doktor balık ve et için sorunca yeme zorlamıyoruz dedi. Takviyelerim var benimde. Ama ben bakliyat kahvaltı hani illa bişeyler yiyip toparlıyorum. İnşallah sende atlatırsın.Kizlar benim midem bulunmadı hic ama su ara tiksinme evresine geçtim süt yogurt Yumurta kırmızı et balık kuzu eti tavuk ceviz hepsinden bi tiksinti geldi 3 haftadır dogru düzgün bisey yiyemiyorum avuç içi kadar bise yesem duyuyorum sırf bebek için yemek yemek için yiyorum 2 kilo vermisim hamile kaldığım kiloya geri döndüm Allah'tan multivitamin alıyorum diye bebek biseyler alıyordur diye dusunuyorm böyle olan var mi ? Mide bulantisi degil tiksinme bu arada en sevdiğim şeylerden tiksindim ,sadece makarna canim istiyo
Öyle umut ederek aldım sen konforlu diyorsan bende öyle bulacağım inşallahKesinlikle yarar canım, normal biri için bile çok konforlu bundan sonra hep onla uyuyabilirimsende dene kızlara söyleriz. Sadece elyaf olmaması bile avantaj bence kafa kısmıda çok aşırı yüksek gelmedi rahat brnce
Canım korkma normalde de demir ilaçları dışkıyı koyulaştırır. Zamanında çok kullandığımdan biliyorum normal bir durum.Kızlar günaydın, ya öncelikle özür dileyerek size bir soru sormak istiyorum. Demir ilacı kullanarak afedersiniz ama büyük tuvaletinin renginde koyulaşma farkeden oldu mu aramızda? Ben 3 gündür kullanıyorum ve 2 gündür sabah ilk büyük tuvaletinin renginin koyulaştıüını farkettim. İnternete yazdığımda demir ilacı kullanımının hamilelikte bu durumu oluşturduğu ve normal olduğu yazıyor. Ama bir de size sorayım dedim benden başka bu şekilde farkeden oldu mu acaba
Benim açlık şekerime ve idrarda ketonuma bakılacağı için ekstra onları yapmamı istedi sabahtan aç gittim ama ikili test için aç tok şartı yoktu.Kızlar sorum olacak 2. Trimesterda doktora gittiniz yeni vitaminler verdi ya onun için tahlil yapıldı mı size? Yapıldıysa aç yada tok gitmek fark ediyor mu?
En kısa zamanda atlatırsın inşallah geçmiş olsun. Karabiber ve balda katabilirsin içine.Kızlar selam ben hasta oldumdün kızı parka çıkarayım dedim esiyordu biraz üşütmüşüm. Burnum akıyor boğazım çok ağrıyor nane limon zencefil içtim dün, önerilere açığım
bana hiçbirşey yapmadı ikili test için kan ver dedi folik asit kaldıysa bitir şuan sana vitamin başlamayacağım dedi :/ vitaminlerede bakmadıKızlar sorum olacak 2. Trimesterda doktora gittiniz yeni vitaminler verdi ya onun için tahlil yapıldı mı size? Yapıldıysa aç yada tok gitmek fark ediyor mu?
Geçmiş olsun canım benm. Hamileliğimi öğrendiğimin ilk haftası baya hastaydım. Ateşim filan da vardı kendimi sadece sıvak tutup c vitamini aldım meyvelerden. 2 gün sonra toparladım herkes çok şaşırdı ilaçsız bu kadar kısa sürede toparladığımaKızlar selam ben hasta oldumdün kızı parka çıkarayım dedim esiyordu biraz üşütmüşüm. Burnum akıyor boğazım çok ağrıyor nane limon zencefil içtim dün, önerilere açığım
Evet kizSaydıklarının hepsinden bende tiksindim sizin cinsiyet kız mıydı kız çocuk ta bende bunların hepsinden iğrendim oğlumda tam aksine hepsini yiyordum oğlumda da kızartma ve fasulye patlıcan biber soğan salatalık gibi sebzelerden tiksinmiştim görmek dahi istemiyordum
Evet ben de corba cok sevmem çorbayı rahat içiyorum evet benimki kiz bebisBenimde midem bulanmıyor canım şaşkınım, ama bazen evet yemek kokusu, soğan kokusu, gibi yoğun şeylerden tiksiniyorum ve canım senin gibi sade ya çorba ya karışık olmayan yiyecekler yemek istiyorsen cinsiyetini öğrendin mi bebişin
Amin canim insallahEvet en baştan yaşadım bunu. Kokularına kusasım geliyordu affedersin. Ama yumurta yiyordum sonradan tavukta yedim. Cevizi bırakmıştım 2 gündür yiyebiliyorum. Doktor balık ve et için sorunca yeme zorlamıyoruz dedi. Takviyelerim var benimde. Ama ben bakliyat kahvaltı hani illa bişeyler yiyip toparlıyorum. İnşallah sende atlatırsın.
Ben daha ikili sonucumun çıkmasını bekliyorum ama ikili icin gittiğimde folik asidi biraktirdi I mom diye bir takviye verdi ve d vit kullanıyorum ayrica cok dusuk diye. Bir de preeklemsi olmasın diye aspirine başlattı. Sonuç göstermeye geldiğinde tekrar kan alırız muhtemelen demir vs başlarız demişti doktorum.Kızlar sorum olacak 2. Trimesterda doktora gittiniz yeni vitaminler verdi ya onun için tahlil yapıldı mı size? Yapıldıysa aç yada tok gitmek fark ediyor mu?
Hiç bir tahlil yapılmadı. Folik i kesti. D vitamini, demir ve multivitamin verdi karışık içinde folik omega falan var. Sen doktora karar verebildin mi canım pzt seçeceğiz demiştinKızlar sorum olacak 2. Trimesterda doktora gittiniz yeni vitaminler verdi ya onun için tahlil yapıldı mı size? Yapıldıysa aç yada tok gitmek fark ediyor mu?
Kız :)Merhaba canım kadınlar eylül annesi olarak ben de sizlerdenimikili testimizi 12+1 de yaptırdık sonuçlar 6 günde çıktı her şey yolundaymış çok şükür. İkili testi yaparken doktorum %60-70 kız dedi ama size de ultrason fotoğrafını göstermek istiyorum fikirlerinizi merak ediyorum Şu an 13+4 teyiz. Bu zamana kadar çok yoğun mide bulantıları yaşadım ama hiç istifra etmemiştim ama son 3 gündür istifra etmeye başladım. Benim gibi olanlar var mı? Bir de antalya’da yaşayan varsa hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz?
Şakaklarına nane yağı sürüp masaj yap canım çok iyi geliyor.Kızlar başı ağrıyan varmı sürekli bıktım artık akşama kadar buz koyup parol içiyorum dayanamıyorum doktorda bişey bulamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?